259
A Starbreeze Studios új játéka
  • DarkSector
    nekem nem, lehet kicsit jobb lett de nem jó.
  • DarkSector
    de nem lehet hogy csak neked nem tűnt fel? vagy van feltéve neked cod mw? mert akkor nézd össze majd pls.
  • Fpocok
    Ki kell kapcsolni a vészinket és akkor nem lesz egér lag.
    Nekem bevált.
  • saiyanjin
    Akkor nincs tippem, viszont tényleg sokan panaszkodnak az egérlagg miatt, lehet szerencsés vagyok hogy engem elkerült ez a dolog.P2P verziót tudom javasolni, Skidrow-ot még nem próbáltam.
  • DarkSector
    :P
  • Metalmilitiakid
    Hát pedig a 2. küldetés ha azt a kis előjátékot nem nézzük :D
  • DarkSector
    Még nem volt erőm eljutni addig. :)
  • Metalmilitiakid
    másnak nincs ilyen problémája ??
  • DarkSector
    Elnézést 800-on nem is próbáltam, csak ezeken, most néztem rá:

• DarkSector
    Még annyit hogy tudom az egér dpi-t állítgattam, ezzel kezdtem de még így sem tetszik, és érzem a késést.
    3200dpi-s alapon az egér, és 3 kisebb fokozatot állítottam még be de egyikkel sem volt jó, kb 800dpi-re lementem és addig sem változott a dolog.
  • DarkSector
    win7, de más játékban jó.

Valamint prociban mindenképpen intel-t szoktam venni, vga-ban meg tökmindegy, amire éppen akad pénzem.
  • saiyanjin
    Sok játéknál sztem igenis számít hogy intel+nvidia van a gépben.Emiatt én már csak ezen a vonalon mozgok 6-8 éve.Utolsó AMD-m a Barton 2500+volt, vga-ban pedig 2db Ati 1950pro Crossfire-ben.Aztán örökre eldobtam a játék beli inkompatibilitásokért és soha többet nem fogok azon a fronton mozogni.Amióta ezt betartom minden okés.Egyedül a BF3 ment nagyon rossszul azóta.
  • saiyanjin
    Hali,

Nálam tényleg nincs késés, a P2P verziót használom. XP-d van vagy win7-ed ??? Esetleg állítsátok át az egeret max 2000dpi-be, ezt még megpróbálnám.Patch majd biztos segít rajta idővel.

A legvégén felcseng pár másodpercre a klasszikus Syndicate zene :)))Lehetett volna több belőle a játékban, vagy több utalás az eredetire.
    Végső soron nekem tetszett ez a kis gamma, 1 napig jó szórakozást okozott.
  • DarkSector
    Nálam is az egér működik tökéletessen csak nem a játékban.
    Akkora késés van az irányításban, hogy az már fáj. Pl rakj be egy cod-ot és majd te is észreveszed.

Ha meg nálad nincs késés, akkor szeretném tudni a titkát én is. :)
  • saiyanjin
    Érdekes nálam az egér tökéletesen működik, 2000dpi Logitech G5, a játék is full HD-ben fut maxon, sztem erőmű sem kell hozzá, lehet a gépetekben van a baj, ettől még nem lehet rossz a játék, ha nem tetszik az más kérdés...
  • saiyanjin
    Úgylátszik a többség behány tőle, sztem valami olyan ellenszenv lehet bennetek amit én az Assassin Creed mindegyik részénél éreztem hogy elkezdem de nagyon nem jön be és pár pálya után untat idegesít és delete.Így voltam a valóvilág című rtl kamuban a Kingával kb...tuti fejrúgás.Na mindegy, én elfogadom hogy valakinek nem tetszik ez a gém, fel a fejjel lesz még rosszabb...pénzt meg gondolom nem adtatok érte max pár óra veszteségetek lett.újabb 10évig nem lesz új Syndicate valszeg sajnos :)))
  • Shep
    Én a videok alapján nem tudtam eldönteni ,hogy mennyire lesz szar hát sajnos nagyon :)

