1160
Tudományos összeesküvés elméletek,avagy nem zörög a haraszt.....
  • patiang
    Jajj má, hát alulról kiabáltak felfelé, mert a pilóták nem láttak lefelé semmit.
  • patiang
    tessék
  • Herold
    Szinte, de nem mind.
  • patiang
    Azok, akik esetlegesen "mást" akarnak miért foglalkoznának vele.
    Miért nem kerestek az épületben más nyomokat? Ja, mert úgy sem találtak volna (?!)
    Érdekes módon már fel akarták robbantani őket.
  • Szaruman
    Egy linket a tudományos jelentéshez plz.
  • Herold
    És neked az mennyire hihető, hogy egy kezdő pilóta, aki az oktatója szerint gyakorlatilag nem tudott gépet vezetni, mindenféle légiirányítói segítség nélkül, többszáz kilométerről odatalál az ikertornyokhoz és belerepül?
  • TDantes
    Ludas Mátyás a Elte doktora szerint hétfejű sárkány olvasztotta meg a WTC tornyok acélvázát.

Ez nagyjából ilyen szintű dolog.
  • TDantes
    ja, és tök érdekes a nanotermittel kapcsolatban szinte csak a 9/11-es konteós oldalak foglalkoznak.
  • patiang
    -Hová kellet tenni
    -Hogy tették oda?--------------ezek gondolom nem kérdések

" Niels Harrit a tudományos világban a kémiai tudományok doktora, docensi beosztásban. A Koppenhágai Egyetemen, a kémia tanszéken dolgozik. Ő az, aki egy amerikai és egy ausztrál kollégájával türelmesen és körültekintően végzett munkával közzétett egy 25 oldalas tudományos jelentést, amely szerint sikerült megállapítani, hogy az épületek romjaiból előbukkant bőséges mennyiségben egy viszonylag újfajta termit, amely legtöbbször két anyag keveréke, általában vas és alumínium. Ha ez a két anyag együtt van jelen, s ha hevítjük, már 3-400 fokon heves kémiai reakció következik be, amely rendkívül nagy hőmennyiséget szabadít fel. A termit régen ismert, de vizsgált formája, amit a World Trade Centerben most találtak, finomított, miniatűr alkotóelemekből áll, ezért Harrit nanotermitnek hívja, mivel a részecskék mérete a két anyag esetén sok ezerszer kisebb, mint a hagyományos termiteknél."
  • TDantes
    Egy másik fontos dolog, hogy szerintetek a következő dolog hihető?

Valakik, az USA kormánya háborúzni akar Afganisztánnal, ami egy szegény semmire se jó ország, nincs benne semmi értékes.
    Ezért, hogy hadaz üzenhessen, kitervel egy terrorista merényletet, amit majd az afgánokra fog.

Két repülőgépet belevezetnek a WTC tornyokba. De mivel ez így nem elég izgalmas, nanotermittel ledöntik a házakat, plusz a WTC 7-es épületet is.
    Aztán egy harmadik repülőgéppel lezuhannak a semmi közepén.

Majd belelőnek a Pentagonba egy rakétát, és azt hazudják repülő volt, ám ezt a negyedik gépet ki tudja hova eltüntetik.

Ja, és szólnak az összes zsidónak aznap ne menjenek be dolgozni.

Nektek ez hihető?!
  • TDantes
    De. Neked kell bizonyítanod, ugyanis te vagy az aki kétségbe vonja a dolgokat.
    Te állítod hogy nanotermit.
    Jó.

Akkor:
    -Mi az a nanotermit?
    -Mennyi kell belőle, hogy az épület összedőljön?
    -Hová kellet tenni
    -Hogy tették oda?
    -Kik voltak
    -Miért tették?

És végül: Bizonyíték. Az nem bizonyíték, hogy egy videóban azt mondjok hogy...

De ezekre te nem fogsz válaszolni.
  • Herold
    Honnan tudod ha meg se nézted? Egyébként van benne dögivel, nyugodt lehetsz. Legalábbis azokban amiket belinkeltem.
  • patiang
    Már csak elvből sem nézik meg, mert attól félnek, hogy netán ők is el kezdenek kételkedni.
  • Molnibalage
    És te melyik részét nem érted, hogy a vieóban semmiféle tudományos bizonyíték nincs...?

• Herold
    Te sem fogtad még fel, hogy fordítva ültök a lovon?
    Nekem nem kell bebizonyítanom semmit. Tőlem erre aztán várhatsz napestig, hogy én nektek bármit is bebizonyítsak.

Nektek kellene cáfolni a videók állításait. De minden jel arra mutat, hogy erre képtelenek vagytok.
  • patiang
    Én csak a különbséget akartam érzékeltetni.
    Az észt meg nem akarom osztani, mert mindenkinek annyi van, amennyit kapott.
    Te pilóta vagy??
  • Molnibalage
    És ez most mire jön? Egyébként meg a WTC-be repült gépeknek tudtommal még nem volt glass cockpitjuk, de sebaj, mert annál azért örgegebb gépek voltak.

Kicsit vicces, hogy repülős témában nekem akarod osztani az észt...
  • Molnibalage
    Sajnos nem áll... Akkor itt már olyan fűnyírás lett volna, hogy ehaj...
  • ManoNegra
    Az ilyen szemét topikikat és idióta fórmozókat meg rég ki kellett volna baszni.

Amennyiben hatalmadban áll, nosza!
  • patiang
    link
  • patiang
  • TDantes
    Hahá! Vártam már a nanotermitet! Az nanotermit...hogyne. Megolvasztották vele.

