1160
Tudományos összeesküvés elméletek,avagy nem zörög a haraszt.....
-
patiang #400 S azt nem találod furcsának, hogy a lövés pillanata előtt bal kézzel hátranyúlkál?
Nem életszerű. -
patiang #399 Ha sokáig nézem, mintha nem lenne üres. -
#398 Másik szögből látszik a keze a sofőrnek.
video -
patiang #397 "Kíváncsi" lennék a sofőr meddig élvezte a fos életét. -
patiang #396 Driver shoot JFK
-
#395 Az a sofőrös film tényleg elég érdekes. -
patiang #394 Kennedy elméletek -
patiang #393 S még egyszer: a szemtanúk miért számoltak be több lövésről (öt), melyek különböző irányból hallatszottak. Bizonyára egy is elég lett volna. A megtévesztés ebben szerepet játszhatott.
Furcsa módon a család nagyon a balszerencse kegyeltje lett. -
patiang #392 Nem tudom linkelni a filmet, melyben kizárták, hogy a végzetes lövés felülről érkezett. -
#391 Egy irányból történtek a lövések. -
#390 Linket pls. A filmről. -
patiang #389 Azonkívül Ruby vajon miért lőtte hasba? Annyira hiányzott neki Kennedy?
Osvald:
"Utolsó mondata így hangzott: „Csak balek vagyok.” ("I am just a patsy")"
Ez neked nem mond semmit? -
patiang #388 Általában így vajúdnak a világra. -
ManoNegra #387 Kennedy sokaknak szálka volt. -
patiang #386 Tudod csak az a furcsa, hogy akkor több lövés is eldördült, különböző irányokból. Ezt a jelenlévők is tanusították. A magányos gyilkos elméletét pedig elvetették. Kennedy nagyon kilógott a sorból. -
Saintgerman #385 Arra filmre még nemláttam cáfolatot, hogy a soförje lövi homlokon szemből fordulatból balkézzel... tudsz mutatni valamit ? -
ManoNegra #384 +m -
ManoNegra #383 Nem védem, csak kicsit már sok volt belőle. Arra sokkal inkább kíváncsi lennék, mi a számodra valós tudoányos összeesküvés. -
#382 Talán a szeptemberi IPM-ben ven egy cikk erről, elég logikusan levezetik, hogy miért Osvald a gyilkos. Megcáfolták a több lövész elméletet is, ami az egyik alapja az összeesküvés-elméletnek. -
patiang #381 Igazad van, de én a személyét nem minősítettem, csupán arra próbáltam utalni, milyen veszélyes az, amit az ilyenek művelnek.
És ez ellen szvsz harcolni kell, mert a butaságra az emberek nagyobb hányada vevő, mint az ellenkezőjére.
S az még csak eszembe sem jut, hogy Te vaj' miért "véded". -
patiang #380 Szerintem pedig nézd végig.
Mert nagyon "tudományosan" elő tudja adni, sőt "bizonyítékokat" is tálal eléd. -
ManoNegra #379 Igaza van Heroldnak. Ha valakit nem veszek komolyan, akkor az még nem indok arra, hogy a személyét minősítsem, pláne nem fogom a gondolatait terjeszteni... -
patiang #378 Kérdezed miért?
Mert erre van vevő. SAJNOS, és ELSZOMORÍTÓ
Csak olvasgass az SG-n, meg a neten. -
patiang #377 Én szerintem végig néztem volna, mert annyit nem röhögtem fájdalmamban mint akkor.
Annyi létszükségletet nem tudtak volna vinni. Még ma is meglehetősen nagy kihívások elé állítja a tudósokat azok megoldása. -
#376 Ha hülyeség akkor minek raktad be a videókat? -
patiang #375 "Hát aki Arany Lacit egy kicsit is komolyan veszi, az szerintem maga is kezelésre szorul."
Bizonyára nem rám godoltál, ugye?
