1160
Tudományos összeesküvés elméletek,avagy nem zörög a haraszt.....
-
TDantes #920 Irakban nem az USA cégei termelik ki az olajat... -
patiang #919 érdekes -
patiang #918 Mivel oly mértékben keveredtek, ledarálták a vasat?
Nem fizikai, hanem kémiai keveredés történt. -
ManoNegra #917 Rájöttem, ironizáltam én is...
Irakból az olaj is kell, és szép lassan megfojtják a közelkeletet. Jön még Szíria és így tovább... De persze ehhez csak Te érthetsz... -
TDantes #916 Egy ember állítja hogy előbukkant. Vas és alumínium meg ha volt az épületben tegyük fel hogy volt, keveredhetett. -
TDantes #915 IRÓNIA... -
patiang #914 épületek romjaiból előbukkant bőséges mennyiségben egy viszonylag újfajta termit, amely legtöbbször két anyag keveréke, általában vas és alumínium -
ManoNegra #913 Ha úgyis elhiszed, mit kötekedsz itt... -
TDantes #912 Én olvadás nélkül keverek neked össze vasoxidot alumíniummal. -
TDantes #911 Tehát, azért hogy Iránt megtámadják, kiterveltek egy furmányos merényletet, megszállták Afganisztánt, aztán Irakban hazudoztak a vegyi fegyverektől azt is megszállták mind ezt azért hogy majd Irán következzen. Ez tényleg hihető. -
patiang #910 Máskülönben hogy keveredhetett össze? -
patiang #909 Hogy ebbe bele tudsz kötni?? -
TDantes #908 Ki mondta hogy a vas megolvadt? -
#907 Acél volt, és elég meglágyulnia, nem kell megolvadni. -
patiang #906 Basszus nem.:((( -
#905 Mi az, hogy szín vas? Egyáltalán tisztában vagy azzal, hogy mi az a vas-szén állapotábra...? -
ManoNegra #904 Az ételt ne rágjam meg helyetted? Figyeled te az aktuális híreket egyáltalán? Irakban és Afganisztánban ott állomásozik az amerikai hadsereg. Egy esetleges Irán elleni háborúhoz kellene jobb helyszín? -
patiang #903 Értem. De mi éghetett ilyen hőfokon?
Azonkívül vélem, hogy az ott felhasznált vasoszlopok nem színvasak voltak. -
TDantes #902 És? -
ManoNegra #901 Szomszédok? -
TDantes #900 A vas 1538 °C-on olvad.-Wiki. -
#899 Ááááááá, baszod a +400 méter magas tornyok és a felhőkarcoló központ abból a magasságból tiszta időben +100-200 km-ről látszik még akkor is, ha csak pár száz méteren repülsz. Nem fűszál nagyságú tereptárgyak alapján kell tájékozódni.
(Tiszta időben a pécsi TV toronyból látszik a Badacsony, csak úgy viszonyításképpen.) -
TDantes #898 Iránnak mi köze Afganisztánhoz? -
ManoNegra #897 A heroin csak egy másodlagos bevételkiegészítés, a lényeg hogy Irán harapófogóban van. Nyilván az amerikai elnök nem piszkolja be a kezét ilyennel, de degradálni jó indok... -
patiang #896 Igen. De akkor itt a kérdés: mely hő olvasztotta meg a vasat?? -
patiang #895 De könyörgöm nem volt számukra tereptárgy. Ha pedig Te is pilóta vagy(?) akkor tudhatnád, hogy lenn hiába ismersz minden fűszálat, fentről elsőre úgy eltévedsz ahogy illik. -
TDantes #894 Vártam a heroint. Igen, Bush elnök drogdíler. -
TDantes #893 A termit vas-oxid és alumínum por keveréke.
A WTC tornyokban lehetett egyébként vasoxid és alumínium? Amikor a ház összedőlt, összekeveredhetett-e a vasoxid az alumíniummal? -
patiang #892 Lehet, hogy nincs összefüggés, de azért furcsa egy kissé, hogy azután az AL-Kaida oly aktív volt (londoni, madridi robbantás), azóta viszont elhamvadt. Ja, hogy megölték Bin Ladent. Akkor meg mi a tököt keresnek Líbiában.
Mint valaki mondta itt vala: "reggel hugom, este dugom" -
ManoNegra #891 Én nem beszélek nanotermitről. Azt sem nagyon értem miért támadták meg Afganisztánt, de azt nem akarod állítani hogy nem támadták meg ugye?
Mondjuk két dolog miatt támadták meg: Geopolitika, heroin. -
#890 A gép vezetés legnehezebb folyamata a leszállás. Odafent kis túlzással egy intelligensebb 14 éves elvezet egy gépet lezuhanás nélkül, ha alapszabályokat betart. Egyébként az egyik gép girbegurba vonala szerinted micsoda? Az, hogy nem autopilottal, hanem kézzel vezették a gépet... -
#889 Ez már tényleg a hülyeség csúcsa...
New York végét igen könnyű megalálni, mert egy több száz km hosszú sziget végén van, ami nagyon K-Ny irányú. Felszállás után simán visszataláltak, mert tökéletes látási viszonyok voltak. Csak annyit kellett tudnik, hogy kb. merre van észak.
Egyébként meg nem egy olyan nagy durranás kezelni a gépek rendszereit. A sok műszer nem azért van, hogy tökéletes látási viszonyok között repülj. Az, hogy te az északot a déltől nem tudod megkülönböztetni nem jelenti azt, hogy más igen. Ha rosszabb idő lett volna, akkor esetleg szerencsétlenkedhettek volna még egy ideig. Viszont nem volt az.
Út vonalak.
-
TDantes #888 Mert konteósok vagytok. -
TDantes #887 Nos? Hol van?
Az nem bizonyíték ,hogy az állítja valaki ,hogy nanotermitet talált. Tárgyi bizonyíték? Mi?Na? Semmi mi? Gondoltam.
-
TDantes #886 Látszik, hogy nem gondolkodsz.
Mégis minek háborúznának Afganisztánnal?
Mégis minek ennyire túlbonyolítani a támadást?
Az nem volt elég, hogy beleszáll a repülő egy házba? Még nanotermit is kellet? Minek?
Nem baj hogy egy logikus pont sincs az egész elméletben? -
patiang #885 -
patiang #884 Nem értem, miért ragaszkodtok olyan görcsösen a konteo szóhoz. -
TDantes #883 Tyű a wiki...de jó. Igen és? Ettől már ott volt a nanotermit? -
ManoNegra #882 Ahhoz hogy elkezdjenek két ország ellen háborúzni, valami látványos dolog kellett, ahol el lehet játszani a "szegény amerikát bántják" előadást. Ahhoz nem elég egy metrórobbantás,vagy egy autót felrobbantani. Erre az akcióra még egy mindenre elszánt terrorista is csak elismerően bólogatna. De valamivel az ameriai közvéleményben is tudatosítani kellett, hogy a szabadságjogaik megkurtítása az ő érdekük. Erre is tökéletes lehetőség volt.
Hogy miért támadták meg Afanisztánt, az rejtély, de a tálibok uralma alatt az afgán paraszt nem termelhetett mákot, ami kb az egyetlen biztos bevételi forrásuk. Na most termelhetnek dögivel...
Mi? A zsidóknak nem kellett bemenni dolgozni aznap?! Linket!! -
TDantes #881 Hol a bizonyíték?