96
-
#96 Én sem értem, sima lustaság csak szerintem. -
William Hunter #95 Köszönöm a választ. Igazából csak elméleti kérdés volt. Nem okoz problémát a dolog, ezért még nem váltanék bankot. Viszont vicces a dolog, ha elolvasod képen a szöveget: "Az Önök igényeinek még teljesebb kiszolgálása érdekében ...
... a rendszer használatához ezentúl Adobe Flash Player 9.0.28-as vagy ennél magasabb verzió is szükséges." :)
Hát az én igényem a flash-mentes böngészés lenne. Nem hiszem, hogy a flash nagyobb biztonságot, vagy jobb kezelhetőséget nyújt, mint más megoldás. Így nem értem, miért így oldották meg. -
#94 Nem tudtam kipróbálni. Raiffaisenes vagyok és Erste-s, mindkettő hibátlanul megy iphone-ról böngészőben ezeket használom is. Persze az már egyéni preferencia; én símán átmennék másik bankhoz ha nem tudnák megoladni, hogy menjen a telefonomról. -
William Hunter #93 Úgy érted, ha lenne iphone-om, betudnék jelentkezni, vagy csak a bejelentkezésig jutnék el, mint pc-n firefox-szal flash nélkül. -
#92 Bocs, most üttöttem be iphone-ba igaz kódom nincs, de a kódkérésig tökéletesen bejön minden hiba nélkül.... -
William Hunter #91 Nem akarok beszállni a vitába. Csak erről a mondatodról ("Hány nagyobb céget tudsz mondani akinek nem megy a weboldala flash nélkül?") jutott eszembe egy korábbi negatív tapasztalatom. Mindig igyekszem száműzni a flash-t a böngészőimből, de van mikor nem tudom kikerülni.
Unicredit Bank internet banking.
-
llaszlo #90 Ezt aláírom. Szervízesként dolgoztam és a legtöbb visszahozott telefon Samsung volt. Ráadásul a samu futár jön a telóért dolgot egyik ügyfél sem tapasztalta csak azt, hogy állandóan hibásan jött vissza a márkaszervízből. Ez még másfél éve így volt. -
llaszlo #89 Jah főleg, hogy ha neten rendelted és nem személyesen vetted. Mivel ebben az esetben jogszabály írja ezt elő. -
llaszlo #88 Tévedés már van flash alternatíva iOS-re. -
AZTA #87 Pl semmilyen streamet nem tudsz nézni iphone-on mert nincs rajta flash. Mittomén wow,cs új diablo alpha beta mittomén holjár de ezeket szokták streamelni és van olyan amit egyszerre 20ezren néznek élőben akár és nem rossz hogy mobilról is rá lehet pislantani már akit érdekel :D -
#86 "Nekem egy termék még mindig annyiba kerül, amennyiért tisztán, a boltban meg lehet venni."
Mármint márkaboltra gondolsz ezek szerint. Mert a többi bolt nem bolt szerinted. Gondolom a hipermarketekben sem vásárolsz mert azok nem márkaboltok.... -
#85 "Listaárakban kell gondolkodni, nem előfizetői csomagokban."
Miért is? Listaárral hogy telefonálsz?? -
#84 "iphonon nincs flash igy kényetelenek a nagyobb cégek a weblapkjukat programként feltenni hogy használhassák az almások"
Nemár! Hány nagyobb céget tudsz mondani akinek nem megy a weboldala flash nélkül? Nap mint nap netezek vele, nem találkoztam még ilyen oldallal ezt csak a trollok próbálják sulykolni. Nem azt mondom, hogy nem létezik ilyen oldal, de azok között amiket menet közben éppen használsz azok között ritka mint a fehér holló. Egyébként egy only flash weboldal létrehozása szakmai öngyilkosság, több millió, vagy esetenként több száz millió felhasználótól határolja el így magát a tulaj. Ennek megfelelően józan cég nem csinál ilyet.
