49
  • Kelta
    #49
    Már bocs, de akkora idiótaságokat, ami abban a sorozatban volt, még nem láttam..hiteltelen, és gagyi....egyértelmű bukta...
    és mielőtt megkérdeznéd, mire célzok, egy példa, hogy legyen mit megmagyaráznod:

    Mikor a FBI központban a két csóka lövöldözni kezdett, és egyiket lelőtték, és a utána elmenekültek??? WTF???????
    Mikor leütötték a másikat, mért nem bilincselte meg??? mért nem hívott segítséget?? A csaj ügynök volt, vagy mi...a kollegái ott feküdtek vérbe fagyva, semmi orvos hívás??? mentők???? vagy akármi??? elszaladnak??? naa..itt cancel.
    Magyarázhatod, úgy volt hülyeség, ahogy volt. szerencsére kasza...
  • DjDano
    #48
    Az Event rossz volt? Ez maximum a te véleményed és a bugyuta amcsi nézőké
  • winnie
    #47
    "bár az Event-et messze nem éri utol. "

    ha azt nézzük, hogy az event milyen rossz volt, akkor ezt nem is érdemes elkezdeni.
  • Riddick
    #46
    Nem olyan rossz,bár az Event-et messze nem éri utol.
    Azért, nagy kár,vagy a Stargate Universe-ért is!
  • DjDano
    #45
    Az alő 2 rész jó volt, a harmadik kicsit unalmas... Bár én elvagyok ezzel a színvonallal is, ha azt nézzük, hogy az Event és a Flash Forward (amik azért jóval ütősebbek voltak) is elvérzett, ennek se jósolok nagy jövőt.
  • KP27
    #44
    Ezt a sorozatot inkább mondanám egy "scifi-nek" öltöztetett szappanoperának.
  • KoJin Mekre
    #43
    Scifi sorozat!!
    Időutazás itt létezik... el kell fogadni...ez nem reality...

    Kevés újdonság van benn ez tény, nézhető legyen...nekem ez a lényeg
  • hdo
    #42
    A negyedik rész után is egy határ nagy szar. Tartom magam az eredeti véleményemhez.
  • KP27
    #41
    Ez a sorozat nem jó. az alapötlet eleve unalmas. ezt az időutazásos baromságot hanyagolhatnák már. Utána meg az összes eddigi rész egy sablon rész. Teljesen kiszámítható és más sorozatokban ezerszer látott eseményekkel. Bármelyik részt hagyom is ki, ugyanúgy követhető marad az egész sorozat.

  • bmw
    #40
    Nem volt rossz az elso resz, de a kis dedos (tinis benazas ) reszeket kihagyhatnak.....
  • HumaMage
    #39
    "Ez persze csak terv, ugyanis általában, ha egy széria amerikai fogadtatása nem túl jó, akkor annak hazai premierjét sem szokták siettetni a magyar csatornák."

    Ez elég béna hozzáállás.. Attól hogy ott valami nem tetszik az nem azt jelenti hogy nem jó. Droidföldön mást tartanak jónak és az hogy egy sorozatot megnéznek-e nem feltétlen attól függ hogy mennyire jó..

    Persze nem kell minden szart megvenni, de logikusnak tartom egy európai "tesztelő csoport" kialakitását akik megnéznék a adott sorozatot és elmondanák hogy európai szemmel értékesnek tartják-e.. Persze itthon hivatalosan nem lehet véleményt nyilvánitani olyan filmekről, amik még nem mentek a TV-ben. Igy marad az, hogy kint milyen nézettsége volt..

    És akkor persze oldschool vagyok. Az optimális az lenne ha neten lehetne nézni a kinti premierrel egyidőben. Vagy legalább 1 héten belül. mondjuk adnék 2 hetet egy jó feliratnak, és mondjuk 3-at egy jó szinkronnak (amit én nem néznék meg, de elismerem, hogy sok embernek kell..) A nézettségi statisztikát is könyebb lenne követni. Ami nézettebb ahhoz jön a szinkron, ami nem ahhoz elég a felirat is..
  • Yagami
    #38
    Az egyik legjobb...

