Visszaveszik a vezetést a PC-s játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Próbáld ezt rámókolni egy konzolra, és ha sikerült, majd csak akkor térjünk vissza a kontroller témára...
De pl megvettem 7eFt-ért a Dead Islandet (konzol 12eFt), és még az alapból nekem nem tetszõ FoV beállítást is játszhatóvá tudtam tenni. És egy percet sem kínlódtam vele.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
...
amugy jobb lenne egy olyan lista, ahol azt irjak le, hogy az adott jatekbol hany peldany kelt el. mert ez a 98 millio Black Ops nagy szamnak tunik, de ha leosztanank, meg mindig messze lenne a konzolostol.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Hát, talán tavaly ilyenkor frissítettem utoljára konfigot, mégis a HD4850-es videókarim teljesítménybe szénné veri a legújabb hatezres szériás karikat DX10-en. Lehet fejlesztgetni, csak ésszel!
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
De ez nem a PC, mint platform hibája, hanem user error.
Ezért nincsenek modok konzolon, vedd meg inkább DLC-ben, ezért nem lehet tweakelni, demmilyen beállításhoz hozzá nyúlni, testre szabni. A cél a kreativitás kiirtása és az irányítás kézbentartása. Ez a Konzol és a mai világ.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
http://www.pc365.hu/hir/Steam_becsult_eves_bevetel#mainBlock
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
na ez nekem uj.😄
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Akkora butaságokat tudtok beszélni ... omg. Nézzetek már körül, hogy mióta vannak konzolok ... kb mióta létezik a videójáték fogalma létezik konzol is. Csak vannak akik csukott szemel közlekednek.
Sõt, rengeteg játékstílust a konzolrol vett át a PC gaming (és vica versa).
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Amirõl veszekedtek, azok alapjai azon alapulnak, hogy kinek mennyi ideje van egyáltalán játszani.
Van PCm, nem idei típus, de amikor vettem akkor a legjobb vasat vettem, pont azért, hogy ne évente kelljen fejlesztenem. Kurvára elfut rajta minden, amire szükségem van, ami kell, bár nálam a fõ mozgatórugó, hogy amihez idõm van.
De van XBoxom is, pontosabban a gyerek miatt vettem anno egyet, mert fontos lett neki, és igenis van olyan játék, ami miatt nem bántam meg, hogy megvettem (pl. RDR), mert nekem is hatalmas élmény volt. Azóta már kimondottan a gyerek miatt pl. Boxra vettem meg az F12011-et (és korábban a Fifát), nem PCre, pont a közös játék miatt (hisz ha rajtam múlik gépezés helyett úgyis inkább kizavarom, vagy kirándulunk, mint a benti játék). A F1et pl. PCn is kipróbáltam, hisz egy szintén nagy F1 rajongó kollégám a céges gépre azonnal feltette, de engem semmivel sem gyõzött meg, hogy miért nem a PCs verziót vettem meg alapból. Tökéletes BOXon is.
Aztán ott a PS3, ami szintén van otthon, és amit a nejem vett meg magának a BR és a Heavy Rain miatt, amit persze közösen nyomtunk, és rohadt nagy élmény volt az is. Ezen három (plusz laptop) "tulajdonosaként" nyugodtan kijelenthetem, hogy azon vitázni, hogy most melyik a jobb, az a világ egyik legértelmetlenebb dolga. Egyiktõl sem kell idegenkedni, hisz PCre vannak olyanok (pl. WOT), melyek iszonyat balfaszul és zavaróan idegenek lennének konzolon, és persze viszont ... Minden szabadidõ, jelenlegi státusz, és bevállalás kérdése. Nem kell idegenkedni, szépen meg lehet lenni egymás mellett anélkül is, hogy bárki bármit is védene.
A medve nem játék.
Ezek az emberek soha nem fognak kikötni konzolon, pontosan ezt öli ki a játékIPAR a fejlesztõkbõl. És õk azok, akik mernek újítani. Egy saját ötletei megvalósításából élõ programozó nem fog elmenni napi nyolc órába kódolni, droidnak.
Végtelenszer többre értékelek egy ilyen projectet, mint egy nagy cég által egy év alatt kifosott TPS zúzda X. részét, ami ugyanolyan, mint az elõzõ része, meg mint az összes többi abban a stílusban.
Az a baj, hogy mindkét oldal szeret túlozni. Régen nem errõl szól már a PC gaming. Viszont ha Õk tényleg ilyen problémákkal küszködtek, akkor nagyon bénák lehettek ...