"egy nyavajás mozi jegy foglalást nemtudsz megtenni weblapon keresztül) (android persze 2.2 től) "
Miért? Melyik mozi használ jegyfoglalást flash alapon? nekem iphone-ról még semmi gondom nem volt jegyfoglalással!
"iphone nál az összes normális program fizetős."
Ugyanazok amik androidon is.
"iphone mp3 csengőhang nincs és max 30 másodperc. (konvertálni kell)"
Nemáááá... Ez olyan mintha azt írnám, hogy androidon flac csengőhang nincs. (kovertálni kell). Egyébként iphonera komplett weboldal van, ahol még nem volt olyan szám amit ne találtam volna meg csengőhangként, és egy gombnyomásra be is rakja a telefonodra....
"zenék felmásolása itunes nélkül a saját gépről nem megy söt néha még másolni sem lehet mert nemigazolt a forrása"
itunes az egy szoftver. Az androidos másoláshoz is kell egy szoftver, ha más nem a windows intéző. Nekem ugyanannyi elindítani és szinkronizálni itunesból mint neked az intézőből. Ráadásul nem egy embert ismerek akinek a komplett zenei állománya itunes alatt van rendszerezve. Ezt hátrányként felhozni a legnagyobb baromság. Az meg, hogy másolni nem lehet mert nemigazolt a forrása, ezt nem is kommentálom újabb urban legend, a rosszabbik fajtából. Könyörgöm!!!
"sd kártya bövités iphone nál nincs, a saját fényképeidhez adatkábel,kell hogy lemásolhassad, aksi kivétel sincs"
Vagy wifi. Tényleg mennyivel bonyolultabb mint sd kártyát rakosgatni ideoda. Akist miért szeretnéd kivenni? Nézegetni szeretnéd vagy mi? Egyébként ki lehet venni csak csavarhúzó kell hozzá.
"internet megosztás wifin csak most oldották meg egész eddig nemtudta, azért jó hogy fejlesztik az apple ék"
Erről szól az egész. Nem azon kell izgulni, hogy vajon az én általam választott telefonra majd a cég ad-e ki android frissítést vagy összevissza hekkelni kell meg kutakodni. Veszel egy telefont és hibátlan supportot kapsz.
"mindent össze vetve, az android sokkal jobb rendszer mint az iphone."
Hát ha a fenti baromságokat vetjük össze akkor minden bizonnyal csak ne felejtsük el azt a tényt, hogy a fenti dolgok nagyrésze szintiszta hazugság.
"aki meg nyitottabb telot akar, több lehetőséggel, ami néha macerásabb az az androidot válassza. úgy kb enyi."
Ezzel egyetértek, és ezért sikeres az apple, mert bármennyire is szeretitek így beállítani az emberek nagy része nem akar macerát, meg gondod, csak egy jól működő készüléket. -
uszilard #83 Üdv Urak.
Telefont szeretnék venni a héten. SE Arc-ot szemeltem ki. Szerintetek várjak az S-re? Vagy esetleg mit lenne érdemes még számításba venni? A legfontosabb nekem a weblapok megjelenítése és a kamera minősége. Játék nem túlzottan érdekel. I4 is szóba jönne, de ahogy olvasgattam csak a JB-elt lenne jó nekem.
Köszi
Üdv Szil -
G_ArchAngel #82 Saját írásodat olvasod?
Mi nem beszéltünk garanciáról, te igen. Nem ugyanaz, nem kell belekeverni, ezért írtam le mégegyszer.
A személyeskedést hagyjuk, ha nem sikerül felvenned a fonalat, akkor ne ez mögé menekülj légyszíves. -
hammerjoe #81 Ha nem tűnt volna fel, válaszoltam a kérdésedre/kételyeidre. És ha tényleg olvasnál is(utolsó két mondat), akkor én 8 napot írtam(csakúgy mint Attila) arra, amire te 3 napot. És itt elállás a vásárlástól, van, vagy csere. Nem állapotfelmérés és hasonlók!! Kezdesz belezavarodni!! Ha nem tudsz érvelni, akkor minek vitázol?