    Egyébként én már a cikk olvasása közben magamban azon röhögtem ,hogy "perszeeee, pont 85millió évvel későbbre lehet visszamenni, hát mikor máskorra?" Aki ezt kitalálta; hát nem tudom. Nem egy eredeti ötlet, láttuk már a Jurassic Parkot is, köszönjük Spielberg úr (de gondolom ennek a sorozatnak is az lesz a sorsa, mint a tavalyi bődületesen vicces Noah Wyle-os ökörségnek. Igen, annyira nem fogott meg, hogy már a címére sem emlékszem:))
    További szép napot...
  • sandor8206
    #37
    most mit mondjak kis pisis hülye vagy, ne durcáskodj
    inkább menj és még dolgozzál az időutazásos és alternatv világos elméleteden és reklamálj máshol is ha az nem stimmel a filmmel
  • Dredd
    #36
    tegnap megnéztem az első részt, szerintem simán jó lesz ez. vicces az avatar főgonosza mint hős parancsnok :)
  • hdo
    #35
    Ha te szarsz arra, hogy a Star Trek franchise bőven túlnőtte magát a filmeken meg a sorozatokon, akkor én meg szarok a szűklátókörű véleményedre!
  • cateran
    #34
    Jaja...gondolom azert keszult a TNG utan 3 (egyenkent 4+ evados) sorozat, mert a kutyat nem erdekelte....(DS9-7 evad, Voyager-7 evad, Enterprise-4 evad)
  • sandor8206
    #33
    az gondolom kurvára érdekli a stúdiókat akik filmeket és sorozatokat gyártanak, kapjál már észhez

    olyan hülyeségeket beszélsz, hogy lefordul az ember
    kalandparkozol itt amikor úgy kell kirimánkodni egy új ST-sorozatot, meg alternatív időbe kötsz bele, meg szondázol egy olyan sorozatnál ahol időutaznak, ami helló hülyeség!!!
  • hdo
    #32
    "Mikor volt utóljára siker? a TNG időszakában."

    Ez a kijelentés azért vicces, mert 2000 után épült meg a világ legnagyobb Star Trek élményparkja, és az is Németországban!
  • winnie
    #31
    mert abban a sorozatban olyan mellékszereplők voltak, mint harvey keitel, michael imperioli és gretchen mol:)
  • Bubbax
    #30
    1. Kár hogy családi filmkategóriában van a sorozat. Ennyi Victoria Secret modell egy helyen igazi ritkaság. Kijönne belőlük négy gangbang epizódonként.

    2. Az armani modell főhős csóka nagy tehetségét a halovány alakításokhoz már bizonyította a Life on Mars-ban. Ott még a negyedik mellékszereplő is bealázta őkelmét. Itt se várok tőle mást. A pályát tévesztett színész tipikus esete. Valószínűleg az anyja túl sokat mondta neki milyen jól nézne ki a filmvásznon. És ez szép lassan az agyára ment. Most meg itt ugrabugrál.
  • rotator
    #29
    Ezerszer jobb, mint a Falling Shit, de még így is übergagyi.
  • sandor8206
    #28
    ezt úgy mondom, mint ST-fan...teljesen jó példa az ST. Mikor volt utóljára siker? a TNG időszakában. Azzal egyetértek, hogy nagy rajongótáborral rendelkezik DE ami édeskevés, hogy életben tartson egy filmet/sorozatot. Ha nem hozzák be a mezei nézőket bukta lesz minden "réteg" sorozat/film. Lsd. új ST-film is csak úgy lehetett siker, hogy az alap dolgokat megtartották DE teljesen popcornosítani kellett, hogy lóvét hozzon és még így se lett hatalmas kasszasiker, amcsiban jól hozott világ többi részén már gyengécskén
  • cateran
    #27
    Hat az ST nem eppen a legjobb "negativ" pelda :D Az 1ik legnagyobb rajongotaborral rendelkezo sci-fi, szoval lehet, hogy jobban bejovos a "technobla-bla", mint 1 alternativ Joban-rosszban.....
  • gabber a hun
    #26
    Hm nekem bejött az első rész, remélem nem túlozzák el az "érzelmi szálakat", akkor jófajta is lehet belőle.
  • Kelta
    #25
    Ugyan.. a Star Treknek vagy 100millió rajongója van..és nem azért mert senyvelegnek benne :)

