Tudományos összeesküvés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem megcáfolni kell, hanem megválaszolni azokat a kérdéseket, melyek többesélyesek.
Kértelek, hogy nézd meg a videót. Megtetted? Ha igen, akkor kérlek legalább azokra a kérdésekre reagálj, melyek nem a tornyokra vonatkoznak. Mert vannak szép számmal.
Elõre is köszönöm!!!
Walk the Talk.
Az üzemanyag nagy része pedig már az ütközés pillanatában elégett. Nézd meg a tûzgolyókat.
Szóval az érvelésed nem állja meg a helyét. Persze te ennyit tudsz.
Számtalan olyan mérnöki szerkezet van, amirõl utólag kiderült, hogy bizony nem hozta a tervezési paramétereket, mert egyes nem ismert jelenségekkel nem számoltak és a biztonsági tervezés sem hagyott elég tartalékot. Vagy maga a jelenség volt ismeretlen, ezért olyan igénybevételt okozott, amire nem is volt tervezve a szerkezet. Lásd Tacoma híd.
Teszt.
Itt a teszt célja ez volt, hogy kevésbé éghetõ üzemanyaggal a gép túlélése javuljon zuhanáskor. A mérnökök drámai változásra számítottak. A képek mindent cáfolnak.
Az, hogy a tervezõ mire számított, az egy dolog. Tudtommal modellkísérlettel nem verifikálták - kerozintûz sem volt soha felhõkarcolóban - a numerikus szimulációkról akkoriben szinte nem is hallottak, mai szemmel primtív aerodinamikiai szimulátciók, de elsõ sorban szilárd test végeselem létezett. Más nemigen...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Azonban könyörgöm, ki nem találd már, hogy ez azt jelenti, hogy ez megtankolt B767 és B757 gépeket jelent meg azt, hogy ~700-800 km/h sebességgel jól megtankolva és több tízezer liter éghetõ anyagok szétspriccelve szállnak bele az épületbe...
Ugyanis a balesetre való tervezés során azt lehetett max felvetni, hogy valami iszonyatosan balfék pilóta leszállás közben elnavigál. Ekkor a sebesség bõven 400 alatti. Ugyanis semmi sem indokolta azt, hogy ekkora igénybevételre és ekkora tûzre tervezzenek toronyokat. Legalábbis a '70-es években ez volt a nézet.
Kicsit unalams, hogy a 6-8 éve megcáfolt téveszméket kell újra megcáfolni. Elhiszem, hogy egy újszülöttnek minden vicc új...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Az ikertornyok egyik tervezõje így nyilatkozatot:
“Az WTC-t úgy terveztük meg, hogy ellenálljanak egy, vagy több utasszállító gép becsapódásának.”
http://www.youtube.com/watch?v=sO1JxpVb2eU&feature=player_embedded#!
Walk the Talk.
Itt szvsz az a probléma, hogy "ti" minden kérdést félresöpörtök. Legalább légyszi nézd végig a Herold által linkelt filmet, s pár kérdésre, ha tudsz válaszolj. Mer "mi" csak kérdezünk, de senki nem ad választ.
Walk the Talk.
Az, hogy a teljesen más kontsrukciójú ESB kibírt egy B-25 ütközést semmit sem jelent.
Walk the Talk.
De megolvadt. Nemcsak meglágyult, hanem folyékonnyá is vált. Ezt bizonyítja a gömböcskék formájában megszilárdult acél; a nagy összeolvadt acéltömbök; és nem mellesleg a tûzoltók is arról számoltak be, hogy az összeomlás után a törmelékek között úgy folyt helyenként az acél, mint egy öntödében.
Ha irodai tûzben nem keletkezhetett akkora hõ, amitõl folyékonnyá válhatott volna az acél, akkor szerintetek mégis mi okozta az olvadást?
Hiszen már 3 esetben mûködött a dolog, nemdebár? WTC 1-2 és 7. épület. <#eplus2>#eplus2>
Mondják, hogy ez konteo. De miért lenne? Ki esküdött össze kivel? Itt csak "egy" valakik tették ezt. Hacsak nem esküdtek össze a terroristákkal, vagy a terroristák a kormánnyal. Na, de az már vicces lenne.
Walk the Talk.
Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Akár közülünk is.
Persze tudom, hogy ez lehetetlen.
Walk the Talk.
Az, hogy megnézed-e vagy sem, engem kurvára nem érdekel, de akkor ne is mondj róla véleményt. (lásd #743)
Csak ti, az összeesküvés elmélet hívõk veritek a nyálatokat minden ilyen buta videóra.
Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Ha vennéd a fáradságot és megnéznéd a filmet, akkor rájönnél, hogy az olvadt acélt egyáltalán nem az épület szerkezeti stabilitásának összefüggésében említik. Egészen másról van szó.
Amúgy így lenne ötösöm a lottón, ahogy tudtam elõre: valaki a videó nézõképérõl így fog reagálni.
Modellezték az épületeket repülõgép becsapódás esetére is, és átmentek a vizsgán. A különbség csak annyi, hogy akkor még ezek a gépek nem voltak forgalomban. A másik, hogy az alagszintekben, ha jól tudom, 2 hétig olvadt fém volt található. Gondolom nem alu volt.
Walk the Talk.
Már megint az acél olvadáspontja? Hihetetlen. Az is benne van ,hogy a zsidók nem mentek be dolgozni az nap?
Annyira de annyira szánalmas ez.
De ez a acél olvadáspontján való lovaglás a legrosszabb. Hogy vagytok képesek ezt beszopni?
Nem vagytok képesek felfogni, hogy ahhoz, hogy acél váz összeomoljon nem kell megolvadnia! Elég ha hõ hatására gyengül.
Sok fém egészen kis hõ hatására is deformálódik.
Láttatok már kovács mûhelyt?
Vagy jobbat mondok, sínt láttatok már, amint deformálódik az idõjárás miatt?
Hánszor kell még isnet barmainak elmagyarázni, hogy nem olvadt meg az a kibaszott acél? Ha majd valakinek menni fog a fémtechnológiából a minimum kérdések minimumának megválaszolása, akkor jöjjön vissza.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Walk the Talk.
Egyébként van egy pár ilyen gyönyörû mindent ütõ érv, mint a "konteós" "demagóg" "rasszista" de az ultimate az ûberelhetetlen: "antiszemitaNáci"!
Walk the Talk.
Szidom pl. a bankokat? Igen, szidom. De le is írom konkrétan levezetve az utolsó könyvelési tétélig, hogy miért szidom õket. Nem olvasod el, meg nem érdekel, meg egyébként is bonyolult? Ehhez nekem mi közöm? Semmi. Ez a te problémád. A te saját egyéni problémadat vetíted rám. Azért vagyok én konteógyáros, mert olyasmivel merek foglalkozni, ami téged nem érdekel, amit nem értesz, amivel nincs kedved foglalkozni, és amirõl nem hallasz szívesen valamiért. És ahelyett, hogy utánajárnál dolgoknak, engem szidsz ÁLTALÁNOSÍTVA. Mert ugye a konkrétumokon mindig elvérzik a vitánk, mert ott az esetek döntõ többségében kiderül, hogy könnyel elérhetõ tényekre hivatkozok, nem fantazmagóriákra.
Tehát nem odalátok valamit a dolgok mögé, hanem felismerem, hogy a dolgok mögött mi van. Nagy különbség. Te pedig - nem egyedül - azzal töltöd az idõdet, hogy általánosításokkal lejáratókampányt folytatsz ellenem.
No meg olyan teóriákat terjesztesz, hogy akár lehetett is volna Szaddamnak mittudoménmije, és az akár (juj meneküljünk) terroristák kezébe is kerülhetett volna. És ez neked nem konteó.
De az konteó, hogy a bank mikor pénzt állít elõ, akkor ezzel meghatározza azt, hogy ki rendelkezhet az emberi és természeti erõforrások felett.
És akkor még ilyeneket vagy képes írni: "A konetó spakulatívan azt állítja, hogy egyesek tesznek valamit. Én felvázoltam azt, hogy lehet hogy voltak ott eszközök."