Hehe, errõl éppen az a mondás jutott eszembe, hogy a tipikus konzoljátékok a hülyéknek készülnek 😊
Ja de, a Red Dead Redeption, na de az is jön majd PC-re.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Örülök hogy még mindig abban a hitben élsz, hogy konzol fölény van. "Boldogok a tudatlanok"
Hála Istennek, a szûk baráti körömet már sikeresen rábeszéltem egy PS3 vásárlásra, és azóta megszûntek az állandó hardver és szoftver kínlódásaik.
Te sem sokat konzoloztál az elmúlt 10-15 évben ... a PC-rõl már ne is beszéljünk 😉
Szánalmas ez a csordaszellem.
Most már csak az érdekelne, hogy a konzol okozza ezt a birka magatartást, vagy fordítva, a birka személyiséget vonzza a konzol..?
Jelenleg ez még erõsebben jelentkezik, mivel szinte minden játék kijön PC-re is, és olcsóbban is hozzájutok, jobb minõségben játszom. Így simán megspórolok évente egy új videókártya árat a játékár különbségeken, és teljesítményben is jobb vagyok 😊 (a jelenlegi PC-m 3-4 éves (Core2Duo, 4GB RAM), csak a videókártya lett cserélve 8800GT-rõl GTX560Ti-re, amit a 4 év alatt sokszorosan megspóroltam a játékárak különbözetén).
Mondjuk anno, a PS2-es idõszakban jobban szerettem konzolozni ... de már nem ugyanaz a konzolosdi, mint régen a megjelenõ játékok miatt ... teljesen összefolyt a PC gaminggel. Pedig pont attól volt jó, hogy más volt mind a kettõ 😊
amig engem ilyen hulladekokkal arasztanak el, boldog vagyok. es a befektetok is. a kis sufni-pc-jatekok pedig jok tapasztalat szerzesre palyakezdo fejlesztoknek. ha penzt is akarnak latni es jok is a szakmaban, akkor a konzolos harcteren fognak kikotni elobb-utobb.
ilyen listakkal meg legalabb 10 evig nincs veszelyben a konzolos foleny. majd 10 ev mulva ugyanitt! 😊
Egy McDonalds eladásokban mindig túl fog teljesíteni egy öt michelin-csillagos éttermet, de akármennyit is magyarázhatod az ellenkezõjét, ettõl még a McDonalds a szar.
Konzolon kapjátok a sorozatgyártott, epizódikus szemetet. Véget nem érõ sorozatok fél délután alatt végigjátszható részekkel, innováció nulla, a nagy cégek rettegnek az újítástól, a bevált sémától eltéréstõl, lenyomják a torkotokon századszorra is ugyanazt a szart.
Lehet, hogy a ti igényeiteket ez kielégíti, akkor legyetek vele boldogok. De ez lófasz, ez a videojátékos megfelelõje annak, hogy "lebaszom magam a tévé elé és nézem a Barátok Közt-öt".
"Uncharted 1-3, Red Dead Redemption, GT5, Demon´s Souls, Nier, Castlevania LoS, Resistance 1-3, Siren Blood Curse, Eternal Sonata, FF XIII, Dante`s Inferno, God of War 1-3, Vanquish, Heavy Rain, Killzone 2-3, Yakuza 3-4, MGS4, Folklore, Heavenly Sword, 3D Dot Game Heroes"
Én ugyérzem szemét =)
Azt hiszem itt be is fejezhetjük.
Heroes Of Might And Magic uj reszevel majd jatszanek. ennyi...
csak raneztem a polcomra. ezek kb a konzolos jatekaim 70-80 szazaleka. es top cimek. ezek kozul melyek tartoznak a PC-re is megjeleno 80%-ba, ami alapjan donteni tudsz? 😄
Én beismerem; merõ lustaságból tértem át konzolra. Lévén csak este jutok a játszható idõhöz és a Pcm nem a hálószobámban van öszbuherálva TVmel, fényévekkel egyszerûbb egy "igénytelen" konzolba bevágni egy játékot. Semmivel sem kell foglalkoznom. Mintha egy filmet pakolnék be a DVD lejátszóba. Elfekszek az ágyon aztán tolom.
Postal III
Also on: X360, Mac, PS3
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
http://pcgamingfan.com/?page_id=719
aha, szoval strategy + indie jatekok. ezek fognak meghoditani mindent. es ezek alapjan szar minden ami konzolon van? ne erts felre, biztos jok ezek. csak nem szamottevok.