Tudományos összeesküvés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
\"Tanulni és nem gondolkodni hiábavalóság, nem tanulni és gondolkodni pedig veszedelmes\"
De hogy ott van a dokumentum arról, hogy megegyeznek a gyártók hogy limitálják az izzók élettartamát, azt valahogy senki se akarta kommentálni akkor sem. Meglátjuk mi történik most.
Ennyit arról, hogy nincs dokumentum a technológiai fejlõdés kontrolljáról. De van. Csak mikor szembejön egy ilyen, akkor azok elfordulnak, akik világképébe nem fér bele ez az információ.
De mivel azt gondolod, hogy ez hablaty és filozófia és persze nem is igaz, ezért én inkább nem rabolom el a drága idõdet. Olvasgasd ManoNegra-t, õ jobb példákat hoz mint én hozhatnék (keress rá magad: Wade Frazier).
Figyelmébe ajánlanám a tisztelt fórumozó társaságnak a blog tartalmát, mert aki angolul nem tud, nemigen talál megközelítôbb infot a valóságról. Innen az is kiderül, hogy miért nem vásárolják a találmányaitokat, vagy mennyire "fontos" az árapály.
Ezeket az infokat nem megcáfolni kell, hanem felfogni tudni.
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
Egy kis adalék a dologhoz ... ( Ez nem Blikkben , Mai napban vagy más egyéb "könnyû" lapban volt olvasható , hanem a Népszabadságban jelent meg róluk tartalmas cikk úgy 4-5 éve , amit el is raktam . )
Van 2 többszörös diplomás feltalálónk is , akik mai vásárlásközpontú világunkban a takarékosságra gondoltak és ezzel kapcsolatos SIKERES találmányt fejlesztettek ki .
1. Fékbetét - Sikerült olyan anyagot találni , amivel 4-szer hosszabb ideig használható az autókban található fékbetét .Már megvolt , hogy melyik francia autógyár veszi meg a szabadalmat , amikor vissza lett mondva az egész üzlet .
OK : mivel túl hosszú lenne ezek után a betétek kopási ideje , ezért az ezeket gyártó cégek jórésze lehúzhatná a rolót .Inkább maradjon a régi jó , jól kopó betét .
2. Fénycsõ - Szintén magyar feltaláló ( 2-szer is volt róla már cikk az újságban ) kis szerkezete , amit a már elhasználtnak titulált fénycsövek élettartamát duplázná meg ( villog , nem ég , mert már kevés benne a halogén ) .Miután elérte az eddig kiégettnek titulált stádiumot a fénycsõ ( és dobnád már a szemétbe is ) , a magyar kis szerkezet segítségével ( amit csak az egyik végére kell helyezni ) újra mûködõképes lesz és az eddigi fényerõsség valamivel több mint 90%-val fog világítani .
Soha nem jött össze üzlet egyetlen gyártóval sem , mert elutasították azzal az indokkal , hogy felesleges meghosszabbítani duplájára a fénycsövek élettartamát .
...
Szóval aki hisz az ideákban és van valami tényleges , koraszakalkotó ötlete , az vagy szülessen gazdagnak és befolyásosnak , vagy vigye a terveket oda , ahva a "király is egyedül ment" és használja egészséggel , mert elûbb tüntetik el az emberkét ha sokat ugrál , mint megvalósítják korszakalkotó tervét .
Nos ugye ez nem atombomba, nem is ingyenenergia amit minden esszközzel megfolytanának, vagy eltüntetnének, de ugye melyik fénycsõ gyártónak van szüksége arra, hogy kevesebbet tudjon eladni a termékeibõl? És ilyen számtalan lehet, amit a kartel egyszerüen figyelmen kívül hagy, mert rontja az üzletet. Az meg a másik ha valamit nem engednek megcsinálni, akkor arról nagyon tudomásunk sem lesz.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Bár szerintem fasság az egész. Én hajlok a konteóra, de ez még nekem is sok. Egy kompetens emberke esetleg megcáfolhatná a fenti oldalon írottakat.
Tikosítás 2
Bár bulvár hírek s mint ilyen minden "valóság alapot" nélkülöz, (ámbár ki tudja) de mégis összefér a témával."Nem zörög a haraszt"
Egyébként elég érdekes olyan dolgokról bizonyító linket kérni ami titkosítva van.
\"A Fermat sejtés története\" topik Fermat tételéről szól: hogy van \"irracionális egész\" megoldás, ami \"...nem felírható...\" A. Wiles nem azt oldotta meg!
És én se mondtam azt, hogy nem engedtek engem bármit csinálni. Arról irtam, hogy más iránt volt nagy érdeklõdés. Másra volt igény.
Meg jeleztem, hogy voltak kivételek is! És sok függ a dolgok jó menetétõl is.
Egyébként akkor eladni, most meg vásárolni próbálunk inkább. Biztos, mert az a jövedelmezõbb, és nekünk meg sok a devizánk. Vagy nem?
