Amerika kapitány: Az első bosszúálló
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt hiszem, a lényeg inkább a mangán van. Mert azt egyértelmûen lehet definiálni, és ami manga-adaptáció, az biztos, hogy anime.
Hát, azért a Gantz egy kicsit beteges, legalábbis nekem, de valóban a felnõtt tartalom kategória.
Szokásos unalmas képregény-hõs adaptáció. Mondjuk a Green Lanternnél jobb volt.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
"A filmben a Fantasztikus Négyesben is fõszereplõ Chris Evans kapta meg Steve Rogers szerepét (lõttek a crossovernek?)"
Viktor, azért ekkora barom kérdést nem illik feltenni. Crossover nem lehetettt volna semmiképp, mert a F4 jogai a Foxnál vannak. Meg amúgy is rebootolják.
Viktor, azért ekkora barom kérdést nem illik feltenni. Crossover nem lehetettt volna semmiképp, mert a F4 jogai a Foxnál vannak. Meg amúgy is rebootolják.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Azért elég fura lett volna ha a '40-es években kiadnak egy képregényt amiben Objektivitás kapitány a gonosz amerikaiak túlkapásai ellen harcol, természetesen a törvényes keretek között: panaszt nyújt be, kérvényt ír, stb. Csak semmi önbíráskodás! Sõt, ma is fura lenne. Én nem olvasnám.
Gantz. Legjobbforevör!
Ahogy vesszük. A japánoknak nincs külön szavuk a rajzfilmre az animén kívül. A Narutot meg koreaiak rajzolták és animének tartjuk. A Niels Holgersson-t japánok és nem animeként került be a köztudatba. Ez számomra azt mutatja hogy mindenféle különbségtétel önkényes.
Amúgy csak jótanács, ne a MyAnimeList-bõl indulj ki mert csúnyán ráfázhatsz. Nézd meg pl. ott a Gintama-t, na az valami überfos egy darab, legalábbis nekem az és mégis milyen helyen szerepel.
A legjobb, ha szépen magadra hagyatkozol kicsi utána nézel, milyen stílus, mirõl szól stb.
A legjobb, ha szépen magadra hagyatkozol kicsi utána nézel, milyen stílus, mirõl szól stb.
Na jó, lehet, hogy kicsit erõs volt, de ne egy csihi-puhi anime-al példálozzunk ha már a felnõtteknek vs gyerekeknek szóló darabokon diskurálunk.
Ha neked a Black Lagoon tetszik, akkor kétlem, hogy a Renmei is tetszeni fog, de azért tehetsz egy próbát.
Ha neked a Black Lagoon tetszik, akkor kétlem, hogy a Renmei is tetszeni fog, de azért tehetsz egy próbát.
Nem mondod..ouch...nos, csak neked..az anime szo jelentese animacio, mindazonaltal a nyugati orszagokban a japan (stilusu) rajzfilmeket hivjak igy, ebbe beletartoznak a full cgi-k is..de nem tolem tudod, okes? (Japanban meg mondjuk mindent, ami animacio...)
Bovebben
Bovebben
Nem mondod...Black Lagoon (mar attol eltekintve, hogy szvsz a legjobb action/seinen anime) a Myanimelist-en a 157. a tobb 1000-bol (ranked 157, popularity 45)...jo nagy szar ...A Phantom meg 169. (ranked 169, popularity 223)..masik szar...(a Haibane Renmei ranked 263., popularity 180...hmm, nem ismerem, de koszi a tippet)
Nem akart elgondolkodtatni, tanítani, vagy mélyenszántó társadalmi-vallási-politikai témákat feszegetni.
Azért a biztonság kedvéért a jófiúk (USA) verik szét a rosszfiúkat (nácik). A prekoncepciók se egyik napról a másikra épülnek be ám az emberbe...
Azért a biztonság kedvéért a jófiúk (USA) verik szét a rosszfiúkat (nácik). A prekoncepciók se egyik napról a másikra épülnek be ám az emberbe...
a jók elgyepálják a rosszakat
Pont ezért kell megállapítani, hogy ez egy "faék egyszerûségû valósággal köszönõviszonyban sem álló akciófilm".
Pont ezért kell megállapítani, hogy ez egy "faék egyszerûségû valósággal köszönõviszonyban sem álló akciófilm".