Te is azt állítottad, hogy Szaddam tett valamit: elõállította a fegyvereket abból a célból, hogy a te életedet megkeserítse. A terroristázással is pontosan azt állítod, hogy ha Szaddam legyártotta volna amit nem, abból a célból, ami lehet eszébe se jutott, akkor ezeket az eszközöket megszerezve egyes civileknek azonnal az ugrott volna be, hogy akkor irtsunk ki pár száz/ezer embert mondjuk az USA-ban vagy Európában (ez ugye a terrorista definíciója). De rossz hírem van, ez alkalommal nem bizonyítható, hogy ilyen gonosz emberek állnának az események mögött! Tehát ez marad egy konteó! Pont.
Itt egy mondat.
Lehet, hogy remarknak van kertje. A kertben lehet, hogy vanak eltemetve dolgok, amirõl õ sem tud.
Ebben mi a konteó te szerencsélten? Nem gyártok mögé semmit, hogy biztos a zsidók találták ki ls a zsidók vitték a földet a kertebe - ha van - hogy összesküdjenek. Mondam ilyet. Ellenben te minden tett mögé oda látsz valamit. Teljesem mindegy, hogy mi. Biztos valami mögöttes ok és szemét szabadkõmûvesek, stb.
Valóban így volt-e? Nem tudom. De ahogy a dolgok alakultak, akár még így is lehetett.
Ez konteó. Nem érted?
Mikor leírom, hogy a bankrendszer alkalmas arra, hogy emberek éltét irányítsák, akkor ez konteónak van minõsítve. Nem azt írom, hogy fel is használják, vagy ha felhasználják, akkor rosszindulatból. Nem. Hanem azt magyarázom el, hogy hogyan alkalmas a bankrendszer minderre. Erre megkapom, hogy ez légbõl kapott konteó.
Nos akkor az Irakkal kapcsolatos elméleteid is azok. Légbõl kapott vádaskodás, semmi más!
Úgy, hogy nem állták ki az idõk szavát, mert valamit elkúrtak a nagy rendszerben, amit már nem tudtak kijavítani. Esetleg soroljam a tötrénelem nagy elkúrásait? Tele van velük a padlás...
Azt se tudom bizonyítani, hogy a Holdon nem épp egy Föld elleni inváziót készítenek elõ. A biztonság kedvéért szerintem lõjük szét a Holdat.
Te egy vérbeli konteós vagy.
Nos, ha van "elfekvõben" vegyi fegyvere valakinek, akkor 3. félnek való továbbadás bizony megvalósulhat. És lehetõségrõl írtam és nem konkért tervtõl.
Ennyit arról, hogy ki mit ferdít. Nem az általad mainstram médiától kell tartani, hanem a hozzád hasonoló kommenthajlítgatóktól...
Igen. Konteó! Mert a szemét terroristák a háttérben azt tervezték hogy az iraki ezmegazzal eztmegazt fognak tenni, és ettõl nagyon félnünk kell és ezért indokolt volt a megelõzõ csapás, de hát elkúrták.
Ez konteó. Hol vannak itt a tények?
Erre én már nem tudok mit mondani.
"...Az amerikai külügyi tisztségviselõ úgy magyarázta Washington ellenkezését: a fegyverzetellenõrök feladata az volt, hogy bizonyosságot szerezzenek arról, hogy Irak tiszteletben tartja az ENSZ Biztonsági Tanácsának határozataiban reá rótt kötelezettségeket. Az események azonban "bizonyos értelemben túlléptek" ezeken a határozatokon, az ellenõröknek pedig a jövõben juthat majd valamilyen szerep Irakban - tette hozzá, megjegyezve azt is: a jelenlegi iraki helyzet nem kedvez az ellenõrök munkavégzésének.
Az ENSZ március közepén, az Egyesült Államok vezette szövetséges erõk küszöbön álló iraki hadmûveletei elõtt vonta az arab országból fegyverzetellenõreit, akik azóta sem tértek vissza Bagdadba. Az amerikai kormány elsõsorban azzal indokolta a katonai beavatkozást, hogy Irak tömegpusztító fegyverek birtokában van. Az amerikai katonák a háború utáni élénk kutató munka ellenére azonban máig sem akadtak ilyen iraki fegyverek nyomára."
Nekem úgy zûnik hogy Husszein eggyüttmûködött az ENSZ ellenõreivel. Persze a média azt mond amit akar...
Mikor mondták? Ahogy mondtam, utólag kurva könnyû okosnak lenni.