1160
Tudományos összeesküvés elméletek,avagy nem zörög a haraszt.....
-
ManoNegra #600 Csaknem húszéves késéssel kavart vihart az Egyesült Államokban és Németországban a német székhelyű Bayer cég által a nyolcvanas évek elején forgalmazott egyik vérkészítmény, amelyről utólag azt gyanítják, hogy HIV-fertőzött lehetett.
[i]A Bayer az Egyesült Államokban 1997-től mintegy 300 millió dollárt fizetett ki olyan vérzékeny betegeknek, akik annak idején a cég vérkészítményeitől kaphattak HIV-fertőzést. Az, hogy a csaknem két évtizeddel ezelőtti ügyre most újonnan felfigyelt a közvélemény, különösen kínos a Bayer számára, amely ellen a Baycol (Lipobay) nevű, 2001-ben visszavont koleszterincsökkentő gyógyszerének tulajdonított - több mint száz esetben halálos végkifejletű - mellékhatások miatt 8800-an indítottak pert. -
patiang #599 Neve: Contergan -
patiang #598 Olvastam, hogy Németországban valamikor a 70-es években forgalmaztak egy fogamzásgátlót, mely esetleges káros hatásaira felhívták a figyelmet. Gyártása azonban csak akkor maradt abba, amikor betiltották. Addig viszont torz csecsemők tucatja jött világra.
Ez már viszont összeesküvés szagú. -
ManoNegra #597 Az mindenképpen lényeges lenne, hogy az embereket ne kísérleti patkánynak használják a gyógyszergyártók! -
patiang #596 Mivel ez nem az én cikkem volt, így gondolom a kérdés igazából nem is nekem szólt. Viszont azt mindenki tudja, hogy az elme gyógyászat még nagyon tipegőkben járogat. Az agyról amit tudnak még nagyon kevés (ez nem az én megállapításom) Tehát míg más gyógyszerek mellékhatásai nagyjából behatárolhatók, addig a központi idegrendszerre ható készítmények mellékhatása kevésbé, hiszen jóval összetettebb. Az egyik munkatársam (látott egy a vonat által levágott fejet, mely nagy távolságban repülve a szemei mozogtak, s a szája tátogott) összeroppant idegileg, mely kikezelése majd egy évig tartott. Ezalatt az idő alatt, ha jól emlékszem négyféle gyógyszerrel kisérleteztek. Mellékhatások variánsai jöttek elő. Az egyiknél annyira romlott az állapota, hogy azt mondta befejezi, mert örökké maga előtt látja a "beszélő" fejet. S érdekes, amikor abbahagyta megszűnt ez a késztetése.
Én nem vagyok gyógyszer ellenes, de azért az iparnak (gyógyszer) az a jobb, ha minél több pirula fogy. -
ManoNegra #595 Akár mellékhatás, akár hatástalanság, azt jelenti, hogy baj van a gyógyszerrel. -
Zero 7th #594 "hogy fokozhatja az öngyilkosságot, hogy elhízáshoz vezethet, hogy impotenciát és szexuális érdektelenséget okozhat. "
Ezt konkrétan a depresszió is okozhatja. Hogy döntöd el, hogy ez a gyógyszer mellékhatása, vagy éppen a hatástalansága? -
ManoNegra #593 Minden hagyományos naptej rákkeltő anyagokat tartalmaz
Amit a bőrünkre kenünk, az bejut a szervezetünk belsejébe is. Egy bőrre ártalmas anyag nem csupán a bőrt roncsolja. Hamarabb bejut a véráramba, mintha lenyeltük volna. Ezt a gyógyászatban is alkalmazzák, mert minden orvos tudja. Egy mérgező vegyület éppen úgy rombolja a májat, a nyirokrendszert, a hormonháztartást, gyakorlatilag az egész szervezetet, beleértve az immunrendszert, mint a bőrünk felületét.
