Pályakzedő, mennyit kérjek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valószínûleg az új raktárosunk is ennyit fog kapni.
Én munkatapasztalat nélkül kezdtem a cégnél, bejelentés minimál fölött, anno 4-5 éve raktárosként, azóta már értékesítõ, kézbe pedig átlagosan kettessel kezdõdik.. szerencsére.
De ha behívtak és kaptál valami szar kuli melót utána ismeretség (az nem ismerettség? 2 t-vel aláhúzza) alapján meg a leírtak alapján lehet fentebb jutni.
Nekem volt fõnököm minden papír nélkül jutott fel oda, ahol volt, mert egy rohadt talpnyaló dumagép volt, õ is alul kezdte. Ill több ismerõsöm is van. Persze, a szerencse nagyon nagy tényezõ.
ezzel az a gond, hogy ezeket a dolgokat egy állásinterjún tudja megmutatni, manapság pedig még arra sem méltatnak, hogy visszaírjanak a jelentkezésre nemleges válasz esetén, nemhogy behívnak. persze ezt nehéz megvalósítani, amikor szó szerint több ezren jelentkeznek szinte minden hirdetésre
a másik meg, hogy minden papír, tapasztalat, meg anyámkínja sem váltja ki a protekciót, ami a fenti dolog miatt sokszor csak annyi, hogy behívnak beszélgetésre
én munkahelyet akarok váltani (pestre akarok menni vidékrõl) és nevetséges, de bizony már tényleg annak is örülök, ha visszaírnak, hogy "sajnáljuk, de nem önt választottuk. papírjait felvettük adatbázisunbka, stbstb"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
munkát meg persze mindenképp karok de mivel villmérnök leszek mindenképp olyat ami legalább egy kicsit a szakmámhoz köthetõ, pl technikusi 😊
fry day fry day sálálálláláá
vegyünk például egy kõmûvest aki megszakítanak a hét minden napján,nyáron 40fokban, télen minusz 10 fokban is dolgozniuk kell, a pénzt jó ha idõben kifizetik és van pofájuk 120 nettót odaírni amikor például egy irodai aszisztens ül egy klímás - fûtött irodában és néha megmozdul kap 174 ezret, azért ez már pofátlanság, ezért fizessen adót meg menjen el céghez akinek 2 anyja van
http://www.rtlklub.hu/musorok/hazonkivul/cikk/380655
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
http://www.akciofigura.hu
Max 120 nettó.
Þór vígi þessi rúnar
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
De érdekes kérdés, én is most keresek munkát kereskedelem, marketing, pr és esetleg hr munkakörbe, 1 iskolám megvan, a másikat most csinálom és sokszor bajban vagyok mit mondjak ha kérdeznek fizetési igényt..
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Ha nem is rengeteg, de vagy 30-40 önéletrajzot szerintem elküldtem már..
Aztán hívtak is be, vagy én mentem be személyesen hátha, de vagy õk, vagy én nem engedtem.
Ja..
és akkor azt még nem is mondtam, hogy mikor a gyaxin voltam, mert villanyszerelõ lettem, pont akkor lett hiányszakma, és több ösztöndíjat kaptunk.2010-ben.
Ahha. Csak mikor megvolt a suli 2010 közepén, akkor nem igazán értettem, hogy miért is hiányszakma, mikor melót kerestem.
Jelenleg dolgozom, de ide is nagy szerencse kelett, hogy felvegyenek, igaz a városban, ismerõsön keresztül sikerült, csakhát néha vannak szar napok, jók (építõipar) ráadásul a fõnöknek, egyben a cég tulajának lógnak 30 millával, de hozzáteszem, ez 2011 januárban is így volt, mert akkor is harcolni kelett a fizuért, csak akkor nem volt akkora adósság a cégen..
Egy szó, mint száz: Nehéz találni jó melót,(nekem elmegy a fizu, 80-at kézhez kapok, bejelentett meló, és céges kocsival cipelnek)olyat, ahol fizetnek is, és olyat is, ahol meg is van elégedve az ember, fizetéssel, és az elvégzendõ munka milyenségével is.
Nehéz ennek a kérdésnek megfelelni, mert emberfüggõ, hogy ki milyen választ akar hallani, de egy frappáns válasz sokkal többet dob a dolgon, mintha mondanál egy szerényen alacsony, vagy nagyképûen magas összeget . Rohadt könnyû mellélõni, fõleg ha nincs rutinod benne .
Ha akadékoskodik, meg is kell kerülni a választ, de egyben utalni is kell arra, hogy nem két lukas garasért szeretnél dolgozni .
Ha viszont egyértelmûen konkrét összeg iránt érdeklõdik, akkor ezt nem rávágásra kell eldönteni, hanem számolni és megbeszélni kell . Elõször számold ki a költségeid, a rezsit, hiteleid, nagyjából tudnod kell mennyibõl tudsz megélni, félrerakni mennyit ér a diplomád (mennyit fog), meg még egy picit rátenni, mert úgyis mindig többet költesz, mint amennyire számítasz . Kérdezz rá milyen juttatásokra, bónuszra, utazási térítésre, stb, számíthatsz a cégtõl, és ezeket alapul véve fejts ki egy reális összeget a munkáltatónak . Mindenképp tisztázd, hogy az összeg bruttó vagy nettó !
Célszerû azonos munkakörben dolgozók fizetését kinyomozni, ismerõsöktõl vagy neten informálódni, valamint neten számos cikk szól errõl a témakörrõl .
Ha vannak érveid, mindig magasabb összegre számíthatsz, mintha csak követelnél x összeget "mer' az jó" . Ez tapasztalat .
De ne felejtsd el, a fizetésed mindig az elvégzett munkádért kapod, nem egy válaszért egy szemét, de kötelezõ kérdésre .
Remélem tudtam mondani használhatót .
Amúgy én is pályakezdõ vagyok, bombázom a világot az önéletrajzzal és én már úgy vagyok vele hogy szarok rá az egészre a legmocskosabb melót is elkell vállalni minimálbérért. Mert azért ha van munkája az embernek akkor könnyebben válogathat és míg egy jobb állást keres az ember addig is van befolyó pénz. Én így 3 hónap keresés után már örülnék ha felvennének már valahova. A türelmem, meg a pénzem is fogyóban.... <#rolleyes>#rolleyes>
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Perpill engem az érdekelne, hogy szerintetek egy technikus tapasztalat nélkül, úgy hogy a fõiskolán az összes tárgya kész már csak a záróvizsga van hátra, az mennyit kérhet?
A következõ munkakörökbe: Debug Technikus (hibakeresés mûszerekkel), illetve elektrotechnikus, vagy egyéb technikusi munkakörbe?