125
Person of interest
-
xido #45 nem mondok vele spoilert,de Shaw-t bevehetnék csapatba,nagyon vigyorgós egymondatos pörgős jeleneteket tudtak csinálni a záró epizódban:) -
#44 Nézzed tovább, nagyon jó sorozat :) Fő-főszál nincs, de általában van 2-3 háttérszál egyszerre, ami átivelős, aztán néha egyet lezárnak, nyitnak újat, vagy épp összefut több :) -
#43 pff, na türelmetlen voltam... egy gép... de még nem győzőtt meg :D -
#42 spoiler nélkül kérdem, jó lesz ez a sorozat vagy csak átlag nyomozásgatás, kiderül e hamarosan honnan vannak a számok, vagy rejtély marad, lesz e főszál...? :) -
#41 Epic évadzáró :) -
#40 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem, csak nem minden jelenetváltásnál volt ott. Szerintem jól vezették fel, annak ellenére, hogy bizonyára nem windows van a "gépen" :D -
#39 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tegnap egyben néztem a három legutóbbit, voltak már zavarok, de nekem nem úgy tűnt, hogy megállt volna, kivéve most a legutóbbi, 20. részben.
-
#38 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Már vagy 5 rész óta villog a "kék halál" -
#37 Főleg a legvégén a "machine" bejátszások, ahogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jöttek a hibaüzenetek és elsötétült minden.
-
#36 Komoly rész volt ez is. :) -
#35 "Person of Interest picked up for 2013-2014 season! Like if you're excited." (FB-n jelentették be.)
-
#34 Valahogy így :) -
#33 Most értem utol az aktuális részt.
Néha a fejemet fogom akkora butaságok vannak benne de összességében szerethető sorozat.Nem bántam meg,hogy nézem. -
paly90 #32 nagyon sok sorozatot nézek, de országosak közül egyértelműen ez a No.1, de összeségében is talán a most futók közül( örök első Dexter)
hihetetlen, hogy mennyire jól szőnek több szálat is egyszerre nagyon jól -
#31 Még nem tudni, de a nézettség alapján szinte biztosra vehető. -
#30 Még nem tudni. -
#29 Lesz harmadik évad is?
-
#28 Az a bizonyos öt hónap minden bizonnyal az évad végén fok lekettyenni. És az a név a cetlin... ouch!
-
#27 A szokásos minőség :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Guess Snow retired after all.
:D -
Borg #26 Hát ja, most aztán várhatjuk a következőt :) -
Janika114 #25 Tényleg jó rész volt, kellett már mert az előző kicsit gyenge lett szerintem. -
#24 Én is felirattal, csak angollal :D -
Borg #23 Én is nézem, csak mindig felirattal, mert az asszony is szereti :) -
#22 Epic rész ez is. Senki nem nézi csak én? :D -
#21 Na daráltam én is, nem tudom, hogy maradhatott ki eddig, zseniális sorozat :) -
Borg #20 Na én is a végére értem :)
Eddig nagyon jó, a kedvenceim között van. -
#19 szeptemberben, mint minden (nem midseason) sorozatnál.... -
#18 Király évad volt. Másodikról van valakinek valami infója? Lesz? Mikor lesz? -
#17 Tyű! Az utolsó rész nagyot ütött, kár hogy vége a évadnak, és köszi a fordítónak!! -
Borg #16 Én is az eredetit nézem felirattal, mert a szinkronos a viasaton nagyon le van maradva.
Nekem is kb ez az első sorozat, ahol úgy érzem, hogy magyarban sokkal karakteresebb hangot kaptak a szereplők, mint amilyenek eredetileg. -
#15 Én még csak eredetivel láttam, de akkor lehet belenézek egy szinkronosba, mert nem is emlékszem olyanra, hogy valami is tetszett volna magyarul. Talán most megtörik a jég :)
Maga a sori első ránézésre nem egy nagy durranás egyébként, de mégis egyre jobban élvezhető, ahogy nézed. Az alapötlet nekem bejön. Annyira nem szoktam szeretni a "minden részben mást kapunk el" típusú sorozatokat, de ennél jól megcsinálták, hogy közben fontos átívelő szálat is kapunk. A szereplők meg zseniálisak, a fő 4-es nagyon szerethető :) Fosco a legnagyobb karakter :D -
Borg #14 Nekem is bejön, bár még nem vagyok az évad végén :)
Viszont nemtom hogy csak nekem van e olyan érzésem, de a magyar szinkron jobban hangzik, mint a szereplők eredetije -
#13 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Hát ez hatalmas sorozat lett szerintem! Nagyon várom a második évadot, addig pedig valami összeállítást Ramin Djawadi zenéiből, mert az is üt.
-
#12 epic
-
#11 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A legújabb részben Finch elárulja, hogy ő találta fel a közösségi oldal fogalmát, hogy könnyebbé tegye a CIA és ahhoz hasonló szervezetek dolgát az egyes célszemélyek megtalálásában :D
Egyébként a soritól elvonatkoztatva is sokan hangoztatják, hogy valóban adathalász céllal működik pl. a Facebook is, mi pedig önként és dalolva adjuk át minden személyes adatunkat. Én meg nem mondom, hogy mi igaz ebből, de engem mondjuk nem is nagyon érdekel, hogy tudják mi a macskám neve.
-
#10 ja egész jo kis sori lett, féltem hogy uncsi lesz de nem -
Borg #9 Most kezdtem el én is nézni magyarul a Viasaton, de bejön eddig. Asszem letöltöm az angolul megjelent részeket :) -
#8 10 percet néztem a 17. részből, eddig nagyon adja, nézzétek :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jó ötlet volt a készítőktől ez a kisgyerekrablás téma, lehet röhögni rendesen, ahogy Finch meg Reese próbálnak megküzdeni a helyzettel :D -
#7 Nagy zene, hatalmas sori. Mégis próbálnak átívelő szálat belecsempészni, Mr. Finch titkos találkozói szolgálnak majd alapul az egykori üzlettársa fiával. Bár egyelőre erről nem fog több kiderülni, a legújabb részben a srác elutazott.
Viasat adja majd itthon, A Célszemély címmel. -
#6 kezd feljönni a nézettsége