Tudományos összeesküvés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Léteznie kell, hiszen a TV is megmonta! <#nezze>

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Átlátszó amit csinálsz. A saját magad által reklámozott anyagban kimond az elõadó egy neked nem tetszõ tényt. Erre te témát váltasz. Érted? Témát váltasz, és hosszasan magyarázol valami teljesen mást. Mert erre van idõd. Mert ebbe nem fáradtál még bele. De a lényegi konkrétumról, ami sajnos nem neked ad igazat, arról fáradt vagy beszélgetni. Ki hisz neked el még bármit is?

Nyilvánvaló! Különben nagy bajban is lennénk! <#hehe>

Ha egyáltalán létezik Al-Kaida.

Walk the Talk.

A lóvén kívül! <#hehe>

Bucser! Azt azért elmagyarázhatnád nekem, hogy az Al-Kaida mit keres a NATO oldalán - a gyõztesek oldalán - Líbiában?

Bucser
Ja a szakemberek neha belefaradnak ugyanazon blodlik megvalaszolgatasaba. Mint a birosagon ugyved altal a szefben keresgelt eredmenytartalek megmagyarazasaba is...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Gondolom flexibilis csõvel van csatlakoztatva a hálózathoz.
Molnibalage
Ahogy okkult válaszolt régen. MUHAHAHA...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Rendben. Én azt mondtam, hogy az egyház szerint.

Walk the Talk.

A Pentagonnál történtekrõl annak idején hoztam egy részletes elemzést. Nem is reagált rá senki. Ha túl sok a részlet és tény, akkor a "szakemberek" is hallgatnak. Lásd. világgazdasági válság topikok.

OFF:
Ez kb. olyan lehet, mint mikor jól befûtök a kazánba, és az annyira meggyengül, hogy a kazán a tetejére tornyozott fa súlyától két milliméterrel alacsonyabb lesz. Ez minden télen megtörténik. A tíz év alatt két centit ment össze a kazán.

Molnibalage
😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Ja, az építészek nagy része nem statikus. Terveznek midenféle idióta házat - vonalakat húzogatin és is tudok - aztán az építõmérnök és statikusok meg néznek, hogy ezt mégis hogyan gondolták...

Molnibalage
Igen, azok. Az sg-n is sok olyan elvben tudományos végzettséggel bíróval találkoztam, aki akkora marha, hogy fel nem fogom, hogy hogyan képes egyáltalán doglozni.

Az indexen nem túl rég jelent meg egy cikk, ahol megülyült nobel díjasok állítottak a díj után megdöbbentõ marhaságokat...

Molnibalage
De, megbillent. Nyisd ki a szemed, tisztán látszik...

Molnibalage
Még ez is pontatlan. Ugyanis a vas szén állapotábra alapján az olvadáspont ~1200 fok alatt és 1600 felett is lehet.

Azon felül az az acél, ami 600 fokon veszti el csak annyira a szilárdságát az már rohadtul hõálló, spéci ötvözött acél és kurva drága. A hagyományos szerkezeti acél már 200-300 fokon is totál kilágyul. Mivel a WTC meg egy recesszió közepén épült finoman szólva spóroltak az építésen, nem éppen minõségi acélból készült.

Ezen tisztán látszik, hogy ki tartja a kést

Az egyház szerint az nem nõ, hanem a legfiatalabb apostol, János.

Walk the Talk.

Herold
Csakis a kékruhás õsz hajú figura tarthatja a kést, senki más.

Szembõl balra a második gonosz fej, és a kés balról a harmadik fej mögött.

Na azt nem tudom hogy hol van.
Aki a kést tartja?

Várj mert nem tudom hogy kit is keresünk valójában
Mármint aki a kést tartja, az jobbról a második?

Szembõl jobra
Jah, szembõl balra.

Pont ezaz, hogy a háta mögött van a kés. Tehát "hátba" szúrja! Nem hadakozik vele mint egy karddal.

