143
 • levente68
  #143
  Ne is várj tőle semmi értelmeset, nem képes rá ugyanis, régi a szektakiképzése, az új dolgokra nem tudja a választ, ezért a betanult és szerinte jól bevált szófordulatokat próbálja alkalmazni, azt próbálva elérni, hogy a személyeskedésbe fordított vitában elsikkad a lényeg, amit nem tud cáfolni.

  Egy bukott állítólagos építész, aki ma fényképészként éldegél nyugaton, onnan fikáz minket, akiket nem tudtak agymosni, mulatságos képei láthatók az aláírása szerinti oldalon, amit blog-nak nevez...
  Ha azokhoz nem ért, nem várhatjuk el, hogy máshoz értsen.
  Egyszerűen egy beteg emberszerűség, ne bántsuk.

  Milyen érdekes, a kognitív disszonanciát egyik se akarja megmagyarázni, mind úgy tesz, mintha nem esett volna róla szó. Biztos jelentették már Apple-nak a felvetést, de nem jöttek meg a további direktívák.
 • 5c0rp330n
  #142
  na akkor:
  "2 vs a világ"
  itt ki/mi a 2?
  "mennyit visznek vissza az elégedetlen vásárlók"
  egyreszt: hogy jon ez ide? masreszt: miert tolem kerdezed? fogalmam sincs, mondd meg te, ha van errol valami hiteles adatod.
  "Manapság már másolni sem tudnak ezek rendesen?"
  ebben azon kivul, h rejtely az "ezek" kire/mire utal es hogy megis pontosan mire vonatkozik a kerdes, barhogyan is ertelmezem, sehogy nem kapcsolodik semmihez, amirol eddig beszeltunk.
  az apple topic h megis hogy jon ide, azt mar meg sem merem kerdezni. de ha tenyleg azt gondolod, hogy ott valaha barmi hasonlo tortent amit irsz, kivancsi vagyok hogy megis mit sikerult igy ertelmezni es megis hogyan.
 • G_ArchAngel #141
  Jaja, kifogyott az AA-gun-ból (AntiApple) a lövedék, most jöhet a személyeskedés.

  Jó ember vagy te, Levcsi, csak fáj, hogy a kutya sem szeret, így másokat ugatsz. De itt a mellkasom, jöhet a kés, ebben jó vagy:)

  (ha már a Samsung-Apple témában elbuktál)
 • G_ArchAngel #140
  Nem először, ezt már az Apple topicban is többször bizonyítottad. Igaz ott az is látszott, hogy azt sem érted, amiről saját magad írsz.
 • 5c0rp330n
  #139
  otletem sincs hogy mirol beszelsz.
 • levente68
  #138
  Ami szar, az szar, bárminek hívhatod.
 • G_ArchAngel #137
  SamuLevi, miről beszélsz te???:DDD

  Te tényleg nem értesz semmihez, hogy egy rohadt blogot sem tudsz megkülönböztetni egy honlaptól.
  Hihetetlen suta vagy:DDD

  (Safarit meg igencsak nem használók, úristen! Google Chrome-ot használok, Steve vagy Tim ki fog tagadni az egyházból!!!:DDD)
 • G_ArchAngel #136
  2 vs a világ, és mennyit visznek vissza az elégedetlen vásárlók?

  Manapság már másolni sem tudnak ezek rendesen?
 • 5c0rp330n
  #135
  szedulok az osszefuggestelen mondataidtol, valoban. szoval kinek is a telefonjarol beszelsz? azzal gondolom tisztaban vagy h kb ketszer annyi androidos telot adnak el manapsag mint ios-est, es ez meg egy ovatos also becsles.
 • levente68
  #134
  Na és mikor volt az Apple alkalmazásában és hányan vannak most Apple alkalmazásban régi Google dolgozók közül?
  Arról van szó, te olvasni nem tudó, hogy Apple azzal vádolja a Google-t, hogy az ő alkalmazásában dolgozó ember jelentős szerepet játszott az Android fejlesztésében, csakhogy ha semmit nem olvasol végig, hülye maradsz!

