96
Hawken - a Mechwarrior méltó utódja?
  • hunbalee
    #96
    Új tulajdonosnál a Hawken jogai
  • Ry0K3N
    #95
    Állítólag a fejlesztők magára hagyták az egészet.
  • naburus
    #94
    Ezt a játékot már nem is fejlesztik?
  • N3suten
    #93





    Hawken Márciusi javítása ma elérhető 2014 03.27. -én



  • N3suten
    #92



    ....................






  • Jeffjohnson
    #91
    Az új coop-bot patch elég jól sikerült. Érdemes megnézni. Kár, hogy csak januárban jön hozzá új map de elvileg ebben a hónapban jön még 1 patch.
  • MaRee
    #90
    Nem értem mi bajotok a játékkal, nekem bejön. Egyszerűbb mint a MWO, de ezerszer szebb a grafika (aki mondta hogy csúnya, az nézze meg most ultrán), szépen fut, és szórakoztatóbb a játékmenet. Régi motoros MW-seknek biztos nem jön be annyira, inkább arcade jellegű, nem olyan fontos a csapatmunka, illetve a mechek sem olyan bonyolultak, de nekem tetszik. Mindenképp megéri kipróbálni, hisz ingyen még a szar is jó :D
  • AnarchoiD
    #89
    asszem inkabb a [R.G. Catalyst] MechWarrior Quadrology -nak esek neki mint ennek, lehangoltatok teljesen... vajon megy meg a MWonline beta ?
  • Darun
    #88
    Én kipróbáltam. Asszem van is benne kb 20 órám, de ennyi. Két estét/éjjelt végiglőttem. Persze, anno a Battlefield 2-t is úgy kezdtem, hogy mindenki lelőtt, oké. De ahhoz képest hogy a Bf2 már benne jár a korban rendesen, még is "jobb" mint ez. Ahogy néztem, túl sok cucc van amit csak prémmel lehet megvenni. A grafika csúnya, ez önmagában még nem zavarna, mert mai szemmel a Bf 2 sem szép, de legalább látom az ellenséget! Itt az eleve sok helyen fémből épült pályán a robotok egyszerűen beleolvadnak a környezetbe. Sokszor csak az indikátor miatt tudom hogy honnan lőnek rám, mert amúgy ellenséget nem látom, néha még torkolattüzet sem. Nekem anno 486-on volt meg a MW2 és annyira szaggatot, hogy kb 10-15 másodpercenként frissített egy képkockát, magyarul játszhatatlan volt. Az Earthsiege hasonló játék, kisebb gépigénnyel, azzal viszont sokat játszottam. Tehát robotos játékra nekem is lenne igényem, de ez nagyon nem talált be. Még erősen gondolkodom azon hogy kipróbálom majd a MWO-t is, de most éppen WoT-ra vagyok rákattanva. És ha már WoT... sok a hasonlóság, viszont egyáltalán nem érzem azt, hogy a WoT-ban a prém játékosok előnyben lennének a kazuárokkal szemben. Ráadásul a WoT-ban jól oldották meg a fejlődési rendszert, mert ott ugye tier-ek vannak és a matchmaking próbál azonos kategóriájú "harckocsikat" összeereszteni (ami mondjuk sokszor nem jön össze) és az alap illetve alacsony tiereket viszonylag könnyen ki lehet húzni. Itt viszont még még az alap robotok fejlesztéséért is vért kell izzadni, és ami nagyon frusztráló volt, az a meccs közbeni balansz. Volt olyan hogy egész este a szopó oldalon voltam, aztán kb 3 óra után végre úgy kezdtünk, hogy 10-1-re elhúztunk az ellenféltől. Mire ismét a számlálóra néztem, már simán bukón voltunk, és valami "csoda" folytán azok a játékosok, akik ölésben elhúztak, átkerültek a másik csapatba. Hát köszönöm szépen! Mondjuk ez a hiba több játékban is előfordul, mert BF:BC-n is találkoztam már olyannal, aki a meccs vége előtt oldalt váltott, illetve pár perccel a játék vége előtt beállt a top squadba, csak azért hogy több pontot kapjon. Vagyis sok az ingyenélő. Ráadásul csapatmunkát nem is nagyon láttam, vagy ha még is, azt inkább az ellenfélnél. Azt meg mindenki tudja, hogy egy csapat alapú játékban 2-3 fős egységek simán szétkapják az erősebb "robotokat" is, én meg még a bétában játszottam vele, ahol a 90% noob volt (köztük ugye én is) ergo semmi esélyünk nem volt. Ráadásul az ismerősök érdeklődését sem keltette fel a játék, tehát még az sem volt, hogy akkor felmegyek valakivel és legalább nem egyedül lőnek miszlikbe. És amit még nagyon utálok: a játék semmilyen szempontból nem gátolta a startkillt, ami lássuk be, nem túl korrekt húzás, hiszen senki nem szeret spawnolás után halni, itt meg simán be lehetett kempelni a spawn helyeket, ráadásul akinek volt géppuska tornya, az előszeretettel telepítette az ilyen helyekre.
  • Party Hard
    #87
    Na végre egy vélemény.
    Hát mit mondjak. Anno a Mecwarior nőttünk fel. Az első eredeti játékom is a sorozat valamelyik példánya volt. Szóval magasra tettem a lécet. Várakozásaimat nem ütötte meg,
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nagyon beszabottak a fejlesztési és személyre szabási opciók és akkor nagyon finoman fogalmaztam

