34
-
Merces #34 ...a láncfűrésznek nincs egy második kardja ami a nyakad felé meredezik.....te kis naiv -
#33 Nyilván ehhez alapból is retardnak kell lenni valamilyen szinten... De gondoltam, ilyen részletekre felesleges kitérni. Viszont ezek szerint nem az... :)
(És mivel a FB-t is emberek csinálták, ez is lehet egy nézőpont, hogy miért "az emberek csinálják saját magukkal". Vagy éppen egyes emberek más emberekkel, amihez pl. ez az eszközük...de ez már egy másik történet...talán... :)) -
cateran #32 "És nem a Fékbakkal van bajom, hanem ezekkel a hülye gombokkal. Nem azért, mert azt hiszem, kötelező használni, hanem mert látom, hogy egyes emberekből mit csinál... (lásd: előző komment)"
Szoval szar a FB, mert hulyek az emberek? Lathatoan nem szukseges ehhez a FB..anelkul is szepen megy a dolog....(nincs olyan, hogy ezt es ezt csinalja az emberekkel..az emberek sajat maguk csinaljak, sajat magukkal...Ha egyszer nincs 2 mukodo agysejtje valakinek, az akkor is hulye marad, ha nem FB tag..) -
#31 Értelek de én is néha nyomok egy "tetsziket" az oldal jól jár vele és ugymond kifejezhetem vele azt h ez tetszik ismeröseimnek.ugye egy megosztó gomb.
az aki éjjel nappal nyomkodja mint a gép azt csak sajnálni tudom.de mint mondtam ez egy eszköz ugy kell kezelni nem benne élni most sokan teszik. -
#30 kötekedéssen kivül láttom semi értelmesett nem tudtál hozzá tenni..
Bárki nekm egy ismerösöm vagy egy családtagom. -
#29 *mármint előző kommentem -
#28 Sosem az eszköz a hibás, hanem, aki használja.
És nem a Fékbakkal van bajom, hanem ezekkel a hülye gombokkal. Nem azért, mert azt hiszem, kötelező használni, hanem mert látom, hogy egyes emberekből mit csinál... (lásd: előző komment) -
Szefmester #27 "FB jelentése nálam : gyors elérés bárkihez ingyen nekm ezt jelenti."
Oké májszter vagy.. érj el engem rajta. ;) Végülis, én is csak egy bárki vagyok nemde? -
#26 sok a maradi.
a FB is egy eszköz amit használni kel nem élni benne.
ugyanilyen a telefon is egy eszköz ami könyiti életünket.
FB jelentése nálam : gyors elérés bárkihez ingyen nekm ezt jelenti.
ezen nem tudom mit lehet károgni -
Rotyoka #25 A like nem kér hozzáférést az adataidhoz, az alkalmazások kérnek hozzáférést.
Nekem csak a SoundCloud ill. az IMDB van engedve a hozzáférésnek, ami nekem pont elég is.
Mellesleg ha nem nő a Like a cikkeid alatt akkor az azt jelenti, hogy senki sem kattintott oda :) -
#24 "Akkor tuképpen mire is jó ez a lájkolósdi?"
Ez egy feedback nekik, nyomon kovetheto vele az user, es erre lehet epiteni egy marketinget, vagy eladni az adatokat. -
Rotyoka #23 Én ezt mindaddig leszarom amíg azt nyújtja amit elvárok tőle.
Tudni kell használni és ennyi.
A láncfűrész sem ez geci mert levágja az ember kezét, hanem az ember idióta mert nem tudja használni -
#22 Hogyan fejlesszük autentikus "pavlovkutyájává" az amúgy is már előrehaladott stádiumban lévő, krónikus lájkolási betegségben szenvedő Homo sapiens sapienseket. Erről kb.ez jut eszembe. -
#21 Épp azért mert érdekel, de a gyomrom felfordul ezektől a marhaságoktól -
#20 Én amúgy azt nem értem, hogy bár bárhová ki lehet rakni azt a nyomorult Like gombot, még sincs visszacsatolás. A blogomra is kiraktam, amikor belenyomult a pofámba, hogy mától lehet ilyet is, de még nem kaptam arról visszajelzést, hogy bárki is megnyomta volna bármelyik irományom alatt.
Jó, tudom, hogy nem olvassák ezrek naponta a blogomat, de tudom, mennyien látogatják, hány oldalletöltés van, ezek közül hány az egyéni letöltő stb. Ezt a blogmotor biztosítja. De FB statisztika nincs. Csak ki lehet rakni az összes megosztó gombot. Hátha valaki egyszer megosztja azon keresztül.