  Ne erőlködj már, butus, csinálj inkább valami gyenge effektet Safarin böngészett gyorstalpaló segítségével a szánalmas weblapodra, aztán csucsu!
  De ne guglizz, az az ördög terméke!
 • G_ArchAngel #133
  SamuLevi, olvasni sem tudsz?
  Az úriember az Apple alkalmazásában volt, ez volt írva, senki nem írt a rendszerről.

  Nem látsz a dühcsitől, Levcsi, ma 10x bizonyítottad be, hogy képtelen vagy az írott szöveget értelmezni, szerintem There is an App for that! :DDD

  Mit másolna szeretett céged az Apple-szekta nélkül, jah megvan, nemrég egy Nokiát is sikerült:DDD
 • levente68
  #132
  Ahogy eddig is, most is baromságokat beszélsz, nem is tudok segíteni rajtad ezúttal sem. Sajnos. De nem is feladatom, nem vagyok orvos.

  A ZINTERNETEN nem én szédülök, te szédülsz a gumiszobádban, ökör, a Samsung pár területen még ott van, erősebben, mint ahogy téged szoktak agymosni.
  Olyan ipari területeken, amire nem is gondolsz, tökéletlen megélhetési troll.

  Tehát, mikor is fejlődött ki az Apple rendszeréből az Android? Ne nevettesd ki magad ennyire, édes, okos betegünk. Dátumokkal is gondban vagy, de sebaj, a kórképed leírása sokkal nagyobbra százalékosan már nem dagad.

  Miért vennék én koreai iPhone-t. Egyáltalán, miről zagyválsz megint?

  Sok birka elhitte? Mit? Te keversz valamit, de ez sem új.
  Sok birka inkább Apple táborban van, persze akad mindenhol, de azért ez manapság inkább az Apple fan társadalomra jellemző, természetesen tisztelet a kivételnek, mert van, csak ők nem trollkodnak itt, mint te, zagyva módon.

  Hoztad a koreai barátod esetét, te nagyarcú idegenből magyart fikázó senki, de azt nem magyaráztad el, mit kéne ebből levonnunk: azt, hogy más is csinál ilyet, de neki szabad, vagy őt is le kéne söpörni a földről, mint a Samsungot, meg minket, akikre a szektád semmiképp nem tud befolyást gyakorolni?

  Maradj inkább ott, ahol vagy, biztos teljes a kinti életed, ha itt baszaxol állandóan... vagy mégse?
 • G_ArchAngel #131
  Neked ez nagyon nem megy...

  Kiről másolna a Samsung, soha nem tudna vezetni, mert nulla ötletet tudott felmutatni, eltekinteve a TV-ktől és mikróhullámú sütőktől.
  Hogy vennél koreai iPhone-t és hitegetnéd magad, hogy nyilt rendszert használsz, amit az Apple alkalmazásában kezdtek el feljeszteni és annyira tették nyiltá, amennyire a Google akarta, a sok birka meg elhitte és rajtuk röhög a net, mióta hetek óta ez más a sulinetes 5s0rp330n-nak is nyílvánvaló?:DDD

  (nah, megint lesüllyedtem hozzád...)
 • G_ArchAngel #130
  Valaki segített feljutni a netre? Csodálatos világ nem? Szédülsz, igaz?
 • G_ArchAngel #129
  Koreai másolást, sebaj, számodra a következtetés, továbbgondolás és logika mind, mind olyan terület, amiben nem jeleskedsz.

  "Pont ott a baj, amitől fehérre vált az Apple arca, kezdik nem ők diktálni a dolgot...."

  Mesélj, melyik cég talált ki valami újat, hatékonyabb másolást és ipari kémkedést esetleg?:DDD

 • G_ArchAngel #128
  Kétszámjegyű IQ-vel ki lehetett következtetni, sajnálom, hogy számodra megoldhatatlannak bizonyult ez is...

