Tudományos összeesküvés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#fejvakaras>
"A SETI program csak egy álca
A SETI program eredeti célja, hogy hatalmas kommunikációs kapacitást és szuperszámítógépek garmadáját bevetve, földön kívüli élet jeleit keresse. A SETI-conspiracy hívei szerint azonban ezzel kapcsolatban több bökkenõ is van. Ez egyik az lenne, hogy bár a SETI hatalmas eszközökkel, távcsövekkel, mûholdakkal, tudós csoportokkal és minden egyébbel rendelkezik, a világegyetem méretéhez képest ez annyira elenyészõ, hogy egyetlen komoly tudós sem gondolhatja, hogy így fogunk értelmes életre bukkanni az univerzumban.
Rádióhullámok keresése az ûrben, tényleg? Rádióhullámok keresése az ûrben, tényleg?

Olyan ez, mintha tût keresnénk, csak a szabad szemünket használva – nem egy egyszerû szénakazalban, hanem egy naprendszer nagyságú szénakazalban. A SETI rádióhullámokkal kommunikáló értelmes lényeket figyel, a Drake-elmélet szerint azonban az egész univerzumban maximum három másik civilizáció létezhet, aki rádióhullámokkal kommunikál. Miért költ tehát a kormányzat dollármilliárdokat egy rendszerre, amikor az esély, hogy bármit találjanak a nullával egyenlõ? Az elmélet hívei szerint a SETI az univerzum megfigyelésére nem igazán alkalmas, ellenben tökéletesen alkalmas arra, hogy figyelje a földbolygót és a rajta élõket.
Pár milliárd dollár felesleges dolgokra? Pár milliárd dollár felesleges dolgokra?

Szerintünk: nem lepõdnénk meg, ha kiderülne, hogy a SETI nem „kifelé”, hanem inkább „lefelé” figyel és kutakodik – ez olyan emberi, hogy már-már törvényszerû."

Walk the Talk.

Több dolgot is állítanak, amiért egyes csoportokna útjában volt JFK, ezért gondolom azt, hogy nem egy magányos õrült tette, hanem egy pontosan megtervezett akció volt, a balek szerepére pedig megfelelt Lee Harvey Oswald.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Mivel a békéltetõ politikát választotta IGEN!
Ezt azért nem gondolod komolyan.JFK éppen kihúzta a világot egy atom válságból, mert rájött arra hogy egy ATOM háborúnak nem lehet nyertese.és ezzel kivéve egy csapat hadi eszköz gyártó "guru" kezébõl a hatalmat.
Jó, lehet, hogy még az is megtörténhet, csak az viszont kérdés, hogy miért kellett 75 évre titkosítani. Rákenték volna tutira, kivégezték volna, s kész az elégtétel.
Szvsz homok került a gépezetbe.
Én sem hiszem a magányos dolgot.

Walk the Talk.

Gondolom szerencsétlen JFK sorsa már jó elõre elrendeztetett.

Walk the Talk.

Bárki is végzett vele, teljesen életszerûtlen egy magányos õrült gyilkos.

Itt #396 viszont igen.

Walk the Talk.

Herold
Pont ez az, hogy csak hátranézett, de nem nyúlt hátra.

Innentôl a kérdés már csak az, hogy ki kezében volt az irányítás. JFK éban, vagy azokéban akik a gyilkosát az autójába tudták ültetni...

Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.

S azt nem találod furcsának, hogy a lövés pillanata elõtt bal kézzel hátranyúlkál?
Nem életszerû.

Walk the Talk.

Ha sokáig nézem, mintha nem lenne üres.

Walk the Talk.

Herold
Másik szögbõl látszik a keze a sofõrnek.
video

"Kíváncsi" lennék a sofõr meddig élvezte a fos életét.

Walk the Talk.

Driver shoot JFK

Walk the Talk.

Herold
Az a sofõrös film tényleg elég érdekes.

Walk the Talk.