Apropó állapotfelmérés: Szerinted egy agyonkarcolt iphont, ami kétnapos, szó nélkül visszavesznek?? Mert ha "nem" a válaszod, akkor miről beszélünk...Ott is megtörténik ugyanez(a garanciáról szó sincs, csak 3 napon belül visszaviszem, mert nem vagyok elégedett!!))!! Ne áltassuk már magunkat ilyen hülyeséggel!! -
G_ArchAngel #80 A garanciánál van egy állapotfelmérés, vizsgálat, amit Attila és én írtunk, ott semmi, csak csere, becsukott szemmel.
Írtam, hogy bármilyen gyártó hibaszázalékait megkeresheted, külön a Samsungét is.
(emlékeim szerint 1.7% volt az Apple-é Antennagate alatt, 4% a Samsung általanos elégedetlenségi mutatója, ami messze kiugró a 17%-os Androidoshoz képest)
Amúgy tényleg: miért kell önigazolni Apple-cikk alatt? -
G_ArchAngel #79 Az utolsó mondathoz csak, mert melózni is illene:
Egyetértek 1-2%, de ez minden brandra igaz.
(ami a legszebb, hogy ide pont azok nem járnak...) -
hammerjoe #78 Nem is szóltam bele!! Egy szóval sem mondtam senkinek sem, hogy ne vegyen ilyen készüléket. CSAK a véleményemet írtam le. Azt meg úgy gondolom, hogy - tőled függetlenül is - szabad!!
Elég sokat vittek vissza. Ezután "találták ki" az "ingyen" tokot hozzá, hogy legyen térerő! Nem mellékesen a visszavitt androidos telók ára, meg sem közelíti az apple árait. Más, ne egy alsó kategóriás, "mostléptemapiacra" márkájú androidos készülékhez hasonlítsd a hibaszázalékot!! Inkább egy Samsunghoz, HTC-hez nézve volna ez reális!!
Ugyanez megvan itthon is, sőt!! Ha netán elromlana a készülékem, akkor házhoz jön a samu futárja, elviszi, és 24 óram múlva visszahozza. Ja, és ingyenesen javítja, ha az ő hibájukból döglött meg a készülék!! És a legfontosabb: ezt már 2 év garanciával teszi meg. Szóval, ha a 729. napon döglik meg, akkor is él a gari, és az ingyen futáros javítás. Általában telefont a netről szoktam venni(szolgáltatótól is!), és biza akkor lefőzzük az amikat, mert itt 8 napon belül indoklás nélkül is elállhatok a vásárlástól. Szóval, ha nem jön be a termék, akkor KÖTELES 8 napon belül visszavenni a terméket, és nem kell másikat vennem cserébe. -
usersg #77 Te azt írtad korábban hogy:
"Szerinted mindenki hulye, aki egy altala ismert es megbizhatonak tarott brandtol vasarol es annak latatlanban megelolegez bizalmat?"
Erre én válaszoltam. Mivel elfogytak az érveid, és nem tudod bizonyítani az állításom hamisságát, ezért kihátrálsz, és azt mondod semmi közöm a pénzükhöz.
Valóban nincs közöm hozzá, de ennyi erővel akkor egyik cikk alá se írjunk semmit, hiszen semmi közünk hozzá. Szóljunk egy sg adminnak, hogy vegye ki a forum -ot ok? :D
Az eredeti állítás - ha visszanézed - az volt, hogy az almásoknak csak 1 - 2% -a zombi. Én ezt cáfoltam. -
G_ArchAngel #76 En nem az Apple-re irtam, hanem ez az altalanos, ez ala nem mehetnek, de kiterjesztheto.
Mondjuk durva visszaelesek is vannak: sokan hoznak el ruhakat csak fotozasra, bulira, szinhazra, majd masnap visszaviszik, hogy nem tetszett.