Nem! A jobb oldalon, a kép szélétõl a második.
Az az érdekes hogy látszik mid a 12 "Apostol". Na most ha Júdás tarja a kést akkor Jézus felé kellene hogy mutasson nem? Az is érdekes hogyha kinagyítod akkor olyan mintha a kést tartó kart csuklón ragadná a Magdaléna felé hajló Apostol.De akkor hol a kéz gazdája?
Szóval Jézustól balra a második fej. Bocsesz a spemmelésért. <#vigyor5>

Õ is azt emelte ki, hogy nem lehet pontosan látni, hogy kinek a kezében van, de ahhoz társította (mint skorpió jegy) akinek a háta mögött van a kés.

Pap Gábor szerint, és a logika szerint is valószínüleg Júdás tartja a kést.

Nekem egy kicsit furcsa,de mivel tizenketten vannak belefér.
Egy régebbi elemzés szerint (amit sajnos nem tudom hogy hol láttam)Da Vinci igen furcsa kapcsolatban állt az egyházzal. Ezért néhány hibát vétett a festményen amit akkor nem vettek észre, vagy nem tulajdonítottak neki jelentõséget.
Ma már elfogadott tény ként kezelik hogy a Jézustól eltávolodó alak Jézus felesége, Magdaléna látható.A jobb oldalon a második Apostol az elemzés szerint maga a mester az az Leonardo látható.A kést viszont nem tudom kitartja mert nem illik senkinek a testhelyzetére.
Pap Gábornak is van elmélete a tizenkét apostolról, Õ azt mondja, hogy az égövi jegyeket jelölik, Jézus pedig maga az igazság.

Ha érdekel a videó, itt a 6-ik perctõl kezdõdik a kép elemzése.

Szakadjunk el a WTC-tõl!! Van itt egy kép Leonardo Da Vinci Utolsó vacsora .Miközben egy másik topikba, feltettem észrevettem rajta egy számomra meglepõ dolgot.Balról a 3. apostol védekezõen teszi fel a kezétam nem meglepõ mikor a hasának feszül egy kés!No de ki tarja a kést??
Már itt megmondták hogy iroda tûz!!<#nevetes1>

Ami olyan magas hõmérsékleten égett hogy a tartó oszlopok egyszerre kiolvadtak az épület alól, és roggyanás nélkül össze omlott (nem dõlt)
Rendben, de mitõl dõlt össze??

Walk the Talk.

Azt ki tudták üríteni teljesen mielõtt bárkinek is baja esett volna, így magának az épületnek az összedõlése már nem jelentõs az ikertornyokhoz képest.

"A legtöbb ember nem is hallott vagy emlékszik erre az épületre. A CNN 11-én csak egyszer adta le, és bár a repülõket, a tornyok összeomlását sok-százszor ismételték, ezt az épületet és a vele kapcsolatos eseményeklet soha többet nem ismételték."

Ezért (is) értetlenkedek.

Walk the Talk.

"Amin jelentõs kárt okoztak az északi torony lezuhanó részei, és oltás nélkül órákon át égett."
Ezt honnan veszed!Semmiféle törmelék sem égõ darabok nem zuhantak rá mivel kb 100 m a távolság a volt északi és a 7 épület között
Nyasgem?
Amin jelentõs kárt okoztak az északi torony lezuhanó részei, és oltás nélkül órákon át égett.

Amit egyébként néhány hozzászólással lejjebb már leírtam, nem mellesleg.

Vagy most ilyen végtelen ciklusba ragadt az agyatok, hogy:
1. De a WTC7!
2. Így.
3. Na jó, de akkor a WTC1 és 2?
4. Így.
5. Na jó, de mi van WTC7-tel?
6. Nyasgem?

Na ez szól a WTC 1-2 épületérõl Az eddig belinkelt "Van magyarázat" a WTC 7-es épületérõl szól ahova nem csapódott be semmi.Ne volt kerozin folyás.Csak kigyulladt egy iroda.
Tehát az USA-ban van 1627 olyan, papírokkal rendelkezõ "mérnök", aki nem ért a szakmájához. Nem lepõdök meg rajta, az én évfolyamomban is voltak ilyenek. Úgy lett papírjuk, hogy más csinálta helyettük az összes tervezési házi feladatot, de még a diplomamunkájukat is.

