Tudományos összeesküvés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Walk the Talk.

Hahá! Vártam már a nanotermitet! Az nanotermit...hogyne. Megolvasztották vele.

Egy: erre semmi bizonyíték nincs
Kettõ: azt se tudod mi az a nanotermit.

Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Walk the Talk.

Fejtsd már ki az elméletedet az acélról és hogy ez mennyiben módosítja az egész történetet? Ja, és mi a bizonyíték az egészre?

Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Újabb szokásos érvelési hiba. Agy mosottak vagyunk.

Molnibalage
Aha. Akkor ki is vesz be a médiának is mit? Mert én a természettudományos ismereteimere támaszkodva mondom azt, amit. Vagy ezek szerint a BME-n és mûszaki más egyetemen szerte a világban médiamágusok és nem mérnökök oktatnak? Az ember mindennap újat tanul.

Továbbra is fröcsögsz, rólad semmit nem tudok, azon kívül, hogy egy balfasz troll vagy.

Az ilyen szemét topikikat és idióta fórmozókat meg rég ki kellett volna baszni. Ez egy tudományos oldal elvben és nem konetó / NWO-s idióták hobbikertje...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Tipikus. Grammar nácisokodás. Persze ez is konkrétumok nélkül...

Kemény tényeket nem látok. Mennyi acél olvad meg ott szerinted? Ahhoz mennyi anyag is kellett volna, hogy megolvadjon? Ki vitte fel oda? Hova dugták x miért mellett? Mikor?

Erre tételesen senki nem válaszolt, ha már ennyire imádjátok ezt a frázist. Ja, pesze, megvan. "Õk"! Meg "ezek"...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Herold
Egyébként én nem fogok neked bebizonyítani semmit, abban biztos lehetsz. Nem én találtam ki, ami itt elhangzott. Ha szerinted nem igaz, bizonyítsd be az ellenkezõjét a videók megnézése után, állításról állításra.

Meg sem próbálsz válaszolni a feltett kérdésekre. Siklassz mint az angolna.
A pentagonos repcsi, és a mezei kétséges. A tornyos nem.
Azonkívül én már nem is az épületekre vártam esetleges választ.

Walk the Talk.

Herold
Te balfasz, te még írni sem tudsz. Úgy vagy te mérnök ahogy én maharadzsa. Takarodj a picsába innen.

Tényleg megmaradhatnánk egymás személyének "méltatása" helyett a témánál...

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Herold
Megmondom mi történt. Az acél merevítõ rudakat nanotermittel olvasztották meg. Erre vannak fényképes bizonyítékok is. Ezért találtak olvadt acélra utaló nyomokat, illetve olvadt acélt is a romok között.

Molnibalage
Kérlek bizonyítsd be, hogy az acél. Milyen adadttal tudod alátámasztani, hogy az acél. Van hõkamerás felvételed. Esetleg oddamentél te és kikerested a romok alatt a megszilárdult trutyit? Nem fura, hogy a folyadék elvileg mindig alul van, de sehol sem találtak megszilárdult fémtócsákat? Akkor mi is volt az az anyag?

Hm...? Nem nekem kell bizonyítani, hogy mi volt ott te balfasz. Mutatsd be természettudományos elvekkel igazolhatóan azt, hogy az ott acél. Addig meg csak a pofád jár.

Molnibalage
Ezen mondtan ismételgetésében ki is merült tudásod. Az általtok mainstram médiának nevezett dolgot nem is olvasom. Az persze le sem esett, hogy egy fórumból linkeltem a hajtómávese képeket.

Áh, megvan. Bizots utólag tették oda. Oh nem, fizetett kommentelõk vannak.

Ha már így benne vagy a személyeskedésben, akkor úgy közöld már, hogy mihez értesz, mi a végzettséged, hol dolgozol és hány éves vagy. Csak hogy képet kapjak, hogy ekkora marhát ki és hol alkalmaz bármire is...

Herold
Ugyan már, csak nem gondolod, hogy tételesen meg fogja cáfolni a videóban elhangzott állításokat? Hiszen meg se nézte, és úgy kritizálta. De ha megnézné, akkor sem lenne képes rá, csak azt ismételgeti amit a tévében belé sulykoltak.
Halvány fingja sincs, miért említették a videóban az olvadt acélt, de a mogyorónyi agyával rögtön arra gondolt, hogy azért mert állítólag az acél megolvadásától omlott össze az épület. Szánalmas.

Herold
Ezt a baromságot honnan szoptad? Semmilyen csúszásra utaló nyomot nem találtak a Pentagon elõtt.

Herold
Ne reménykedj, ezek a seggfejek nem tudnak semmit, csak amit a mainstream media közzétesz. Agymosott barmok.

Na ez megint...úgy folyt mint öntödében az acél?
Pedig a kerozintól nem válik az acél cseppfolyóssá. Akkor? Mi történt? Egyre zavarosabbak vagytok.

Ja, és bizonyára igen, az egész WTC csak acélból állt ügye? Más anyag nem volt benne szerinted ami esetleg alacsonyabb hõmérsékleten olvad? No?