A bőrünk felületén folyamatos víz és gázcsere folyamatok zajlanak. Ennek során normál esetben a méreganyagoknak belülről kifelé kellene mozogniuk. Egy tiszta levegőjű környezetben, ahol nincsenek káros kemikáliák a levegőben és a vízben, ami ránk kerül, ez így is zajlik le. Kitűnő méregtelenítési eljárások alapulnak ezen az elven.
Szakértők szerint a naptejekben található vegyületek több rákos megbetegedést okoznak, mint az UV sugárzás hatására kialakuló bőrrák. Olvassa el a dobozon található, kötelezően feltüntetésre került anyagok listáját. Amennyiben talál köztük olyat, ami:
Methyl...
Propyl...
Butyl...
Ethyl...
Trieth...
Dieth...
kezdetű vegyület, akkor biztos lehet benne, hogy mérgező anyaggal van dolga.
http://www.naturhirek.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=488:mindent-a-napvedelemrl&catid=67:terapiak&Itemid=193 -
ManoNegra #592 A wiki nem egy konteós oldal, de ott is azt írják:
[i]A bőrrákkal kapcsolatos vizsgálatok azt mutatták ki, hogy a vegyi eredetű napvédőszerek és a helytelen táplálkozás sokkal jobban elősegíti a kialakulását, mint maga a napsugár. Továbbá a melanóma elsősorban olyan testrészeken alakul ki, amelyeket soha nem ér napfény. -
ManoNegra #591 Vagyis hogy semmi köze hozzá. -
ManoNegra #590 Ajjaj. :-)
Itt most konkrétan hol szerepel az,hogy a napolaj hozzájárul a bőrrák kialakulásához?
-
TDantes #589 Baromság. Ezt az oldalt olvasgassátok -
ManoNegra #588 kialakulásának esélyét* -
ManoNegra #587 Valami olyat olvastam, hogy a napolaj nem gátolja, hanem egyenesen növeli a bőrrák kialakulását, ráadásul a d-vitamint sem tudjuk olyan hatásfokkal hasznosítani... -
ManoNegra #586
[i]A kijelentés akár elkésettnek is tűnhet, de a felismerés sosem késő. A gyógyszergyártók már valóban legalább 20 éve a magyarországi spájzokban vannak. Már szét is terjesztették csápjaikat, és bekebelezték az orvostudományt szőröstül-bőröstül. A rendszerváltás után igazából nem voltunk felkészülve a multinacionális gyógyszercégek előre megfontolt támadásaira. Ők pedig nem tudták, hogy mennyire lesz zavaros a víz. Kiszámíthatatlan volt mennyi zsákmányra lehet számítani, ha a zavarosba halásznak. Aztán mindössze pár év alatt kiderült, hogy jócskán a legmerészebb elképzelések felett lehet a zsákmány a magyar zavarosban. ... -
patiang #585 Ettől függetlenül persze szedni kell, ha kell. -
patiang #584 Nem tudom igaz lehet-e, de oda kell figyelni:
"Fehér holló az ilyen vizsgálat, és nyomtalanul el is fog süllyedni a nagy hallgatásban. Jól tudjuk, hogy a gyógyszer-mellékhatások 1-5%-át ha jelentik a legfejlettebb mellékhatás-figyelő rendszerrel rendelkező Angliában is. A mellékhatások jelentése nem kötelező, és csak fáradtsággal és vesződséggel jár. Még a leglelkiismeretesebb orvos is szélmalomharcnak látja, hiszen ki tudja, mi lesz jelentésének sorsa. Nem a szemétkosárban landol-e a jelentés? Nemcsak a sztatinokkal, hanem sok más gyógyszerrel is így vagyunk, pl. az antidepresszánsokkal, hogy kedvenc gyógyszercsoportunknál kössek ki. Az antidepresszánsoknál még nem is csak arról van szó, hogy a pszichiáterek nem vesznek róla tudomást, hanem egyenesen tagadják. Tagadják, hogy magzati károsodást okozhat, tagadják, hogy fokozhatja az öngyilkosságot, hogy