Visszaveszik a vezetést a PC-s játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kicsit le vagy maradva, úgy 5-6 évvel. Ma már kurváramindegy, kinek milyen a hardver a PC-jében, hogy a konzolnál 10x erõsebb az NVidia, vagy 11x erõsebb az ATI, tökmindegy. Évek óta nem láttam ilyen vitát.

Nézd meg a Steam profilomat, ha érdekel. Zero_hu. Most faszt sorolgassak olyan címeket, amiket úgysem ismersz? 😛

Stratégiázom, meg ami nem látszik, indie játékokkal játszom, Mount&Blade, vagy Dwarf Fortress. Alapvetõen BF-es voltam, amíg tönkre nem kúrták a BF sorozatot a konzolok kedvéért.

hdo
Fable 3 megjelent PC-re, Fable 2 volt az egyetlen játék ami miatt fontolgattam konzol vásárlást (meg a chrono cross illetve FF6 jóval régebben, dreamcastos idõkben), de a Fable 3-mat látva, ezt is hamar kivertem a fejembõl!

Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?

Ja, csak pont magyarul nem.
Hol írtam én olyat, hogy az IGAZI játékos nem válogatós?
Aki nem ragad le a pc-nél, az tud a legjobban válogatni...

elõ ám..és te vagy a sötét értelem lordja.ez tisztán látszik is <#nevetes1>

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Még az is vicces, hogy a mindkét tábor saját körein belül is gyalulja egymást. Bár a konzolosoknál ez jóval soványkább lévén, hogy XBox360 vs PS3 ütközetek vannak. PCn ez jóval színesebb; mert hát nem is ember akinek nem naprakész videó kártyája van, ütik egymást az Nvidiások meg az Atisok (vagy az már nincs?), aztán kinek milyen alaplapja van, hány magos, stb, stb, stb. Megy a farok méregetés rendesen. Rosszul vagyok ettõl.
Ilyen szempontból, a PC vs Konzol szórakoztatóbb, kevésbé szól arról, hogy mennyire vastag a pénztárcád Mert hát a PCn az a király, aki szuper vassal fut. Mindenki más igénytelen szar alak, aki akár mehet konzolozni is.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Nem tudom, miért vagyok hátrább egy PCs csúsztatott megjelenéssel, ha a játék egyszerûen nem érdekel.

Te rosszul éreznéd magad, ha egy Én Kicsi Pónim játék fél évvel elõbb jönne PC-re mint konzolra, vagy, ne adj' Isten exkluzív lenne? Pont így vagyok egy Gears of War 3-mal, pont nem érdekel, hogy jön-e PC-re vagy mikor, mert már az elsõ rész is egy csõjáték agyatlan szar volt, ami a sávszélt nem érte meg. Mit izguljak miatta?

stockhouse
Uristenlolbmeg, ennyi dilentans mellebeszeleot egy rakason. Ez a cikk mindenhol elocsalogatta a sotet ertelmet. komolyan elhiszik az emberek hogy puszta grafikonokkal lehet eladast csinalni. Komolyan nem latjatok hogy nincs pcre minosegi exclusive tartalom, NINCS, URISTENLOLBMEG.(vajon hany minuszom lesz 😊)))

PSN ID: jay-jupiter

hdo
Hat nyelven tudnám értelmezni amit írtál, az én értelmezõkészségemmel semmi gond!

Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?

Olvasd el még egyszer, amit írtam, mert látom nem sikerült jól értelmezned!

<#eljen>
Errõl van szó.
Birom mikor az egyik tábor úgy fikázza a másikat, hogy azt csak képen látta. Vagy jobb esetben "átment a haverjához megnézni". Ha nincs otthon mindkét vasad (konzol-pc), akkor nincs teljes képed egy korrekt véleményalkotáshoz.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Aj..inkább szerkesztés gombot csinálhatnának ide 😄 szóval a tényleg tényleg - lényeg a lényeg 😄 a fejlõdés pedig egy adott generációra vonatkozik nyilván.

legalabb mi irtunk par cimet, amiknek utana lehet nezni, megnezni videokat, eladasokat, teszteket, ...

ezzel szemben te ismetelten csak makogsz, ahelyett, hogy a begepelt 4-5 sor helyett megtoltenel mondjuk 2-t a kedvenc PC-s jatekaid neveivel. persze ha nincs mit irni...

