Tudományos összeesküvés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Az 1998-as esetbõl kiinudlva feltételezhették, hogy vannak. Viszont nem kellett volna csak ezért ajtóstul berontani Irakba. Afganisztán után Szaddam sejthetõen nem állt volna ellen agresszív ellenõrzésnek, hiszen 99%, hogy jól pofánverték volna. Viszont a helyzetbõl pár seggfej jenki azt hozta ki, amit. Aztán persze jól elkúrták, mert teljesen ötlettelnül csinálták az egészet. Jól is elsülhetett voln iraki részrõl is. Sajnos nem így történt és emiatt a jenkik nemigen mutogathatnak másra...

Mi a bibi? Az, hogy ha egyes terrorista csoportokhoz került volna az elfekvõ / elfeledett készletekbõ, az gázosabb lehetett volna, mert nekik nincs szükségük SCUD és már hordozószközre az alkalmazás módja miatt. Mármint, hogy nem harctéren használták volna. Ne feledjüj, 2001 és WTC emléke még élénkebb volt. Persze ez annak nem érv, aki szerint egész 911 csak konteó...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Ez a lényegen nem változtat. Nem voltak. És ha nem voltak, akkor nem is tudhatta senki sem, hogy vannak. Esetleg kitalálhatta, valószínûsítette stb. Ebbõl dolgozik a hivatalos vonal (is - ha úgy tetszik). Kitalációkból és feltételezésekbõl. Ezért semmi de semmi okod a "konteó" teóriákat azzal lesöpörni az asztalról, hogy a "hivatalos" változat mást mond. (Igaz mondtad, hogy ezt se tudod értelmezni, hogy mi az, hogy hivatalos változat, de talán ha újra megpróbálnád...)

Molnibalage
Utólag könnyû okosnak lenni...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Lehettek volna, de nem voltak.

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Molnibalage
Azért el dogoról a magadfajta hajlamos elfeledkezni. A Sivatagi Vihar után elvileg minden vegyifegyvert meg kellett volna semmisíteni. Ehhez képes Szaddam n+1 helyen akadályozta az ellenõrök munkáját és még 1998-ban, hét évvel a SV után is találtak készleteket.

Szóval 2003-ban lehettek elfeledve eldugva itt-ott ilyenek, de hogy célbajuttató eszközük nemigen volt, az tuti.

édesanyádat*

A te türhõ stílusoddal nem fog menni a segítségnyújtás. Akkor befejeznéd a személyeskedést? Mert nekem megy úgy is, hogy nem veszem számra desanyádat..

Nem, végeredményében felõlem aztán akkora ostoba seggfej lehetsz, amennyire csak jólesik. Segíteni próbáltam az állapotodon, ha nem kell, te dolgod.

Ha szeretnél házigazda lenni, van egy szavazatod tõlem! <#eljen>

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Elvettem a játékod? Ne sÍrjál... <#nevetes1>

Jó, ha szándékosan félreértelmezed, amit mondok, akkor egyrészt el is mehetsz a büdös kurva anyádba, másrészt befejeztem veled a társalgást, csõ.

Tehát csak beképzelem hogy megtámadtak két olyan országot, akik az ellenük felhozott vádakban ártatlanok, de még a patriot act-ot is a népük nyakába varrták. Mit varrták, szinte a nép könyörgött érte! Világos...

Vagy amit mások elképzeltek neked.

Nekem nem esik nehezemre azt mondani, hogy fingom sincs, soha a büdös életben nem fog ez számunkra egyértelmûen kiderülni. Ha keresztre feszülök, sem fogok errõl a részérõl a dolognak többet megtudni. Ezért kurvára nem is érdekel.

Ennél véleményem szerint sokkal ostobább hozzáállás, hogy képzelõdsz, aztán meg elhiszed, amit elképzeltél.

Ami kellemetlen az nem érdekel? Neked meg a statikai része a mániád. Az meg engem nem érdekel.

Irak meg a másik. Annyi volt ott a tömegpusztító fegyver hogy ihaj! Ki se látszottak belõle...