elhízáshoz vezethet, hogy impotenciát és szexuális érdektelenséget okozhat. A vizsgálatot vezető Dr. Golomb tulajdonképpen tragikumikusan naiv ötletei pontosan jellemzik azt a szisztémát, amely nem a mellékhatások kiderítésére, nyilvántartására koncentrál, hanem azok eltussolására. Amerikában évente legalább 100 000 főre becsülik a gyógyszer-mellékhatásokban meghalt emberek számát. Ez szerény becslés. Ez magyar viszonyokra vetítve 3-4000 ember. Ezek a halálok soha nem derülnek ki, hiszen a kórházakban általában az alapbetegséget jelölik meg halál okaként. A patikában árult szabadforgalmú fájdalomcsillapítók átlagban 50%-al fokozzák az infarktus kockázatát. Természetesen a nagy kockázatúak fognak inkább meghalni, s akkor náluk ismét az alapbetegség rovására írják majd halálukat." -
#583 Ja és hogy miért összeesküvés:
"Aki elolvassa a Nemzeti Rákmegelőzési Programot, a táplálkozásról mindössze egy fél oldalt talál, annak is a lényege, hogy "együnk változatosan". Ha összeesküvés elméletben gondolkodunk, feltehetjük azt a kérdést: kinek az érdeke. A válasz egyszerű: ma milliárdos üzlet a rákot gyógyítani, de nem üzlet megelőzni. A D vitamin nem szabadalmaztatható, árusításából még senki nem gazdagodott meg. Egy nemzet kormányának az érdeke persze az volna, hogy országa polgárai legyenek egészségesek, és az egészségügy terhére ne költsenek milliárdokat részben megelőzhető betegségekre." -
#582 A D-vitamin összeesküvés -
patiang #581 Nem gondoltam volna, hogy ennyire felhúzod magad.:)) -
patiang #580 Nekem szólt a hsz, de elfér a padláson:)) -
remark #579 Először nekem akartál valami csípőset válaszolni, de aztán meggondoltad magad. -
Zero 7th #578 De. Bocs, félreklikkelhettem, vagy valami. -
remark #577 Rossz hsz-re reagáltál, nem? Nekem semmi közöm a gyógyszertémához.
De ha már így megszólítottál, betegség esetére javasolnék egy harmadik változatot: nem szeded be a gyógyszert, és meggyógyulsz.
Gyógyszert feleslegesen egyébként nem szórakozásból szed az ember, hanem tudatlanságból. -
Zero 7th #576 Annyira bírom, amikor az ilyen divatrettegők a gyógyszereken paráznak.
1. Ki a faszom szed gyógyszert szórakozásból? Te mennyi gyógyszert zabálsz egy héten, hogy ekkora problémát jelent neked a mellékhatás?
2. Ha beteg vagy, két választásod van:
2a. Beteg maradsz, esetleg bele is döglesz, de legalább nem kell gyógyszert szedned.
2b. Beszeded a gyógyszert, elviseled a mellékhatásokat, és jó eséllyel meggyógyulsz.
3. Ha öreg vagy, szintén két dolgot tehetsz:
3a. Megdöglesz, mert eljött az időd, nem bírja a szíved, egyebek.
3b. Inkább még élsz egy kicsit szívgyógyszeren, satöbbin, aztán tűröd a mellékhatást.
Nincs más megoldás. Ezek közül választhatsz. A rinyálás egyikhez sem kell.
Tájékoztatva vagy korrekt módon. Te döntésed, hogy szedsz-e valamilyen gyógyszert. Kell a hatás? Viseld a mellékhatást. Félsz a mellékhatástól? Akkor félj, de kussolj. -
#575 Szedtem én már pár gyógyszert és a családom is. Mellékhatásokkal senki nem találkozott. Szinte mindegy gyógyszerre ugyanazt a mellékhatást írja a tájékoztató. Azzal persze senki nem foglakoznik, hogy milyen arányban jelentkezik ez. -
remark #574 A TB kassza az az egészségügyi kiadásoknak csak egy része.