 • G_ArchAngel #127
  Ha nem tetszik az eredmény, akkor az Apple-média?
  Ezért az értelmező szótárakban ezentúl lecserélném a szánalmast levente68-ra.
 • G_ArchAngel #126
  Nem tudom, én boldog vagyok az öreg Nokiámmal és 3 éves iPhoneommal, de vmelyik indexes techblogon olvastam ma, hogy van aki anno előrendelte a Galaxy 2-t.
  Te önmagadban nem vagy minta, minthogy a német T-Mobile előfizetői sem.

  PS: velem paraszt vagy, rendben van, a srác normálisan kommunkált veled, de te vele is paraszt voltál, gondolom már nem kell magadat bemutatnod ezetúl a nem-Apple fanoknak sem.
 • levente68
  #125
  De, hogy komolyan vegyelek, nehéz, de én erős vagyok:

  Tudsz olyat mondani, ami felér avval a barom magatartással, hogy előrendeli azt, amiről azt se tudja, hogy néz majd ki? Szerinted ilyet racionálisan gondolkodó ember haszonszerzés célján kívül megtesz?
  Azt megértem, ha azért, de százalékosan mennyien nem haszonszerzésből?
  Szerinted egy Android-os megtenne ilyet?
  El nem tudom képzelni, hogy milyen ígéretes cuccal tudna engem bárki - de legyen nektek, ha azt hiszitek SamuBuzi vagyok - , mondjuk a Samsung rávenni ilyen ökörségre?

  Hát még az SGS egyéves használata után is megfontoltan vettem meg az SGS2-őt!

  Melyik a konzumidióta közülünk? Én?
 • levente68
  #124
  Biztos, ebben erős az Apple-média, háhá...
 • levente68
  #123
  Mert hát, mennyire képben van ő és mennyire nem vagyunk mi...
 • sharpshooter #122
  Biztos van kimutatás, hogy %-osan mennyi iOS és mennyi Android user viszi vissza a telefonját, gondolom ebből egyfajta elégedettségre lehet következtetni.

  Ez pedig nem hinném, hogy a tálaláson, inkább a használaton múlik.
 • levente68
  #121
  Hű, most jól megmondtad.
 • sharpshooter #120
  Szerintem az Android miatt a Google telefonra gondolt, ami legelső formájában nem volt sikeres. Gondolom a netbookból erre a cégre kellene következtetned.
 • sharpshooter #119
  Szerintem nem voltunk soha komák.
 • levente68
  #118
  Jaj, igen, ezt a magas labdát is kihagytam, hihi, meg még párat.  Azt se értettem, mit kell felfognunk a koreai baráttal kapcsolatban, ugye...


  Ez is jó volt: "Apple-hatereknek ez fáj legjobban: mindenki az általuk diktált divatot követi, akarva, akaratlanul, ezáltal mindenki látens-Apple-userré válik."

  Pont ott a baj, amitől fehérre vált az Apple arca, kezdik nem ők diktálni a dolgot....  Meg a másik: "Mert a rendszer önmagában a felhasználók 1%-nak elég, a többieknek fontos a tálalás is." Ez pont fordítva van, sokaknak kevés a tálalás, fontos a rendszer is! De, abból a tömegből, akiknek a tálalás a fontos, valóban nem lesz Android-os, azok most rendelik elő a tendenciának megfelelően hibás szériájú első iPhone5-ösöket...

  Aztán megint hallgathatjuk, hogy mennyire nem igaz megint semmi és a Nap akkor van rendben, ha északon, vagy nyugaton kel fel...


  Minden látens kognitív disszonanciás válik inkább iAgyMosott-á. Ez félig poén, nem ebbe kell belekötni ám!

  Persze, ha másba nem megy, akkor lehet ebbe is ;o)
 • 5c0rp330n
  #117
  "Ott az Android, ami egy zseniális rendszer [...] de a telefonjuk nem lett sikeres"

  wat? kinek a telefonja nem lett sikeres?
 • levente68
  #116
  Nagyon jól tudom, miről van szó.
  Az, hogy némi, szerintem nem kevés, de rengeteg pénz leperkálása után maradhatott meg a neve egyáltalán a cégnek, majd az akkor kötött megállapodást is felrúgta később, stb..., az csak szerinted vész el a múlt homályában és nyer bocsánatot, nálam a tények tények maradnak.

