Tudományos összeesküvés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az olyan emberek mint mi, kik hisznek a (kwantum) fizikában, már tudják, hogy külömbség múlt, jelen és jövô közt nem más, mint makacsul tartó illúzió."
És az én megitélésem szerint ezt repcsepista is tudja, de a környezete színvonala nemengedi, hogy elmondhassa....
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
Egyébként kicsit utánanéztem, valóban vannak anomáliák az index fórumon a moderálásban.
"NINCS HALÁL SE VÉG A MI SZÁMUNKRA HA MERTJÜK KERESNI AMI ELVESZETTNEK HITT..."
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
Hogy mi? Minek van kellemetlen savas íze?
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Már csak arra kérnélek téged is, hogy beszélgessünk az árapályról a "Fizika és a csillagászat..." topikomban. Hátha érdekel?
\"A Fermat sejtés története\" topik Fermat tételéről szól: hogy van \"irracionális egész\" megoldás, ami \"...nem felírható...\" A. Wiles nem azt oldotta meg!
Amire a társadalom jelentõs rétege szakaszosodott, és jól ki is jön vele. Amíg persze van rá hitelünk. Az pedig rengeteg van, sajnos. Unokáink is látni fogják.
Egyébként az én törekvésem annyiból nehezebb, hogy amíg a tudomány érdekeltsége könnyen észrevehetõ, azonban egy olyan alapvetõ hiányossága, hogy a fizika a tehetetlenséget még nem is "fedezte" fel, pedig megtehette volna már rég, sokkal rejtettebb, mert a megszokás elrejti.
\"A Fermat sejtés története\" topik Fermat tételéről szól: hogy van \"irracionális egész\" megoldás, ami \"...nem felírható...\" A. Wiles nem azt oldotta meg!
És ekkor nem a felsõbbrendûségemet akarom kifejezni, csak szeretném elérni, amit bizonyára a video is, hogy az emberek ne legyenek kiszolgáltatva még a "tudománynak" se.
Azonban külön választanám a tudomány azon kifogásolható tevékenységeit, amelyeket érdekbõl követ el azoktól, amelyeket csak úgy, l'art pour l'art.
Én pedig most az utobbiakról irok.
Az ár-apály dologban nem tudok érdemben hozzászólni annyira nem mélyedtem el a dologban. Sajnálom.
A valóban tudományos érdeklõdésû egyének a tudományos fórumokon is nagyon ritkák, belõlük nem élne meg egy fórum sem.
A hivatkozott másik fórum (a neve sem említhetõ...csak nagy tisztelettel) tudományos rovatából kipenderítettek a "Mégis Földleány a Hold?" árapályról szóló, számitásokkal teli topikommal, talán hogy még több hely legyen pl. a Csernobilról nosztalgiázó, érzelmes, ám igen kevéssé tudományos topiknak.
Amelybe csak két hozzászólást böffentettem annak tudományos áramlási okairól, máris kiutáltak.
Legyünk hát szerények, tiszteljük egymást és a többieket, akkor a fû alatt mi is elmegyünk, pontosabban: itt maradhatunk..
Lehet hogy csak simán, mégis közérthetõen kellene fogalmaznod.Ha elolvastad az alant közölt idézetet, szerintem keresd is meg azt a topikot.Nézd vissza hogy hány hozzászólás érkezett a bejegyzéseihez.
Egyszerûen MEGBOCSÁTHATATLANNAK tartom az elméleti fizika és a csillagászat hozzáállását a klasszikus fizika: a gravitáció, a tehetetlenség, az árapály vonatkozásában!
Amelyeket az újonnan fellelt jelenségek okaként nem is vizsgál már, hanem helyettük citromlétõl túlcsorduló, megalapozatlan elméleteket támaszt!
Ugyanakkor nem tartom ezt valamiféle összeesküvésnek a részérõl, hiszen láthatóan ahhoz is túl kevés lenne a fantáziája, ami pedig a kitalációinál elég testes...
Inkább valamiféle túlbuzgó igyekezetük ez, hogy érdeklõdést támasszanak a fizika néhány új, persze szerintem is jelentõs, azonban nem mindent helyettesítõ ágazata iránt (részecske és kvantum fizika, stb.).
Így, vagy úgy: nagy átverés ez, ami ellen minden tisztességes, szellemileg ivarérett polgár fel kellene, hogy lépjen, nehogy azután napi gyakorlattá váljon!
Ehelyett leggyakrabban talán azt kifogásolva törölnek, vagy zárnak ki engem, hogy nyelvtanilag nem odaillõ stilus fordulataim vannak (például szellemi ivarérettség). Pedig ha kérik, tudományosan, sõt játékosan is definiálhatom õket...
(Mindazonáltal hangsúlyozom, hogy ez a hozzászólásom tényleg a topikhoz illõ, nem olyan off-topik, mint másoké.)
