29
  • lammaer
    #29
    Leginkább a Prototypeot meg a Darksiderst tudnám megemlíteni.

    Nem csak olyan jobb gombot nyomogatok azt kinek fogy el előbb a HPja jellegű cucc, hanem változatos fegyverek és kombók (parry/ripost) , amiket az éppen aktuális ellenfélnek/helyzetnek megfelelően kell kombinálni/alkalmazni. Ugrás/mozgás szintén fontos, tehát a vérbeli akció.

    Sajnos ebben a játékban a harc és kombók kimerülnek a jobb gomb nyomogatásban, F billentyűvel stun, E-vel kivégzés.

    Mindenesetre WH40 fanoknak kötelező, nem hoz szégyent a világa, játszható is, de volt már jobb ilyen stílusú nem wh40k játék.
  • Szaruman
    #28
    Igazából most már tényleg kíváncsi vagyok. Miért gyenge a közelharc? Nem játszottam más akciójátékkal, úgyh nem tudom, h milyen van még (de pl a gothic3 közelharci rendszere ennél szarabb, a tes sorozaté szintén).
    Valaki írja már le, h milyen a király közelharc.
  • lammaer
    #27
    Sztem CSAK és KIZÁRÓLAG a WH40K téma és annak grafikai megvalósítása viszi el a játékot a hátán. Ha pontot kap, ezért a kettőért kaphatja.

    Amúgy egy cső lövölde, rendkívül gyenge közelharci harcrendszerrel.
  • Szaruman
    #26
    Azt nem mondanám, h összebaszott a single.
  • Merces
    #25
    multira van kihegyezve= összebasztuk a single playert, hogy hamarabb dőljön a lé...
  • Szaruman
    #24
    Nem lett gyenge játék. A multi az igazán fun benne, amit a sok warezjóska nem tud kipróbálni. A single rész 1-2x végigjátszós, és kész (kb 8-12 óra *2), a multiban ennél némileg több van (30 óra fölött járok vele, és ez szépen gyarapodik).
    Az, h pár balfasz képtelen fedezékbe állni magától, ehhez neki külön gombokat kell nyomogatni, az nem a játék hibája (meg a hasonló blablák, amiket fórumokon lehet olvasni).
    Ja, és aki azt mondja magáról, h wh40k fan, és nem fogja meg a játék, az vagy hülye, vagy nem wh40k fan.
  • EnxTheOne
    #23
    már csak az mmorpgnek kéne kijönnie. :D muhahahaha hullanának az orkok és a chaos zombik. :D

    A játékal nem játszottam még, de a playstationcommunity.hu-n is van egy egész jó teszt rola. Akik nem nagyon ismerik a világot (pl. én) van egy rövid leirás rola.
  • Loverman
    #22
    a szó amit keresel a "tősgyökeres"
  • Frosty01
    #21
    akkor rázd a kukkert a régi játékokra :D és semmiféleképp ne fogadd el az újjaka! hagyd meg nekünk :)
  • Zero 7th
    #20
    Ja, mert akciójáték. Azokhoz képest szokás viszonyítani, azt, hogy a stílusa micsoda, elég ritkán szokás hibaként említeni. Igen, sima TPS akció, annak készült. Jó hogy nem a bázisépítést és a valósághű repülésmodellt hiányolod belőle...
  • JethroHUN
    #19
    Pedig gyenge lett, 8-10 pontot 10ből még távolról sem ér. Mezei HnS nem több, csak azért mert a Warhammer világában van, az még önmagában nem teszik jó játékká. a kampány az nem egy nagy szám, mész, aprítasz, átvezető videó, ennyi. A multi az sem az igaz, tiszta UT3 csak ott nagyobb a map + vannak járművek.
  • Zero 7th
    #18
    Ha nem pont Ultramarínok lennének, akkor még ezt sem lehetne igazán felróni hibának...
  • Zero 7th
    #17
    Talán 10 percnél többet is játszhattál volna vele, és akkor nem írkálnál baromságokat. Semmi gond nincs a játék világhoz való hűségével, néhány apró dolog (devastatorok "hátizsákja" kisebb, mint kéne, pl) kivételével minden teljesen oridzsi 40k.

    Az IG egységek összevissza hugyozzák magukat a gyönyörűségtől, amikor meglátnak (az első csapat térdre borulva köszönt, egy másik nem tudja, hogy szólítson meg a voxon keresztül, stb.), az orkok megörülnek nekünk, hogy végre nem csak IG-t kell ölniük, mert van kihívás, simán parancsolgatunk az IG seregnek és rekviráljuk a járműveket amire szükség van, meg úgy a háttér tömve van 40k-s utalásokkal, amiket a karakterek még csak említésre sem méltatnak. Meg még sorolhatnám hosszan.

    Az meg, hogy nem szereted a tisztán akciójátékokat, az nem a játék hibája. Igen, csak ölni kell benne, de azt profi megvalósításban.
  • wraithLord
    #16
    "Megjelent az első kritika a játékról, melyet a nagy múltú Edge magazin oldalán látott napvilágot."
    Ja, és azt elfelejtettem hozzátenni, hogy nem az Edge kritikája volt az első. Csak a legrosszabb. Előtte már megjelent 11 kritika, amelyek egyike sem adott rá 60%-nál kevesebbet (és nem a 60% volt a jellemző).
  • gombabácsi
    #15
    én onlive-on játszottam 30 percet vele (free)
    látványos, hangulatos volt :)
  • galocza
    #14
    az nem valószínű, a rendek autonómok. nem tudom, milyen beszólások voltak (még nem játszottam a játékkal), de a rend biztosan nem fogja az inkvizíciót bevonni egy tagja miatt, max a reclusiarchtól kap egy fejmosást egy sm kapitány 8).
    az inkvizíció egész rendet vizsgál - mondjuk az tetszene, ha a mindenkinél-jobbak-vagyunk-mi-írtuk-a-nagykönyvet ultramarinok kapnának egy excommunicate traitoris pöcsétet 8).
  • wraithLord
    #13
    A Metacritic szerint nem lett olyan rossz. Átlagos. Metascore: 72/100, User Score: 5,9(/10)
    (A legtöbb, amit kapott, 97%, a legkevesebb pedig 50%.)
  • wraithLord
    #12
    A demoval játszottam, az alapján nekem nagyon tetszik. Igaz, csak 2 pálya.

