125
-
G_ArchAngel #45 Evek ota rugdossak egymast, de most lett nepszeru az Apple, igy az SG Velvet felkapta, hogy legyen sok-sok ertelmetlen komment...
(tobb tucatnyi ceg csinalja ezt, de azok kevesbe erdekesek, most a Samsung es az Apple a tragikomedia foszereploje) -
Mat666 #44 Hát elolvastam a hozásszólásokat hát érdekes hogy itt mennyire kardoskodnak az emberek világ cégekért és azok termékeiért ti vagytok a tökéletes fogyasztók.
http://www.youtube.com/watch?v=7-J6RjXb6Zg&feature=related -
G_ArchAngel #43 2G, 3G, 3GS, 4, ?
lehet 4S lesz a neve, lehet 5... -
#42 Remélem bukik az alma jó nagyot. :) -
Papichulo #41 "Levédem a szem használatát, oszt a tiedet lehet kiszúrkálni."
Hihetetlen, hogy emberek meg mindig ilyen retardalt dolgokat irnak? Prior art, 20 eves lejarat, trade dress, essential patent... Csak ezeknek nezzel utana, hogy ne csinalj ekkora hatalmas marhat magadbol a jovoben, ahogy most is sikerult! ;) -
speed2006 #40 Aztén meg leszarom hogy ki kit perel. Akkor is én döntöm el mit veszek. -
speed2006 #39 Bocsi iPhone 5. Bár nem tudom volt-é valaha 1-es? Mert akkor gyakorlatilag 4. Nem? -
speed2006 #38 Nyilvánvaló lopás. Ezen behalok. Levédem a szem használatát, oszt a tiedet lehet kiszúrkálni. Ti állandóan ezzel a marhasággal jöttök? Kocka ikon, húúú vazze hogy lopnak. Meg lila-zöld-akármilyen. Téglalap alakú telefon. Érdekes, ennek ellenére nem tévesztem össze őket. De lehet hogy az Apple fanoknak ez már problémát jelen, és nekik ez olyan mit a vakírás.
Nem a meg nem jelent teméket perelik, hanem a vezeték nélküli telekommunikációra vonatkozó szabadalmat. Csak éppen még mielött kijön az iPhone 4. -
zord01 #37 Aki másnak vermet ás... és persze kard által vész, ki kardot ragad...
Szerintem ez semmi mást nem bizonyít, mint hogy ha elkezdődik ez a jogi biszbasz, minden gyártó perelhet minden más gyártót, aminek semmi értelmét nem látom.
Szerintem mindenki éljen boldogan, és hagyja élni a másikat is. Mindenki gyártson egy cuccot, és majd a fogyasztók úgyis eldöntik melyik lesz a jobb készülék.
Attól még, hogy az EU-ban betíltatta az apple a samsung cuccokat, nem fognak több Iszar venni. Max kevesebb samsungot... de ez meg a dögöljön meg a szomszéd lova is hozzáállás, ami sehova sem vezet.
Amúgy meg nem értem az apple miért dizájnlopás miatt perel. A kérdéses cuccok egy szál érintőképernyőből állnak. Nehéz lenne más formájúra tervezni. Esetleg valamelyikük gondolkozhatna korong alakú telón...
De komolyan, annyira gyerekes az apple... dizájnlopás... még ha valami műszaki megoldás miatt pattognának, talán megérteném, de hogy egy négyzet alakú fekete érintőképernyőt vindikálnak saját találmánynak és dizájnnak az durva.