1.Index->Fórum->Filosz->Rejtélyes dolgok-> Mi is ufók vagyunk?
Csak három mondat
"UFOzzumm...fel fel fel... Budára, fe fe fe...buzdulva, magunkat x egymást unSZÓLva va va...
Óh szombat -combatischolám téged...oly nagyon szerettelek...na a szombatisták - adventisták TANULTAK X TANULMÁNYOZTÁK A BIBLIÁT UGY, MINDEN SENKI!!!-amit nagyon szerettem, mert a lelkemet bizerékelte, minden ollan tudomány, mell MENNYBE BE BE BE... FE FE FE... EGENEST, ÓH AZÉRT KÖZDENI -KÖCCKÖDNI ÉRDEMES ÉRDEMES..."
De elég ez az egy is.Szerinted is ide kellene írogatnom?
"Persze ez egy játékos fórum,"
Igen igaz, valóban a játékról szól-szólt, de hogy õszinte legyek én még egyetlen a játékkal foglalkozó hsz.-t sem láttam legalábbis a tudományos oldalakon. (De ha mégis van az nyilván a "Fû, joint, zöldike"topikban van mert oda még be sem néztem)
A sóval kapcsolatban.Idézet Wiki:"A konyhasó helyettesítésére is alkalmazható nagyon szigorú feltételekkel és nem mindenki számára, kellemetlen, savas íze van, ezért általában konyhasóval keverve szokták használni." Valószínûleg igaza van a feljelentést tevõnek.Csak az a baj hogy senki nem törõdik vele (bár a Magyarság kiirtása nézõpont nekem kicsit erõs de ki tudja.... hiszen nem zörög a haraszt)
De van még egy pár ide vágó link
Ha pedig a tudományról, mint intézményrõl mondok véleményt, ami arra nézve nem hizelgõ, hát akkor az lenne a kérdés, hogy vajon igazam van, vagy nem? És nem az, hogy kizárjanak.
Ha pedig végig nézném bárki hozzászólásait, bizonyára lennének közöttük olyanok, amelyek "sértõbbek", mint amiket én valaha bárkinek irtam.
Neked írom, hogy nekem inkább "ignoráliási" mániám van, mint üldözési. Ha az is mánia, hogy az idegesít, ha senki nem szól hozzá ahhoz, amit írok. Hiszen még a trolloknak is tudok örülni, meg is szoktam nekik köszönni, egész jó velük a kapcsolatom.
Persze ez egy játékos fórum, ahol nem várhatok hozzászólásokat, dehát az is jó, hogy legalább megtûrnek egyelõre maguk között.
Szerintem csak azért, mert bár a tudományról írok ugyan, de játékosan.
http://team.ihinet.hu/a-so-amit-eszuenk/mi-van-a-soval-1.html
Arról van szó, hogy a boltban kapható konyhasóban rengeteg kálium-klorid van, ami mérgezõ, és egyéb káros élettani hatásai is vannak.
Egy érdekes emberkére lettem figyelmes ott, akit elmondása szerint rendszeresen eltérítettek at idegenek. A részleteket törörték az agyából, de magáról a tényrôl tudott. Azzal vigasztalta magát, hogy tudatkiesése alatt jó célra haználják fel ôt, az idegenek szerint. Persze mindenki hülyének nézte.... èn miatta jelenkeztem be a fórumra,.. szóbaelegyedtünk... majd linkekkel próbáltam bemutatni neki az eltérítôk kilétét...
Elôször az ô hsz. eit kedték törölgetni, majd végleg kitették, aztán én voltam a soron. Az összes hsz.emet törölték visszamenôleg is, és soha többé nem tudtam újra regisztrálni.
Most jön az, hogy téged üldöznek, és ehhez hasonlók.
Biztos volt a kommentekben olyasmi megjegyzés is, ami miatt az egészet törölték. Pl. trágárság vagy sértegetés. Be kell tartani a fórumszabályokat, és akkor nincsenek gondok.
Az index.hu fórum komment-szerkesztõje megtréfálja az embert, ha bõ lére ereszti a mondanivalót. Egy idõ után kiléptet és a hozzászólás elvész. Jobban jársz, ha megírod egy szövegszerkesztõben, belépsz, beilleszted a kész szöveget és elküldöd.
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
Az Indexen "habár", és "vitaminek" voltam. Most nemrég (hogy innen elszakadjak, hiszen érzem, hogy nem vagyok közétek való) újra beléptem oda is, csak vitaminek' nickkel.
Ám mindegy, milyen nickkel, úgy is 18 tudományos hozzászólásomból 12-t töröltek. Aznap, amikor megint törültek, ugyanaz történt itt is: éppen egy számitásomat törölték. Attól kiborultam egy kicsit.
