1160
Tudományos összeesküvés elméletek,avagy nem zörög a haraszt.....
-
clarck #1000 Az ördög a részletekben lakozik.
Mellesleg amikor 1986-ban felrobbant a Challenger az hány pixelből állapították meg? -
#999 A politikában sem vagyok annyira benne, csak nem vagyok teljesen hülye. A HTKA.hu oldal szoktam cikkeket írni. -
#998 Na ez a másik fele... -
#997 Egyébként komolyan 3 pixelből akarjátok megállapítani, h mi történt? -
clarck #996 Nézd meg jobban -
ManoNegra #995 A hadiiparra, és a világpolitikára gondoltam. -
#994 Molnibalage kétségkívül tájékozott és hobbija is a téma, mégsem tud egy épkézláb magyarázatot adni ezzel kapcsolatban.
Nem. Egyáltalán nem hobbim. Csak mivel mérnök vagyok konetó gyártás helyett egyszerűen értem a fizikát... -
#993 OMG, az a gép árnyéka... -
ManoNegra #992 Igen, de ezek így sok év távlatából elég hiteltelenek. Nincs normális magyarázat arra, hogy mit keresnek még midig ott.
Mert jó, "elhiszzük" hogy Afganisztán maga a terror, de Oszamát megölték. Irakban tömegpusztító fegyverek vannak, de ez már sokéve kiderült hogy maszlag.
Molnibalage kétségkívül tájékozott és hobbija is a téma, mégsem tud egy épkézláb magyarázatot adni ezzel kapcsolatban. Vagyis annyit hogy konteó...
Sejtem én hogy mit keresnek ott, de szeretném az anti-konteósok véleményét hallani. :-) -
clarck #991 Lehet hogy volt már nem tudom,de nézzétek meg a videó első kb 20 másodpercét.Különösen azt a jelenetet amikor a gép becsapódik a WTC-be.Ha van lehetőségetek akkor kockázzátok ki.Jól nézzétek meg az árnyék viszonyokat is.Látni fogjátok hogy a gép becsapódása előtt a WTC fálán egy kitüremkedés keletkezik. (Mint egy villanás)
-
remark #990 Tudom hogy ez már NWO téma, de mind a háború, mind a kábítószer, mind a terroristázás csak eszköz. Ezek nem önmagukban célok.
A mi figyelmünket és energiánkat is milyen szépen lekötik ezek a dolgok... Pedig mi csak beszélgetünk (beszélgetnénk) a témáról... -
ManoNegra #989 Israel Shamirnak olvastam pár írását. -
#988 Loose Change. Az egyik alap-film a témával kapcsolatban. Szemellenzősöknek, sg-s bomba, termeszhangya olvadás- és repülőgépszakértőknek (kinek tudása túlmutat több nemzetközi szakértő véleményén, és azokén akik OTT voltak az épületeknél) nem ajánlott. Mert csak egy szar konteo film. A fele amúgy is fotosopp...
-
clarck #987 #927 linken van egy film.Kérdeztem hogy láttátok e már de nem reagált senki.Elég meglepő dolgokat állítanak benne Olyan emberek nyilatkoznak akik ott voltak.De persze az is lehet hogy mind ez csak fantazmagória,direkt csak azért van kitalálva hogy az egyébként minden gyanú felett álló USA vezetést lejárassák.
-
Cef #986 Már most se hisznek neki, különben most nem folyna ez a vita. -
patiang #985 Gyanítom, hogy az USA-ban még azok sem akarják, hogy kiderüljön az igazság, akik kezdeményezik.
Mert melyik amerikai hinne utána saját kormányának. Kitörne a gyalázat. Amerika roppanna bele.
-
Cef #984 "Igen láttam. "
Akkor elnézést.
"Olyat is láttam, (videjón, jutyubon, dokuban - bár gondolom itt minden anti-konteós (de szép szóösszetétel) élőben látott ilyet, sőt ott is volt) hogy gép szállt bele épületbe és X óráig lángolt, de nem dőlt össze. Meg sem roggyant. Ja, és nem egy kis sárkányrepülő karcolta meg valamelyik ablakot. Amúgy mondanom sem kell jóval kisebb épület volt mint a wtc. "
Csak ilyenkor sok mindent számításba kell venni. Nem vagyok sem építész, sem statikus, sem mérnök, de gondolom a dolog függ a gép méretétől, sebességétől, a benne lévő kerozin mennyiségétől, a tűz idejétől az épület méretétől, a szerkezetétől, a becsapódás helyétől, az építéskor felhasznált anyagok mennyiségétől és minőségétől stb. Ez is csak józan paraszti ész. -
Cef #983 Csak logika nincs benne. Ledöntjük a WTC-t meg zúzzuk le a 7-es épületet is? Semmi értelme. Tudom, hogy ilyenkor szoktak jönni a titkos iratokat rejtegettek ott sztorival, de azokat is egyszerűbb lett volna simán kivinni onnan, mintsem ledönteni az egész épületet. -
#982 Igen láttam.
Olyat is láttam, (videjón, jutyubon, dokuban - bár gondolom itt minden anti-konteós (de szép szóösszetétel) élőben látott ilyet, sőt ott is volt) hogy gép szállt bele épületbe és X óráig lángolt, de nem dőlt össze. Meg sem roggyant. Ja, és nem egy kis sárkányrepülő karcolta meg valamelyik ablakot. Amúgy mondanom sem kell jóval kisebb épület volt mint a wtc.
Nem megszakértek, de van egy dolog: a józan paraszti ész. (okés kenjétek a fikát hogy paraszt vagyok).
Nincs az a felhőkarcolgató ami ennyi idő alatt ilyen "pontosan" önmaga romjaivá válik. EZ TÉNY.
