Syndicate

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A sztoriról tud valaki valamit többet vagy semmi érdekesebb, mint egy futurisztikus jövõben játszódó téma, ahol az üzlet háború, ahol a szindikátusok kormányozzák az egyes területeket ebben a digitális világban?
Tatyla
szerintem alap elgondolás jó volt de ez a 3 képesség harmat gyenge volt legalább 6 kellett volna ez a tálent rendszer röhejes,szóval nem törõdtek azzal igazán mi lenne jó csak adjuk ki gyorsba...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Anno napokat nem aludtam az elsõ Syndicate miatt, kedvenc játékom volt az Ufo mellett, kb 120 Mb-os conner hdd-kkel rohangáltunk egymáshoz és egy 486 SLC 25mhz-m volt 4MB rammal, és imádtuk ezt a játékot.Emiatt számomra kötelezõ volt ezt kipróbálni.Nem olyan rossz sztem.Csak azt mondjátok meg amikor a Backfire módot tanulod a virtualban hogyan kell legalább 4 célszemélyt leszedni ??? Ez valahogy nem sikerül, effektív megragadtam.

Alan Wake 😊))Vicc, Max Payne klón kb, de még az is jobb volt 😊))

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

Azért mégis mindenki hivatkozik az õsjátékra 😊

Még ha nem is élt akkor vki, akármilyen hírt vagy cikket lát róla, tuti említi hogy honnan is jön a cím...

Maxtreme
Anal Fake-et fogom is, csak várom a 29.-én megjelenõ honosítást. Szeretnék belõle MINDENT érteni 😊

Én el sem kezdtem, elég volt betekintést nyernem az elsõ 5 percbe.

RIDDICK 4ever!!!
Seth
Még az sem, mert akiknek ez készült,azoknak semmit nem mond egy lassan 20 éves játék címe

PSN ID.: Beegabor

Inkább csináltak volna egy syndcate remaket, ha már megszerezték a jogokat. Ez csak egy tucat FPS, amit csak a neve hozott vmennyire reflektorfénybe.

Totti5
Ebbe rengeteg potencal lett volna. Normális fedezékrendszert kellett volna, nagyobb területeket és több féle hytek fegyver és valamivel jobban átgondoltabb képességek és és fejlesztési rendszer, sõt fegyver fejlesztés... nem nagy dongok, ettõl még nem lesz RPG, de sokat dob a hangulaton és nem full primkó. Az sem lett volna hátrány hogy ha belekerül kódfeltörés. Rengeteg ötletet össze lehetett volna "lopni" innen onnan amivel higítani lehetne ezt a tömény run & gun játékmenetet. Persze alapoknál kellett volna kezdeni, egy jó story és forgatókönyv íróval, aki jellemet ad a karaterünknek.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Seth
Majd ha a játék utolsó 3 fejezetében kezd vmi sztori kibontakozni,akkor azért remélem belátod, hogy lett volna min dolgozni még.

Tatyla
Alan Wake meg a Darkness 2 százszor jobb ennél,AW a közelmúlt legjobb játékélménye volt a számomra fõleg a két dlc miatt.

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Fpocok
Nekem a három közül ez jön be a legjobban, csak még nem játszottam vele sokat...

Parasite Eve 2, best game EVER!

Totti5
Nyomd az Elen Péket, vagy a Darknes 2õt. Én mondtam hogy ez egy nagyon gyenge játék, voltak akik nem hitték el😊 szerencsére van sok más kiváló alkotás.

Maxtreme
Reméljük nem jön el az az idõ hogy mikor visszagondolunk rá, nagy sóhajok közt mondogatjuk hogy milyen jó is volt... mert akkor az azt jelenti hogy még a mostanihoz képest is baromi sokat romlott a játékok színvonala.

Tatyla
na én a végére értem egy estés kaland zéró történettel olyan egyszer játszható fél év mulva nem is emlékszünk rá...

zzeN
Kijött:
Syndicate-SKIDROW

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Fpocok
Minden, azaz MINDEN maxra van tolva és simán 70fps fölött van. WOW

Fpocok
Valóban! Köszönöm!

