Tudományos összeesküvés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sõt ez még nagyobb.
Walk the Talk.
s, ha ez nem összeesküvés, akkor semmi (ha-ha-ha)
Walk the Talk.
A fô kérdés, hogy kik jutnak el ! Az már másodlagos, hogy hová ...
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
Egy másik összeesküvés-elméletben meg azt feszegetik, hogy a Holdra szállás idején nem létezett olyan ûrruha, amely megvédte volna az ûrhajósokat. Akkor most mi a helyzet? A Marsra el lehet jutni, a Holdra nem?
A 355-öt remélem csak viccnek szántad 😊
Aranyoslaci: 1962-ben a Marsra látogatott amcsi-szovjet-kínai ûrhajósok idõkésés nélkül beszélgettek a földi irányítókkal. De hiszen a fénynél nics gyorsabb semmi. De igen. Az un teslahullámok.
Nos akkor van, vagy sem? XD
Walk the Talk.
Ez nem kifejezetten összeesküvés téma, s ezért bocs.
Walk the Talk.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Nem errõl van szó.
Ha egy jelenségrõl kevés információ áll rendelkezésre (mert például ritkán fordul elõ - a vörös esõ és a gömbvillám is pont ilyen), vagy például egy kísérlet nem reprodukált (lásd a nemrégiben emlegetett müon-neutrínók fénysebességnél gyorsabb mozgását) akkor a tudomány óvatos.
Ha valóban ilyen hozzáállása lenne a tudománynak, akkor nem itt tartanánk, mert rengeteg dolog van/volt ami látszólag nem fér bele, és mégis kutatták, megértették azokat is, és még mindig van bõven mit felfedezni.
Felállított keret nincs, azt fogadják el létezõnek, aminek létezését valósnak látják (ezeket általában onnan is meg lehet ismerni, hogy megfigyelhetõ, tanulmányozható, esetleg elõállítható, igazolható, stb... 😄 ). Az embereknek sajnos vannak olyan rossz tulajdonságai, hogy szeretnek kitalálni dolgokat (népszerûség, saját hitrendszer, fantázia), így szerintem jogosan.
A gömbvillámrõl a tudománynak viszont NINCSEN egységes álláspontja, létezése vitatott, és folytatnak kísérleteket ezen a területen.
Nemrégen sikerült megszereznem az "Õsi idegenek" elsõ évadát. Nem kifejezetten errõl szól a sorozat,de ott is földönkívüli behatások lehetõségét boncolgatják.
Van itt róla egy Indexes cikk, szerintem érdemes elolvasni.
Láttam egy filmet, vagyis csak egy részét, mely a "vörös esõ"-vel foglalkozott. Ott a kutató elmondta, hogy olyan organizmusokat találtak benne, melyek egyik a földön élõ létformával sem hasonlítható össze. Más a DNS szerkezetük, 250C fokon szaporodnak. Ide sorolta még a "csillagzselét" is, melyben ugyanígy megtalálhatóak, a földivel nem egyezõ létformák. Ekkor elkezdte fejtegetni a külsõ bejövetel lehetõségét. Nem értem, hogy kábításra megy a dolog, vagy tudnak valamit. S ha igen, akkor pedig miért hamukáznak?
Walk the Talk.
Avast 5.0.677 VPS 111007-0
2011.10.07. 19:29:46 http://www.gepnarancs.hu/wp-content/plugins/wordpress-access-control/languages/ccm.base.php|>{gzip}
Walk the Talk.
Walk the Talk.
Ez csak nekünk rejtelmes.
Walk the Talk.
rádió
Walk the Talk.
Kell hozzá két, egymástól távol levõ vevõállomás, irányított antennákkal. Az antennák forgatásával meg lehet határozni, hogy melyik irányból halljuk legerõsebben az adást.
A vevõk koordinátája, és a legerõsebb vételek irányai meghatároznak egy-egy egyenest - ezen egyenesek metszéspontjai meg meghatározzák az adóállomás pozícióját.