    de ha megnézzük ingyenes online. Tehát egy más kategória.
    Ha számon tartjuk, hogy folyamatos fejlesztés alatt lesz szerintem érdemes időt pazarolni rá.

    Van valaki aki játszik egyáltalán ezzel a szutyokkal?
  • Darun
    #86
    Ne csodálkozz. Szerintem olyan hű de sokan nem játszhatják. Amikor először regéltem, nem is tudtam meccsbe lépni. Aztán kipróbáltam, mert a GS-ben jókat írtak róla, az én tapasztalataim azonban elég negatívak voltak. Nyilván ez egy szubjektív dolog, ettől még tetszhet másnak, de pl reklámozni sem nagyon láttam, így nem csoda ha sokan nem is hallottam róla.
  • Party Hard
    #85
    Csak úgy izzik a fórum...
  • Party Hard
    #84
    Jól látom, hogy magyar klánok nincsenek?
  • Party Hard
    #83
    Üdvözlet!
    Ebben a pillanatban kezdtem a játékot.
    Magyar oldalakat tud valaki ajánlani?
    A kredit is lehet érdekelne ha jó biznisz
  • maross
    #82
    Koszi az uzleteket. Meg mindig van belole boven, akinek kell dobjon mailt a maross kukac webgalaxy pont hu -ra.
  • buckrogers
    #81
    Nekem kell, ment pü.
  • buckrogers
    #80
    pü.
  • maross
    #79
    meg mindig van 3600 meteor credit 500 forintert...hihetetlen hogy nem kell senkinek :)
  • xidiotequex
    #78
    http://www.samsung.com/hk_en/support/model/NP300E5A-S06HK-techspecs

    Ilyen laposom van esetleg nincs valami tweak vagy valami hogy eldöcögjön rajta? Furcsa mert mással vígan játszom ez pedig minimum grafikán szaggat. Egy Mechwarrior online meg high-medium közötti beállításokkal megy.
  • kashuka
    #77
    eladó

    16500 ft értékű kupon a játékhoz olcsón!

    itt: [email protected]
  • tutituti
    #76
    Hát igen.Bár én nyitottam az utóbbi időben sajnos eléggé elvette a kedvem a P2W.

    valszeg a mechwarrior online csúnyán betett neki pedig...!
  • kerla
    #75
    Bevallom én nem is ismerem a játékot, csak csomagban vettem 3 játékhoz kódot, amiből csak az egyikkel játszom, a másik kettő se menjen veszendőbe, így jelképes áron megválok Tőlük. ahogy olvasom ez 50 dollárt ér, én 3000 ft-ot kérnék érte, ami jelnlegi árfolyamaon kevesebb mint harmad ár...

  • Malakai
    #74
    Sajnos abszolúte p2w lett a játék, mi sem bizonyítja jobban, mint semmi más nem megy itt sem, mint az emberek próbálják eladni ingame pontjaikat.

    ... sajnos ...
  • kerla
    #73
    Sziasztok!
    Hawken 7200 Meteor Credit kódom eladó, ár megegyzeés szerint, privátban keressetek.
    üdv

