368
  • hdo
    Őszintén, ha PC-n jobb a grafika, pontosabb az irányítás ... MI AZ amitől a konzol jobb? Olcsóbb? Nagyszerű!
  • SlickAdam
    mi nem akarunk bizonygatni semmit. TI hoztatok fel az FPS dolgot. de ezt se veszitek eszre... LOL :D
  • SlickAdam
    mar megint csak a felrebeszeles megy. mar megint az FPS iranyitasnal meg az alap "jobb a graf pc-n" hulyesegnel akadtunk le.
    vissza a cikkhez: hogyan, mikor es miert veszik vissza a vezetest a PC-s jatekok?
  • who am I 7
    Jaja, aim nélkül csak pislognának mint hal a szatyorban :D egyáltalán nem preciziós rendszer az a kontroller...De nem akarom leszolni ám, egyszerűen a konzol másra jó, és ennyi...szerintem ebből fölösleges vitázni.Azzal van baj, amikor a konzolos akarja bizonygatni, h milyen jó.Hát kérem, akkor vigye a konzolját és CS-jét egy versenyre, vetesse ki a rásegítést és meglátjuk hol végez...
  • hdo
    És erről van szó! Aki PC-n játszik, az nyilván azért teszi, mert nem érdekli egyáltalán a konzol exkluzív felhozatal! :D
  • unrealnoise
    Ennyi. :D
  • Hoz_Hun
    Ha ez egy adott játékra vonatkozna akkor megérteném. Ami nem kell az nem kell, függetlenül attól min jön ki. De pl egy Mass Effect vagy Assassin Creed, ami eleinte jóval elöbb jött ki konzolon, már nem áll amit mondasz.
    Ha csak amiat nem játszol egy játékkal, mert előbb adták ki konzolon, csak TE veszítesz.
  • unrealnoise
    Azért oké, hogy a portolt játékokra azt mondjátok, hogy szarok, mert 2005-ös szintűek, de azért pl. az idei FIFA 12 port lényegesen szebben néz ki PC-n, mert itt natívan futhat full HD-ban, max élsimításokkal. Szóval még íyg is, hogy a konzol miatt vissza van fogva, lényegesen szebb PC-n majd minden port is.
  • Pukkka
    Kettőt írtam, az a kettő ver a listádból mindent =D
  • hdo
    Jah, kemények ám nagyon a konzolos FPS huszárok a két bütykükkel a kontrolleren, célzásrásegítéssel! :D
  • who am I 7
    Na, de hogy ON legyek...ki az akit még felnőtt korban leköt egy X O alapú játékirányítás?Béna axisokkal....5 évvel ezelőtti grafikával,enginnel...pfff :D verekedős meg arcade autós játékokra jó a játékdoboz gyerekeknek.Ezt az értelmesebbje tudja jól.
  • Marko001
    Biztosan olyan cucc, ami nincs konzolra. Mert a konzol az ördögtől való... :D
  • DanielT
    Jah, sajnos nem jön az én listám pécés megfelelőinek minőségi listája. :((

Szegény, mekkora kopp volt :((

• Marko001
    Elvakult pc fanboy vagy, ez tisztán látszik. :D
  • SlickAdam
    akkor mi az ami neked KELL?
  • who am I 7
    Úgy se jön be semmi...szerinted nem jöttünk rá páran?
  • hdo
    "Ha nem kell, akkor egyszerűen NEM KELL, teljesen kurvamindegy, hogy MIKOR nem kell."

• Hoz_Hun
    Nálam ott sincs 59 alatt semmi.
  • SlickAdam
    meg mindig nem olvastunk peldakat a szupi Pc-s jatekokra...

