Hawken
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
(\__/) ( X.x) ( } . { )
amúgy ti kitudjátok tölteni a kérdõívet miután kiléptek a játékbóL??? elsõ alkalommal még megtudtam csinálni, de azóta ha kilépek csak ez a survey oldal jön be, hogy próbáljam ki/jelentkezzek be....
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
Az sem lenne baj ha nagyobb meccsek is elõfordulnának, valami csapat alapú játékmód formájában. Ez a silófoglalgatás tûrhetõ, de remélem nem állnak meg itt.
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
Maga a játék nagyon tetszik, igazi robotos érzés, igaz talán több lehetne a részegység sérülés, bár az tényleg hülyén nézne ki, ha az ember elvesztené a fegyvereit, és csupasz mechel ott állna újraéledésig.<#idiota>#idiota>
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Hawken pontokat hogy lehet szerezni?
na most vissza megint
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
De jó a keresõje a garázs meg minden. Az MWO nak nagyon fel kell kötnie a gatyát.
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(\__/) ( X.x) ( } . { )
A „robotorgiára” vágyók nagy örömére készül a Hawken. A leginkább a Mechwarrior játékokat idézõ produkció most a sztori videóval hallat magáról.
A Hawken egyik erénye mindenképpen a látvány, errõl meg is gyõzõdhetünk a videóban. Azonban a vizuális élményt is meg lehet sokszorozni egy remek sztorival. Na a Hawken éppen ezen területét kívánja bemutatni az új videó, melyben azért egy kis akciót is láthatunk. A robotharcokat kedvelõknek komoly csemege lehet a játék és ráadásul mivel letölthetõ formában kívánják a piacra dobni, még az ára is barátságos lehet.
Jelenleg úgy áll a dolog, hogy Xbox 360, PS3 verziókat is megjelentet a kiadó, de a tuti az a PC vonal.
http://www.konzolcenter.hu
Egy kilenc fõs indie stúdió dolgozik a játékon, a lenti videót látva azonban lazán felveszi a játék a versenyt a több évig, sok ember keze alatt készülõ AAA kategóriás játékokkal. A stílusra nem tudjuk azt mondani, hogy egyedi, viszont ritkán mer belefogni bárki is machás akciójátékba, vagy ha igen, nem igazán jól sikerült produktumról van szó.
és itt a honlap:
http://www.hawkengame.com/