1160
Tudományos összeesküvés elméletek,avagy nem zörög a haraszt.....
-
remark #720 2003-ba és is azt mondtam, hogy valószínűleg nem voltak készletek és célbajutató eszközök nagy számban, azonban bizonyítani nem tudtam volna. Ja, te se és remark sem...
Azt se tudom bizonyítani, hogy a Holdon nem épp egy Föld elleni inváziót készítenek elő. A biztonság kedvéért szerintem lőjük szét a Holdat.
Te egy vérbeli konteós vagy. -
#719 Nem mondtam, hogy tervezik. Azt mondtam, hogy lehetséges eszköz lehetett volna. Az USA pl. ezért minden országtól az utóbbi években felvásárolta az elfekvő MANPAD készleteit, nehogy elkallódjanak. Aztán szépen megsemmisítette.
Nos, ha van "elfekvőben" vegyi fegyvere valakinek, akkor 3. félnek való továbbadás bizony megvalósulhat. És lehetőségről írtam és nem konkért tervtől.
Ennyit arról, hogy ki mit ferdít. Nem az általad mainstram médiától kell tartani, hanem a hozzád hasonoló kommenthajlítgatóktól... -
remark #718 Én, mint kotegógyáros? OMG...
Igen. Konteó! Mert a szemét terroristák a háttérben azt tervezték hogy az iraki ezmegazzal eztmegazt fognak tenni, és ettől nagyon félnünk kell és ezért indokolt volt a megelőző csapás, de hát elkúrták.
Ez konteó. Hol vannak itt a tények? -
remark #717 Nem érted a lényeget, ezek szerint nem is fogod. Nem volt semmi, amit akár Szaddam, akár a képzelt terroristák felhasználhattak volna. Nem volt. Az meg elsőre se jó mentség, hogy "bocs, elkúrtuk". Ezt hallani minden egyes esetben, mikor nem tudod megmagyarázni, hogy valami miért történik meg: lebombázták a vízellátást: "bocs, elkúrtuk", majd civil létesítményeket bombáznak szét megölve egy halom CIVILT: "bocs, elkúrtuk". Hányszor fogod még ezt leírni? Ez nem válasz a felvetésekre, hogy hát elkúrták. A történelem itt zajlik a szemed előtt, és te azzal magyarázod az eseményeket, hogy "a sok hülye elkúrta".
Erre én már nem tudok mit mondani. -
ManoNegra #716 Washington ellenzi az ENSZ-ellenőrök visszatérését Irakba
"...Az amerikai külügyi tisztségviselő úgy magyarázta Washington ellenkezését: a fegyverzetellenőrök feladata az volt, hogy bizonyosságot szerezzenek arról, hogy Irak tiszteletben tartja az ENSZ Biztonsági Tanácsának határozataiban reá rótt kötelezettségeket. Az események azonban "bizonyos értelemben túlléptek" ezeken a határozatokon, az ellenőröknek pedig a jövőben juthat majd valamilyen szerep Irakban - tette hozzá, megjegyezve azt is: a jelenlegi iraki helyzet nem kedvez az ellenőrök munkavégzésének.
Az ENSZ március közepén, az Egyesült Államok vezette szövetséges erők küszöbön álló iraki hadműveletei előtt vonta az arab országból fegyverzetellenőreit, akik azóta sem tértek vissza Bagdadba. Az amerikai kormány elsősorban azzal indokolta a katonai beavatkozást, hogy Irak tömegpusztító fegyverek birtokában van. Az amerikai katonák a háború utáni élénk kutató munka ellenére azonban máig sem akadtak ilyen iraki fegyverek nyomára." -
ManoNegra #715 Miért? Nem? Te konteózol itt mindenféle lehet, meg ha úgy lett volna indokokkal... -
ManoNegra #714 Jófej vagy. Itt van egy cikk ami szerint Husszein palotájában kutakodnak az ellenőrök tehát ők már előtte is okosak voltak, csak nem az volt a cél hogy okosak legyeek, hanem az hogy háborúzzanak.
Nekem úgy zűnik hogy Husszein eggyüttműködött az ENSZ ellenőreivel. Persze a média azt mond amit akar... -
#713 Vagy másképpen fogalmazva. 2003-ba és is azt mondtam, hogy valószínűleg nem voltak készletek és célbajutató eszközök nagy számban, azonban bizonyítani nem tudtam volna. Ja, te se és remark sem... -
#712 Én, mint kotegógyáros? OMG...