hogy miert jobb nekunk ha konzolra tobbet adnak el? nekem teljesen mindegy. csak a cikk szerint fog atfordulni a merleg. vicc...
  • dashed_
    alul, "Listázás a fórumban >>"
  • Zero 7th
    De ki a faszt érdekel, hogy egy konzolport mikor jön PC-re? Ugyanaz a fos 2005-ös minőség, mint évek óta, nem mindegy, mikor jön? Csúszhat fél évet, meg kinn lehetne hat éve, akkor sem érdekelne jobban. Ha nem kell, akkor egyszerűen NEM KELL, teljesen kurvamindegy, hogy MIKOR nem kell.
  • who am I 7
    Én se látom...szerintem sg editál valamit...van hasznos meg nem hasznos button :D
  • NovaTerra
    Hát hajrá. Ha neked mindenhez van időd. Nem tudom miért hiszed azt, hogy nincs elég minőségi játék pc-re. Megsúgom túl sok is van. Ha valaki mindegyikkel játszani akar, akkor lényegében lemond a normális életről. Egyébként nem értem ezt a vérmes fröcsögést a konzol mellett. Lehet te megveszed az öszes boxot, ps-t és nintendo konzolokat és rengeteg játékkal játszol. De attól ne gondold azt, hogy pc nem tud az ember mivel játszani! Azt meg végképp nem értem miért lesz neked jobb, ha Sony vagy az MS gépére többet adnak el, mint pc-re. Kétlem, hogy főrészvényes lennél bármelyik cégben is. Ha konzolon szeretsz játszani, játssz azon, de kérlek ne tegyél úgy, mintha mindenki arra vágyna!
  • unrealnoise
    Hol a francba vana többi bejegyzés? csak én nem látom az 59. alattiakat?
  • hdo
    De egyik sem "szutyok konzolport" nemdebár?
  • SlickAdam
    tehat amig nincsenek szamok, addig szerintem jobb ha nem is peldalozunk vele...
  • FuRiONight
    Ugye ezt nem komolyan mondtad? Mennyél és nyomd a TR1-et jobban jár mindenki..
  • Zero 7th
    Azért, mert a digitális eladásokat nem veszik bele az ilyen statisztikákba, hogy átkúrják az agyad. Steam egyébként nem is közli.
  • SlickAdam
    a "lesz" dolog forditva szokott lenni...

GTA IV lett kesobb PC-re, LA Noire lesz majd Pc-re, RDR majd esetleg valamikor, AC-k is kesve erkeznek, ...
  • FuRiONight
    Mert aztán PC-re annyi sok igazán jó stratégia készült a 6 év alatt..
  • Pukkka
    Akinek egy Gran Turismo széria minőségibb egy live for speed-nél, vagy minőség alatt ilyen Uncharted-ekkel dobálózik, amit még egy TR 1 is ver, már látom hogy kár vitatkozni=D

• DanielT
    Pont annyi, amennyi kell, vagy amennyi egér nélkül irányítható. A stratégia pécés műfaj.

• SlickAdam
    a felsoroltak kozul az elso es utolso HA JOL TUDOM nincs konzolon, bar a Witcher jon nemsokara. a tobbi viszont mond jobban teljesit eladasokat tekintve konzolon, szoval ez mar a 3. ongol.

plusz itt van meg egy pelda (bar ez engem nem erint, mert nem szeretem, viszont nagyon nepszeru MINDEN platformon):

Call Of Duty Black Ops hir tavalyrol megjelenes utan nem sokkal:
    Total US sales in November – 8.4m units
    Xbox 360 – 4.9m units
    PS3 – 3.1m units
    DS, Wii and PC – 400K units
  • FuRiONight
    és számold meg, hogy ebből amiket felsoroltál hány multiplatform cím és hány csak pc exclusive... szóval mennyinél tartasz?
  • hdo
    És ha van egy játék mai PC hardverre ami csak "lesz konzolra" akkor most melyik is lesz a szutyok konzolport? Ja igen, amit a te konzolodra kell butítani! :D
  • Zero 7th
    Mesélj csak, mennyi stratégiai játékotok van ebben az eddig 6 éves ciklusban..?
  • DanielT
    The Witcher 2 - Assassins of Kings - Lesz konzolra
    The Elder Scrolls V: Skyrim - Lesz konzolra
    Deus Ex: Human Revolution - Van konzolra
    Portal 2 - Van konzolra
    Fallout: New Vegas - Van konzolra
    Total War: Shogun 2

Szép lista, meggyőzött.
  • hdo
    Ja, és mind idei ...
  • vizoo
    Milyen pár %-ról beszélünk? Nem értem, én nem említettem százalékokat. De, ha játékeladásokról beszélünk akkor az idei 17 milliárd, a konzolos 25-tel szemben. Erre gondoltál? Ez pár %?
  • hdo
    "Hogy pécére nem jön minőségi exkluzív játék, csak az átportolt szutykok? Kétévente 1-2 RTS+RPG kivétel talán akad."

The Witcher 2 - Assassins of Kings
    The Elder Scrolls V: Skyrim
    Deus Ex: Human Revolution
    Portal 2
    Fallout: New Vegas
    Total War: Shogun 2
    .......

A lista még legalább kétszer ekkora, sehol nem látok átportolt szutykot, ellenben mindegyik minőségi PC-s játék!