Tudományos összeesküvés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Azt amit itt csináltok egészen más, mert folyamatosan 3 pixeles felbontású képekkel jöttök. Ezen felül tisztán látszik, hogy soha életetekben közötök nem volt sem szilárdságtanhoz, sem termodinamikához sem törésmechanikához...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Errõl van szó.Csak késõbb az adatok elemzése során derült ki.Most is azt csináljuk csak más szempontból.
Képhibával?A képhibának nincs árnyéka.Akkor vajon mi lehet?
Nem tudom mit mondanátok akkor, hogyha ezen a 3 pixelen múlna hogy elítéljenek valamilyen bûncselekményért,vagy felmentsenek alóla.
Tessék.
T+66.764
The pressure in the shuttle's external liquid hydrogen tank begins to drop, indicating a massive leak. Smith had real-time readings of pressure in the liquid hydrogen tank, but it is doubtful he noticed anything unusual because of the rapidity of the failure. It made no difference, ultimately, because even if Challenger's pilots had suspected an SRB problem there was nothing they could have done about it. While the shuttle separates from its external fuel tank shortly before reaching orbit, it does so with no engines firing and in a benign aerodynamic environment. Separating from the tank while the SRBs were firing would drive the shuttle into the bottom of the fuel tank and the SRB exhaust plumes.
Ehhez 5 sec keresés elég volt....
Mellesleg amikor 1986-ban felrobbant a Challenger az hány pixelbõl állapították meg?
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Nem. Egyáltalán nem hobbim. Csak mivel mérnök vagyok konetó gyártás helyett egyszerûen értem a fizikát...
Mert jó, "elhiszzük" hogy Afganisztán maga a terror, de Oszamát megölték. Irakban tömegpusztító fegyverek vannak, de ez már sokéve kiderült hogy maszlag.
Molnibalage kétségkívül tájékozott és hobbija is a téma, mégsem tud egy épkézláb magyarázatot adni ezzel kapcsolatban. Vagyis annyit hogy konteó...
Sejtem én hogy mit keresnek ott, de szeretném az anti-konteósok véleményét hallani. :-)
A mi figyelmünket és energiánkat is milyen szépen lekötik ezek a dolgok... Pedig mi csak beszélgetünk (beszélgetnénk) a témáról... <#ravasz1>#ravasz1>
gamertag: kenobita
Mert melyik amerikai hinne utána saját kormányának. Kitörne a gyalázat. Amerika roppanna bele.
Walk the Talk.
Akkor elnézést.
"Olyat is láttam, (videjón, jutyubon, dokuban - bár gondolom itt minden anti-konteós (de szép szóösszetétel) élõben látott ilyet, sõt ott is volt) hogy gép szállt bele épületbe és X óráig lángolt, de nem dõlt össze. Meg sem roggyant. Ja, és nem egy kis sárkányrepülõ karcolta meg valamelyik ablakot. Amúgy mondanom sem kell jóval kisebb épület volt mint a wtc. "
Csak ilyenkor sok mindent számításba kell venni. Nem vagyok sem építész, sem statikus, sem mérnök, de gondolom a dolog függ a gép méretétõl, sebességétõl, a benne lévõ kerozin mennyiségétõl, a tûz idejétõl az épület méretétõl, a szerkezetétõl, a becsapódás helyétõl, az építéskor felhasznált anyagok mennyiségétõl és minõségétõl stb. Ez is csak józan paraszti ész.
Olyat is láttam, (videjón, jutyubon, dokuban - bár gondolom itt minden anti-konteós (de szép szóösszetétel) élõben látott ilyet, sõt ott is volt) hogy gép szállt bele épületbe és X óráig lángolt, de nem dõlt össze. Meg sem roggyant. Ja, és nem egy kis sárkányrepülõ karcolta meg valamelyik ablakot. Amúgy mondanom sem kell jóval kisebb épület volt mint a wtc.
Nem megszakértek, de van egy dolog: a józan paraszti ész. (okés kenjétek a fikát hogy paraszt vagyok).
Nincs az a felhõkarcolgató ami ennyi idõ alatt ilyen "pontosan" önmaga romjaivá válik. EZ TÉNY.
Tartom a szavam: aki még mindig azt hiszi, hogy a gépek miatt omlott össze a 3 torony, az kezelésre szorul.
Peace!
A technikai részt meg már ezerszer megmagyarázták, egyedül a Pentagonnál nem teljesen tiszta a dolog. Kár firtatni. Utasszállítók ütkötek az épületnek, amik az ütközés mellékhatásainak következtében összedõltek.
Ha tényleg csak arról szólnának ezek a viták, hogy az USA tudott-e a támadásról és ha igen akkor direkt nem jutottak el az infók a felsõ vezetéshez, vagy pedig csak emberi tévedés volt az oka ennek. Ehelyett nagyrészt az megy, hogy totál hozzá nem értõ emberek beszélnek az épületek teherbírásáról, meg hogy hogyan is kellet volna az épületeknek normál esetben összedõlni, a szakértõi véleményt (igen, nem hivatalos hanem szakértõi, azért van különbség) meg lefikázzák.
Walk the Talk.
A legszembetûnõbb a 7-es összeomlása. Véletlenül (!?) pont a közepe kezdett beomlani, hogy magával rántsa a külsõ falakat. Mint egy írányított robbantásnál.
Walk the Talk.
Miért, meddig tartson egy épületösszeomlás 2 napig? A felsõ emeletek rázuhantak az alattuk lévõkre, amik nem bírták a terhelés és magába roskadt az egész épület.
"ilyen monstrum épületet... Láttál már irányított robbantást? "
Én már láttam. És te láttál már ezen kívül úgy összedõlni épületet, hogy belemegy egy gép? Ne akarjuk már annyira megszakérteni.
Ez a módszer egyszer mintha már bevált volna. Pearl Harbor.
Igaz, hogy arra sincs tök bizonyíték, és az még jó célból is történt.
Walk the Talk.
Istenem, tényleg baromi alacsony a kerítés....
Vedd úgy, hogy most virtuálisan jól pofáncsaptalak. Azért, mert olvasni sem tudsz...
Kicsit azért vicces, hogy a téma "szakértõjeként", az USA elkötelezett híveként fingod sincs mi a lóherét keresnek mind Irakban, mind Afganisztánban a világ csendõrei... Ráadásul még te is ballépésnek titulálod az egészet.