\"A Fermat sejtés története\" topik Fermat tételéről szól: hogy van \"irracionális egész\" megoldás, ami \"...nem felírható...\" A. Wiles nem azt oldotta meg!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Most élen járunk a termékek importjában. Az kiválóan meg van szervezve. Akkor minek beszélünk itt kutatásról, fejlesztésrõl! Legfeljebb bérmunkában. Tisztelet a kivételnek.
Te is ugyanígy tehetsz kijelentéseket, de mi bizonyítja, hogy igazad van? Elõször ebben kellene megállapodnunk, hogy ezt a problémát hogyan oldjuk fel. Az nem jó válasz, hogy az az igaz, amin hivatalos pecsét van (MTA-tól, vagy más szervezetektõl).
Nincs kedvem újra leírni. Más is megtette már, hogy megy egy új felfedezés, találmány útja.
Szóval mi bizonyítja azt, hogy úgy van ahogy mondod? Nem kötözködés, csak kíváncsi vagyok.
De vissza térve: Nincs kedvem újra leírni. Más is megtette már, hogy megy egy új felfedezés, találmány útja.
Ellenben olyan meg nincs, hogy sufniban feltalálom, és megyek és eladom.
de tudod mit? Lehet tévedek. Mutass egy példát.
Például, miért nem pénzel egy cég sem örökmozgót? Mert nem lehet örökmozgót építeni. Ellenben alternatív üzemanyagok, új motorok kutatása, fejlesztése jelenleg is zajlik.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Mert eddig annyi történt, hogy te is és dronkZero is leírtátok, hogy valóban nem a tudósok határozzák meg a fejlõdés irányát. Ha õk nem döntik el, akkor valaki csak eldönti. Kivéve ha feltételezzük azt, hogy az emberek nem saját akaratukból tesznek meg dolgokat. Így az se saját akaratából dönt, aki az 1 milliárd dollárját nem A hanem B kifejlesztésére fordítja. Érdekes összeesküvés elmélet lenne ez így tõletek...
Terápián képeket mutogat a pszichológus a betegnek. Elõször egy kört ábrázoló képet mutat.
- Errõl mi jut eszébe?
- Pina.
A pszichológus rajzol egy négyzetet.
- Errõl mi jut eszébe?
- Pina.
A pszichológus rajzol egy háromszöget.
- Na és errõl mi jut eszébe?
- Pina.
- Hát azt hiszem a probléma egyértelmû. Maga túlságosan sokat gondol a nemi életre.
- Én? Hiszen maga rajzol folyton pinát.
Képtelen konetó és NWO nélkül élni. Ha mutatok neki egy képet a naplementérõl biztos az is konteó és kapásból kijelenti, hogy ez csak elterelés, mert ez biztos napfelkelte. 😊
Jaj, én meg úgy szeretnék elrepülni az Orion csillagképbe- mert az nekem kijár, meg mindenki másnak is!
Igény tehát van rá. De kinek van erre energiájára?
Egy emberé, sok emberé.
Érdekelne tehát a véleményetek az ûrturizmusról. Tudható, hogy mondjuk egyetlen ûrhajó pályára állítása ~1000 tonna üzemanyag elégetésével járhat. Ami szennyezi a földi légkör minden rétegét, azután pedig az ûrben is ûrszemét szarnyalhat, ami néha lepottyan.
Ennek árán valaki nagyot élvezhet a súlytalanság állapotában.
Elõbb évente, azután hetente, majd naponta valaki felmehet, hogy súlytalan lehessen.
Közben a tudományos kutatásokra nincs pénz. Jól van ez már most ütemezve?
Mi benne a jó, van e benne rossz?
"Az biztos, hogy nem a többség határozza meg, hanem egy kisebbség, lásd. kormányok és cégek vezetõit."
A kisebbség IS határoz meg irányokat, meg a többség IS. A világ nem fekete-fehér, és a fegyvergyár is termel a civil piacra is, meg egy alapvetõen piacra termelõ cégnek is lehetnek állami megrendelései is.
\"Tanulni és nem gondolkodni hiábavalóság, nem tanulni és gondolkodni pedig veszedelmes\"
Annyi történt, hogy valaki leírta, hogy "valakik" meghatározzák a tudósok számára, hogy mit lehet és mit nem lehet. Erre jött a cáfolat, hogy "na ennyit tudsz a tudomány mûködésérõl". Egy kis bokszolás után most ott vagyunk, hogy na ugye hogy nem a tudósok határozzák meg az irányt.
Van még kérdés, most hogy ezt tisztáztuk?
Nem.
Igény van rá, és ÍGY mûködik.
A történelemben meg meg lehet nézni, hogy milyen, amikor a másik irányból közelítjük meg a dolgot, és tehetségtelen "tudósokba" töltjük az állami pénzt tölcsérrel, hogy fejlesszenek, amit akarnak. (Lénárd vs Einstein, pl)
Segítek: annak egyetlen eredménye az, hogy a kiválasztott tudósunk nagyon jól fog élni.