S még egyszer: a szemtanúk miért számoltak be több lövésrõl (öt), melyek különbözõ irányból hallatszottak. Bizonyára egy is elég lett volna. A megtévesztés ebben szerepet játszhatott.
Furcsa módon a család nagyon a balszerencse kegyeltje lett.

Walk the Talk.

Nem tudom linkelni a filmet, melyben kizárták, hogy a végzetes lövés felülrõl érkezett.

Walk the Talk.

Herold
Egy irányból történtek a lövések.

Herold
Linket pls. A filmrõl.

Azonkívül Ruby vajon miért lõtte hasba? Annyira hiányzott neki Kennedy?
Osvald:
"Utolsó mondata így hangzott: „Csak balek vagyok.” ("I am just a patsy")"

Ez neked nem mond semmit?

Walk the Talk.

Általában így vajúdnak a világra.

Walk the Talk.

Kennedy sokaknak szálka volt. <#eljen>

Tudod csak az a furcsa, hogy akkor több lövés is eldördült, különbözõ irányokból. Ezt a jelenlévõk is tanusították. A magányos gyilkos elméletét pedig elvetették. Kennedy nagyon kilógott a sorból.

Walk the Talk.

Arra filmre még nemláttam cáfolatot, hogy a soförje lövi homlokon szembôl fordulatból balkézzel... tudsz mutatni valamit ?

Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.

+m

Nem védem, csak kicsit már sok volt belõle. Arra sokkal inkább kíváncsi lennék, mi a számodra valós tudoányos összeesküvés.

Herold
Talán a szeptemberi IPM-ben ven egy cikk errõl, elég logikusan levezetik, hogy miért Osvald a gyilkos. Megcáfolták a több lövész elméletet is, ami az egyik alapja az összeesküvés-elméletnek.

Igazad van, de én a személyét nem minõsítettem, csupán arra próbáltam utalni, milyen veszélyes az, amit az ilyenek mûvelnek.
És ez ellen szvsz harcolni kell, mert a butaságra az emberek nagyobb hányada vevõ, mint az ellenkezõjére.
S az még csak eszembe sem jut, hogy Te vaj' miért "véded".

Walk the Talk.

Szerintem pedig nézd végig.
Mert nagyon "tudományosan" elõ tudja adni, sõt "bizonyítékokat" is tálal eléd.

Walk the Talk.

Igaza van Heroldnak. Ha valakit nem veszek komolyan, akkor az még nem indok arra, hogy a személyét minõsítsem, pláne nem fogom a gondolatait terjeszteni...

Kérdezed miért?
Mert erre van vevõ. SAJNOS, és ELSZOMORÍTÓ
Csak olvasgass az SG-n, meg a neten.

Walk the Talk.

Én szerintem végig néztem volna, mert annyit nem röhögtem fájdalmamban mint akkor.
Annyi létszükségletet nem tudtak volna vinni. Még ma is meglehetõsen nagy kihívások elé állítja a tudósokat azok megoldása.

Walk the Talk.

Herold
Ha hülyeség akkor minek raktad be a videókat?

"Hát aki Arany Lacit egy kicsit is komolyan veszi, az szerintem maga is kezelésre szorul."

Bizonyára nem rám godoltál, ugye?

Amúgy pedig az ilyen aranyi (kisbetûvel) marhaságok, csak a gyengébb fajtái, az itt az SG-n elõforduló sületlenségeknek. Aranyi csak un csemege a töméntelen hülyeség között.

Walk the Talk.

Herold
A marsi vízrõl: a Marson a hõmérséklet -140 és +20 Celsius fok között változhat, az évszaktól függõen. Folyókról csak olyan értelemben beszélhetünk, hogy a tél folyamán lerakódott jég a nyár beköszöntével felolvad és egy darabig folyik (ha van hova), de a légnyomás miatt nagyon gyorsan el is párolog. Tehát állandó folyók nincsenek.

