1160
Tudományos összeesküvés elméletek,avagy nem zörög a haraszt.....
  • TDantes
    A válaszok tíz éve megvannak. Ott az internet. Használd.
    Másrészt basszus semmi értelme.

Mert ti így viselkedtek:
    Konteós:De az acél nem is olvadt meg!
    Normálisak: Nem is olvadt meg, lágyult.
    K:De akkor a hetes épület azzal mi van?
    N: Sérült, összedőlt, mi a gond?
    K De akkor a Pentagonba bele ment a rakéta!
    N: Semmi logikai érv nincs a rakétára, és bizonyíték sincs rá.
    K: De akkor az acél meg se olvad!

És kezdődik az egész elölről. Tíz éve már. Unalmas.
  • ManoNegra
    A megtalált terrorista útlevél tényleg vicces! :D Legalább annyira, minthogy a CIA nem foglalkozik a terroristával, mert az nem elérhető telefonon..
  • Saintgerman
    Halálkomolyan ! Gomdolj csak bele, az egész repülőgép teória egyedüli alapja az a film, amit a médiagépezet azonnal világgá kürtölt. De ! Nem csak repülő turbina maradványok nincsenek, de még egy csavar sem. Ami viszont van: alig megrongálódott terrorista útlevél ! Ebből induljatok ki, ne az előttetek elszórt zabszemeken haladjatok... a részletek ezekután magától értetődnek..
  • Molnibalage
    Az, hogy a tudományos 2x2 elmagyarázása után is jönnek a konetós balfaszágokkal tovább az meg smafu mi...?
  • Herold
    Valahol szánalmasnak tartom, hogyha az észérvekből kifogyott, van aki a sértegetést választja érvelés helyett.

Persze Leclerc óta tudjuk, hogy a stílus maga az ember.
  • Molnibalage
    Valahol röhejesnek tartom, hogy valaki a stílus és nem a műszaki tartalom alapján ítél egy tudományos fórumon. Túl sok balfasszal hozott már össze a sors. Sajnos elvesztem az notórius idiótákkal szemben a türelmem.
  • Herold
    Ezt nem igazán értem.
    Az előbb arra utaltam, hogy patiang azon postjára reagáltam, amit molnibalage-nak írt. A hozzászólásom ez utóbbiról szólt.
  • Saintgerman
    Igen, a személyed nem volt még 'tárolva'... sebaj, majd megishetlek még én is...
  • Herold
    Valamit elnéztél.
  • Saintgerman
    Na látod, Herold barátunk, ha későbbről is, de már jobban ismer...
  • Herold
    Neki nem kell tettetnie magát.
  • patiang
    Tudom, hogy az előzőek miatt csak felebarátok vagyunk, de tisztelettel kérdezlek, hogy amit írsz azt komolyan is gondolod??:)))
  • patiang
    ????
  • patiang
    Sokszor egyetértek veled, de azt nem értem, hogy úgy akarsz "legyőzni" valakit, hogy bunkónak tetteted magad. Hidd el nem éri meg. :))
  • Herold
    Kell még egy felkiáltójel? Mert az lesz az utolsó.
  • Saintgerman
    A gyíkemberek 'valóssá vételéhez' az átlagnál egy kifejlettebb érzékszerv szükséges, de ahhoz, hogy a WTC be nem repült bele semmiféle repülő, elég a józan paraszt ész is....
  • Molnibalage
    Na, megszólalt a gyíkemberhívő is...
  • Saintgerman
    Azért az is röhelyes, hogy ide olyan félnótások is irogatnak, akiknek mutatnak egy fake videón egy becsapódó gépet, és a tyúkeszû úgy képtelen ettől a filmtől elszakadni és továbblépni, mint a tyúk az orrára tapadt takonytól...
  • Molnibalage
    Mármint az összes.
  • Molnibalage
    Az üzemanyag egy része. Viszont soha nem ég el az üzemanyag, mert akkor ott te egy 1kt-ás taktikai atomtöltet hatását látnád.

