Pályakzedő, mennyit kérjek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Azért vicces, hogy szerinted a magyar játékfejlesztés = ûrstratégia.
Þór vígi þessi rúnar
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Szóval itt az egész rendszer el van baszva. Plö az, hogy egy koszos c***ny többet kap a 100 kölke után, mint egy nõvér vagy tûzoltó vagy éppenséggel egy friss diplomás. Nekem ezzel van bajom.
Þór vígi þessi rúnar
Vagy nektek a "kicsit jobban" az ilyen 10-20 ezer forint különbség? Mert ha arra gondoltok, akkor nem szóltam semmit...
Játékfejlesztés: Én meg büszke vagyok rá, mert igen sok jó cím született, ami nem csak itthon, hanem külföldön is szép sikereket ért el.
p.s.: Pénteken volt egy állásinterjúm egy "diplomás" emberrel akinek középfokú nyelvvizsgája is van (legalábbis ezt írta a CV-ben). Az angolja a hagyjuk kategória, a szakmai tudása meg méginkább hagyjuk. Szóval nem nyert. És sok ilyen van. Kábé 10 perc alatt kiderült, hogy a CV-je félig kamu, szart se tud, de van papírja. Kuka... Kábé ennyi.
Þór vígi þessi rúnar
Az "én nem nagyon villognék a magyar játékfejlesztéssekkel" szöveged még ellenszenves is.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
akinek van önértékelése, annak nincs baja a fizetésével
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Én áldom az eszem, hogy nem mentem el egyetemre bohóckodni, hanem melóztam. Eleinte persze Burger King ment kábé fél évig amíg nem találtam IT-s melót (nem szégyellem, nekem tetszett), aztán bekerültem a játékfejlesztésbe ahol le is húztam vagy 5 évet.
Aztán amikor magyarországon megállta a játékfejlesztés, akkor elkezdtem komolyabb cégeket megkeresni. Oda elég volt az, hogy:
-tapasztalata van fejlesztésben?
-Van.
-Mennyi?
-5 év.
-Mekkora fizetésre gondolt?
Szóval amikor kijön az egyetemrõl a "megváltom a világot" diplomás és büdös neki a munka, mert nem CEO egybõl, akkor nekem már volt 5 év szakmai tapasztalatom ami majd' mindenhova elég volt.
Továbbra sincs diplomám, nyelvvizsgám, de van melóhelyem is átlag felett keresek hálistennek.
Þór vígi þessi rúnar
az, hogy valaki nem mer változtatni a szar helyzetén, az nem jogosítja fel arra, hogy mindenki mást hibáztasson érte
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A "kevesebbért is megcsinálja"-ról meg annyit, hogy kevesebbért nem csinálná meg senki, de mivel nem lehet több fizetést kapni mégis megcsinálják. Szerinted az reális, hogy fellázad egész Magyarország és bezár a bazár hetekig, hogy végre kierõszakoljunk egy normálisabb minimálbért, stb?
a fõnököd bolond lenne többet fizetni neked, ha bárki megcsinálja kevesebbért
Az elsõ fele... Hááát a 120 nettó valóban igaz, de nálunk a debugosok picivel többet keresnek...
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Megmondjak, h ennyit tudnak adni, ha alairod jolvan, ha nem irod ala, akkor meg felvesznek mast.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Ja, csak lefelé mindig van út... persze hogy van náluk bérkategória, de ha a balek kevesebbet kér, természetesen szívesen felveszik annyiért.
Ez a baj az ilyen kérdésnél - sajnos sok helyen nem azt mondják hogy "ez a munka, ennyit aduunk, kell e?", hanem próbálnak lefele menni. Versenyszféra, nem állami 😄
Mondjuk én úgy szoktam interjúzni (12 év meló után), hogy elmondom: ahol most vagyok ennyit keresek. Ha gondolják jöjjek át, kéne vmi olyan számot kitalálniuk amiért szerintük megéri vállalni a váltás rizikóját.
Nekem ez bevált formula 😊
Multinal amugy teljesen mindegy, hogy mit mondasz, mert altalaban bevan love nekik, hogy mennyit kapnak az ujoncok.
Ha felvettek akkor meg szerintem kurvagyorsan kepezd at magad, mert szep lassan ra fogsz jonni, hogy idiotakkal vagy korulveve, raadasul semmit sem tudsz fejlodni kb 4-5 honap utan 😊
1. Mi az elvárt formátum? Nyomtatott önéletrajznál nyilván mindegy, de elektronikus esetben melyiket szeretik jobban? Doc vagy pdf? A Wordot gyûlölöm, LaTeX-ben nagyon szépen meg tudnám csinálni, abból pedig tudok pdf-et generálni. Ez ok?
2. A befejezetlen tanulmányokat ugye nem kell beleírni? Pl. ha tanultam egy évet X egyetemen aztán átmentem Y-ba és ott végeztem, akkor csak Y-t kell feltüntetni ugye?
3. A különbözõ tanulmányok, képesítések (pl. nyelvvizsga, diploma, stb) eredményeit fel kell tüntetni? Ha jól gondolom akkor nem. Csak a különleges eredményeket kell ugye (pl. hónap dolgozója, ilyesmik)?
4. 5 alapkategóriára gondoltam osztani az önéletrajzot: személyes adatok, tanulmányok (ide menne az egyetem), képesítések (ide a diploma, jogsi, stb, különbözõ vizsgák), szakmai tapasztalat, érdeklõdési kör. Ez így jó? A profession.hu -s önéletrajz mintában van egy kulcsszavak kategória is, az mi, kell az is?
Dum spiro, spero.