Kíváncsi lennék, ezeknek mekkora része építész, akik alapból nem értenek hozzá, szakmájuk szerint sem, mert nem ez a dolguk, csak szeretik magukról azt hinni, hogy mégis.

Figyelemre méltó. Azért csak nem tudnak nyugodtan aludni.
Melyik lesz az erõsebb kutyus.

Walk the Talk.

Bár a hetes csak kilóg a sorból.

Walk the Talk.

Köszi. Frankón elmagyaráztad.😊)

Walk the Talk.

Herold
<#eljen>

Nem olvastam el a vitátokat, csak látom hogy 9/11 is szóba került. Ez egy jó lista: The AE911Truth Petition

1,627 verified architectural and engineering professionals and 13,576 other supporters have signed the petition demanding of Congress a truly independent investigation.

A sok "idióta". <#ravasz1> <#hehe>

Egész egyszerûen azért nem kerestek robbantásra utaló nyomokat, mert ahhoz hogy egy felhõkarcoló így összedõljön NEM KELL ROBBANÓANYAG.

Egyébként meg másképp nem is dõlhetne össze. Fogom a fejem, amikor Hollywood így elképzeli, ahogy eldõl a felhõkarcoló. Faszság.

Egy ilyen kurvamagas épület a mérnöki munka csúcsa. Nagyon hatékonyan kell kihasználni az építõanyagokat, hogy egy ilyet lehessen építeni. A szerkezet úgy van kialakítva, hogy a _normális esetben_ elõforduló terhek szélsõ értékeit biztonsággal elbírja. Ez olyan 70%-os kihasználtságot jelent, van benne mondjuk egyharmad tartalék.
De ez ép szerkezetre vonatkozik, normál hõmérsékleten.
Még egy kis szakma: az épület "csõben csõ" szerkezetû volt, a terheket az épület belsõ részén lévõ, és körben az épület homlokzatán álló acéloszlopok hordták együttesen.

Aztán jött egy gecinagy repülõ, és elszabta a külsõ oszlopok egyharmadát, és elkezdte felmelegíteni a belsõ tartópilléreket.
A becsapódás során elvágott oszlopok miatt átrendezõdtek a terhek, fõleg a belsõ mag oszlopaira. Ez kb fel is emésztette a tervezés során belerakott biztonságot.
De a jóféle kerozintûz melegítette ezeket az amúgy is a teherbírásuk határán lévõ acéloszlopokat. 400 fokon az acél elveszti a teherbírása kétharmadát, gyakorlatilag felpuhul. Amíg volt teherbírástöbblet az épületben, addig nem volt gond, hogy egy-egy oszlop kiszállt a teherviselésbõl. De amikor végleg kimerült ez a tartalék, az összes, még teherviselõ oszlop EGYSZERRE terhelõdött túl.
Amikor az összes oszlop tönkrement, az épület felsõ része majdnem szabadeséssel zuhant egy szintet, kb 3 métert.

Ez a zuhanás körülbelül 30szorosára növelte a lenti oszlopokat terhelõ erõt. (Gy.k.: a kalapács is jobban megüti az ujjad, ha ráejted, mint amikor csak rajta van) Azok is tönkrementek, azok is egyszerre. Zuhant az egész felsõ rész újabb 3 métert. És így tovább. A földig.

Ahhoz, hogy eldõljön, ahhoz az kell, hogy az épület egyik fele lényegesen késõbb (másodpercek) menjen tönkre, mint a másik fele. Ez a becsapódás szintjén így volt. Az épület teteje dõl is egy picit. De amikor a ferde felsõ rész ráesett harmincszoros erõvel az alsó részre, ott már semmi ilyesmi nem volt. Ott az összes ép oszlop egyetlen pillanat alatt terhelõdött túl.

Ezért nem dõlt el. Nem dõlhetett el. Lehetetlen egy ekkora épületnél, hogy eldõljön. Ez nem egy rohadt fa.