Aztán még hozzá lehetne számítani a járulékos kiadásokat... -
remark #573 Annyira megalol, hogy most te is pontosan azt csinálod, amit a megalol kommentemben megfogalmaztam: ott vannak a tények, és síri a csend azóta is. Bucser próbál még kicsit terelgetni, de nem nagyon megy már neki, így 3-4 év vita után már nem nagyon lehet hova szaladni a tények elől.
Esetleg ha neked van lövésed a témához (ahogy nincs), akkor megmutathatod, hogy nem vagy megalol arc. De mivel nem fogsz te semmit se megmutatni - nullás barátodhoz hasonlóan - így marad az, hogy... -
patiang #572 Persze igazad van. Én nem azt mondtam, hogy a legjobb, hanem az egyik.
Beteg és halott akkor is lesz, ha esetleg a világ visszasűllyedne energetika szempontjából a kőkorszakba. A betegség "önmagát" generálja. Nézd csak meg, hogy egyszerű gyógyszernek mennyi mellékhatása lehet. S akkor már lehet is dobálni befelé az újabb, szintúgy mellékhatásokkal rendelkezö tablettákat. -
#571 Azért aprópénz, mert csak egy erőmű... -
#570 Hááttt. Vagy nem. Energetika, abban van a lóvé. Anélkül ugyanis ma nincs semmi. Ha nincs meleg és nincs áram, akkor meghal minden. Mihez nem kell ma áram...? Anélkül nincs se víz se gáz se semmi.
Nézd meg, hogy milyen pénzek mozognak benne. Egy új paksi atomerőmű ára 3000 milliárd és akkor még üzemeltetni is kellene. És ezt a pénzt simán kitermeli működése során. Ehhez képest mekkora az éves TB kasssza? Aprópénz... -
patiang #569 Azért ebben a számhalmazban (31 millió) lényeges lenne a gyerekek külön halmaza, mivel a cikk kifejezetten az ő veszélyeztetettségükről szól, és akkor már lehet, hogy igaz is.
Bár nem ide tartozik, de azt aki mindenki sejti, hogy a világon az egyik legjobb üzlet a betegség. -
TDantes #568 A Pandremix vakcinát világszerte összesen 31 millió ember kapta meg, a gyártó közleménye szerint július elejéig 335 olyan narkolepsziás esetről van tudomásuk, amelyek a beoltott emberek körében fordultak elő -
TDantes #567 Jelenleg az a legvalószínűbb magyarázat, hogy a narkolepszia gyakoriságának növekedése mögött a vakcina és más tényezők együttes hatása állhat” - közölte az intézet. A THL hangsúlyozta, hogy mivel előzetes tanulmányról van szó, további kutatásokra lesz szükség -
#566 másik forrás -
#565 forrás -
TDantes #564 Jaj istenem. Aha, kiszerint? Hol a forrás? Melyik orvos-genetikus mondta?
Egyáltalán tudod mi az a narkolepszia?
A Gélineau-tünetcsoportra jellemző, rendellenes időben (napközben) fellépő, rövid idejű, ellenállhatatlan alváskényszer.
Alváskényszerük lesz az oltástól? Az oltás melyik hatóanyaga okozza?
Lefogadom ebből semmire sem tudsz válaszolni, csak kétkedés nélkül elhiszek egy ilyen hülyeséget. -
patiang #563 Ez nem összeesküvés, de annak is mondható, s főleg, hogy "időben" szóltak:
"Narkolepsziát okozhat a H1N1 elleni oltás
Azokban a gyerekekben, akik a Pandemrix sertésinfluenza elleni védőoltást kapták, kilencszer nagyobb volt a valószínűsége a narkolepszia kialakulásának, mint a beoltatlan gyermekekben." -
Zero 7th #562 Ezt pont te mondod? Szálka-gerenda tipikus esete. -
#561 Megalol komment, főleg tőled...