Így hát látnod kell, a "tudomány" tényleg kontrolál. Vagy inkább valakik a "Tudomány" nevében, helyette, és ellene?
Dehát azok kezébõl ki kell csavarni a ceruzát!!! Ne dölyfösködjenek! Azt pedig nem lehet pitizéssel, vagy hallgatással elérni!
Hanem csak úgy: játékosan, tréfásan. Amit pedig itt is tudok csinálni.
Pontosabban: jelenleg, amíg ki nem zárnak: csak itt. Ezért nagyon szépen köszönöm a többi "játékosnak", ha megtûrnek itt!
Igazán meghálálom, gyönyörû dolgokról irok. Majd egyszer meglátjátok, ha éppen nem más célra koncentráltok...
Erre egész filozófiám épül fel, amit a "Tudatos létezés filozófiájának" nevezek. Van abban minden, bibliai idézet, természettudomány stb.
Soha nem fogom leírni.
Csak a neve "Informatika és Tudományos". Az engem követõ becsületes trollok pedig valójában a játék vezetõk, nehogy lopjak egy kupont valahogy? Tétre fõre, befutóra! Ez az!
Így már minden érthetõvé vált, és nemcsak itt, de az igazi tudományban is! Így már én is belátom, hogy sem itt, sem ott nincs semmi keresni valóm.
Hiszen én nem játszom, ilyen vagyok.
De ha bejelented, hogy olyan energetikai megoldást találtál ki, amivel el tudod szakítani a kis háztartásokat a fõ energia szolgáltatótól annak már lesz nyoma. Vagy fent vagy lent.Szóval hogy a tudomány letér a vezér vonalról az mára nem meglepõ.Talán csak ez Õsi Egyiptomban és a Mayák idejében volt tiszta tudományos élet.
Ha pedig szándékosan nem akarsz specializálni, idõnként legalább dobjál fel egy konkrét témát, amin lehet rágódni.
Így azonban senkinek nem jut az eszébe, (meg egyébként is, minek?) hogy magát a tudományt kontrolálja. Olyan tevékenységi szférája lett ez az emberségnek, amelyet ha bárki megszerez, azt teheti benne amit akar, mondhat amit akar.
Nincs is senki, aki feltenné a kérdést neki- hát ez meg mi a francos fene itt nálatok? Hogy is van azzal a relatív tömeggel? Honnan az ördög bugyelárisából szabadult az a nyakunkba?
Így azután -õk se teszik fel. Jól megvannak a lombik alatt fortyogó tûz mellett. Néha konferenciáznak, szavazással (mint egy társasházi fûtésfelújításkor)-leminõsítik a Naprendszer legõsibb bolygóját, a Plutót, könyfakasztó történeteket mesélnek az univerzum kezdetérõl, végérõl, amit még az öreg Andersen se tudott.
Szerintem a tudomány, abbeli igyekezetében, hogy pl. újat, és érdekeset mondhasson, esetenként szintén elmászik a vonalvezetéstõl.
Azután persze visszaterelõdhet, ha észreveszi, vagy rászól valaki kivülrõl.
Az utóbbira azonban egyre kevesebb lehetõsége van egy outsi(he)dernek.
Csak olyankor van, amikor a tudomány játékos képzelete már szemmellátható délibábokat produkál. Akkor viszont szólnia kell!
Most ezt próbálom tenni. Azok ellenére, akik a délibábhoz ragaszkodnak, mert az szép színes.
Direkt nem akartam specializálni.Tapasztalat hogy pl valaki a HAARP-ról ír akkor azt alá is támasztja valamivel .A következõ hsz. már azt cáfolja nem az eredeti témát,így úgymond elmászik a vonal vezetésrõl.Ezért hagytam szabadon, hogy mindenki arról írjon amit Õ úgy érez,meg kell osztani, beszélni a többiekkel.Így nincs OFF topik sem,mind addig amíg köze van az összeesküvés elméletekhez,legyen az pro vagy kontra.
Továbbá némileg specializálni kellene a témát, mert így túl általános. Pl. vízautó, nullponti és egyéb szabadenergia, mesterséges vírusok és a gyógyszeripar, HAARP, stb. Attól függ, melyik témát tartod fontosabbnak.