Akkor talán olvasd is el, okoska!

"Komolyan elhiszed"

Komolyan leszarom, többször leszögeztem. Nem érdekel a témának ezen része, még ha neked mániád is.

"És hogy van ez az al-kaidás sztori? Reggel hugom este dugom? "

Szaddam Husszein ugyanez pepitában. Úgy tûnik arabéknál nem divat a lojalitás.

És mégis tönkrebaszta a lehulló törmelék.

Ha esetleg nem menne magadtól...
Mondjuk az azért vicces, hogy tíz szájbakúrt év alatt képtelen voltál erre magadtól. Az meg inkább szánalmas, hogy inkább hiszel egy segghülye, pofádba hazudó összeesküvés-elmélet gyártónak, mint a saját szemednek.

Aztán ott van még az a dolog, hogy a katasztrófa bekövetkezése után semmi furcsa nincs sem a hadüzenetben, sem a szigorításokban. Ha igaz a hivatalos álláspont akkor sem, és ha az igaz amit kitaláltatok, akkor sem

Elõször is ez nem katasztrófa volt hanem terrortámadás!
Másodszor pedig nem hogy semmi furcsa nincs a hadüzenetben és a szigorításokban, hanem egyenesen törvényszerû volt! Az mondjuk furcsa, hogy ezzel miért támadták meg Afganisztánt, hiszen nem az ország vezetése rendelte el a tornyok elleni támadást, hanem pár burnuszos barlanglakó! Érted? Barlanglakók vs szuperhatalom..

Már megint terelsz!!

És? Sokmindenrõl lehet olvasni, de nem mondtam egy szóval sem, hogy ez márpedig így volt... Vagy mondtam volna?

Igen. Erre utaltam, hogy kiegyeztünk döntetlenben. Errekaptam tõled egy tekintélyes választ.

Komolyan elhiszed, hogy a világ elsõszámú szuperhatalmának olyan inkompetens hírszerzése van, hogy a németeknek kell kisegíteni, erre felhívják a terroristát, és ha nem elérhetõ akkor hagyják annyiban??

És hogy van ez az al-kaidás sztori? Reggel hugom este dugom?

Itt természetesen a WTC7-rõl van szó.
Nem egy nagy durranás! Jövõre majd eltûnik a süllyesztõben a többivel!
Ne és ezt ki vajon kimondta?

"Amin jelentõs kárt okoztak az északi torony lezuhanó részei, és oltás nélkül órákon át égett."

Miközben WTC 100-150 méter távolságban van a WTC északi tornyától.
Kifejezetten aranyos, ahogy megpróbálod úgy beállítani a dolgot, mintha kezdetektõl errõl beszéltél volna.

Szerencsére az internet nem felejt, így most az orrod alá tudom dörgölni, hogy pár napja még te is nanotermites robbantásokról beszéltél.

Egyszer már válaszoltam erre a kérdésedre. Elképzelhetõ, de soha nem tudjuk meg biztosra, úgyhogy kár rajta rugózni és le is szarom magasról.

De amíg szükségét érzitek, hogy emellé faszságot beszéljetek mûszaki témában, a szakmámban, addig ki foglak titeket javítani. Csak mert arany szívem van, és nem bírom nézni, ahogy hülyék vagytok.

Na most az van, hogy ábrándpajtásaid többször nyomatékosították, hogy így nem dõlhet össze tûztõl, felrobbantották, meg hasonlók...

Aztán ott van még az a dolog, hogy a katasztrófa bekövetkezése után semmi furcsa nincs sem a hadüzenetben, sem a szigorításokban. Ha igaz a hivatalos álláspont akkor sem, és ha az igaz amit kitaláltatok, akkor sem. Ez nem bizonyítható, csak egy vak ötlet. Végtelen lehetséges, de nem bizonyítható háttértörténetet ki lehet találni.
Tök lényegtelen hogy mi volt az elõzmény, mert a következmények semmi plusz információval nem szolgálnak rájuk vonatkozóan. Ha lenn valami nyom, minden más lenne, de nincs.