    Ha szappanoperát akarnék nem ezt a sorozatot nézném...ez nem más mint a barátok közt csak dzsungelben...szar.
    Nézd meg a sikeres 6-7-8 évadot megért kaland, akció vagy sc-fi sorozatokat,(stargate,24,stb) van bennük emberi sors, meg ilyesmi, de az akció, rejtély, és a kaland a lényeg...ez meg nyálzás, senyvedés, és ökörségek tömkelege..
    Egy kicsit lehetne értelmesebb, ne 5 éves gyerek szintjére lőjjék be a valóság érzetet.
  • Soundmaker
    #24
    Na de kérem.... Kipróbálták már a sci-fi műfajt pusztán a technoblablára hajazva... ez lett a Star Trekből... a mezei néző nem értette a fele részt. Ha nagy tömeget akarnak megfogni és sikeres sorozatot akkor bizony nem a téridővetődések hatásairól kell szólnia a Terra Novának hanem Gipsz Jakab és Márton Juliska érzelmi szálairól.. Ezt kajálják az agymosott amerikaiak... Én is jobban örülnék egy rakat misztikumhegynek, vagy annak hogy a tábor hogyan éli túl ha elromlanak a gépeik... Persze hogy jobb lenne de sok néző meg azt mondaná hogy a Survivor-re ott van Bearl Grylls aki még a saját hugyát is megissza inkább azt nézem... Sajnos ez van .. nem a mi igényeinkre tervezik a sorozatokat...
  • Baliquez
    #23
    Soundmaker, azért magyarmentalitásozol mert olyan marha jól ismered az összes többi népet hogy ki mered jelenteni valamire a kizárólagos magyar sajátosságot? Igen? Nem?

    Ha a pilotból kiderül hogy az egész sorozat esélyesen egy sábeszdeklinyi mázas fos akkor az a büdös aki észreveszi? Meg lehet nézni pl. a Breaking Bad pilotját, simán elmenne játékfilmnek, mert jó.
  • tom..
    #22
    De mint már mondták, unalmas a sok ember barát-ellenség szál, egy scifinek nem erről szabadna szólnia. Ennyi erővel bárhol játszódhatna ez a sorozat, hiszen úgyis az a lényeg ki kivel fog veszekedni.

    Ill. a másik tábor.. nagyon nem kellene az oda.. legyenek valami bennszülöttek az ellenségek, vagy okos dinók amik kitapasztalják őket, bármi, csak ne azt lássuk hogy a jövőből jött két tábor hogyan harcolgat egymással.

    Lehet hozni a rejtélyes kérdéseket, de azok eltörpülnek a sok marhaság mellett.
  • Soundmaker
    #21
    A szokásos magyar mentalitás... egy pilot alapján húzzuk le a faszba az egészet a budin.

    ad. 1. - Korábban is írták hogy azért késett a pilot mert kevés volt a leforgatott anyag és necces volt összevágni az egészet emészthetőre. Főleg az akciójeleneteknél látszik hogy eléggé összecsapottak.

    ad 2. - Ez egy pilot... jóhogy a szereplők bemutatásán lesz a hangsúly, ergo semmi baj nem volt a család bemutatással, konfliktus kell, fekete bárány kell, ellenfél kell. Hogy mennyire klissés? tény hogy az, de ebből az alapötletből jó dolgokat lehet kihozni.

    Mik a pozitívumok?

    A kérdések megválaszolása: Mik azok a rajzok a sziklán? miért festi Taylor fia ezeket? Mi a titok ami a hatosokat hajtja? Mi Taylor titka amit nem oszt meg senkivel?
    És ami tetszik még... egy veszélyekkel teli világ, ahol nem gyerekjáték az ha kimész a dzsungelbe kirándulni, ráadásul a nyakam rá hogy az elszórt emberi kolóniákon kívül más misztikumok is lesznek. (Részemről egy idegen civilizáció látogatását el bírnám képzelni)

    Karakterfejlődés szintjén Taylor és a főhős csóka (hirtelen nem ugrik be a neve), egy titkokkal teli vezető és egy "Ranger" .. jelvényes sheriff felállás sok konfliktust és végül is erős barátságot is eredményezhet.