Maxtreme
jaaa, akkor azért nem tûnt fel mert már az elején kilõttem a vészinket 😄

Pedig van, de csak bekapcsolt vsync mellett! Kikapcsolva elmúlik.

Maxtreme
én semmi ilyesmit nem vélek felfedezn8 (mouse lag)

Fpocok
Jól van srácok, köszi az infót. Akkor nem nálam van a baj. Remélem azért majd lesz jó verzió is.

Tatyla
van de én belasítottam manuáisan a G9-esem mert a setpoint nem kezeli az exe fájlt

Van és meglehetõsen idegesítõ /extremezone/
Fpocok
Nálatok nincs lag?

Fpocok
Nálam minimális egér lagg van. Minimális. Viszont elõtte bordereztem, szóval kurvára zavaró... közben meg maxon megy 60fpsen. Remélem a verzió miatt van, várok egy másikat, mert így nem tudok vele játszani.

Seth
Jah , a 15. fejezetben elkezdõdött valami(a 20-ból). Addig 0 , NULLA!!

Fpocok
Van sztorija. Nagyon is.

Optimus Prime
Akkor te még biztos nem játszottál TRON-os játékkal. 😊

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Ezt kiszúrtátok a játék fájljai közt? Syndicate-SBZ.nfo
Prince23
van sztorija? vagy olyan mint a Brink? árkád?

Shep
Szerintem is korrekt, kivégzések piszok jók. Na de ez a fényár, borzasztó és ez a lentebb említett mod sem oldotta meg a dolgot.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Maxtreme
hmm. Nem olyan vész ez. Semmi extra, sima lövölde, de annak jó. Hangulatos sztem.
A gfx-nél kicsit tényleg lehetne kevesebb a HDR, (meg a textúrák magasabb felbontásúak) de am elmegy.

A gépigényre meg panasz nem lehet.

Gyengébb vga-val rendelkezõk is nyugodtan belevághatnak.

grebber
Levan írva hova kell bemásolni azon mit lehet nemjól csinálni?

Nem mellesleg Alan Wakehez való sem mûködik de ott legalább valami hibát kiír itt meg szimplán semmi nem történik exere kattintás után!

Next PC upgrade: 2022

Tökéletesen mûködik, nem csak nálam. Valamit nem jól csinálsz.

grebber
Azon kívül kérdeztem mert úgy nem mûködik!

A warez topikban leírtam.

Shep
Honnan lehet leszedni a modot?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Van valami extra dolog amit csinálni kell ,hogy menjen ez az FXAA injektor mod??
Mert alap graftól hányok hogy minden homályos,de a modot felrakva nem indul a játék.

Az hogy??? Mondjuk lehet már update-elt.
Optimus Prime
Akkor nálam is tuti futna. A Riddick-nek saját engine-je volt és nagyon profi. Fura, de a Steames verzió jobban maxolható nálam, mint az itthoni retail verzió.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Lehet az lesz; inkább végigviszem majd 3-jára is a Riddick-et 😊))
Sajna a grafiak is csúnyább, mitn a 2009-es Riddick, de sebaj az EA csak szakít vele 😄
Büszkék is vagyunk rád.
Ha annyira bojkottálni akarod, és gercines férfiembernek tartod magad, akkor ne játssz vele. Ne töltsd le. Ennyi.
Fpocok
Jó lesz.
De egy fillért nem fogok adni érte, hogy aztán még hagyjam magam szivatni.

Totti5
ME3 biztosan jó lesz ez nem kérdés.

kill3r21
Akkor mindenkinek a Massza Effekt 3-ban van minden bizodalma mi? 😄
Totti5
6-7 körül hagytam abba végleg, mivel addig semmi történt, már a remény sincs meg hogy valami fog. Asura's Wrath-ot játszom inkább, az legalább azt a kurva szint😊

Seth
Te végigvitted már? Mennyi fejezet van? Achievmentekbõl ítélve 15, de azt nem akarom elhinni, mert így a 13. fejezetig semmi nem történt, ennyire nem lehet nulla a sztori 😊