Aha. Akkor adjál már magyarázatot, mi történt? Na? Szerinted nem terroristák voltak? Sõt repülõgép se volt?

Láttuk becsapódni nem? Abban megegyezhetünk ,hogy becsapódtak a gépek?
Ha becsapódtak valakiknek vezetni is kellet nem?
Na akkor nem a terrorsiták vezették? Hanem kik? Az USA kormánya megbízott CIA ügynököket, hogy ugyan legyenek már öngyilkosok és kamikaze módon menjenek neki egy nagy háznak? Vagy mégis mit akarsz?

Maradjunk annyiban, hogy a lottón is lehet nyerni, csak kicsi az esélye...

De nem szálltak bele egy bazinagy épületbe, ami utána összeomlott.

Molnibalage
Oszt miért is? Mindkét estben felrobban / kigyullad a gép. Ehhez képest szedek már ki lehuzent és felrobbantott gépekbõl is checklist maradékot, más iratott, plüssmacit, stb. Mind éghetõ volt.

Képtelen vagyok követni hogy mirõl beszél. Odáig el se jutunk, hogy összehozzunk két alternatívát az adott felvetésre. Pedig kíváncsi vagyok, hogy mit gondol az olvadás kérdésérõl: mi olvadt meg és mitõl olvadt meg, esetleg semmi se olvadt meg, de akkor meg mi van videókon?

Nem összeveszni akarok, nem indulatoskodni akarok, nem az igazamat védem, csak szimplán szerettem volna elbeszélgetni valamirõl. De ez a zsigerbõl történõ lehülyézés ez kiakaszt.

Nem kapsz, mint ahogy én sem kaptam egyikre sem.

Walk the Talk.

Nézd végig, megéri. Kétrészes.

Walk the Talk.

Az, hogy az irodákban található egyéb alacsony olvadáspontú fémtartalmú anyagokkal mi történt az már teljesen más tészta...

Ez most az épületbõl kifolyó valamire reakció?

Hát igen. Arra mondták az ott dolgozók még egy hét elteltével is, hogy úgy folyik, mint az öntödében az acél. Sõt még két hónap múlva is füstölgött.

Walk the Talk.

Még el se kezdtünk beszélgetni, és már letámadsz. Mi szükség van erre?

De ha már itt tartunk, hadd hívjam fel arra a figyelmedet, hogy a vitaindító videó "kimerevített képén" látható felirathoz azonnal logikátlan és értelmezhetetlen reakciók érkeztek a részetekrõl.

Az van kiírva, hogy "Irodai tûzben nem keletkezhetett akkora hõ, ami megolvasztaná az acélt."
Nos én se néztem bele a filmbe, szóval nem tudom mivel kapcsolatban hangzott el ez az állítás, de nekem nem is az jut eszembe, ami nektek, hogy itt most valaki azt állítja, hogy azért dõltek össze a tornyok, mert megolvadt az acél.
Nekem az ugrott be, amire aztán rá is kérdeztem, hogy az épületbõl kifolyó olvadt fém (azaz az annak kinézõ valami) az nem keletkezhetett az irodai tûz következtében.

Na most arról lehet vitatkozni, hogy ami kifolyt, az valóan olvadt fém-e vagy sem. De ettõl függetlenül a prekoncepcióitokra hamar fény derül (ahogy az enyémre is). Én tudtam olyan szövegkörnyezetbe helyezni azt az egy mondatot, hogy az értelmes legye, ti nem. Ez a kiindulási alap. Ti megkeresitek azt, hogy mely szövegkörnyezetben NINCS értelme annak ami elhangzott, én pedig megkeresem azt, hogy mely szövegkörnyezetben VAN értelme annak ami elhangzott.

És így nehéz vitázni.

Veled nem is fogok. Legyen két pixeles a felvétel, ha neked úgy jobb.

A pilóta: rendben, 800 körül tépünk. kettõ épület van. aha az egyik már ég. basszus ELHÚZOK mellette!!! igen én mint tapsi pilóta megteszem!!!!

Így gondolod?

Walk the Talk.

Egy légiszerencsétlenség és eközött van pár elég nagy különbség. De nem olvasok légiszerencsétleségekrõl könyveket, ez igaz.

Molnibalage
Nem. Arról van szó, hogy az épület fõ acélszerkezetében nem olvad meg az acél. Az, hogy az irodákban található egyéb alacsony olvadáspontú fémtartalmú anyagokkal mi történt az már teljesen más tészta...

Nem olvastam el az összes hsz-t, szóval lehet nem látom át a vitát teljesen, de az elsõ párban azt bizonygatjátok (te és TDantes), hogy semmiféle fém nem olvadt meg. Ha semmiféle nem olvadt meg, akkor ez a semmi hogyan hozható összefüggésbe a repülõkkel? Így feltételezem az álláspontod még mindig az, hogy fém nem olvadt meg. Az viszont szintén feltételezés (az alapján amit évek alatt összeszedtem a témáról), hogy nem azt mondják a "konteósok" sem, hogy a repülõgép miatt olvadt meg bármi is (de ezt biztosan nem tudom, mert nem olvastam végig a ~80 hsz-t, hogy most mit mondanak a "konteósok").