Valahol azért röhejes, hogy olyan balfaszok írnak ide, akinek se a repülésről, se a mechanikáról, se az égésről gőzük sincs, de a pofájuk az jár.
  • Molnibalage
    Ááááááááááá, a felületi terhelést is képtelen vagy a ponteszűrtől megkölönböztetni. Eszamfaszom megáll...
  • ManoNegra
  • patiang
    Igen azok.
    És te lészen a kitüntetett aki válaszolhat a tudása szerint ezekre.
    Mert azok még hiányoznak. Hátha az amik is tudnak magyarul.
  • TDantes
    Tíz éves kérdések ezek.
  • TDantes
    Tehát a repülőben nincs védett helyen a kerozin? Vagyis a repülőgép, egy repülő bomba tulajdon képpen? Amiből egy másodperc alatt eléghet az összes kerozin?

Nahát, többé 100 kilométerre elkerülök minden repülőgépet.
  • TDantes
    Elpersze...elégett. Az eszed égett el .Több tíz tonnányi kerozin elégett egy másodperc alatt?! Fizika órára te nem jártál?
  • TDantes
    Ki mondta hogy égett? HE?!
  • Saintgerman
    Nincsen itt semmiféle összeesküvés gyerekek ! Itt egy eltérített bolygó van, ahol az irányítás a kalózok kezében van. Azok a gépek, amiknek a WTC be kellett volna becsapódniuk, úgy fel sem szálltak, mint tavaly a Lengyel kormány gépe a kormánytagokkal...
    A becsapódásról azt az ócska filmet a CIA készítette már évekkel 9/11 előtt... a lukat egy tomahawk rakéta csinálta...
    Ha a későbbi valódi filmen nem látja valaki, hogy hogyan vágják el a robbanások a magábazuhanó teher alatt a főpilléreket, az nézesse meg a szemét...
  • patiang
    Szerinted?
    Mert szerintem is.
  • uwu 80
  • patiang
    Látod ez a baj, hogy ennyivel elintézitek.
    Így téged is megkérlek, hogy a videóban szereplő kérdések közül legalább arra próbálj válaszolni, melyek nem közvetlenül az épületekkel kapcsolatosak.
    Légyszi tedd meg!!
  • uwu 80

http://www.retrievers.hu/pearl-of-labrador/hun/hirek/h-alom.jpg
  • Herold
    Te nagyon buta vagy. Hogy vagy képes a tyúkeszeddel összehasonlítani egy repülőgépet egy autóval? Az autóban a benzintank viszonylag védett helyen van, a repülőgépekben viszont a szárnyakban tárolják a kerozint, ami a becsapódáskor darabokra tört és az üzemanyag berobbant.
  • Herold
    Igen, ahogy mondod. A becsapódáskor a kerozin nagy része elégett. Vagy szerinted mi hozta létre azt a tűzgömböt?
  • Herold
    Te nagyon buta vagy. A 7-es épületben nem is égett kerozin.
  • TDantes
    Ütközés pillanatában elégett?

Az furcsa volna. Fizikát te tanultál? Hm...beülök a kocsimba, neki megyek a villanyoszlopnak egy pillanat alatt el fog égni a benzin? Én a meg a kocsival együtt azonnal hamuvá vállok? Hát ez nagyon érdekes lenne
  • TDantes
    Hű...videóban láttad? Egy youtube-os videó az bizonyíték? Figyelj már, én 10 perc alatt csinálok egy videót, miszerint a WTC tornyokat Balu kapitány döntötte le. Azt is elhiszed? Szakértők is beszélnek majd rajta, tehát akkor igaz nem?
  • TDantes
    Te is buta vagy
  • TDantes
    Nagyon buta vagy. Na mégegyszer. Tudod, az a pár tonna kerozin nem csak egy kis tűz volt. A repülőgép becsapódása miatt sérült az épület szerkezete. A tűz miatt tovább gyengült az acél váz. Hő hatására, az acél lágyul. Emiatt a váz nem tartotta meg az épület súlyát, mire a felső emeletek az alsókra zuhantak, és utána már kártya várként dőlt össze.

Nem olyan nehéz ezt felfogni.

Tudod, ha épület bontás van, kissé körülményes lenne, az épület felső szintjeire több tonna kerozint hordani is meggyújtani...
  • patiang
    Egy olyan tűz mely meglágyítja a vasszerkezeteket nem úgy füstölnek,mint a nedves avar. Ugye?