Tartom a szavam: aki még mindig azt hiszi, hogy a gépek miatt omlott össze a 3 torony, az kezelésre szorul.
Peace! -
Cef #981 Csak azoknak nem rongálta egy meg több tonnás gép az acélszerkezetét. Meg ez is felhőkarcolófüggő. Nem vagyok építész, de gondolom számít az épület magassága, meg hogy milyen mennyiségű és minőségű anyagokat használtak az építéskor, illetve, hogy milyen előírások voltak akkor éppen érvényben. -
Cef #980 Igazából ezen az egész 9/11-es témán felesleges komolyan vitázni. Hogy tudtak-e a támadásról vagy sem, meg magáról a politikai háttérről keveset tudunk, azokról max csak találgatni lehet. Meg a konteós összeesküvéselméletes világ már annyira beszennyezte a rendelkezésre álló információkat, hogy lehetetlen normálisan utánanézni bárminek.
A technikai részt meg már ezerszer megmagyarázták, egyedül a Pentagonnál nem teljesen tiszta a dolog. Kár firtatni. Utasszállítók ütkötek az épületnek, amik az ütközés mellékhatásainak következtében összedőltek.
Ha tényleg csak arról szólnának ezek a viták, hogy az USA tudott-e a támadásról és ha igen akkor direkt nem jutottak el az infók a felső vezetéshez, vagy pedig csak emberi tévedés volt az oka ennek. Ehelyett nagyrészt az megy, hogy totál hozzá nem értő emberek beszélnek az épületek teherbírásáról, meg hogy hogyan is kellet volna az épületeknek normál esetben összedőlni, a szakértői véleményt (igen, nem hivatalos hanem szakértői, azért van különbség) meg lefikázzák. -
patiang #979 Ha utánanézel az irodalomban ezeknél nagyobb tüzek is tomboltak más felhőkarcolókban, mégsem omlottak össze. -
patiang #978 Azért kissé lassítani kellett volna az emeleteknek a zuhanást.
A legszembetűnőbb a 7-es összeomlása. Véletlenül (!?) pont a közepe kezdett beomlani, hogy magával rántsa a külső falakat. Mint egy írányított robbantásnál. -
Cef #977 Tudom, hogy nem nekem szólt de erre muszáj válaszolnom.
Miért, meddig tartson egy épületösszeomlás 2 napig? A felső emeletek rázuhantak az alattuk lévőkre, amik nem bírták a terhelés és magába roskadt az egész épület.
"ilyen monstrum épületet... Láttál már irányított robbantást? "
Én már láttam. És te láttál már ezen kívül úgy összedőlni épületet, hogy belemegy egy gép? Ne akarjuk már annyira megszakérteni.
-
patiang #976 Inkább mondjuk úgy, hogy kurvára büdös a hivatalos "igazság".
Ez a módszer egyszer mintha már bevált volna. Pearl Harbor.
Igaz, hogy arra sincs tök bizonyíték, és az még jó célból is történt. -
#975 Kb. a jéghegy csúcsa. -
commissioner #974 a link lemaradt: Cionista háború -
commissioner #973 "Mindennapos dolog a nagyhatalmak esetében, hogy megpróbálják a háborúkat csatlósokkal megvívatni, kisebb hatalmakat harcoltatnak a saját érdekeikért. Ez volna az első olyan eset, amiről tudok, hogy egy nagyhatalom (a valóságban szuperhatalom) harcolna egy kis, megbízó állam csatlósaként." -
#972 Szerintem minden épeszű ember tudja az igazságot. A fátyolos szeműek pedig inkább lego-zanak... Az való nekik kb. -
ManoNegra #971 Ők TUDJÁK az igazságot, csak nem árulák el! Mert az nem trendi!! -
#970 Ja, és annyira tetszik hogy ha valaki esetleg más állásponton van (mint hogy a gonosz terrorpisták csinálták az egészet, és nem az amcsi kormány az olaj és újabb megszállás miatt - nem Afganisztán-, az egyből "konteós". Grat! -
#969 A WTC tornyok NEM dőltek le. Összeomlottak. Kb. 10 mp alatt, (NEM a becsapódástól számítom) ja,ez tök reális mindenfejta külső segítség nélkül. Igen, persze, a repülőtől, meg kerozintól, meg... terroristák, meg égéstermék... meg valami még biztos volt,...ami ennyi idő alatt gallyra vágott 2 (3) ilyen monstrum épületet... Láttál már irányított robbantást?
Istenem, tényleg baromi alacsony a kerítés....
-
ManoNegra #968 Miért nem tudok? Ezt már korábban is a szememre vetetted, szvsz teljesen alaptalanul, sőt! -
#967 Nem vagy az USA elkötelezett híve...
Vedd úgy, hogy most virtuálisan jól pofáncsaptalak. Azért, mert olvasni sem tudsz... -
ManoNegra #966 Az, hogy a Pentagon stratégái meg mit gondolnak miért tőlem kérditek?
Kicsit azért vicces, hogy a téma "szakértőjeként", az USA elkötelezett híveként fingod sincs mi a lóherét keresnek mind Irakban, mind Afganisztánban a világ csendőrei... Ráadásul még te is ballépésnek titulálod az egészet. -
ManoNegra #965 ehh -
#964 Nekem az a bajom, hogy mit keres itt. Mert ennek semmi köze a tudományoshoz. A gumiba még elmegy... -
ManoNegra #963 Igen ez olyan típusú topik. A haditechnika topikba nem megyek be ilyen elméletekkel, és a közel-kelet topikban is igyekszem a "tényekre" hagyatkozni. Itt a topik címéből adódóan is kicsit talán lazábbak a feltételek. -
#962 Megint ott tartunk, hogy konetó... -
ManoNegra #961 Bocs, hatan haltak meg eddig azt hiszem.