Mikor mondták? Ahogy mondtam, utólag kurva könnyű okosnak lenni. -
ManoNegra #711 Vannak egyfelől ezek a hallucinációk amiket te itt felvázoltál, és vannak a tények. Na most kinek higgyek? Molninak a konteógyárosnak, vagy a mainstream médiának akik azt mondták, hogy nem voltak tömegpusztító fegyverek. -
#710 Az 1998-as esetből kiinudlva feltételezhették, hogy vannak. Viszont nem kellett volna csak ezért ajtóstul berontani Irakba. Afganisztán után Szaddam sejthetően nem állt volna ellen agresszív ellenőrzésnek, hiszen 99%, hogy jól pofánverték volna. Viszont a helyzetből pár seggfej jenki azt hozta ki, amit. Aztán persze jól elkúrták, mert teljesen ötlettelnül csinálták az egészet. Jól is elsülhetett voln iraki részről is. Sajnos nem így történt és emiatt a jenkik nemigen mutogathatnak másra...
Mi a bibi? Az, hogy ha egyes terrorista csoportokhoz került volna az elfekvő / elfeledett készletekbő, az gázosabb lehetett volna, mert nekik nincs szükségük SCUD és már hordozószközre az alkalmazás módja miatt. Mármint, hogy nem harctéren használták volna. Ne feledjüj, 2001 és WTC emléke még élénkebb volt. Persze ez annak nem érv, aki szerint egész 911 csak konteó... -
remark #709 Ez a lényegen nem változtat. Nem voltak. És ha nem voltak, akkor nem is tudhatta senki sem, hogy vannak. Esetleg kitalálhatta, valószínűsítette stb. Ebből dolgozik a hivatalos vonal (is - ha úgy tetszik). Kitalációkból és feltételezésekből. Ezért semmi de semmi okod a "konteó" teóriákat azzal lesöpörni az asztalról, hogy a "hivatalos" változat mást mond. (Igaz mondtad, hogy ezt se tudod értelmezni, hogy mi az, hogy hivatalos változat, de talán ha újra megpróbálnád...) -
#708 Utólag könnyű okosnak lenni... -
ManoNegra #707 Lehettek volna, de nem voltak. -
#706 Azért el dogoról a magadfajta hajlamos elfeledkezni. A Sivatagi Vihar után elvileg minden vegyifegyvert meg kellett volna semmisíteni. Ehhez képes Szaddam n+1 helyen akadályozta az ellenőrök munkáját és még 1998-ban, hét évvel a SV után is találtak készleteket.
Szóval 2003-ban lehettek elfeledve eldugva itt-ott ilyenek, de hogy célbajuttató eszközük nemigen volt, az tuti. -
ManoNegra #705 édesanyádat* -
ManoNegra #704 A te türhő stílusoddal nem fog menni a segítségnyújtás. Akkor befejeznéd a személyeskedést? Mert nekem megy úgy is, hogy nem veszem számra desanyádat.. -
Zero 7th #703 Nem, végeredményében felőlem aztán akkora ostoba seggfej lehetsz, amennyire csak jólesik. Segíteni próbáltam az állapotodon, ha nem kell, te dolgod. -
ManoNegra #702 Ha szeretnél házigazda lenni, van egy szavazatod tőlem! -
ManoNegra #701 Elvettem a játékod? Ne sÍrjál... -
Zero 7th #700 Jó, ha szándékosan félreértelmezed, amit mondok, akkor egyrészt el is mehetsz a büdös kurva anyádba, másrészt befejeztem veled a társalgást, cső. -
ManoNegra #699 Tehát csak beképzelem hogy megtámadtak két olyan országot, akik az ellenük felhozott vádakban ártatlanok, de még a patriot act-ot is a népük nyakába varrták. Mit varrták, szinte a nép könyörgött érte! Világos... -
Zero 7th #698 Vagy amit mások elképzeltek neked. -
Zero 7th #697 Nekem nem esik nehezemre azt mondani, hogy fingom sincs, soha a büdös életben nem fog ez számunkra egyértelműen kiderülni. Ha keresztre feszülök, sem fogok erről a részéről a dolognak többet megtudni. Ezért kurvára nem is érdekel.
Ennél véleményem szerint sokkal ostobább hozzáállás, hogy képzelődsz, aztán meg elhiszed, amit elképzeltél. -
ManoNegra #696 Ami kellemetlen az nem érdekel? Neked meg a statikai része a mániád. Az meg engem nem érdekel.