Nem kábeleket kell követni - a rövidhullámú rádióadót kell "háromszögelni".
Állítólag kiváncsiak jártak is ott.
Itt illetve itt pedig lehet olvasni az ott levõ felszerelésrõl.
Valószínüleg egy hidegháborúból megmaradt rádióállomás, amit azért még fenntartanak.
"Valahonnan kapnia kell a jeleket."
Oszcillátor?
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
Talán azért tûnik "lájtosnak", mert nem minden trollkodás, amit te annak nézel.
(Valamint nem minden összeesküvés-elmélet, amit ti annak néztek. Stb.)
Én mondjuk már nem foglak piszkálni a dolgaid miatt, mert megváltozóban vagyok.
Ezt hívják tapasztalatnak. (Azt, ami az egész folyamatot beindította.)
Ne csodálkozz, ha idõvel mással kapcsolatban is megváltozik a véleményed.
\"A Fermat sejtés története\" topik Fermat tételéről szól: hogy van \"irracionális egész\" megoldás, ami \"...nem felírható...\" A. Wiles nem azt oldotta meg!

\"Tanulni és nem gondolkodni hiábavalóság, nem tanulni és gondolkodni pedig veszedelmes\"
\"Tanulni és nem gondolkodni hiábavalóság, nem tanulni és gondolkodni pedig veszedelmes\"
\"A Fermat sejtés története\" topik Fermat tételéről szól: hogy van \"irracionális egész\" megoldás, ami \"...nem felírható...\" A. Wiles nem azt oldotta meg!
Példák:
- Egy tudományos fórumon a Csernobili katasztrófa sajnálatos emléke jóizû nosztalgiára és bánatos röfögésre ad okot, miközben az én valóban tudományos topikomat egy ezotérikus forumba rakták át.
- A TV csatornákon az "Emberek után mi lesz" tárgyú zokogtató képsorok folynak (egyébként én is gyakran nézem õket, érdekesek)
- Ifjú fizikusok jóindulatú felülnézetbõl mesélik, hogyan fog az univerzum a semmiségbe oszlani, elmagyarázva, hogy a bal lábam szénatomjai nemhogy sohase fogják meglelni a jobb kezemét, de maguk is széthullanak majd. Ám ezen ma még mi jót röhöghetünk, csak ükunokáink láthatják.
- Jön egy Maya kõgolyóbis, és az sokkal hamarébb itt lesz, mint az 1-es villamos a Boráros téren.
Folytathatnám mindezt képedve de la el, de amíg eszembe jutnak, már újat találnak ki!
Ugyan vajon mi lehet ennek az "életérzésnek" az oka?
Elõször arra gondoltam: mi emberek sugalljuk a tudománynak, hogy legyen depressziós, az meg csupán a kivánságunkat teljesíti?
Most már néha arra is gondolok, hogy talán bizony a tudomány sugallja az embereknek a saját ezotériáival, szönyeg alá söpört bizonytalanságaival: danajozzatok, költsetek, mert itt a vég?
Nem lehetne normálisan, "tervezetten", objektíven gondolkodnia mindenkinek?
Nagy ezotérikus csoda lenne?
Inkább folytassátok.
Vannak akik gyávaságból lájtosan trollkodnak mint mondjuk remark. Egy becsületes troll ilyet nem csinál, de legalább nem jár érte bünti.
Az ilyen rögeszmés mesevilágban élõ egyéneket mint te, a legjobb osztogatni, mert van miért. Egy ilyen embert minden trollnak becsületére válik letrollhammerezni. Az indokolatlan trollkodást én se szeretem.
Én mondjuk már nem foglak piszkálni a dolgaid miatt, mert megváltozóban vagyok. Csak a tisztánlátás végett írtam le.
Vagyis te lettél a fekete bárány, én pedig, aki a szószátyárkodás bûnét (is) hordozom, szabadon dõzsölhetek?
Micsoda igazságtalanság!
Vagy keress szakorvosi segítséget...
Azt meg semmi nem akadályozhatja meg, hogy emailt küldjetek egymásnak.