1160
Tudományos összeesküvés elméletek,avagy nem zörög a haraszt.....
-
ManoNegra #560 Léteznie kell, hiszen a TV is megmonta! -
remark #559 Átlátszó amit csinálsz. A saját magad által reklámozott anyagban kimond az előadó egy neked nem tetsző tényt. Erre te témát váltasz. Érted? Témát váltasz, és hosszasan magyarázol valami teljesen mást. Mert erre van időd. Mert ebbe nem fáradtál még bele. De a lényegi konkrétumról, ami sajnos nem neked ad igazat, arról fáradt vagy beszélgetni. Ki hisz neked el még bármit is? -
remark #558 Nyilvánvaló! Különben nagy bajban is lennénk! -
patiang #557 Ha egyáltalán létezik Al-Kaida. -
ManoNegra #556 A lóvén kívül! -
ManoNegra #555 Bucser! Azt azért elmagyarázhatnád nekem, hogy az Al-Kaida mit keres a NATO oldalán - a győztesek oldalán - Líbiában? -
#554 Ja a szakemberek neha belefaradnak ugyanazon blodlik megvalaszolgatasaba. Mint a birosagon ugyved altal a szefben keresgelt eredmenytartalek megmagyarazasaba is... -
clarck #553 Gondolom flexibilis csővel van csatlakoztatva a hálózathoz. -
#552 Ahogy okkult válaszolt régen. MUHAHAHA... -
patiang #551 Rendben. Én azt mondtam, hogy az egyház szerint. -
remark #550 A Pentagonnál történtekről annak idején hoztam egy részletes elemzést. Nem is reagált rá senki. Ha túl sok a részlet és tény, akkor a "szakemberek" is hallgatnak. Lásd. világgazdasági válság topikok. -
remark #549 OFF:
Ez kb. olyan lehet, mint mikor jól befűtök a kazánba, és az annyira meggyengül, hogy a kazán a tetejére tornyozott fa súlyától két milliméterrel alacsonyabb lesz. Ez minden télen megtörténik. A tíz év alatt két centit ment össze a kazán. -
#548 :) -
#547 Ja, az építészek nagy része nem statikus. Terveznek midenféle idióta házat - vonalakat húzogatin és is tudok - aztán az építőmérnök és statikusok meg néznek, hogy ezt mégis hogyan gondolták... -
#546 Igen, azok. Az sg-n is sok olyan elvben tudományos végzettséggel bíróval találkoztam, aki akkora marha, hogy fel nem fogom, hogy hogyan képes egyáltalán doglozni.
Az indexen nem túl rég jelent meg egy cikk, ahol megülyült nobel díjasok állítottak a díj után megdöbbentő marhaságokat... -
#545 De, megbillent. Nyisd ki a szemed, tisztán látszik... -
#544 Még ez is pontatlan. Ugyanis a vas szén állapotábra alapján az olvadáspont ~1200 fok alatt és 1600 felett is lehet.
Azon felül az az acél, ami 600 fokon veszti el csak annyira a szilárdságát az már rohadtul hőálló, spéci ötvözött acél és kurva drága. A hagyományos szerkezeti acél már 200-300 fokon is totál kilágyul. Mivel a WTC meg egy recesszió közepén épült finoman szólva spóroltak az építésen, nem éppen minőségi acélból készült. -
commissioner #543 Ezen tisztán látszik, hogy ki tartja a kést
-
patiang #542 Az egyház szerint az nem nő, hanem a legfiatalabb apostol, János. -
#541 Csakis a kékruhás ősz hajú figura tarthatja a kést, senki más. -
ManoNegra #540 Szemből balra a második gonosz fej, és a kés balról a harmadik fej mögött. -
clarck #539 Na azt nem tudom hogy hol van. -
ManoNegra #538 Aki a kést tartja? -
clarck #537 Várj mert nem tudom hogy kit is keresünk valójában -
ManoNegra #536 Mármint aki a kést tartja, az jobbról a második? -
clarck #535 Szemből jobra -
ManoNegra #534 Jah, szemből balra. -
ManoNegra #533 Pont ezaz, hogy a háta mögött van a kés. Tehát "hátba" szúrja! Nem hadakozik vele mint egy karddal. -
clarck #532 Nem! A jobb oldalon, a kép szélétől a második. -
clarck #531 Az az érdekes hogy látszik mid a 12 "Apostol". Na most ha Júdás tarja a kést akkor Jézus felé kellene hogy mutasson nem? Az is érdekes hogyha kinagyítod akkor olyan mintha a kést tartó kart csuklón ragadná a Magdaléna felé hajló Apostol.De akkor hol a kéz gazdája? -
ManoNegra #530 Szóval Jézustól balra a második fej. Bocsesz a spemmelésért. -
ManoNegra #529 Ő is azt emelte ki, hogy nem lehet pontosan látni, hogy kinek a kezében van, de ahhoz társította (mint skorpió jegy) akinek a háta mögött van a kés. -
ManoNegra #528 Pap Gábor szerint, és a logika szerint is valószínüleg Júdás tartja a kést. -
clarck #527 Nekem egy kicsit furcsa,de mivel tizenketten vannak belefér.
Egy régebbi elemzés szerint (amit sajnos nem tudom hogy hol láttam)Da Vinci igen furcsa kapcsolatban állt az egyházzal. Ezért néhány hibát vétett a festményen amit akkor nem vettek észre, vagy nem tulajdonítottak neki jelentőséget.
Ma már elfogadott tény ként kezelik hogy a Jézustól eltávolodó alak Jézus felesége, Magdaléna látható.A jobb oldalon a második Apostol az elemzés szerint maga a mester az az Leonardo látható.A kést viszont nem tudom kitartja mert nem illik senkinek a testhelyzetére. -
ManoNegra #526 Pap Gábornak is van elmélete a tizenkét apostolról, Ő azt mondja, hogy az égövi jegyeket jelölik, Jézus pedig maga az igazság.
Ha érdekel a videó, itt a 6-ik perctől kezdődik a kép elemzése. -
clarck #525 Szakadjunk el a WTC-től!! Van itt egy kép Leonardo Da Vinci Utolsó vacsora .Miközben egy másik topikba, feltettem észrevettem rajta egy számomra meglepő dolgot.Balról a 3. apostol védekezően teszi fel a kezétam nem meglepő mikor a hasának feszül egy kés!No de ki tarja a kést?? -
clarck #524 Már itt megmondták hogy iroda tűz!!
Ami olyan magas hőmérsékleten égett hogy a tartó oszlopok egyszerre kiolvadtak az épület alól, és roggyanás nélkül össze omlott (nem dőlt) -
patiang #523 Rendben, de mitől dőlt össze?? -
commissioner #522 Azt ki tudták üríteni teljesen mielőtt bárkinek is baja esett volna, így magának az épületnek az összedőlése már nem jelentős az ikertornyokhoz képest. -
patiang #521 "A legtöbb ember nem is hallott vagy emlékszik erre az épületre. A CNN 11-én csak egyszer adta le, és bár a repülőket, a tornyok összeomlását sok-százszor ismételték, ezt az épületet és a vele kapcsolatos eseményeklet soha többet nem ismételték."
Ezért (is) értetlenkedek.