Pofa is kell ehhez, nekem sajnos nem megy... -
Attila1234 #75 A T-Mobile 8 napon belül vissza adja a pénzed, ha nem tetszik a készülék, amit vettél tőlük, szóval az ilyen magatartás nem csupán a nyugati világ csodája. -
G_ArchAngel #74 Nezz utana, hogy abban az idoszakban mennyi telefont vittek vissza az elegedetlen vasarlok es mennyit barmelyik Android gyartotol.
(USA-ban, UK-ben 28 napon belul szo nelkul cserelnek, 3 napon belul kerdes nelkul adjak vissza a penzt es vissza is viszik a termekeket, ha nem elegedettek) -
G_ArchAngel #73 3., pont nem teljesul az esetedben. Es azon emberekeben, akik megvennek? Ismered oket? Nem.
Igen vannak Apple-zombik, vannak Samsung-zombik vagy fAndroidok. Nekem is van haverom aki azonnal cserelte az elso Galaxyt a masodikra. Pedig soha nem latta, berendelte es kesz.
Es?
Ki nem szarja le? A te penzed? A te eleted?
Semennyi kozod nincs hozza. Nekem ugyszinten.
Meg kell tanulni: mas dolgaiba nem szolunk bele. Pont.
-
hammerjoe #72 Látom ügyesen elbeszélgetsz magaddal. Értelmetlenné téve a beszélgetésünket. Sok sikert hozzá a továbbiakban. -
hammerjoe #71 Hát az elég gáz, ha egy telefonnal nem lehet telefonálni! Vagy szerinted nem??
Igaz, hogy nem itt történt, hanem az amiknál, de megtörtént!! És ez a lényeg....Mese vége. Mondj egy másik mobilgyártót, ahol ez előfordult úgy jó 6-8 éven belül, és annyit kértek a készülékért mint az apple!! Kár a gőzért....nem találsz!! -
G_ArchAngel #70
-
G_ArchAngel #69 Nem hiszek en a mesekben ennyi idosen, az a bajod (bajunk!), hogy mar eszre sem vesszuk mennyire fuggunk a brand-ektol es marketingtol tudat alatt. -
G_ArchAngel #68 Nem, mi tortent, kerlek meselj.
-
usersg #67 "Akkor udvozollek a kozel 7 milliard hulye bolygojan..."
ez még idézet volt... -
hammerjoe #66 Használtam, és nem csak villogtam vele.... -
hammerjoe #65 Akkor 7 milliárd -1. Mert én sz*rok a márkára. Az az egyik utolsó dolog amit megnézek(jó, nem kínai dolgok között kutakodok, értsd jól amit írtam), inkább a minőség a fontos számomra, és a már használók tapasztalata!! Ez ügyben pedig az Apple már ejtette pofára a vásárlóit!!! Nem is volt olyan régen. Nem emlékszel?? -
usersg #64 "Szerinted mindenki hulye, aki egy altala ismert es megbizhatonak tarott brandtol vasarol es annak latatlanban megelolegez bizalmat?
Akkor udvozollek a kozel 7 milliard hulye bolygojan...
Igen, abban az esetben, ha egy adott termék utódmodelljét gondolkodás nélkül megvenné, az nem tudatos vásárló. Ha szerinted az, akkor magyarázd meg kérlek hogy miért. Csak egy almazombinak egyértelmű az, hogy az újat meg kell venni azonnal, bármilyen is legyen.
Én egy terméket akkor veszek meg, ha:
1) szükségem van rá
2) tisztában vagyok a képességeivel
3) megfelelőnek tartom az árát, a képességeihez mérten. Ha nem, keresek más terméket.
Iphone 5 esetében egyik sem teljesül, mégis megvenné a sok majom. Szerinted ez normális dolog? -
G_ArchAngel #63 Mit csinaltal te egy iPhone 4-gyel, hogy fagyott, amikor ez meg egy tinilanynak sem igen jonne ossze....
-
G_ArchAngel #62 Csodas es ez lesz meg rosszabb is, ha meg megy fel az ado.
UK-bol atszamitva a fuggetlen (Apple Store-bol) 160e HUF korul van es itt ket heti minimalberes munkabol megveheti egy komuvesseged.