Molnibalage
Te a két pixeles feltével alapján megmondod, hogy mi folyik ott ki? Én is kérnék ilyen optikát...

Számtalan dolog lehetett. Elrepecs csövekbõl víz, tisztítószer raktárból eldurrant máûanyag flakonokból tisztítószer, stb.

Persze egyszerûbb konteót kiáltani...

Molnibalage
És ki az a mindenki...?

Elborítékolhatod, hogy Te is válasz nélkül maradsz.

Walk the Talk.

Ha nem olvastad volna a beírásomat, mondtam, hogy ez nem konteo. Mert ki konteózott kivel?? Ezt vagy a terroristák, vagy a kormány tette.
NINCS összeesküvés!!!

Walk the Talk.

Molnibalage
Szó se róla majdnen elvétették fakezû pilótáink az egyik tornyot máskülöndben nem úgy kapta el volna az egyik gép az épületet, ahogy. Látni, hogy a gép bedönvte repült. Kettõt találhatsz, hogy miért. A Pentahon eltalálása volt a nehezebb, de mannyire meg lehet ítélni a gép az épület elõtt ért picit földet és aztán csúszótt bele az épületbe.

Mikor legutóbb 9/11-rõl vitatkoztam valakivel, akkor ott akadt el a dolog, hogy miféle olvad fém folyik ki a tornyokból azok összedõlése elõtt. Az kiderült, hogy nem alumínium. Akkor meg mi?
Nem is olvadt fém az?
Vagy ha igen, és nem alumínium, akkor mi? Acél?
És az acél mégis mitõl olvadhatott meg, mert abban egyetért mindenki, hogy ez a tény a repülõgépekkel nem kapcsolható össze semmilyen formában.

Egyáltalán nem kötözködni akarok, csak kíváncsi vagyok mi az aktuális válasz erre a kérdésre.

" Nem olyan bonyolult ám egy repülõgéppel belerepülni egy bazi nagy épületbe."

Láttál már bazi nagy épületet messzirõl, miközben 800-al közeledsz felé??
Rendben Te megteszed, de, hogy egy kisrepülõvel végzett pilótaként még meg is kerülsz egy épületet????? Ugye, hogy tréfálkozol???

Walk the Talk.

Molnibalage
Egy konteós mióta gondolkodik...?

Hát igen. Ezt a reagálást vártam. Sajnos. Mert választ egyik kérdésemre sem adtál.<#rinya>

Walk the Talk.

Ez egy mindent megdöntõ érv.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Molnibalage
Ez nem konteó, ez fizika. Azért hoztam fel példának, mert számtalan légiszerencsétlenségben történt ilyen eset. Az, hogy te nem olvasol ilyen könyveket az nem az én bajom...

Basszus ezt nem én hoztam fel. Idéztem. Azonkívül az elsõ hivatalos reagáláskor is említették. Lehet, hogy õk sem látták ?!

Walk the Talk.

Na ez meg a másik. A szokásos érvelési hiba. Nem hiszed el az ostoba minden alapot nélkülözõ konteóst marhaságot, Akkor USA-fan vagy.

Igen, mert vagy az összeesküvés elméletben hiszünk, vagy USA-fanok vagyunk. Más út nincs...

Most néztem a Star Wars-t, arról jut eszembe, hogy csak egy sith gondolkodik végletekben...meg a konteósok.

Abban osztom elképzelésed, hogy lehetséges, hogy a Pentagonnál nem utasszállító volt. Rakéta, robotrepülõ??
De, hogy az épületeknél utasszállító volt, az biztos. Hiszen számtalan amatõr felvétel van a becsapódásról.

Walk the Talk.

Az lehet hogy találtak olyan éghetõ bármit ami az épületben volt. De olyat is találtak éghetõ anyagot az útlevélen kívül (ami merõ véletlenségbõl pont a terroristáé...) ami a repülõn volt?

Ha a robbanás nyomáshulláma kiröpítette a gépbõl és leesett, akkor mirt is kellett volna elégnie?

Na, Molni a konteós...

Persze gondolkozni szokás szerint luxus...

Tudod azért örülök hogy ezt felhoztad, Te aki még a NATO fõtitkárának sem hiszi el, hogy a NATO intézkedett Líbiában... <#nevetes1>

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Amúgy te láttad már ezt az útlevelet? Csak kérdem. Én nem láttam.

Aha...ez is lerágott csont.

Mi a gondod? Nem olyan bonyolult ám egy repülõgéppel belerepülni egy bazi nagy épületbe. A felszállás, leszállás, az már bonyolultabb. Simán megtanulhatták.

Vagy szerinted mi a magyarázat? Láttad becsapódni a gépeket? Na? Szerinted? Mi volt akkor?