  De akkor, szerinted, ha ez így megy, Bill Gates és Steve atya is barátok ma már? Ugye, nem. Na látod.

  Mondok neked, nektek még rosszabbat.
  Olyan félésem van, hogy ebből a Samsung végül minden téren nyertesen jön ki és a következő ezen a trónon a Samsung lesz néhány év múlva, ez logikusan következik pár dologból.

  Ha igazam lesz, jó, ha nem, még jobb, de ennyit arról, hogy nekem egyáltalán van-e kedvencem. Merthogy nincs. Most kedvenc telefonom van és mindig is volt, sőt lesz is. Kedvenc cégem nincs, az olyan Applebuzis dolog, én nem vagyok olyaaaaan!

  Vannak cégek, melyek munkáját elismerem, de olyan cég kevés van, amelyik minden lépésével szimpátiát keltene, ahogy fordítva is igaz.
  Beismerem, manapság Apple kevés szimpatikusat tesz, nem volt ez mindig így, ennyire így.
  Ha pedig, drága Apple-védő brigád, bármelyikőtök azt hiszi, hogy az Apple mostani tevékenysége a ti érdeketekben történik, akkor nagyon gyorsan menjetek orvoshoz!
 • levente68
  #115
  Játszhatnánk olyat, hogy csak a témában jártasok szólhatnak hozzá.

  Aki meg a témában jártas, az mondjon mondjuk kezdésnek tíz olyan dolgot, amit az Apple, khm.. koppintott.

  Na, evvel lesz agykiégés nálatok, hiszen egyszerre jártasságot is bizonyítani, meg megvédeni is a szektát nehéz lesz.
  Asimov robotjai ilyenkor mennek tönkre...

  Na, ezért hallgatjátok ezeket a dolgokat...

  Pedig nem kéne, hisz ti emberek vagytok. Talán.
 • levente68
  #114
  Erre jön az, hogy az iPhone hamarabb volt, mint az F700.

  Akkor viszont miért nem azért perel Apple?

  Erre választ kaphatok-e?

 • levente68
  #113
  Bocs, nektek...

  Mielőtt abba köt bele valaki.
 • levente68
  #112
  Tehát, hogy még neketek is érthető legyen, leírom még egyszer:
  Nem kedvencem a Samsung. Az Apple se. De könnyen tudnék választani közülük...
  Az ugyanis más téma, koma!
 • levente68
  #111
  A vége az lett, de az eleje nem az.
  Nem érdekel egyik cég sem, ti istenítitek az Apple-t és fikáztok minden mást, ezt kéne észrevenni, csak hát, mint írtam, kognitív disszonancia.
  ;o)
 • levente68
  #110
  ps: Ez semmiben sem mentesiti az Apple-t az esetleges torvenysertesek alol, de nehogy mar azt gondoljuk, hogy a Samsung a ma szuletett barany...

  Ott a pont, megválaszolsz te magadnak.
 • immovable
  #109
  Nem is hasonlítanak egymásra. LOL
 • sharpshooter #108
  Picit olvass utána, a Beatles kiadójáról, az Apple recordsról van szó. Az ügynek happy end lett a vége, mikor a Beatles megjelent ay iTunesban.

  A baj veletek, ugyanazok vagytok, mint a fanboyok, ők nyomják az Apple-mantrát, ti meg túrjátok a netet, hogy beléjük köthessetek.
  Az Apple-fanok helyzete még értető, mert rajonganak valamiért - lényegtelen, hogy ez helyes vagy nem - és próbálják védeni a rajongásuk tárgyát, de csak azért kommentelni (sokszor szélsőséges butaságokat), hogy valamire és felhasználóira negatív és rosszindulatú megjegyzéseket tegyünk, lényegesen szánalmasabb, mint a fanboykodás.
 • Papichulo
  #107
  "Mára az aljasság trónja tehát az övék.
  Mi meg ne utáljuk? Értem. Dehogy értem, hányok!"

  Ha mar hanyni akarsz, akkor itt van a kedvenc Samsung-odrol is egy kis kedvcsinalo.

