1160
Tudományos összeesküvés elméletek,avagy nem zörög a haraszt.....
-
ManoNegra #680 LOL -
ManoNegra #679 faszt érdekel az hogy hogyan dől össze! Úgy dől össze, ahogy azt láttuk! Ne terelj! Az a lényeg, hogy az erre adott válasz két háború, és egy antidemoratikus törvény volt, amit amúgy az amerikai közvélemény nem fogadott volna el! -
uwu 80 #678 Ez most egy értsd jól hsz lett. -
uwu 80 #677 Azt konkrétan nem tudhatjuk hogy mit tud a CIA és mit nem, viszont azt igen hogy dől össze egy csőben cső szerkezetű acélvázas magasépület...
Aki viszont azt állítja valaki hogy mégis tud ilyen nem igazán tudható dolgokat, és mellette a statikát tökéletesen rosszul felhasználva bizonygatja az igazát, az azért elég gyanús.
Mintha Isten létezését azzal akarnád bizonyítani hogy a föld lapos. -
ManoNegra #676 Rebekáét? Meghagyom neked. -
ManoNegra #675 Na akkor vegyük újra. Kedves szkeptikusok. Szerintetek a titkosszolgálat nem tudhatott erről a tervezett támadásról? Arról,amit állítólag az al-kaida csinált? Az az al-kaida, aki ellen harcolnak Afganisztánban, de szövetkeznek velük Líbiában? Az az Oszama bin Laden szervezte akit a CIA pénzelt a szovjetek elleni harcában?
Mindenki hülye, csak ti tudjátok a tutit! Demagógok vagytok! -
uwu 80 #674 Ezt jó érzékkel komponáltad meg, viszont hozzá csaphattad volna a következő elejéhez, úgyhogy végül is hibáztál. Igaz hogy nagyon tartalmas, de nem kell folyton hozzászólni, elkényezteted őket. -
Zero 7th #673 Lófaszt. -
uwu 80 #672 A lábát nem akarod leharapni?
-
ManoNegra #671 Nana! Mi kiegyeztünk döntetlenben! :D -
Zero 7th #670 A WTC-re egy kurva kukkot nem tudtatok kinyögni, még volt, aki meg is köszönte a dolgot, aztán gyorsan, taktikusan témát váltottatok. -
Zero 7th #669 Kontrasztként ideteszem, mit mondtál pár órával ezelőtt:
A depresszió nem objektív! -
uwu 80 #668 Van még a képzelt XD
Depi vagyok öngyi leszek... -
Zero 7th #667 Mégis, milyen depresszió van még, okoska? -
ManoNegra #666 Persze hogy szabad. -
Zero 7th #665 Komolyan képtelen vagy értelmezni egy magyar mondatot?
Akkor beidézem így, hátha ez így nem terheli túl az agyad:
"Depressziókban és szorongásos zavarokban nagyszámú közvetlen és közvetett biokémiai vizsgálat igazolja több más transzmitter-rendellenesség mellett - az agyi szerotonin-anyagcsere jól mérhető eltéréseit" -
uwu 80 #664 Dehogy, csak most mondtam el. Bármelyik másik alkalom is ugyanilyen jó lett volna.
Sajnos az élet kegyetlen, és te pont velem futottál össze.
Engem meg épp nem érdekel hogy te mitől látnád be hogy ökörség, nem is vagyok rá kíváncsi. Maradok a vélemény nyilvánításnál, azt elvileg szabad. -
clarck #663 "Komolyan röhejes vagy, ahogy a legminimálisabb tájékozottsággal sem rendelkezel a témában, de azért próbálod megmondani a frankót."
A WTC-nél már bizonyítottál.
Irkálhatsz, el leszel egyedül. -
ManoNegra #662 És mindezt abból a cikkből vetíted ki rám? Írtam, hogy nem kell mindent elhinni, de ez vonatkozik a "hivatalos magyarázatokra" is. Azzal az égvilágon semmi baj nincs, ha rámutatsz arra, ha valaki nem jól tud valamit, és hozzáteszel a topikhoz, de ez hogy "demagóg faszság" nem tartozik ezek közé. -
clarck #661 Egyáltalán ki beszélt itt a klinikai depresszióról? -
clarck #660 Ezt hívjuk antidepresszánsnak .És most mi van! Ez már a betegség kezelése és nem a felderítése. -
uwu 80 #659 Ezt konkrétan eltaláltad.
Ha valaki tök haszontalan dologgal tölti az idejét, mert mondjuk szórakoztatja azt meg tudom érteni. Ha valaki úgy olvas konteót mint scifit, az tök rendben van, de aki megszállottként egy torz víziónak alárendelten játssza a prófétát az egész más.