\"Tanulni és nem gondolkodni hiábavalóság, nem tanulni és gondolkodni pedig veszedelmes\"

LOL

faszt érdekel az hogy hogyan dõl össze! Úgy dõl össze, ahogy azt láttuk! Ne terelj! Az a lényeg, hogy az erre adott válasz két háború, és egy antidemoratikus törvény volt, amit amúgy az amerikai közvélemény nem fogadott volna el!

Ez most egy értsd jól hsz lett.

\"Tanulni és nem gondolkodni hiábavalóság, nem tanulni és gondolkodni pedig veszedelmes\"

Azt konkrétan nem tudhatjuk hogy mit tud a CIA és mit nem, viszont azt igen hogy dõl össze egy csõben csõ szerkezetû acélvázas magasépület...

Aki viszont azt állítja valaki hogy mégis tud ilyen nem igazán tudható dolgokat, és mellette a statikát tökéletesen rosszul felhasználva bizonygatja az igazát, az azért elég gyanús.
Mintha Isten létezését azzal akarnád bizonyítani hogy a föld lapos.

Rebekáét? Meghagyom neked.

Na akkor vegyük újra. Kedves szkeptikusok. Szerintetek a titkosszolgálat nem tudhatott errõl a tervezett támadásról? Arról,amit állítólag az al-kaida csinált? Az az al-kaida, aki ellen harcolnak Afganisztánban, de szövetkeznek velük Líbiában? Az az Oszama bin Laden szervezte akit a CIA pénzelt a szovjetek elleni harcában?

Mindenki hülye, csak ti tudjátok a tutit! Demagógok vagytok!

Ezt jó érzékkel komponáltad meg, viszont hozzá csaphattad volna a következõ elejéhez, úgyhogy végül is hibáztál. Igaz hogy nagyon tartalmas, de nem kell folyton hozzászólni, elkényezteted õket.

Lófaszt.

A lábát nem akarod leharapni?

Nana! Mi kiegyeztünk döntetlenben! 😄

A WTC-re egy kurva kukkot nem tudtatok kinyögni, még volt, aki meg is köszönte a dolgot, aztán gyorsan, taktikusan témát váltottatok.

Kontrasztként ideteszem, mit mondtál pár órával ezelõtt:

A depresszió nem objektív!

Van még a képzelt XD
Depi vagyok öngyi leszek...

Mégis, milyen depresszió van még, okoska?

Persze hogy szabad.

Komolyan képtelen vagy értelmezni egy magyar mondatot?

Akkor beidézem így, hátha ez így nem terheli túl az agyad:

"Depressziókban és szorongásos zavarokban nagyszámú közvetlen és közvetett biokémiai vizsgálat igazolja több más transzmitter-rendellenesség mellett - az agyi szerotonin-anyagcsere jól mérhetô eltéréseit"

Dehogy, csak most mondtam el. Bármelyik másik alkalom is ugyanilyen jó lett volna.

Sajnos az élet kegyetlen, és te pont velem futottál össze.
Engem meg épp nem érdekel hogy te mitõl látnád be hogy ökörség, nem is vagyok rá kíváncsi. Maradok a vélemény nyilvánításnál, azt elvileg szabad.

"Komolyan röhejes vagy, ahogy a legminimálisabb tájékozottsággal sem rendelkezel a témában, de azért próbálod megmondani a frankót."

A WTC-nél már bizonyítottál.
Irkálhatsz, el leszel egyedül.
És mindezt abból a cikkbõl vetíted ki rám? Írtam, hogy nem kell mindent elhinni, de ez vonatkozik a "hivatalos magyarázatokra" is. Azzal az égvilágon semmi baj nincs, ha rámutatsz arra, ha valaki nem jól tud valamit, és hozzáteszel a topikhoz, de ez hogy "demagóg faszság" nem tartozik ezek közé.

Egyáltalán ki beszélt itt a klinikai depresszióról?