    Összegezve a pilot gyenge lett kicsit de óriási lehetőségek vannak a soriban.
  • jackoneill90
    #20
    Egy ujabb stargate universe. egy ujabb családi drámákról szóló scifi, sok duma kevés akció, ritkán humor. Ki kinek a gyereke ki kinek az apja anyja. ez ezzel feküdt le ez azzal. most mosolyszünet van ezzel-azzal. leírtam miről fog szólni.
  • tom..
    #19
    a koncepcio nagyon is jo lenne, de akkor ha nem a csaladi perpatvar lenne a kozeppontban. Bizom benne hogy erre azert ra fognak jonni, mert amugy tenyleg nagy bukas lesz. Mondjuk kezdesnek mar az is sokat dobott volna rajta, hogy nem egy szinte kesz kisvarosba erkeznek, hanem be lett volna mutatva az elso megerkezes, epitkezesek, szenvedesek ahogy eljutottak mostanaig.

    Jofele kis felderitos, kutatos filmnek jo lett volna, es persze a maga mondandojaval, hogy szerintuk hogyan is kellene egy civilizaciot megalkotni. Mert ugye most is ez lenne egy kisebb cel, csakhat latszik hogy csoborbol vodorbe mentek, mert ugyan ott folytatja a kedves emberiseg. Teljesen uj vilag, es az a legfontosabb hogy apuci kicsi fia hogy vag vissza, pff...
  • sandor8206
    #18
    ok és ebben a koncepcióban mi a vicc? ez egy sci-fi baromság kaland sorozat, ennyi
  • Prof William
    #17
    És persze feltételezték hogy a szonda kerek 85 millió évet kibír. Biztos jó tartóssra építhették de ha nem rohadt szét ennyi idő alatt akkor beleszámítva a kontinensvándorlást + a többit szóval az is lehet hogy éppen 100km mélyen volt föld alatt a jövőben.
  • Kelta
    #16
    Iszonyat klisé és közhely parádé..unalmas, senyvedős..idióta szereplőkkel..
    (ilyen idióta fiam lenne, lelőném :))
    Golyóálló dinókkal....ez egy hulladék, kasza.
  • kalapos01
    #15
    "jó lenne már valami normális összefüggő okosság ..."

    Van egy csomó ilyen kaptafa, útközben kitalálós sorozat, aminek nincs sok értelme, ne akarj már többet. Az epizodikusokra legalább kell fantázia, ott hetente kell újat kitalálni, ezeknél egy-egy részt sztorija elmesélhető két mondatban. Elindulnak valahova és a 10. részben érkeznek meg.
  • hdo
    #14
    Ja, de egy alternatív múltba mentek vissza, a párbeszéd része, hogy küldtek vissza egy szondát, aztán feltúrták érte az egész földet, de nem találtak semmit, ekkor jöttek rá, hogy nem arra a földre küldi őket vissza a múltba. Utána meg idióta módon okoskodva hozzá is teszi a csaj, hogy elvégre így a jó, mert gondoljunk csak bele, elég lenne neki rátaposnia egy bogárra, és máris megváltoztatná a történelmet.

    Szóval párhuzamosuniverzum-őslényes-szenvedős baromság!
  • Teppik Amon
    #13
    Nekem tetszett az első rész. Tele volt klissékkel ugyan, de nézhető.
  • sandor8206
    #12
    nem tudom mi a vicc a koncepcióban, van egy szar világ jövőben, időutazni tudnak, de csak oda, hát mennek!
    sima családi kalandfilm, semmi extra aki szereti az ilyet annak bevállalható
  • Laza
    #11
    Meg a Házi doktor 20. ismétlését illetve a Helyszínezők 5000. részét se felejtsd el :)
    Engem a sok egy kaptafa, jellemtelen epizódikus sorozat abszolúte nem érdekel (Dr. Csont, NCIS, Mentalista, meg stb) ... jó lenne már valami normális összefüggő okosság ...
  • Laza
    #10
    De ez most időutazós vagy sem?
    Mert az Ok, hogy elutaznak ... na de ott is ragadnak? Mert akkor kapunk megint egy szimpla őslényes szenvedős filmet. Volt már pár ilyen őslényes baromság az Elveszett Világ és társai szerepében ... ez most mitől lesz más?