Új gombokkal egészül ki a Facebook
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(És mivel a FB-t is emberek csinálták, ez is lehet egy nézõpont, hogy miért "az emberek csinálják saját magukkal". Vagy éppen egyes emberek más emberekkel, amihez pl. ez az eszközük...de ez már egy másik történet...talán... 😊)
Szoval szar a FB, mert hulyek az emberek? Lathatoan nem szukseges ehhez a FB..anelkul is szepen megy a dolog....(nincs olyan, hogy ezt es ezt csinalja az emberekkel..az emberek sajat maguk csinaljak, sajat magukkal...Ha egyszer nincs 2 mukodo agysejtje valakinek, az akkor is hulye marad, ha nem FB tag..)
az aki éjjel nappal nyomkodja mint a gép azt csak sajnálni tudom.de mint mondtam ez egy eszköz ugy kell kezelni nem benne élni most sokan teszik.
www.icewebhu
Bárki nekm egy ismerösöm vagy egy családtagom.
www.icewebhu
És nem a Fékbakkal van bajom, hanem ezekkel a hülye gombokkal. Nem azért, mert azt hiszem, kötelezõ használni, hanem mert látom, hogy egyes emberekbõl mit csinál... (lásd: elõzõ komment)
Oké májszter vagy.. érj el engem rajta. 😉 Végülis, én is csak egy bárki vagyok nemde?
a FB is egy eszköz amit használni kel nem élni benne.
ugyanilyen a telefon is egy eszköz ami könyiti életünket.
FB jelentése nálam : gyors elérés bárkihez ingyen nekm ezt jelenti.
ezen nem tudom mit lehet károgni
www.icewebhu
Nekem csak a SoundCloud ill. az IMDB van engedve a hozzáférésnek, ami nekem pont elég is.
Mellesleg ha nem nõ a Like a cikkeid alatt akkor az azt jelenti, hogy senki sem kattintott oda 😊
Ez egy feedback nekik, nyomon kovetheto vele az user, es erre lehet epiteni egy marketinget, vagy eladni az adatokat.
Saor Alba
Tudni kell használni és ennyi.
A láncfûrész sem ez geci mert levágja az ember kezét, hanem az ember idióta mert nem tudja használni
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Jó, tudom, hogy nem olvassák ezrek naponta a blogomat, de tudom, mennyien látogatják, hány oldalletöltés van, ezek közül hány az egyéni letöltõ stb. Ezt a blogmotor biztosítja. De FB statisztika nincs. Csak ki lehet rakni az összes megosztó gombot. Hátha valaki egyszer megosztja azon keresztül.
Bár én is a régi iskola neveltje vagyok, és ha meg akarok osztani valamit a FB-n, az URL copy/paste még mindig a legnyilvánvalóbb és legegyszerûbb módszer erre, lévén, hogy bármely oldalról Like gombbal akarnám megosztani, mind hozzáférést követel az adatlapomhoz, amit viszont nem adok meg neki.
Akkor tuképpen mire is jó ez a lájkolósdi?
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Egy ótó gyárban is dolgozik ennyi ember 😄, azok legalább valami kézzel foghatot teremtenek 😄😄😄.
<#hehe>#hehe>
Amúgy mennyire ûberciki már, hogy abból csinálnak világszenzációt, hogy egy oldalt még csak nem átdizájnolnak, hanem csak beraknak egy plusz gombot.
Eszkész!
<#nyes>#nyes>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Valaki beírja, hogy "go", oszt lájkolják 15-en. Úgy látszik tényleg maradi vagyok.
Ejha ... miért, van aki valami fontosat postol? 😊))
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
De inkább a chatet csinálják már meg normálisra, egyetlen ok amiatt van fb-m msnt már senki nem használ :/
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
A Like gomb szétszedése viszont kifejezetten jó ötlet, mert eléggé leegyszerûsített véleményalkotási forma volt, ami kétes vagy negatív híreknél meglehetõsen bizarr dolgokat eredményezett - pl mikor tragédiákról szóló híreket lájkolnak csomóan - az új, szofisztikáltabb rendszer használata mindenképpen átláthatóbb lesz, és könnyebb lesz kifejezni vele az adott tartalomhoz való viszonyt.
---life is a give me 5---
Ígyis túl sok a szemét, amit nem lehet hatékonyan szûrni, na most mégtöbb lesz.