  "Controversial Book Claims Samsung Is Basically the Most Corrupt Company In Asia"
  "The book alleges that they shredded books, fabricated evidence and bribed politicians, bureaucrats, prosecutors, judges and journalists"

  http://gizmodo.com/5524174/controversial-book-claims-samsung-is-basically-the-most-corrupt-company-in-asia

  "Hat hannyal... tessek.. szolja anyadnak, hanyjatok egyutt" :)

  ps: Ez semmiben sem mentesiti az Apple-t az esetleges torvenysertesek alol, de nehogy mar azt gondoljuk, hogy a Samsung a ma szuletett barany...
 • levente68
  #106
  Nagyon sokszor mondom - néha poénból, néha komolyan-, én is mástól tanultam:
  Nem az a fontos, hogy mit mond, hanem, hogy ki mondja.

  Na, Apple esetében komolyan gondolom, maradjanak csendben és tartsák a lépést, ha már erősebb tempóra váltottak anno!

  A pereskedés ilyen okokból nem használ a felhasználóknak, remélem, ebben egyetértünk.
 • levente68
  #105
  Lopás ügyében pedig Apple-t nem olyan régen perelték be...
  A neve miatt, még az ősidőkben.
  Aztán megígérte, hogy nem lép a zenei piacra, ez szerződésben vállalta.

  Megtartotta?

  Na, ennek is érdemes utánanézni...

  Szóval, hagyjuk ezt. Mára sikeresen letaszította a trónról a nagy bestiákat, akik ellen a felhasználók nevében fellépett és a helyükre lépett. Mára az aljasság trónja tehát az övék.
  Mi meg ne utáljuk? Értem. Dehogy értem, hányok!
 • levente68
  #104
  Mennyi ideig bosszankodtam én ezeken az Almaembereken, míg valahol mostanában valaki betett egy linket:

  http://hu.wikipedia.org/wiki/Kognit%C3%ADv_disszonancia

  Először nem is akartam elolvasni, de megérte, teljesen érthetővé válik minden.
  Eddig is sejtettük, hogy pszichiátriai esettel állunk szemben, de ez megvilágít mindent és igazolást ad arra, amit részleteiben oly sokszor felfedeztünk és gyanús volt.

  Nem kell és nem is szabad bántani őket ezért, segítségre szorulnak.

  Mint ő is:

  "A milliárdosok iPad-fanatizmusáról Robert Frank, a WSJ bloggere mesélte az eddigi legszemléletesebb sztorit. Tavaly nyáron egy New York-i milliárdossal ebédelt, aki mielőtt kihúzta volna táskájából az iPadet, úgy konferálta fel azt, hogy megvette élete legizgalmasabb tárgyát. Az illetőnek már volt egy Gulfstreamje, egy Bentleyje és egy 78 méter hosszú hajója. Tudja, mit beszél."

  Megbillent a szék alattam... :D


  http://burzsuj.blog.hu/2011/08/26/imadjak_a_milliardosok_az_ipadet


  A témához pedig, én két dologért vettem SGS-t anno és most SGS2-őt.
  Az egyik, mert hasonlít aziPhone-ra.
  A másik - és ez a fontosabb - , mert nagyon nem hasonlít.
  Remélem, ezt nem kell elmagyarázni, de annyit hozzáteszek, az Apple felismert egy lehetőséget, majd összeszedve sokmindent, azokat kicsinosítva, fejlesztve belépett egy piaci szegmensre, ahol előtte még ott sem volt, ugye.
  A többiek, köztük a Samsung ugyanezt tette, meglovagolt egy trendet és beleadott apait-anyait, továbbfejlesztette és belépett újonnan arra a területre, ahol jelen is volt.
  Elvekben itt semmi különbség, csak a Samsungnak ezt nem szabad Apple szerint, de az összes többinek igen.
  Nézzünk egy pillanatra az LG cuccaira már! Sokkal inkább őt kéne perelnie az Apple-nek, de nem teszi két okból:
  - nem veszélyes számára, ezt valljuk be, hisz gyengécske az LG itt még.
  - az LG beszállítója volt és maradt az Apple-nek és ez mindkettőjük érdeke, nem kicsit!