N1H1 nagyon alkalmas volt arra hogy a világ szárnyas üzletét át alakítsa.(Mo.n majd nem meg is szüntette) A vakcinát nem a járvány után hozták létre hanem már kész volt.Csak akkor használták fel amikor már elérték a céljukat.S hogy miért éri meg,Mint írtam a hatalom vagy a pénz.Gondold el hogy valakinek elpusztítod ez egyetlen megélhetési forrását,anélkül hogy téged felelõsségre tudnának vonni.Érdekes módon amikor Mo.t elérte a kór,és leölték a szárnyasok százezreit mégsem volt hiány szárnyas húsból.Csak a vállalkozók mentek tönkre, az üzlet az ment tovább.Csak már nem nekünk hozott hasznot.A lehetõség meg volt,van,de hogy mi történt soha nem, vagy csak az unokáink fogják megtudni
Egyébként igen. Betegségeknek meg van az oka, de nem az hogy valakik kifejlesztik. Mégis mi volt például jó üzlet a H1N1-ben? Nem ezen gazdagodnak meg a nagy gyógyszergyárak. Lefogadom, a sima aszpirin sokkal több hasznot hoz, mint egy ilyen járvány miatt elõ állított vakcina. Akkor meg ismét felteszem a kérdést, mégis miért érné meg?
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
A világon elterjed egy újabb fogalom: Betegség üzlet.Nézd meg a reklámokat, minden második, gyógyszer terméket reklámoz.
"De logikusan, ki és miért fejlesztette ki? Milyen okból engedte szabadon?"
Hogy ki(személy szerint) azt nem tudom de biztos hallottál már a biológiai hadviselésrõl.Szerinted hogy és hol lehet tesztelni egy háborúra kifejlesztett vírust "élõben"? A 3. Világban, az élet minden területén fejletlen országokban.Nincs semmiféle védelem nincs egészségügy.A gyógyszerek jelentõs hányadát ott tesztelik.Könnyen be lehet magyarázni a világnak hogy az áldatlan körülmények okozták a tragédiákat.Az ellen vakcina birtokában könnyen lehet megváltót játszani és ezáltal gazdasági elõnyre szert tenni.Pár ember halála ilyen lehetõséggel szemben eltörpül.
Léteznek spontán járványok is azt viszont jól fel lehet használni valamilyen monopolhelyzetben lévõ piac letörésére,vagy szintén gazdasági fölény kierõszakolására.
Hagyjuk már az ilyen dolgokat.
Persze ettõl még lehetne akármelyik mai vírus , baktérium, betegség mesterséges.
De logikusan, ki és miért fejlesztette ki? Milyen okból engedte szabadon?
Kinek éri ez meg?
Betegségek, járványok, új kórok, idõrõl idõre teltûnnek. Így volt ez mindig is.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Néztem a tudománnyal foglalkozó ágazatokat,és a személyeskedést anyázást (legyen az bármilyen enyhe célzás is) nem találtam meg sehol.
Nem vagyunk egyformák, és éppen ez a jó mert mindenkinek "van" külön véleménye.Nem muszáj,nem is kell, egyet érteni vele de ezt ki lehet fejezni személyes megjegyzések nélkül.
PL.Egy Forrainak írt hsz:"Az eredményeidben az az "újszerû", hogy úgy hülyeség ahogy van, viszont veszettül ragaszkodsz hozzá."
A hozzászólasai a saját nézetét tükrözik.Semmiféle kárt nem okoz,nem bánt vele senkit.Az hogy neki más a szemlélete az egy dolog.
Lehet parázs vitát folytatni,de annak is meg van a kulturális menete.
Egy aránylag jól indult topikot sikerült hidegre tenni.
Remélem most meg vagytok elégedve magatokkal, és lelketeket büszkeség tölti el.Nem ezért nyitottam a témát hogy azt olvassam hogy ti hogy ócsároljátok egymást.Szabad vezérvonal nélküli fórumot szerettem volna ahol a 911-tõl kezdve a mágnesmotorig az UFÓ-tól teflon sütõig, mindenrõl lehetett volna beszélni ,de elcsesztétek.Mindenesetre még egy ideig vissza nézek a topikba de ha nem változik töröltetem.
A HSZ."AKINEK NEM INGE NE VEGYE MAGÁRA" ELV ALAPJÁN ÍRÓDOTT.DE AKINEK INGE AZ VISZONT ÖLTÖZZÖN MÁR FEL!
2. Soha sem gondoltam volna, hogy a tudományos gondolataim annyira merészek, és újak, hogy még két ilyen nagymûveltségû, nagytudású, kreatív, és haladó gondolkodású tudós ember is képtelen megérteni, mint az uwu, és a Zéró!
Nem, ez nem lehetek én! Aki tornából 3-as, énekbõl is csak 4-es voltam!
Ez csak egy félreértés lehet!
Dehát felébredek reggel, a kezem a biliben, a szemem meg a tanulmányomon! Az van ráirva: Forrai Gyögy stb.!
Hát akkor mégis csak én! Méghogy én? De hiszen akkor ez nagyon jó!
Igen, de mit szólnak majd ehhez a szegény uwu, meg a Zéró? Nem hagyhatom õket csak úgy...ott! Inkább írok valami hülyeséget is!
Tessék: ez volt az!