Visszaveszik a vezetést a PC-s játékok
← ElőzőOldal 8 / 8
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jo lenne ha objektiven allnank a dolgokhoz. par szazalekos pc-s eladasok alapjan multiplatform cimek eseten nekem nagyon nem ugy tunik, hogy hoditani fog ujra a PC...
"ideiglenes allapot"? ja, 10+ ev az ideiglenes.😄
"ideiglenes allapot"? ja, 10+ ev az ideiglenes.😄
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Nézzük már meg, hogy az összes szarral együtt, mennyi játék van Pc-re és mennyi konzolra.
Az hogy 15 évvel ezelõtt Dyna Blaster -er játszottál a tv elõtt, mert a PC még luxus volt, nem túlzottan mérvadó.
Az hogy 15 évvel ezelõtt Dyna Blaster -er játszottál a tv elõtt, mert a PC még luxus volt, nem túlzottan mérvadó.
Az a baj, hogy gõõõõõõõõõõzötök nincs arról, hogy tonnaszám jelennek meg játékok amikhez pécén hozzá se szagolhattok, akármilyen gépetek is van. Maradnak a multiplatform fosok+MMO+RTS, váljék egészségetekre!
Igazából tök apró kis dolog, de pl az is jó jel, hogy PC-re az EA végre kiadta ugyanazt, amit konzolra. Szerintem az egész konzol piac maga alatt vágja a fát, ha még évekig nem lesz új generáció, mert aki brutál grafikát akar, az közben inkább visszaáll PC-re. Jah és azért azzal is számolni kellene, hogy tuti ugrásszerûen megnõ a konzol eladás ha kijönnek az új generációs cuccok. Kérdés mikor...
Egyébként kár, hogy a portolt játékoknál a konzol visszaveti a PC-s grafikát, bár pl. hallottam már olyat, hogy PS3 alatt a FIFA 12 ocsmány lett, nos hát egy PC-n meg elég korrekt, max élsimítással meg minden... És még csak nem is nagy a gépigénye...
Egyébként kár, hogy a portolt játékoknál a konzol visszaveti a PC-s grafikát, bár pl. hallottam már olyat, hogy PS3 alatt a FIFA 12 ocsmány lett, nos hát egy PC-n meg elég korrekt, max élsimítással meg minden... És még csak nem is nagy a gépigénye...
Mikor feltalálták az autót, akkor még sokáig jobbak voltak a lovak eladási adatai...
"Az aki egy percig is komolyan gondolta, hogy a konzolok hosszú távon teret hódíthatnak a PC-kel szemben, vagy még túl fiatalok, vagy még mindig túl buták.. "
Az aki azt hiszi, hogy valaha is nem a konzolok uralkodtak a játékpiacon, annak fingja nincs a témáról.
Az aki azt hiszi, hogy valaha is nem a konzolok uralkodtak a játékpiacon, annak fingja nincs a témáról.
Ezt csak álmodtad. SOHA nem voltak erõsebbek a konzolok a PC-nél. Mindig is azzal hódítottak, hogy OLCSÓBBAK, mint a PC (meg hogy ér hülyének lenni a technikához). Amikor kijön az új konzol, kb olyan, mint egy éppen kifutó csúcsPC, féláron. Aztán 5-(10?) évig változatlan marad, a PC meg állva hagyja teljesítményben és árban is.
Ez elég jó hír ahhoz képest micsoda nép butítás zajlott, az elmúlt években. Emlékszem a star warsos (force unleashed)játék megjelenésénél még azt nyilatkozták hogy azért nem jö PC-re mert a Pc nem tudna megbirkózni a játékkal.
Ráadásul sok húzó címet visszatartottak, meg sem jelentettek, állandó propaganda ment a PC ellen (warez, egyebek..) ahhoz képest ez gyönyörû eredmény.
Ráadásul sok húzó címet visszatartottak, meg sem jelentettek, állandó propaganda ment a PC ellen (warez, egyebek..) ahhoz képest ez gyönyörû eredmény.
Mutatnál nekem egy általad hitelesnek tartott grafikont, a "tényleges eladási adatokkal" ?
Vagy nem nvidia grafikonokból indulnak ki, hanem tényleges eladási adatokból...
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Az aki egy percig is komolyan gondolta, hogy a konzolok hosszú távon teret hódíthatnak a PC-kel szemben, vagy még túl fiatalok, vagy még mindig túl buták..
"Ezen valószínûleg az új generáció sem tud segíteni..."
Ezt meg honnan gondolják? Az új konzolok eleinte mindig többet mutatnak a PC-nél, ez tény.
Ezt meg honnan gondolják? Az új konzolok eleinte mindig többet mutatnak a PC-nél, ez tény.
Gaming is believing.
Mivel a konzolok szegmensében az égvilágon semmi nem fog változni még évekig, nem kell nagy piackutatónak lenni, hogy azon a részen ne számíts az eladások növekedésére.
nem akarok parasztnak tûnni de én ezt megmondtam elõre
Az elsõ kép a jósólda kft-tõl származik?
Ilyen diagramot én is ki tudok találni, hogy szerintem mi lesz egy év, két év, három év múlva. A diagram csak 2011-ig mutathat tényleges adatot és ott csúcsmagasan a konzoleladások vezetnek, az összes többi fikció.
Ilyen diagramot én is ki tudok találni, hogy szerintem mi lesz egy év, két év, három év múlva. A diagram csak 2011-ig mutathat tényleges adatot és ott csúcsmagasan a konzoleladások vezetnek, az összes többi fikció.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
← ElőzőOldal 8 / 8