* (már maga a tény hogy a Fau 2-t a Mercury-hoz hasonlítja és az *nem Atlas hordozórakétához)

lemaradt a nem 😊
Belenéztem mindkét videóba, de megmondom õszintén, hogy nem bírtam végignézni. Öregszem, gyengül az idegrendszerem és már egy kicsit belefáradtam az ilyen marhaságokról szóló videókba. Amikor arról beszélt, hogy a Fau 2-es többet tudott mint a Mercury (már maga a tény hogy a Fau 2-t a Mercury-hoz hasonlítja és az Atlas hordozórakétához), na ott már elsírtam magam.

"Sõt a Marsra nem direkte mentek, hanem a Vénusz lendületét használták fel. Vagyis elõször a Vénuszt vették célba,"

Tehát elindultak az ellenkezõ irányba, hogy legyen egy kis lendületük, majd úgy érjék el a Marsot. Teljesen világos. Kb. mintha Afrikába akarnék utazni, de Grönlandon keresztül.

"Sõt az akkori technikai feltételek mellett. Kaja, oxigén, sugárzás stb."

Hát azért nem egészen. Kaját meg oxigént fel tudtak vinni az ûrbe, sugárzásvédelemet is meg lehetett oldani de nem volt olyan eszköz amivel el lehetett volna érni a Marsot. Sem ûrhajó, sem hajtómû, se semmi. Itt nem egy pár napos utazásról van szó, mint a Hold esetében, hanem minimum 1 évrõl! Még a Holdra is elég rizikós volt embert küldeni, nem is beszélve arról, hogy piszkosul drága. A technológia, ami alapul szolgált volna az megvolt, de konkrét technológia nem volt kifejlesztve. Csak a tervezõasztalon volt pár ötlet, amirõl azt sem tudták mûködött volna-e egyáltalán.

Herold
Itt már az elején ferdítenek, ugyanis a bejátszásban jól hallhatóan UNMANNED (ember nélküli) SPACE PROJECT-rõl beszélnek 4:38-nál, Aranyi pedig EMBERES Mars-utazást említ.

Akkor nem a soförje John Gear ? Aranyi Laci azért szorul kezelésre, mert képtelen felfogni, hogy a téma amivel folalkozik mennyivel összetetteb, mint gondolná.

Herold
Hát aki Arany Lacit egy kicsit is komolyan veszi, az szerintem maga is kezelésre szorul.
Elég annyi, hogy Aranyi szerint a Föld világítja meg a Holdat. Elég vicces. Azt a V2 rajzot az emberrel meg valószínûleg õ rajzolta. A valóságban az orrkúpban aez mber helyén a giroszkóp volt.

Te is tudod, hogy nem bizonyosodott be.

Walk the Talk.

Herold
Igen. Kiderült ki ölte meg JFK-t. Lee Harvey Osvald.

Meg aki pofázik, dutyi, mert titoktartási szerzõdés. Avagy esetleg dilissé teszik a médiában. És vége is történetnek.

Walk the Talk.

Figyelj csak. Van amit õk tudnak, s van amit mi is tudhatunk. Ez nem jutott az eszedbe?
Kiderült már a Kennedy gyilkosság? Pedig véleményem szerint arról is tudhattak vagy százan.
Vagy a hazai 80-100 évre titkosított anyagokról?

Walk the Talk.

Herold
Gondolod, hogy eddig egyetlen Spirit vagy Opportunity operátornak sem tûnt volna fel, hogy a Marson van légkör? Ennyi idõ alatt valaki csak elmondta volna, végülis több százan dolgoztak a projekteken.

A kormányhivatalok azt használják. No és a hadsereg is.
A mezítlábasoknak elég a fénysebesség.

Walk the Talk.

Sõt a Marsra nem direkte mentek, hanem a Vénusz lendületét használták fel. Vagyis elõször a Vénuszt vették célba,
Sõt az akkori technikai feltételek mellett. Kaja, oxigén, sugárzás stb.
Sõt a Marsra tudósokat visznek azóta is, ahol kiterjedt kutatások folynak.

Walk the Talk.

Ja és többrészesek.

Walk the Talk.