  • Bucser
    #72
    Ha pay to winre gondolsz az mwo-ra annyira azert nem igaz, a free2pay meg elegge hasznalhato. Premium idovel csak 30%ot grind idon. Plane miota nincs rearm repair.
  • s1lkforrent
    #71
    Jelenlegi állapotában kell is a felajánlott bétás kredit hozzá, mert erősen Free2Pay szagú lett a drága. Nem gond, a Mechwarrior Online is ugyanez pepitában, szóval a mechimádók két ágról is le vannak húzva.
  • maross
    #70
    Nalam is van par 3600os kredit 500huf-ert, ha kell valakinek.
  • kokos
    #69
    Hay!Nagyon igazságos ez a játék!!!!Ha sok pénzed van akkor te vagy a legjobb....mert szarrá fejlesztheted magad,a meteor pontjaiddal.Ennyire zsugori egy játékot!Inkább ne csinálták volna meg!
    Ne költsetek rá!Mert a túloldalnak mindig több pénze lesz!Hy!
  • HeadHunter86
    #68
    Hali, van 7200 meteorkreditem. Érdekel valakit? Egy 1000 HUF-ra gondoltam.
  • littleNorbi
    #67
    Helló!
    Miért van az, hogy ha meghalok kétszer, és harmadszorra belépek a játékba, akkor már a képernyőimen nem jön ki semmi (élet, stb.), lőni sem bírok, de mozogni birok a pályán, és meg is tudnak semmisíteni?
  • kokos
    #66
    Hmmm,olyan androidos érzésem van!
  • kokos
    #65
    Viszont a mostani állapotában ahogy van nem lesz jó!Fizetni kell mindenért...ha nem költesz rá nem fejlődsz!Semmit nem fejlődik!A world of tank-hoz hasonlítom!Csak ott pénz nélkül is lehet fejlődni persze lassabban!
  • kokos
    #64
    Hy!Ma kipróbáltam a játékot.....nagyon jó!
  • SovereignXY
    #63
    Üdv emberek!

    Nem tudjátok véletlen hogy pontosan miuért jár HC? kill, AA megtartás mi?
  • Kashimus
    #62
    Sziasztok Hawken Pilóták,

    Örülök ,hogy itt is szép számmal vagyunk magyar pilóták.
    Aki még játszó partnert esetleg csapatot keres itt nézzen körbe.:www.hawken.hu
    Itt a Houruck nevű srác "toboroz" magyar embereket meg építi a magyar közösséget.Na meg a hivatalos fórumon is.
    Továbbá ő Black Steel Brotherhood Eu ágazatának az egyik vezetője.
    Ide is keres embereket nem kell vérprofinak lenni sima casualokat is felvesznek.
    http://blacksteelbrotherhood.enjin.com/home

    Gondoltam itt is megosztom,ha nem probléma és persze ha még nem hallottatok róla.
  • DozenHUN
    #61
    látom még nem elég ismert a game :) magyar honlapja is haláli :D
    sztetek melyik a jobb a scout vagy a berserk?
  • tutituti
    #60
    én is nyomom a beta-t.nagyon elkapott a hangulata
  • Bekalolz
    #59
    2 napja letöltöttem ezt a játékot és k*rvára tetszett. :D
    Csináltam is 2db Gameplayt.

  • vaakuum
    #58
    Érdekes, ha átállítom a jelszót arra, amit eredetileg akartam, akkor az új accountnál is kifagy a launcer, pedig az átállítást simán elfogadja.
  • vaakuum
    #57
    Kreáltam új accot, de beadtam neki a régi passwordot, azzal sem volt hajlandó elindulni. Direkt kipróbáltam, hogy ha szándékosan rossz jelszót írok, akkor reklamál, de ennékl semmit, csak megállt a bejelentkezés folyamata. Aztán új passwordot kértem, és elkezdett szépen letölteni.

    Éjfélig európai szervereken, aztán USA szervereken toltam....mivel valami 3-ig sikerült előtte ülni, most eléggé romos vagyok, de úgy tűnik, igencsak jó lesz ez a játék. Pont azok vannak benne, amiket az MWO-ból hiányoltam, és amivel ott nem voltam kibékülve.
    Főleg az irányítás nagyon jó, hogy fps alapú, illetve a szervereknél már most a háromféle játékmód.
    Az USA 32 fős missile szervere hihetetlen király !
    Persze igencsak béna vagyok még, a több szintes játéktér egészen meg tud kavarni, illetve az a bosszantó, hogy sokszor nem tud felemelkedni elég magasra a robot, mert gondolom, hogy felakad valamelyik testrésze és csak erőlködik egy darabig, aztán fuel hiányában visszaesik. És néha akkor sem megy fel, ha sima fal előtt indulok el, pedig elvileg a teteje még játszható, hiszen volt ott fenn másik robot is. Ezt még ki kell tapasztalni.

    A fegyverek és a robot fejlesztése itt kötött sorrendű? Tehát amikor összegyűlik valamennyi xp, akkor a fegyver alatt megjelenik egy csík, hogy akkor az a fegyver majd fejlődik valahogyan? Lehet ezt befolyásolni? Lehet később többet is változtatni a fegyverzeten, vagy mindig abból a háromból kell gazdálkodni, amit az alap robothoz felajánl, és azokat kell fejleszteni?