• Rage47
    én már a videókban beleuntam :D
  • DarkSector
    Te kikapcsoltam a V-sync-et és így is szar.
    Delete! :)
  • Shep
    Szép? A szarrá bloomolt akármi? Hát én erre más szavakat tudnék használni :) Játékmenet, hát igazad van láttam már rosszabbat is.
  • DarkSector
    :D
    miért? Szép játék, meg a játékmenet sem olyan gáz. :)
  • Shep
    Játékon persze ez sem segít :)
  • Shep
    Állítólag v-sync off megoldja.
  • DarkSector
    Huh ezt a szar egér irányítást ami a játékban van még az Alien vs Predator-ban is jobb volt.
  • DarkSector
    Igen nekem maga a demo is nehéz volt, érdemes easy-n játszani.
  • Shep
    Úristen de szar ez a játék. Én nem vártam sokat a videok alapján de ez azért még engem is meglepett. Az egy dolog, hogy hülye voltam és hardon kezdtem el és ennek köszönhetően nem sikerült leverni a fehér szerkós ellenséges ügynököt de hát az egész játék olyan semmilyen. Az meg aztán már végképp mindennek a teteje volt, mikor bementem a diszkó utáni nagy váróterembe, vagy mi volt az és az ajtónál nem lehetett a sarokba húzódni, láthatatlan fal volt ott. Ezt komolyan gondolták? Fegyverek hangja hulladék, az a hülye hud meg hát á, szerintem napokig gondolkodtak ,hogy hogyan lehetne összehozni a világ eddigi legszarabb, legidétlenebb, legzavaróbb kijelző felületét. Legalább a fáradtságos munka meghozta gyümölcsét, mert ettől rosszabbal én még nem találkoztam játékban. Adok a játéknak még egy esélyt de asszem ebből hamar uninstall lesz. Milyen jó, hogy van "demo".
  • Seth
    remélem a barlangok mélyén nem fognak reflektorokkal a szemünkbe világítani :D
  • saiyanjin
    Értem, akkor benéztem ezek szerint, thnx a felhomályosítást.Nem értem miért láttam bele ezt ennyire.
  • Totti5
    Deus Ex Crystal Engine-t használja. Ez a házon belüli Tomb Raider motor. Fejlettebb változata lesz a Tomb Raider alatt.

Syndicate alatt más van, a Starbreeze saját ( Riddick ) alatt is használt motor továbbfejlesztett változata.
  • saiyanjin
    Na most már tuti hogy ua a motor mint a Deus Ex:HR, ugyanis ott ha vége volt egy pájának, ill fejezetnek és megkaptad a kiértékelést akkor a töltésnél vagyis amikor elveszi tőled az irányítást beugrik egy dallam, az itt is így van, csak itt le lett vágva, de egy másodpercre mitnha felcsengene.Ez tehát a motor sajátossága gondolom csak itt lecserélték a hangokat zenéket, de ha megfigyelitek még az alapok is ugyanazok.Nem beszélve a fény és grafikai elemekről textúrákról.Tehát kijelenthetjük hogy gyorsan összerakott valami lett.Na mind1 engem leköt, P2P verzióval tolom és az elvileg hibásan csomagolt r39.file ellenére is fut tökéletesen.Jópofák a propaganda plakátok amiket DART-al ha nézel felsejlik a valós tény :) Viszont a collectable cuccokat nem értem, csak karakter profilokat ad, semmi változást nem tapasztalok tőlük.Na majd kiderül most hagytam el Brooklynt, de bevallom jobban tetszett a high-tech környezet, bejön ez a chip-augmented hackelés.Ha végigtoltam lehet felrakom a Deus EX:HR-t mégegyszer, az azért jobb volt.
    Az EA-t meg kár szidni, sztem kicsit butaságról tesz tanúbizonyságot, ha jól gondolom ez esetben csak kiadó, a fejlesztő a Starbreeze St., más kérdés ha EA hajszolja őket ők sem tudnak kevés idő alatt komoly és összetett dologgal előállni.Mindegy örüljünk hogy vannak.azért tényleg kiábrándító az hogy a régi Syndicate-nél napokat kellett rajta ülni, főleg a fejlesztések miatt, ezt meg egy gyenge nap alatt végigtolja az ember.Bár mostanában ez megy az FPS ekkel,leszámítva egy két kivételt.
  • Marfy
    Én is :). Na mindegy majd apránként kijátszom, mert gyorsan megfájdul tőle a fejem.
  • Csokis
    Már más is írta ezt, nem tudom mi lehet. Nálam nem volt gond, de én a 3DM féle verziót használom, nem a SKIDROW-ot.
  • Metalmilitiakid
    Amikor elrabolják a csajt és üldözni kell őket. Egy teremben takarítás után kijön a liftből egy minigun os ellen és ott kb 20 sec múlva kifagy a játék, valami directx hibával, pedig felrakattam direkt a hozzá adott directx et. Volt ilyen mással is és van rá megoldás ?
  • Marfy
    Megcsináltam, de ha a d3d9.dll-t bemásolom a mappába, akkor indításkor kifagy pont a fenti dll-re hivatkozva.
  • Metalmilitiakid
    bocsi, úgylátszik azt pont átugrottam
  • Maxtreme
    Én is a végére értem a délelőtt folyamán. Hát maradandó élményt nem nyújtott az is tuti.
  • Csokis
    Itt a #94-es hozzászólás!
  • Prince23
    Ahhoz a játékhoz a Syn túlságosan kicsit. de nyílván hasonlít picit témájában...
  • saiyanjin
    Nekem a Deus Ex:HR nagyon bejött, lehet csak amiatt tetszik ez is, igazából ahoz tudnám hasonlítani, de annak a szintjét mint korábban mondtam sztem nem éri el.
  • saiyanjin
    Igaz, de ott műfajon és kategórián belül maradtak.Kiegészíteném az álltalad említett listát a Skyrimmel.