A hülyeség terjesztése kifejezetten káros. Elképzelem hogy nevel egy ilyen rögeszmés fanatikus konteóvadász gyereket, és egyből úgy érzem valamit tenni kell a jövőért. Én egy jobb világért trollkodok, és élvezem MUHAHA! -
Zero 7th #658 Lol.
Wikipedia
"Of approx. 30 neurotransmitters which have been identified, researchers have discovered associations between clinical depression and the function of three major neurochemicals. These substances are serotonin, norepinephrine, and dopamine. Antidepressants influence the overall balance of these three neurotransmitters within structures of the brain which regulate emotion, reactions to stress, and the physical drives of sleep, appetite, and sexuality.[27]"
SOTE
"A szerotonin az agy egyik �sokfunkciós" neurotranszmittere, amely számos különböző élettani, endokrin és viselkedési folyamatot szabályoz. Depressziókban és szorongásos zavarokban nagyszámú közvetlen és közvetett biokémiai vizsgálat igazolja több más transzmitter-rendellenesség mellett - az agyi szerotonin-anyagcsere jól mérhető eltéréseit, amelyeknek célzott és specifikus gyógyszeres korrekciója ma e betegségek egyik leghatékonyabb kezelési módja. "
Komolyan röhejes vagy, ahogy a legminimálisabb tájékozottsággal sem rendelkezel a témában, de azért próbálod megmondani a frankót. -
clarck #657 "Az meg objektív dolog, patkányokon is kimutatható."
Akkor ezt is én írtam! -
clarck #656 Na persze.Szerinted! -
Zero 7th #655 Mit értelmezek én hogyan? Teljesen ebben az értelemben használtam a szavakat, ahogy most leírtad.
Te nem fogtad fel, hogy az, hogy általában milyen tünetekből azonosítják a depressziót, az nem azt jelenti, hogy nincsenek objektív, mérhető tünetei is. Konkrétan állítottad az ellenkezőjét, miszerint a depressziónak nincsenek objektív tünetei. Ez tényszerűen faszság.
Aztán azóta maszatolsz, meg próbálsz valahogy kicsúsznimászni a szituból. Szánalmas. -
ManoNegra #654 Kellene egy HG a topiknak. -
Zero 7th #653 Ja, apró különbség kettőnk közt, hogy nekem van igazam. Ha nem csak demagóg szarokat olvasgatnál, hanem TÉNYLEG érdekelne a téma, akkor tudnád. -
clarck #652 Ezt pont Te mondod?? Légy szíves szállj magadba. Csak úgy játszom mint Te, de látom neked ez rosszul esik. -
clarck #651 Az "általában" azt jelenti kevés kivétellel. A "néha " pedig azt hogy ritkán. Így jobb? Attól még hogy úgy értelmezed a szavakat ahogy neked tetszik nem fogják azt jelenteni amit akarsz. -
Zero 7th #650 Látom, a gerincesség nem erényed. Beismerni, hogy benézted? Ugyan! A személyeskedés az mindig megoldás egy ilyen helyzetben! -
clarck #649 Általában jobb lenne ha hozzá sem szólnál.Vagy csak néha szólnál hozzá.Neked melyik a szimpatikusabb? -
Zero 7th #648 Igen, és megint csak azt tudom tenni, mint az előbb, hogy kiemeljek neked egy szót:
"és hogyan mérjük őket, hiszen általában a diagnózis az embereknél sem objektív, hanem a beteg beszámolóján alapul."
Általában nem objektív. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy néha objektív. Egyszerű, szimpla logika. Látom nem megy.
Hányszor kell neked egyvalamit elmondani, hogy egyszer felfogd? -
clarck #647 Persze gondold csak ,nekem nem fáj. -
ManoNegra #646 Lehet, de még mindig velem foglalkozol ahelyett hogy a konkrét problémát leírnád. Neked az a fontos, hogy a másikat piszkáld. Te azért rajongsz! :-) -
clarck #645 "A legtöbb pszichiátriai betegségnél felmerül a kérdés, vajon az állatokban ezek kifejlődnek-e egyáltalán, és hogyan mérjük őket, hiszen általában a diagnózis az embereknél sem objektív, hanem a beteg beszámolóján alapul."
Idézet a cikkből. -
Zero 7th #644 Nálad mindenesetre jobb rálátásom van a témára, a jelek szerint. -
clarck #643 Persze Te ebben is profi vagy! -
Zero 7th #642 Az a baj, hogy kurvára nem érted azt sem, amit mondasz.
Egy dolog, hogy miből SZOKTAK rá következtetni, meg egy teljesen másik, hogy ezen kívül MÉG milyen, objektív kísérőtünetei vannak a dolognak.
Az érved engem nem cáfol, az állításod meg nincs vele alátámasztva. -
uwu 80 #641 Én nem mondom hogy nincsenek tények. Nagyon is sok a tény, a demagógia lényege pont az hogy igaznak hasson, és tényekre épüljön.
Gyakorlatilag demagógia rajongó vagy :)