259
A Starbreeze Studios új játéka
  • MinimumGame
  • Maxtreme
    én semmi ilyesmit nem vélek felfedezn8 (mouse lag)
  • Fpocok
    Jól van srácok, köszi az infót. Akkor nem nálam van a baj. Remélem azért majd lesz jó verzió is.
  • Tatyla
    van de én belasítottam manuáisan a G9-esem mert a setpoint nem kezeli az exe fájlt
  • csakb
    Van és meglehetősen idegesítő /extremezone/
  • Fpocok
    Nálatok nincs lag?
  • Fpocok
    Nálam minimális egér lagg van. Minimális. Viszont előtte bordereztem, szóval kurvára zavaró... közben meg maxon megy 60fpsen. Remélem a verzió miatt van, várok egy másikat, mert így nem tudok vele játszani.
  • Seth
    Jah , a 15. fejezetben elkezdődött valami(a 20-ból). Addig 0 , NULLA!!
  • Fpocok
    Van sztorija. Nagyon is.
  • Optimus Prime
    Akkor te még biztos nem játszottál TRON-os játékkal. :)
  • kjhun
    Ezt kiszúrtátok a játék fájljai közt? Syndicate-SBZ.nfo
  • Prince23
    van sztorija? vagy olyan mint a Brink? árkád?
  • Shep
    Szerintem is korrekt, kivégzések piszok jók. Na de ez a fényár, borzasztó és ez a lentebb említett mod sem oldotta meg a dolgot.
  • Maxtreme
    hmm. Nem olyan vész ez. Semmi extra, sima lövölde, de annak jó. Hangulatos sztem.
    A gfx-nél kicsit tényleg lehetne kevesebb a HDR, (meg a textúrák magasabb felbontásúak) de am elmegy.

A gépigényre meg panasz nem lehet.

Gyengébb vga-val rendelkezők is nyugodtan belevághatnak.
  • grebber
    Levan írva hova kell bemásolni azon mit lehet nemjól csinálni?

Nem mellesleg Alan Wakehez való sem működik de ott legalább valami hibát kiír itt meg szimplán semmi nem történik exere kattintás után!
  • Csokis
    Tökéletesen működik, nem csak nálam. Valamit nem jól csinálsz.
  • grebber
    Azon kívül kérdeztem mert úgy nem működik!
  • Csokis
    A warez topikban leírtam.
  • Shep
    Honnan lehet leszedni a modot?
  • grebber
    Van valami extra dolog amit csinálni kell ,hogy menjen ez az FXAA injektor mod??
    Mert alap graftól hányok hogy minden homályos,de a modot felrakva nem indul a játék.
  • mester1987
    Az hogy??? Mondjuk lehet már update-elt.
  • Optimus Prime
    Akkor nálam is tuti futna. A Riddick-nek saját engine-je volt és nagyon profi. Fura, de a Steames verzió jobban maxolható nálam, mint az itthoni retail verzió.
  • mester1987
    Lehet az lesz; inkább végigviszem majd 3-jára is a Riddick-et :)))
  • mester1987
    Sajna a grafiak is csúnyább, mitn a 2009-es Riddick, de sebaj az EA csak szakít vele :D
  • Kindred Blades
    Büszkék is vagyunk rád.
    Ha annyira bojkottálni akarod, és gercines férfiembernek tartod magad, akkor ne játssz vele. Ne töltsd le. Ennyi.
  • Fpocok
    Jó lesz.
    De egy fillért nem fogok adni érte, hogy aztán még hagyjam magam szivatni.
  • Totti5
    ME3 biztosan jó lesz ez nem kérdés.
  • kill3r21
    Akkor mindenkinek a Massza Effekt 3-ban van minden bizodalma mi? :D
  • Totti5
    6-7 körül hagytam abba végleg, mivel addig semmi történt, már a remény sincs meg hogy valami fog. Asura's Wrath-ot játszom inkább, az legalább azt a kurva szint:)
  • Seth
    Te végigvitted már? Mennyi fejezet van? Achievmentekből ítélve 15, de azt nem akarom elhinni, mert így a 13. fejezetig semmi nem történt, ennyire nem lehet nulla a sztori :)
  • Shep
    Na ja Diesel minimum +2 pont :)
  • Optimus Prime
    Nem is a világmegváltó játékmenet miatt lett jó, hanem a hangulat meg persze Vin Diesel alakítása végett. Szerintem nélküle a Riddick játékok is csak az átlagos FPS színvonalat hozták volna.
  • Shep
    Riddickben a kivégzések jók meg a lopakodás a többi azért nem egy hú de nagy szám mondjuk azért marha jó játék, bár nekem inkább csak az AoDA tetszik. Az alapban túl sokat kell rohangászni ide-oda a börtönben.
  • Totti5
    Riddicket nem rég vittem végig. A felújított verziót és a folytatást. Ott kellett lopakodni, bújni, volt backtrack és több útvonal, jó közelharc. Minden téren sokkal komolyabb, összetetebb mint ez. Vagy említehném a The Darknesst, ami szintén kiváló példája annak hogy hogyan kell egy tartalmas, jó storyval és újító játékmechanikával játékot készíteni, van olyan jó, vagy jobb mint a Riddick.

Syndicate mindent mellőz amit a fenti két cím tudott. Ebben nincs sotry, nincs főkarakter, rettentő rövid és nincsenek érdekes, ötletes játékelemek.
  • mester1987
    Én a simát kb. 2x és a remake-t is vagy 3x :)))

A legjobb game.
  • Maxtreme
    Ahhh ne is mond a Riddicket. Anno mikor megjelent, fél év alatt 3x vittem végig. Első végigjátszás után rögtön még egyszer, illetve a honosítás elkészültével is belevetettem magam.
    Miután megjelent az Assault on dark athena, ismét kapott egy esélyt a felújított grafikus motor miatt. :)
  • broman191
    A lövöldözős fíling nem lett rosszabb mint a Riddick játékokban, max. az idő szépítette meg az emlékeket... :)
  • Optimus Prime
    Hát, a Riddick játékok után szinte bármi visszalépés. Az olyan profi, főleg az EFBB. Jó sztori, a zene, a hangulat, a szinkron.
    Mindegy, majd ha narancs cím lesz megveszem. Ja, a promós zenék hallhatók a játékban is?
  • Totti5
    Arra lennék kíváncsi hogy miért ezt csinálták a The Darkness 2 helyett... aminek szintén nem tett jót a fejlesztő váltás, még ha ennél kategóriákkal jobb játék is, csak az első részhez képest visszalépés.
  • Totti5
    Örültem hogy lesz egy ilyen játék, mert 1-2 videót néztem anno és tetszett hogy vannak színek, igényes az animáció és látványos a harc... gondoltam a sutabéna Deus Ex helyett ez lesz az akció rpg FPS ami le fog kötni, de azt nem gondoltam volna hogy egy sima rohansz a cső pályán és darálsz 0 történettel 5 órás játékidővel, ami az első sokk után még lehetett volna jó is, de nem az.