Irak meg a másik. Annyi volt ott a tömegpusztító fegyver hogy ihaj! Ki se látszottak belőle... -
Zero 7th #695 Akkor talán olvasd is el, okoska! -
Zero 7th #694 "Komolyan elhiszed"
Komolyan leszarom, többször leszögeztem. Nem érdekel a témának ezen része, még ha neked mániád is.
"És hogy van ez az al-kaidás sztori? Reggel hugom este dugom? "
Szaddam Husszein ugyanez pepitában. Úgy tűnik arabéknál nem divat a lojalitás. -
Zero 7th #693 És mégis tönkrebaszta a lehulló törmelék.
Ha esetleg nem menne magadtól...
Mondjuk az azért vicces, hogy tíz szájbakúrt év alatt képtelen voltál erre magadtól. Az meg inkább szánalmas, hogy inkább hiszel egy segghülye, pofádba hazudó összeesküvés-elmélet gyártónak, mint a saját szemednek. -
ManoNegra #692 Aztán ott van még az a dolog, hogy a katasztrófa bekövetkezése után semmi furcsa nincs sem a hadüzenetben, sem a szigorításokban. Ha igaz a hivatalos álláspont akkor sem, és ha az igaz amit kitaláltatok, akkor sem
Először is ez nem katasztrófa volt hanem terrortámadás!
Másodszor pedig nem hogy semmi furcsa nincs a hadüzenetben és a szigorításokban, hanem egyenesen törvényszerű volt! Az mondjuk furcsa, hogy ezzel miért támadták meg Afganisztánt, hiszen nem az ország vezetése rendelte el a tornyok elleni támadást, hanem pár burnuszos barlanglakó! Érted? Barlanglakók vs szuperhatalom.. -
ManoNegra #691 Már megint terelsz!! -
ManoNegra #690 És? Sokmindenről lehet olvasni, de nem mondtam egy szóval sem, hogy ez márpedig így volt... Vagy mondtam volna? -
ManoNegra #689 Erre ment -
ManoNegra #688 Igen. Erre utaltam, hogy kiegyeztünk döntetlenben. Errekaptam tőled egy tekintélyes választ.
Komolyan elhiszed, hogy a világ elsőszámú szuperhatalmának olyan inkompetens hírszerzése van, hogy a németeknek kell kisegíteni, erre felhívják a terroristát, és ha nem elérhető akkor hagyják annyiban??
És hogy van ez az al-kaidás sztori? Reggel hugom este dugom? -
clarck #687 Itt természetesen a WTC7-ről van szó. -
clarck #686 Nem egy nagy durranás! Jövőre majd eltűnik a süllyesztőben a többivel! -
clarck #685 Ne és ezt ki vajon kimondta?
"Amin jelentős kárt okoztak az északi torony lezuhanó részei, és oltás nélkül órákon át égett."
Miközben WTC 100-150 méter távolságban van a WTC északi tornyától.
-
clarck #684 Talán ha elolvasod közelebb jutsz a maegoldáshoz. -
Zero 7th #683 Kifejezetten aranyos, ahogy megpróbálod úgy beállítani a dolgot, mintha kezdetektől erről beszéltél volna.
Szerencsére az internet nem felejt, így most az orrod alá tudom dörgölni, hogy pár napja még te is nanotermites robbantásokról beszéltél. -
Zero 7th #682 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1316863469&no=490]#490[/URL]
Egyszer már válaszoltam erre a kérdésedre. Elképzelhető, de soha nem tudjuk meg biztosra, úgyhogy kár rajta rugózni és le is szarom magasról.
De amíg szükségét érzitek, hogy emellé faszságot beszéljetek műszaki témában, a szakmámban, addig ki foglak titeket javítani. Csak mert arany szívem van, és nem bírom nézni, ahogy hülyék vagytok. -
uwu 80 #681 Na most az van, hogy ábrándpajtásaid többször nyomatékosították, hogy így nem dőlhet össze tűztől, felrobbantották, meg hasonlók...
Aztán ott van még az a dolog, hogy a katasztrófa bekövetkezése után semmi furcsa nincs sem a hadüzenetben, sem a szigorításokban. Ha igaz a hivatalos álláspont akkor sem, és ha az igaz amit kitaláltatok, akkor sem. Ez nem bizonyítható, csak egy vak ötlet. Végtelen lehetséges, de nem bizonyítható háttértörténetet ki lehet találni.
Tök lényegtelen hogy mi volt az előzmény, mert a következmények semmi plusz információval nem szolgálnak rájuk vonatkozóan. Ha lenn valami nyom, minden más lenne, de nincs.