Tessék: http://ipon.hu/_userfiles/Image/joker/hirek/2010/0406/icd_gemini_01.jpg
ez is olyan. Várom hogy az apple mikor pereli be a nagyon neves ICD márkát. Hogy csak egyet említsek a több tucat táblapc gyártó, meg okosteló gyártó közül -
sanyicks #36 szemét samsung belerúgnak, aztán hogy mer visszarúgni? Tűrnie kéne nyugodtan akkor is amikor már minden gyártó rúgdossa csak mert nem üt vissza :D -
cateran #35 Ugyan imadom ekezni az Apple-t (meg a fanjait) de azert a Samsung is megeri a penzet (pedig samu mobilom van:P) Ovodas hiszti, ami (mind az Apple, mind a Samsung oldalrol) erdekes, hiszen a Samsung az Apple egyik igen nagy beszallitoja (mar legalabbis a wiki szerint, tovabbi kutatasokra lusta voltam :D)
Samsung's key clients (Q1 2010)[49]
Rank/company Part description Buying (trillion KRW) % of total sales
1 Sony DRAM, NAND flash, LCD panels, etc... 1.28 3.7
2 Apple Inc AP (mobile processor), DRAM, NAND flash, etc... 0.9 2.6 -
#34 Mondd, mi celja volt a 30-as hozzaszolasodnak egyszeru flamekeltesen kivul? Azt hiszem eleg jol kimeritetted vele a troll fogalmat. Elnezest a szemlyeskedesert, nem kellene elo peldakent szereplned. -
#33 "Eizo, Lacie, NEC, talan Viewsonic, de a tobbi maximum titkarnoknek passzianszozni."
Nocsak ezek szerint van amiben egyetértünk. Pazar! -
G_ArchAngel #32 Szerintem neked fogalmad nincs a troll jelenteserol, egyszeruen csak szemelyeskedsz es dobalozol.
Mondjuk van-e nagyobb troll annal, aki mast direkt letrolloz? Nem hiszem... -
#31 Nem tesz le semmit, mivel megvarja a launchot. Ugyanmar, itt van #30 is aki totalisan bizonyitja milyen egy apple troll, de #12 is eleg jol peldazza azt, hogy a fanboikodas oda vezet, hogy az ember mar keptelen onalloan gondolkodni...
Persze nem tagadom, a samsung trollok is legalabb ilyen rosszak, de amit itt muveltek, az a ti onmagatok parodiaja :( -
G_ArchAngel #30 Szerintem a Samsung siman leteszi az iPhone5 osszes dokumentaciojat.
Kesobb ezt Galaxy S3-nak fogjak hivni. -
asgh #29 A Samsung olyan termék miatt perel, ami nincs. Innentől kezdve mégis mi alapján bizonyítja, hogy az apple szabadalmat sértett? Lerakja a bíróság elé a Samsung a szabadalmi dokumentációit, mellé meg a ... mit is?
A macrumors "leaked" fotóit?
Nem kell ahhoz beszűkült világképű apple-fanboinak lenni, hogy belássa az ember, hogy a Samsung átment önmaga paródiájába. -
G_ArchAngel #28 Szeretnek talalkozni egy emberrel, aki dicseri a Cinema Displayt.
Az nem fanboi, hanem vagy annyira latja a szineket, mint Stevie Wonder vagy folyamatosan tudatmodosito szerek hatasa alatt el.
Eizo, Lacie, NEC, talan Viewsonic, de a tobbi maximum titkarnoknek passzianszozni.
Nem mondom, lehet a (eredeti, matte) CD-t es a tobbit is kalibralni, de dicserni, akkor sem erdemes.
Az Apple leggyengebb pontja a kijelzo szerintem, miota elqrvultak es tomegeknek akarnak megfelelni. -
#27 Érdekes ez a hűtőgépgyártó egész jó kijelzőket,tv-ket és mobilokat is gyárt. Ott figyel az AMOLED meg a többi okosság.
Az agyon dicsért cinema display bele is kóreai (LG) -
#26 senki :P -
Papichulo #25 "Mint ahogy az apple is ezt mondta Hollandiaban es Nemetorszagban is."
Ki mondta, hogy az Apple nem ezt mondta NO-ban es Hollandiaban? :) -
G_ArchAngel #24 Egyelore a Google all kozelebb a Skynet-hez, bar a Facebook-bol is lehet meg Matrix:D -
#23 Mint ahogy az apple is ezt mondta Hollandiaban es Nemetorszagban is. Most a Samsung probalkozik, de ugyis a biroe az utolso szo. -
Papichulo #22 "ki mondta hogy jogosult?"
A Samsung :) -
H3nG #21 Sztem meg nem véletlen hogy a piros fénykard az applenel van .... -
#20 ki mondta hogy jogosult?
Amugy en nem az applet utalom, csak a hulye beszukult vilagkepu fanboiokat... -
Papichulo #19 Azert azt is lassuk be, hogy vegso esetben a Samsung-nak es maganak a ROK-nak sokkal rosszabbak a geopolitikai pozicioi, mint az USA-nak. Elvegre az egesz orszag lete fugg az Egyesult Allamoktol!