    Ez a "hamar unalomba fullad"-dolog nagyon ismerős a Dawn of War II-ből. Az pont ilyen volt. Csak az hajtott, azért játszottam (amellett, hogy W40k), hogy felnyomjam az egységeimet maximális szintre... és amikor ez megtörtént, abba is hagytam a játékot, annyira repetitív és unalmas volt, hogy a történet egyszerűen nem érdekelt... Megint ebbe a hibába esett a Relic? Ha igen, kár érte.
  • Calisius
    #11
    PCGAMER - 82% (8,2/10) Majdnem eltaláltam. :)
    Végre egy normális(abb) teszt.
  • Frosty01
    #10
    nekem is nagyon bejött, hangulatra látványra, a hangok, a megjelenés meg minden, nekem csillagos tökös
  • Kindred Blades
    #9
    Nem gyenge, nagyon gyenge. Törzsgyökeres WH40k rajongóként sem adnék háromezer forintál többet érte, de azt is nagyon hosszas töprengés után, pusztán a világ iránti tiszteletből.
    Röviden: unalmas. Csak és kizárólag előre lépdelsz és mészárolsz, ennyiből áll a játék, de ahhoz, hogy ez szórakoztató legyen, a mészárlás nem elég változatos.
    Másrészt nem sikerült beültetniük az igazi SM létet. Abból, hogy rusnya nagy páncélban szaladgálnak, időnként lánckardokkal, s abból, hogy az univerzum maga is véres, arra a következtetésre jutottak, hogy csak darabolásból áll az űrgárdista élete. Még olyan alapvető taktikai húzást sem lehet ellőni, mint például a harapófogó.
    Vannak jó pillanatai, s az első negyven percben tényleg jó mulatság űrgárdistaként szelni az ellenségek holttesteiből álló tenger habjait, de baromi gyorsan unalomba fullad.
    3,5-4/10
  • fozerl
    #8
    Pont az Edge magazint emeltétek ki! A Dead Islandra is 10/3-at adtak. Azért nem olyan rossz az a játék.
  • zedow
    #7
    Ha jól értesültem, ez már nem stratégia, úgyhogy passzolom.
  • AnarchoiD
    #6
    ilyen magas ratingot nemkaphat hiszen nehany beszolasa a a fohos mar reg az inkvizitorok kinzokamraiban vegezte volna ;) szal messze nem autentikus wh40k de van benne egy adag feeling
  • RoyalPredator
    #5
    Nem gyenge, tartalmatlan, unalmas, béna armorok, béna szövegek...szóval Gyenge lett :D
  • Calisius
    #4
    Le merném fogadni, hogy a magazin kritikusa még az életben nem játszott/olvasott/látott W40k hátterű alkotással/alkotást. Ez a játék teljes mértékig megér 8-8,5/10 osztályzatot. Vannak benne unalmasabb részek, a történet is sablonos néhol - ha Inkvizítor szerepel egy játékban vagy megfertőzte a káosz vagy a nap hősében is káoszfattyat lát -, ám az orkok annyira, de annyira hangulatosra sikeredtek, hogy az már eszelős. A Káosz erpinek érkezése is megér egy Szentmisét. Iszonyat hangulatosra sikerült - kicsit meg is borzongtam közben -, főleg mert én Káoszpárti vagyok (bár épp emiatt kicsit sutának éreztem a végső nagy leszámolást, a káoszherceget nagyon könnyű legyőzni).
    Ha majd egy W40k rajongó teszteli - a hibák ellenére - nem fog neki csak 5 pontot adni.
  • Csumbi
    #3
    Szerintem nem lett gyenge jatek, bar csatlakoznek ahhoz a velemenyhez miszerint linearis es egy ido utan monoton. De egy jatekban sem elveztem meg ennyire a lovoldozest es a kaszabolast mint ebben. Szerintem minden a helyen van kiveve a jatekideje. Lehetett volna hosszabb, elvezettel kaszaboltam:P. Remeljuk lesz folytatasa.:D
  • Blake6
    #2
    Nagyon jó kis game ez pedig!Tény,hogy nagyon lineáris,de valami eszméletlen a hangulata,semmihez nem hasonlítható!Ez is inkább a multira van kihegyezve,ebben meg roppant élvezetes a tömeges közelharc/hentelés!Nekem nagyon bejött,nem csalódtam,nálam 8/10
  • AnarchoiD
    #1
    francokat gyenge nekem bejon, jo kis hack & slash nyilvan a wh40k -t nemlehet ugy popularisan beultteni egy jatekba hogy hozza az unvirezum feelingjenek 100% -at ... de azert 60x atjon jol (azert volt par resz ahol ahol csak ingattam a fejemet ... ) de amugy hangulatos es jok a halalozasi szovegek is (mar sokat lattam, normalban ;)

    Elso korben enis 3-at adtam volna a 10-bol de ahogy jatszottam vele ez felment 6ra ;)