Bár én is a régi iskola neveltje vagyok, és ha meg akarok osztani valamit a FB-n, az URL copy/paste még mindig a legnyilvánvalóbb és legegyszerűbb módszer erre, lévén, hogy bármely oldalról Like gombbal akarnám megosztani, mind hozzáférést követel az adatlapomhoz, amit viszont nem adok meg neki.
Akkor tuképpen mire is jó ez a lájkolósdi? -
#19 Az egész Facebook csak egy marketing kémoldal... Azon kívül persze ma már szinte minden oldal integrálja magába, hiszen a népszerűségét kihasználva ezzel ismertebbé tudja tenni magát. Jól ki van ez találva, csak nem mi vagyunk az igazi haszonélvezők. -
sanyicks #18 és mellé lennee egy "leülhetsz fijam" gomb is ha egyest adsz :D -
szvini #17 azért az a cirka 200ezer fb által teremtett munkahely még sztem elég gyér a világra nézve...
Egy ótó gyárban is dolgozik ennyi ember :D, azok legalább valami kézzel foghatot teremtenek :D:D:D. -
#16 Like -
#15 Most már lassan nekem is kéne faszbúkra regelni, mert egyre jobban látom, hogy nem vagyok elég trendi.
Amúgy mennyire űberciki már, hogy abból csinálnak világszenzációt, hogy egy oldalt még csak nem átdizájnolnak, hanem csak beraknak egy plusz gombot.
Eszkész!
-
#14 Azér' mer' nem vagy eléggé sekélyes! :) A pórnépnek kiváló időtöltés, hidd el. -
tmisi #13 Én nem értem ezt a nagy fb őrületet, igaz felregeltem 2 hónapja, de már unom. :D
Valaki beírja, hogy "go", oszt lájkolják 15-en. Úgy látszik tényleg maradi vagyok.
-
#12 Pontosan. A like mellé minimum egy dislike dukálna. Itt is lehet csillagokkal értékelni a cikket. Ha nem tetszik (ahogy írva vagyon és nem a tartalma!), akkor lehet egyest adni, ha meg nagyon jól van megírva, akkor ötöst. Vagy közepest. -
Szefmester #11 Lehet hogy érdekli, csak éppen nem tudja leszarni az adott dolgot maximum nem lájkolni, az pedig nem ugyanaz. -
#10 "aztán ha valami fontosat postolnának, azt nem fogom észrevenni"
Ejha ... miért, van aki valami fontosat postol? :))) -
Artyy #9 Ha enyire nem érdekel minek olvasod és kommentálod? -
#8 Lájk! -
#7 Egy kibaszott nagy leszarom gomb kéne -
#6 Az adatvédelmi beállításoknál és asszem vhol van olyan amivel az alkalmazásokat is be lehet állítani, korlátozni a hozzáférést, h ne tudjon postolni pl az origon egy like gomb.
De inkább a chatet csinálják már meg normálisra, egyetlen ok amiatt van fb-m msnt már senki nem használ :/ -
#5 Ez az indexes infó tényleg ijesztő. Most először jutott eszembe ennek kapcsán, hogy lehet, hogy hanyagolni kéne a facebookot. De végeredményben nyilván úgyis kikapcsolható lesz, különben hatalmas lenne a felháborodás, úgyhogy lehet végül egy jó poén is, mert majd a sok közösségi-portál-analfabéta lesz az, aki nem kapcsolja ki, aztán lehet röhögni, hogy megosztják a hülyeségüket spontán
A Like gomb szétszedése viszont kifejezetten jó ötlet, mert eléggé leegyszerűsített véleményalkotási forma volt, ami kétes vagy negatív híreknél meglehetősen bizarr dolgokat eredményezett - pl mikor tragédiákról szóló híreket lájkolnak csomóan - az új, szofisztikáltabb rendszer használata mindenképpen átláthatóbb lesz, és könnyebb lesz kifejezni vele az adott tartalomhoz való viszonyt. -
Mardekár #4 F8... törlés xDD -
Sequoyah #3 Biztosan le lehet majd tiltani ezt a funkciót ha akarod. Engem nem az zavar, hogy én postolok valamit akaratlanul, hanem hogy mindenki más, és egész nap leshetem jópár ismerősöm teljes böngészését, aztán ha valami fontosat postolnának, azt nem fogom észrevenni...
Ígyis túl sok a szemét, amit nem lehet hatékonyan szűrni, na most mégtöbb lesz. -
tcpip2 #2 Hát, azok után, amiket az indexen írnak - pl. "sok internetes szolgáltató automatizáltan tudja majd küldeni a lájkokat a közösségi portálra" valószínűleg inkább leszokok az FB-ről. Ha én bármit akarok az adatlapomra, ahhoz igenis kelljen megnyomnom egy nyomorult gombot! -
#1 ezaz. :D moar shit inc!