Egy: erre semmi bizonyíték nincs
    Kettő: azt se tudod mi az a nanotermit.
  • patiang

• TDantes
    Fejtsd már ki az elméletedet az acélról és hogy ez mennyiben módosítja az egész történetet? Ja, és mi a bizonyíték az egészre?
  • TDantes
    Újabb szokásos érvelési hiba. Agy mosottak vagyunk.
  • Molnibalage
    Aha. Akkor ki is vesz be a médiának is mit? Mert én a természettudományos ismereteimere támaszkodva mondom azt, amit. Vagy ezek szerint a BME-n és műszaki más egyetemen szerte a világban médiamágusok és nem mérnökök oktatnak? Az ember mindennap újat tanul.

Továbbra is fröcsögsz, rólad semmit nem tudok, azon kívül, hogy egy balfasz troll vagy.

Az ilyen szemét topikikat és idióta fórmozókat meg rég ki kellett volna baszni. Ez egy tudományos oldal elvben és nem konetó / NWO-s idióták hobbikertje...
  • Molnibalage
    Tipikus. Grammar nácisokodás. Persze ez is konkrétumok nélkül...

Kemény tényeket nem látok. Mennyi acél olvad meg ott szerinted? Ahhoz mennyi anyag is kellett volna, hogy megolvadjon? Ki vitte fel oda? Hova dugták x miért mellett? Mikor?

Erre tételesen senki nem válaszolt, ha már ennyire imádjátok ezt a frázist. Ja, pesze, megvan. "Ők"! Meg "ezek"...
  • Herold
    Egyébként én nem fogok neked bebizonyítani semmit, abban biztos lehetsz. Nem én találtam ki, ami itt elhangzott. Ha szerinted nem igaz, bizonyítsd be az ellenkezőjét a videók megnézése után, állításról állításra.
  • patiang
    Meg sem próbálsz válaszolni a feltett kérdésekre. Siklassz mint az angolna.
    A pentagonos repcsi, és a mezei kétséges. A tornyos nem.
    Azonkívül én már nem is az épületekre vártam esetleges választ.
  • Herold
    Te balfasz, te még írni sem tudsz. Úgy vagy te mérnök ahogy én maharadzsa. Takarodj a picsába innen.
  • ManoNegra
    Tényleg megmaradhatnánk egymás személyének "méltatása" helyett a témánál...
  • Herold
    Megmondom mi történt. Az acél merevítő rudakat nanotermittel olvasztották meg. Erre vannak fényképes bizonyítékok is. Ezért találtak olvadt acélra utaló nyomokat, illetve olvadt acélt is a romok között.
  • Molnibalage
    Kérlek bizonyítsd be, hogy az acél. Milyen adadttal tudod alátámasztani, hogy az acél. Van hőkamerás felvételed. Esetleg oddamentél te és kikerested a romok alatt a megszilárdult trutyit? Nem fura, hogy a folyadék elvileg mindig alul van, de sehol sem találtak megszilárdult fémtócsákat? Akkor mi is volt az az anyag?

Hm...? Nem nekem kell bizonyítani, hogy mi volt ott te balfasz. Mutatsd be természettudományos elvekkel igazolhatóan azt, hogy az ott acél. Addig meg csak a pofád jár.
  • Molnibalage
    Ezen mondtan ismételgetésében ki is merült tudásod. Az általtok mainstram médiának nevezett dolgot nem is olvasom. Az persze le sem esett, hogy egy fórumból linkeltem a hajtómávese képeket.

Áh, megvan. Bizots utólag tették oda. Oh nem, fizetett kommentelők vannak.

Ha már így benne vagy a személyeskedésben, akkor úgy közöld már, hogy mihez értesz, mi a végzettséged, hol dolgozol és hány éves vagy. Csak hogy képet kapjak, hogy ekkora marhát ki és hol alkalmaz bármire is...
  • Herold
    Ugyan már, csak nem gondolod, hogy tételesen meg fogja cáfolni a videóban elhangzott állításokat? Hiszen meg se nézte, és úgy kritizálta. De ha megnézné, akkor sem lenne képes rá, csak azt ismételgeti amit a tévében belé sulykoltak.
    Halvány fingja sincs, miért említették a videóban az olvadt acélt, de a mogyorónyi agyával rögtön arra gondolt, hogy azért mert állítólag az acél megolvadásától omlott össze az épület. Szánalmas.
  • Herold
    Ezt a baromságot honnan szoptad? Semmilyen csúszásra utaló nyomot nem találtak a Pentagon előtt.
  • Herold
    Ne reménykedj, ezek a seggfejek nem tudnak semmit, csak amit a mainstream media közzétesz. Agymosott barmok.
  • TDantes
    Na ez megint...úgy folyt mint öntödében az acél?
    Pedig a kerozintól nem válik az acél cseppfolyóssá. Akkor? Mi történt? Egyre zavarosabbak vagytok.

Ja, és bizonyára igen, az egész WTC csak acélból állt ügye? Más anyag nem volt benne szerinted ami esetleg alacsonyabb hőmérsékleten olvad? No?
  • TDantes
    Aha. Akkor adjál már magyarázatot, mi történt? Na? Szerinted nem terroristák voltak? Sőt repülőgép se volt?

Láttuk becsapódni nem? Abban megegyezhetünk ,hogy becsapódtak a gépek?
    Ha becsapódtak valakiknek vezetni is kellet nem?
    Na akkor nem a terrorsiták vezették? Hanem kik? Az USA kormánya megbízott CIA ügynököket, hogy ugyan legyenek már öngyilkosok és kamikaze módon menjenek neki egy nagy háznak? Vagy mégis mit akarsz?
  • ManoNegra
    Maradjunk annyiban, hogy a lottón is lehet nyerni, csak kicsi az esélye...