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

http://pcgamingfan.com/?page_id=719
Szerintem egyébként van egy csomó exkluzív PC tartalom, csak a legtöbb rétegjáték. Mármint úgy réteg, hogy összességében nem produkálnak több milliós eladásokat. meg ezekért online fizetsz elsõsorban.
hdo
Jah, hát ha szerinted az az "IGAZI" hogy nem vagy válogatós, akkor hajrá. Viszont ezzel a kijelentéssel vigyázz! Sokaknak ez egyenlõ az igénytelenséggel!

Mindenkinek más tetszik...Nekem pl. 1 nevet se tudnál mondani konzolra, amiért én vennék és pénzt feccölnék bele.Ennyi..De mintha, ezt már mondtam volna, h más a célcsoport, minek kellene téged meggyõzni névvel?Semmi értelme..azt mondasz amit akarsz, viszont a tényleg tényleg, h a konzol nem egy preciziós eszkõz és nem fejlõdik évente szinte semmit.Ebben akármilyen elvakult is valaki, meg lehet egyezni.És van, akinek nem vonnak le ezek a negatívumok semmit a konzol értékébõl..és van akinek meg kizáró okok egyszerûen.

hdo
Jó, nekem nyolc hogy hány játék jelenik meg ide, hány játék oda. Soha nem az számított hogy mennyi, hanem mennyire jó!

Egy IGAZI játékosnak szerintem tökmindegy, hogy pc-n vagy konzolon játszik, mert neki a játékélmény a fontos. Ezt pedig mindkét oldalon meg tudja kapni. Nekem pl. van pc-m is, meg több konzolom is. Így nagyjából az egész játékpalettáról tudok választani...

2 minusz 1 plusz 1 egyenlo 2-vel.
ugyanott vagyunk.😄

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

jujjj...

hdo
Diablo 3 hadd ne számítson már, 2012 elõtt csak bétát fogunk látni belõle, de ha már itt tartunk ... Starcraft 2?

"majd en eldontom" , "biztos olyan cucc, ami nincs konzolra" , ...

sehol egy pelda. hatul volt nehany emlitve, amik kozul EGY DARAB PC-s exkluziv. ennyi? vagy majd bedobja valaki mindjart, hogy "Diablo 3"? az mar ketto.
tenyleg nem tudtok beirni par jo PC-s cimet? mert ez igy elegge kiskoru szinvonal.

Azt majd én eldöntöm, jó? Több szempontom is van, amik közül semmit nem tud nyújtani nekem a konzol.

Bármilyen Konzol vs PC cikk generálja a hozzászólásokat keményen.
De a legszörnyûbb, hogy mindig ugyan az a nóta. Ugyan azok az érvek, ellenérvek, mocskolódások bla-bla-bla.

es megszuletett az elso ertelmes hozzaszolas a temaban! koszonom! 😊

bar tegyuk hozza, hogy "esetleg"

latom nehez... megint azt irtad le aminek semmi koze a temahoz...

Fölösleges listákat írni. Van olyan játék (Coh), amivel kisebb nagyobb megszakításokkal 5 éve multizok. Emellett volt jó néhány kiváló fps és rpg is, amivel játszottam. De ez messze nem a teljes piac. Persze ezek egy része megjelent konzolra is. Én elhiszem, hogy a te listádon szereplõk, hú, de nagyon jó játékok. Csak például engem nem érdekelnek. Egy anime játék van, ami tetszik ps-en. De egy játék miatt én nem adok ki 70 ezret (konzol + a játék). Egyébként azt kellene megérteni, hogy pc-n a digitális eladások a mérvadóak. Amiket ilyen listákban nem számolnak. És nekünk játékosoknak, neked is gondolom nem lesz nagyobb a farkad, ha látod, hogy kedvencedbõl x milliót adtak el. Egyszerre úgy se tudsz mindenkivel játszani. Amúgy, ha nem lesznek pc-n játékok, akkor majd nem játszunk pc-n. De ez nem fog bekövetkezni. Ha azt hiszed, hogy irigykedünk a konzol játékokra, akkor tévedsz. Ha így lenne már vettünk volna konzolt. Egyszer gondolkoztam el konzolon vételen. De azt is arra használtam volna, hogy a kis unokatestvéreimet lekössem vele.
Akkor veszik vissza, ha még évekig baszik kijönni új generációs konzol, és PC-n még a mai szintnél is fokozottabban szebb lesz minden.... Akkor sokan visszaállnak szerintem, mert azért az a 2005-ös vas már tényleg nem az igazi...
Nem tudom mi volt elõtte..58 hsz-t nem látok... 😄 lehet pc-sek hozták fel..de annak, vmi ok tuti , h volt .. <#beka3>

