Gyenge játék lett a WarHammer 40k: Space Marine?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem csak olyan jobb gombot nyomogatok azt kinek fogy el elõbb a HPja jellegû cucc, hanem változatos fegyverek és kombók (parry/ripost) , amiket az éppen aktuális ellenfélnek/helyzetnek megfelelõen kell kombinálni/alkalmazni. Ugrás/mozgás szintén fontos, tehát a vérbeli akció.
Sajnos ebben a játékban a harc és kombók kimerülnek a jobb gomb nyomogatásban, F billentyûvel stun, E-vel kivégzés.
Mindenesetre WH40 fanoknak kötelezõ, nem hoz szégyent a világa, játszható is, de volt már jobb ilyen stílusú nem wh40k játék.
Valaki írja már le, h milyen a király közelharc.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Amúgy egy csõ lövölde, rendkívül gyenge közelharci harcrendszerrel.
Az, h pár balfasz képtelen fedezékbe állni magától, ehhez neki külön gombokat kell nyomogatni, az nem a játék hibája (meg a hasonló blablák, amiket fórumokon lehet olvasni).
Ja, és aki azt mondja magáról, h wh40k fan, és nem fogja meg a játék, az vagy hülye, vagy nem wh40k fan.
A játékal nem játszottam még, de a playstationcommunity.hu-n is van egy egész jó teszt rola. Akik nem nagyon ismerik a világot (pl. én) van egy rövid leirás rola.
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
practitioner of the forbidden arts of death
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Az IG egységek összevissza hugyozzák magukat a gyönyörûségtõl, amikor meglátnak (az elsõ csapat térdre borulva köszönt, egy másik nem tudja, hogy szólítson meg a voxon keresztül, stb.), az orkok megörülnek nekünk, hogy végre nem csak IG-t kell ölniük, mert van kihívás, simán parancsolgatunk az IG seregnek és rekviráljuk a jármûveket amire szükség van, meg úgy a háttér tömve van 40k-s utalásokkal, amiket a karakterek még csak említésre sem méltatnak. Meg még sorolhatnám hosszan.
Az meg, hogy nem szereted a tisztán akciójátékokat, az nem a játék hibája. Igen, csak ölni kell benne, de azt profi megvalósításban.
Ja, és azt elfelejtettem hozzátenni, hogy nem az Edge kritikája volt az elsõ. Csak a legrosszabb. Elõtte már megjelent 11 kritika, amelyek egyike sem adott rá 60%-nál kevesebbet (és nem a 60% volt a jellemzõ).
látványos, hangulatos volt 😊
az inkvizíció egész rendet vizsgál - mondjuk az tetszene, ha a mindenkinél-jobbak-vagyunk-mi-írtuk-a-nagykönyvet ultramarinok kapnának egy excommunicate traitoris pöcsétet 8).
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
(A legtöbb, amit kapott, 97%, a legkevesebb pedig 50%.)
Ez a "hamar unalomba fullad"-dolog nagyon ismerõs a Dawn of War II-bõl. Az pont ilyen volt. Csak az hajtott, azért játszottam (amellett, hogy W40k), hogy felnyomjam az egységeimet maximális szintre... és amikor ez megtörtént, abba is hagytam a játékot, annyira repetitív és unalmas volt, hogy a történet egyszerûen nem érdekelt... Megint ebbe a hibába esett a Relic? Ha igen, kár érte.
Végre egy normális(abb) teszt.
practitioner of the forbidden arts of death
Röviden: unalmas. Csak és kizárólag elõre lépdelsz és mészárolsz, ennyibõl áll a játék, de ahhoz, hogy ez szórakoztató legyen, a mészárlás nem elég változatos.
Másrészt nem sikerült beültetniük az igazi SM létet. Abból, hogy rusnya nagy páncélban szaladgálnak, idõnként lánckardokkal, s abból, hogy az univerzum maga is véres, arra a következtetésre jutottak, hogy csak darabolásból áll az ûrgárdista élete. Még olyan alapvetõ taktikai húzást sem lehet ellõni, mint például a harapófogó.
Vannak jó pillanatai, s az elsõ negyven percben tényleg jó mulatság ûrgárdistaként szelni az ellenségek holttesteibõl álló tenger habjait, de baromi gyorsan unalomba fullad.
3,5-4/10
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Ha majd egy W40k rajongó teszteli - a hibák ellenére - nem fog neki csak 5 pontot adni.
minden rosszban van valami jo, csak meg kell keresni
Elso korben enis 3-at adtam volna a 10-bol de ahogy jatszottam vele ez felment 6ra 😉
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.