Nem az iPhone draga, Magyarorszag lesz egyre elhetetlenebb hely:((( -
hammerjoe #61 Kár vitázni azon, hogy melyik jobb-rosszabb. Mindenkinek megvan a saját véleménye (remélem, hogy megtapasztalt vélemény, és nem csak acsarkodás), hogy miért jobb az ő készüléke. Az viszont tény, hogy ha egy új apple termék kijön (ráadásul úgy, hogy előtte felhúzzák az arra alkalmas embereket/vásárlókat), akkor ott elszabadul a pokol. Nem a minősége miatt (á, dehogy, lsd: iphone4 antenna :)), hanem a jó marketing miatt. Meg a rengeteg magamutogató apple fan miatt, hogy mindenki lássa, hogy neki olyan készüléke van!! Érdekes dolgot írtok, főleg az elején: fagy az android. Nos, nem mindegyik készüléken(LG-m soha nem volt, és nem is lesz)!!! Nekem volt iphone 4-em(heti 1-2 fagyás), SGS-em (az nagyon ritkán fagyott 2-3 hetente 1x), most SGS II-őm van és még egyszer sem fagyott, soha!! Pedig már megvan egy pár hónapja(5). És használom is, szóval nem kímélem!! Azt sem értem, hogy miért egy alsó kategóriás érintőképernyős készüléket(ZTE Blade) hasonlítotok egy iphon 4-hez, mikor nem is egy súlycsoport. Talán egy SGS-hez, vagy Nexus S-hez kellene, és mindjárt le lehet lombozódni az apple fanoknak. És akkor még nem is beszéltünk az SGS II-ről. Itt már laggolás sincs, hála az ext4 rendszernek. A szinkronizálós dolgokról meg ne is beszéljünk. Értelmes ember belátja, hogy ez csak egy rohadt korlátozás, az ellenőrzéshez!! Semmi több! Főzött romokról meg annyit, hogy ne dumáljon az, aki csak messziről látott olyan embert, aki felrakott már moddolt romot a készülékére. Akár milyen meglepő is, legalább olyan stabilak már az ilyen romok is, mint a gyáriak(legalább is a samsungra)! Nem véletlenül kínálnak már a második modder csapatnak állást a Samsungék!!! Vajon miért??
Nem vagyok az apple ellen, de az biztos, hogy messze nem ér annyit a készülék, mint amennyiért árulják. Sem tudásban, sem másban nem egy "istenkategóriás" készülék. Csak a rendszere érne valamennyit, ha nem korlátoznának benne annyi mindent, és nem akarnának mindent ellenőrizni!! És mással ellentétben nekem saját tapasztalataim vannak erről, és nem csak sejteni vélek valamit, és úgy vitázok!! -
Attila1234 #60 Itt vannak a hivatalos magyar árak a kártyafüggetlen iPhone-ra:
iPhone árak
Nekem egy termék még mindig annyiba kerül, amennyiért tisztán, a boltban meg lehet venni. A kamionról leesett, okosított készülékek árai nem jelentenek hivatkozási alapot, maximum a te kis univerzumodban. :) -
G_ArchAngel #59 Szerinted mindenki hulye, aki egy altala ismert es megbizhatonak tarott brandtol vasarol es annak latatlanban megelolegez bizalmat?
Akkor udvozollek a kozel 7 milliard hulye bolygojan... -
G_ArchAngel #58 Legalabb (meg)ismerned egy szo jelenteset es eredetet, mielott hasznalod. -
usersg #57 Ja, és a tény hogy ennyire véded, két dolgot jelenthet.
1) Nem tudsz, vagy nem akarsz olvasni, és a cikkbe bele sem néztél. Ez a jobbik eset.
2) Elolvastad, de az alma fanclub tagjaként nem akarod elhinni, és mindenáron az ellenkezőjét bizonygatod, még ha a tények ellened beszélnek, akkor is. Ez a rosszabbik eset.