hdo
Õszintén, ha PC-n jobb a grafika, pontosabb az irányítás ... MI AZ amitõl a konzol jobb? Olcsóbb? Nagyszerû!

mi nem akarunk bizonygatni semmit. TI hoztatok fel az FPS dolgot. de ezt se veszitek eszre... LOL 😄

mar megint csak a felrebeszeles megy. mar megint az FPS iranyitasnal meg az alap "jobb a graf pc-n" hulyesegnel akadtunk le.
vissza a cikkhez: hogyan, mikor es miert veszik vissza a vezetest a PC-s jatekok?

Jaja, aim nélkül csak pislognának mint hal a szatyorban 😄 egyáltalán nem preciziós rendszer az a kontroller...De nem akarom leszolni ám, egyszerûen a konzol másra jó, és ennyi...szerintem ebbõl fölösleges vitázni.Azzal van baj, amikor a konzolos akarja bizonygatni, h milyen jó.Hát kérem, akkor vigye a konzolját és CS-jét egy versenyre, vetesse ki a rásegítést és meglátjuk hol végez...<#nevetes1><#nevetes1>

hdo
És errõl van szó! Aki PC-n játszik, az nyilván azért teszi, mert nem érdekli egyáltalán a konzol exkluzív felhozatal! 😄

Ennyi. 😄
Ha ez egy adott játékra vonatkozna akkor megérteném. Ami nem kell az nem kell, függetlenül attól min jön ki. De pl egy Mass Effect vagy Assassin Creed, ami eleinte jóval elöbb jött ki konzolon, már nem áll amit mondasz.
Ha csak amiat nem játszol egy játékkal, mert elõbb adták ki konzolon, csak TE veszítesz.

Azért oké, hogy a portolt játékokra azt mondjátok, hogy szarok, mert 2005-ös szintûek, de azért pl. az idei FIFA 12 port lényegesen szebben néz ki PC-n, mert itt natívan futhat full HD-ban, max élsimításokkal. Szóval még íyg is, hogy a konzol miatt vissza van fogva, lényegesen szebb PC-n majd minden port is.
Kettõt írtam, az a kettõ ver a listádból mindent =D

hdo
Jah, kemények ám nagyon a konzolos FPS huszárok a két bütykükkel a kontrolleren, célzásrásegítéssel! 😄

Na, de hogy ON legyek...ki az akit még felnõtt korban leköt egy X O alapú játékirányítás?Béna axisokkal....5 évvel ezelõtti grafikával,enginnel...pfff 😄 verekedõs meg arcade autós játékokra jó a játékdoboz gyerekeknek.Ezt az értelmesebbje tudja jól.

Biztosan olyan cucc, ami nincs konzolra. Mert a konzol az ördögtõl való... 😄

DanielT
Jah, sajnos nem jön az én listám pécés megfelelõinek minõségi listája. 😞(

Szegény, mekkora kopp volt 😞(

Elvakult pc fanboy vagy, ez tisztán látszik. 😄

akkor mi az ami neked KELL?

Úgy se jön be semmi...szerinted nem jöttünk rá páran? <#zavart1><#nevetes1>

hdo
"Ha nem kell, akkor egyszerûen NEM KELL, teljesen kurvamindegy, hogy MIKOR nem kell."

<#eljen>

Nálam ott sincs 59 alatt semmi.

meg mindig nem olvastunk peldakat a szupi Pc-s jatekokra...

hogy miert jobb nekunk ha konzolra tobbet adnak el? nekem teljesen mindegy. csak a cikk szerint fog atfordulni a merleg. vicc...

alul, "Listázás a fórumban >>"<#wave>