Hawken
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !
....................
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Hát mit mondjak. Anno a Mecwarior nõttünk fel. Az elsõ eredeti játékom is a sorozat valamelyik példánya volt. Szóval magasra tettem a lécet. Várakozásaimat nem ütötte meg,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de ha megnézzük ingyenes online. Tehát egy más kategória.
Ha számon tartjuk, hogy folyamatos fejlesztés alatt lesz szerintem érdemes idõt pazarolni rá.
Van valaki aki játszik egyáltalán ezzel a szutyokkal?<#pias>#pias>
Ebben a pillanatban kezdtem a játékot.
Magyar oldalakat tud valaki ajánlani?
A kredit is lehet érdekelne ha jó biznisz
off
off
Ilyen laposom van esetleg nincs valami tweak vagy valami hogy eldöcögjön rajta? Furcsa mert mással vígan játszom ez pedig minimum grafikán szaggat. Egy Mechwarrior online meg high-medium közötti beállításokkal megy.
valszeg a mechwarrior online csúnyán betett neki pedig...!
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Hawken 7200 Meteor Credit kódom eladó, ár megegyzeés szerint, privátban keressetek.
üdv
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
off
Ne költsetek rá!Mert a túloldalnak mindig több pénze lesz!Hy!
Miért van az, hogy ha meghalok kétszer, és harmadszorra belépek a játékba, akkor már a képernyõimen nem jön ki semmi (élet, stb.), lõni sem bírok, de mozogni birok a pályán, és meg is tudnak semmisíteni?
Nem tudjátok véletlen hogy pontosan miuért jár HC? kill, AA megtartás mi?
Örülök ,hogy itt is szép számmal vagyunk magyar pilóták.
Aki még játszó partnert esetleg csapatot keres itt nézzen körbe.:www.hawken.hu
Itt a Houruck nevû srác "toboroz" magyar embereket meg építi a magyar közösséget.Na meg a hivatalos fórumon is.
Továbbá õ Black Steel Brotherhood Eu ágazatának az egyik vezetõje.
Ide is keres embereket nem kell vérprofinak lenni sima casualokat is felvesznek.
http://blacksteelbrotherhood.enjin.com/home
Gondoltam itt is megosztom,ha nem probléma és persze ha még nem hallottatok róla.
sztetek melyik a jobb a scout vagy a berserk?
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Csináltam is 2db Gameplayt.
Éjfélig európai szervereken, aztán USA szervereken toltam....mivel valami 3-ig sikerült elõtte ülni, most eléggé romos vagyok, de úgy tûnik, igencsak jó lesz ez a játék. Pont azok vannak benne, amiket az MWO-ból hiányoltam, és amivel ott nem voltam kibékülve.
Fõleg az irányítás nagyon jó, hogy fps alapú, illetve a szervereknél már most a háromféle játékmód.
Az USA 32 fõs missile szervere hihetetlen király !
Persze igencsak béna vagyok még, a több szintes játéktér egészen meg tud kavarni, illetve az a bosszantó, hogy sokszor nem tud felemelkedni elég magasra a robot, mert gondolom, hogy felakad valamelyik testrésze és csak erõlködik egy darabig, aztán fuel hiányában visszaesik. És néha akkor sem megy fel, ha sima fal elõtt indulok el, pedig elvileg a teteje még játszható, hiszen volt ott fenn másik robot is. Ezt még ki kell tapasztalni.
A fegyverek és a robot fejlesztése itt kötött sorrendû? Tehát amikor összegyûlik valamennyi xp, akkor a fegyver alatt megjelenik egy csík, hogy akkor az a fegyver majd fejlõdik valahogyan? Lehet ezt befolyásolni? Lehet késõbb többet is változtatni a fegyverzeten, vagy mindig abból a háromból kell gazdálkodni, amit az alap robothoz felajánl, és azokat kell fejleszteni?
Mivel béta, ezt jelentened kéne nekik.
Sehol senki?
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_11_10_b41zyzu936.jpg
összesen 32 megát töltöt le a gépre, és a Sign In után itt megáll.
Hogyan tudnám mûködésre bírni?