Bar szinte nulla az esely, hogy idaig fajuljanak a dolgok. -
asgh #18 Tehát ha valaki két macskádat elütötte, akkor a még meg sem született harmadik miatt is jogosult lennél kártérítésre mert "azt is biztos el fogoja ütni"?
BTW most a apple-haterek a valóság helyett saját kitalációikra alapozva fognak köpködni? (A kettős mércét már megszoktuk: apple perel - rossz, samsung perel - jó. Így megy ez.) -
H3nG #17 Tudtam én hogy a világnak az apple miatt lesz vége... -
G_ArchAngel #16 Azert nekem tetszene, ha nem lehetne kapni tobbe iPhone-t az USA-ban, Samsungot a Tavol-Keleten, minden ceg koltoztethetne Eszak-Afrikaba az elosztobazist es kezdodhetne egy tenyleges fegyverkezesi verseny.
Lehet levedetem, mint forgatokonyvet:) -
G_ArchAngel #15 En csak azt nem ertem, hogy egy hutogepgyarto milyen alapveto mobilszabadalmakkal jon, mert a koreaiak meg talicskara gyartottak holancot, mikor ezek a GSM/3G/egyeb szabadalmak mar a Motorola es Nokia birtokaban voltak, az Apple pedig eleg sokat utal ez miatt a finneknek. -
Papichulo #14 A Samsung nem 'dress code' alapjan perel, hanem alapveto mobilos szabadalmak megsertese miatt.
"For as long as Apple does not drop mobile telecommunications functions, it would be impossible for it to sell its i-branded products without using our patents." - mondta egy meg nem nevezett magasrangu Samsung vezeto.
Ebbol is latszik, hogy a Samsung vezetoi gondolkodas nelkul vagdalkoznak, mivel "essential patent" eseteben kotelezo megosztani azt minden iparagi resztvevovel. Ha egy alapveto funkcio kizarolag igy oldhato meg, akkor azt nem lehet kisajatitani. Meglatjuk mit mond a birosag... -
#13 Vagy nem. Mivel azt biztosan tudjak, hogy a korabbi iPhoneok is hasznaljak ezeket a szabadalmakat, igy eros a gyanujuk hogy az uj is fogja. Ha megsem, akor a birosag majd nem ad helyt a vadaknak.
BTW most az applefanboi-ok mind a "meg be sem jelentett" kulcsszavakat fogjak hasznalni? -
asgh #12 Jah ha az apple perel a totál nyilvánvaló lopás miatt, az köcsögség, de ha a Samsung egy még be sem jelentett terméket perel, az meg rendben van.
Látom ezúttal is győzött az elfogulatlanság. Gratulálok.
Egyébként a Samsung most felköpött a levegőbe és aláállt, mert ha nem tudnak semmit az iPhone5-ről, akkor mégis mi alapján perelnek (macrumors "kémfotók" alapján? muhaha), ha pedig ismerik a még hivatalosan be sem jelentett termék specifikációit, akkor most bizonyították be, hogy mint beszállítók, belsős információkat használnak fel a saját céljaikra, ami kb. kimeríti az ipari kémkedés tényét. -
H3nG #11 Végre van min vitatkozni. Az apple szar mert csak! kész -
#10 Vicces, hogy szerinted az apple amikor beperelte a Samsungot akkor is az apple a köcsög, és a Samsung amikor egy NEM LÉTEZŐ terméket perel be, akkor nem köcsög... Na hagyjuk már, ez már tényleg igen szánalmas. -
H3nG #9 Amúgy meg ilyen kásás képet berakni sg-n... Na ne már.... -
#8 *letorpul a perek koltsege.
(nem tudom hogyan sikerult ilyen szepre a vege) -
#7 Nehogy azt hidd. A neveto 3-4 csak addig nevet amig eleg veszelyesnek nem itelik, es kozosen perlik ki belole a sz@rt is. Amennyi penzrol szol most a mobil piac, eltorpul a pjavascript:document.newmessage.submit();erek koltsege. -
#6 Csinálják csak!
És a nevető harmadik, meg a negyedik, elviszi a piacot... :D