Amúgy pedig az ilyen aranyi (kisbetűvel) marhaságok, csak a gyengébb fajtái, az itt az SG-n előforduló sületlenségeknek. Aranyi csak un csemege a töméntelen hülyeség között. -
#374 A marsi vízről: a Marson a hőmérséklet -140 és +20 Celsius fok között változhat, az évszaktól függően. Folyókról csak olyan értelemben beszélhetünk, hogy a tél folyamán lerakódott jég a nyár beköszöntével felolvad és egy darabig folyik (ha van hova), de a légnyomás miatt nagyon gyorsan el is párolog. Tehát állandó folyók nincsenek. -
Cef #373 * (már maga a tény hogy a Fau 2-t a Mercury-hoz hasonlítja és az *nem Atlas hordozórakétához)
lemaradt a nem :) -
Cef #372 Belenéztem mindkét videóba, de megmondom őszintén, hogy nem bírtam végignézni. Öregszem, gyengül az idegrendszerem és már egy kicsit belefáradtam az ilyen marhaságokról szóló videókba. Amikor arról beszélt, hogy a Fau 2-es többet tudott mint a Mercury (már maga a tény hogy a Fau 2-t a Mercury-hoz hasonlítja és az Atlas hordozórakétához), na ott már elsírtam magam.
"Sőt a Marsra nem direkte mentek, hanem a Vénusz lendületét használták fel. Vagyis először a Vénuszt vették célba,"
Tehát elindultak az ellenkező irányba, hogy legyen egy kis lendületük, majd úgy érjék el a Marsot. Teljesen világos. Kb. mintha Afrikába akarnék utazni, de Grönlandon keresztül.
"Sőt az akkori technikai feltételek mellett. Kaja, oxigén, sugárzás stb."
Hát azért nem egészen. Kaját meg oxigént fel tudtak vinni az űrbe, sugárzásvédelemet is meg lehetett oldani de nem volt olyan eszköz amivel el lehetett volna érni a Marsot. Sem űrhajó, sem hajtómű, se semmi. Itt nem egy pár napos utazásról van szó, mint a Hold esetében, hanem minimum 1 évről! Még a Holdra is elég rizikós volt embert küldeni, nem is beszélve arról, hogy piszkosul drága. A technológia, ami alapul szolgált volna az megvolt, de konkrét technológia nem volt kifejlesztve. Csak a tervezőasztalon volt pár ötlet, amiről azt sem tudták működött volna-e egyáltalán.
-
#371 Itt már az elején ferdítenek, ugyanis a bejátszásban jól hallhatóan UNMANNED (ember nélküli) SPACE PROJECT-ről beszélnek 4:38-nál, Aranyi pedig EMBERES Mars-utazást említ. -
Saintgerman #370 Akkor nem a soförje John Gear ? Aranyi Laci azért szorul kezelésre, mert képtelen felfogni, hogy a téma amivel folalkozik mennyivel összetetteb, mint gondolná. -
#369 Hát aki Arany Lacit egy kicsit is komolyan veszi, az szerintem maga is kezelésre szorul.
Elég annyi, hogy Aranyi szerint a Föld világítja meg a Holdat. Elég vicces. Azt a V2 rajzot az emberrel meg valószínűleg ő rajzolta. A valóságban az orrkúpban aez mber helyén a giroszkóp volt. -
patiang #368 Te is tudod, hogy nem bizonyosodott be. -
#367 Igen. Kiderült ki ölte meg JFK-t. Lee Harvey Osvald. -
patiang #366 Meg aki pofázik, dutyi, mert titoktartási szerződés. Avagy esetleg dilissé teszik a médiában. És vége is történetnek. -
patiang #365 Figyelj csak. Van amit ők tudnak, s van amit mi is tudhatunk. Ez nem jutott az eszedbe?
Kiderült már a Kennedy gyilkosság? Pedig véleményem szerint arról is tudhattak vagy százan.
Vagy a hazai 80-100 évre titkosított anyagokról? -
#364 Gondolod, hogy eddig egyetlen Spirit vagy Opportunity operátornak sem tűnt volna fel, hogy a Marson van légkör? Ennyi idő alatt valaki csak elmondta volna, végülis több százan dolgoztak a projekteken. -
patiang #363 A kormányhivatalok azt használják. No és a hadsereg is.
A mezítlábasoknak elég a fénysebesség. -
patiang #362 Sőt a Marsra nem direkte mentek, hanem a Vénusz lendületét használták fel. Vagyis először a Vénuszt vették célba,
Sőt az akkori technikai feltételek mellett. Kaja, oxigén, sugárzás stb.
Sőt a Marsra tudósokat visznek azóta is, ahol kiterjedt kutatások folynak. -
patiang #361 Ja és többrészesek.