De szét nem rúgták az amcsik seggét ott sem, a végére csak elfogytak a németek, ráadásul az akciójuk is totális kudarcot vallott. Ettõl függetlenül tény, hogy a filmben mégis a német katonák a szimpatikusak. Már amennyire egy halálra ítélt orvgyilkos különítmény szimpatikus lehet 😊.
Amúgy nekem Red Skull is szimpatikus volt 😊.
Amúgy nem értem, minek kell ilyen látványosan megállapítani egy fiataloknak szóló, faék egyszerûségû valósággal köszönõviszonyban sem álló akciófilmrõl, hogy az egy fiataloknak szóló, faék egyszerûségû valósággal köszönõviszonyban sem álló akciófilm.
A szuperhõsös képregény egy ilyen mûfaj. Picit fantasztikus, picit buta, ellenben mozgalmas, és a jók elgyepálják a rosszakat. Az Amerika Kapitány szerintem jó film. Mint képregényadaptáció, nem tudom, mert nem igazán ismerem az alapokat, de mint szórakoztató akciófilm, mûködik.
Amúgy nekem Red Skull is szimpatikus volt 😊.
Amúgy nem értem, minek kell ilyen látványosan megállapítani egy fiataloknak szóló, faék egyszerûségû valósággal köszönõviszonyban sem álló akciófilmrõl, hogy az egy fiataloknak szóló, faék egyszerûségû valósággal köszönõviszonyban sem álló akciófilm.
A szuperhõsös képregény egy ilyen mûfaj. Picit fantasztikus, picit buta, ellenben mozgalmas, és a jók elgyepálják a rosszakat. Az Amerika Kapitány szerintem jó film. Mint képregényadaptáció, nem tudom, mert nem igazán ismerem az alapokat, de mint szórakoztató akciófilm, mûködik.
14 eves serdulo srac homoerotikus kommentjet nem szivesen olvasom. affene, azt hittem ez nem az ipon :\\
killall imagent
Na neked is sikerült megtalálni a két legszarabb anime-t😄
Ha már példálóznia akarsz akkor már inkább jobb példákat keressél, amiknek mélyebb mondanivalója van, amit gyerek meg aztán nagyon meg sem ért pl. Haibane Renmei
Ha már példálóznia akarsz akkor már inkább jobb példákat keressél, amiknek mélyebb mondanivalója van, amit gyerek meg aztán nagyon meg sem ért pl. Haibane Renmei
Te vagy a hulladék, kis dagadék XD
Gyerekek! Én ha röhögni akarok, csak bejövök az SG-re egy filmkritika fórumra és elolvasom a "Ez szar", "Az szar" hozzászólásokat.
1.) Amerika Kapitánya a cím. Tehát nem Dzsahurini Piros Topánkája, vagy Sztálin Élete. Ha megnézed a mûfaját nem mûvészfilm, dráma, sõt még csak életrajzi sem. Tehát aki egy fordulatos, dráma, mûvészi filmet várt, egyedi, soha nem látott történettel, az nem ezt nézi meg. Ha meg megnézte, magára vessen.
2.) Képregény-film. Tehát a célközönség nem az a befásult 40 éves balkáni segédmunkás, aki örül ha luk van az ülepén, hanem a nyugati, képregényen felnõtt fiatalok. Ha nem láttál még képregényt, ha nem vagy nyitott a szuperhõsös, világmegmentõs filmekre, akkor megint csak nem a te mûfajod.
3.) Ha egy kellemes akcióra vágysz, vagy egy képregénybõl ismert arcra, esetleg szereted a világmegmentõs filmeket, amiben van kellõ mennyiségû humor is, akkor egy Képergény-Adaptációra ülsz be.
4.) Az elsõ két pontban foglaltakat azonnal ki lehet deríteni:
Cím: Amerika Kapitány - Az elsõ bosszúálló
Mûfaj: Amerikai Sci-fi akció
Tartalom: Az Amerika Kapitány a Marvel univerzum kezdeteire koncentrál...
és ennyi. Rögtön tudod hogy mi ez. Esetleg még megnézed a bemutatót.
Ha csak nem vakon mész moziba és úgy ülsz be egy filmre hogy azt se tudod mirõl van szó, akkor nem fog meglepetés érni.
forrás
A film célközönségének elérte a célját. Szórakoztatott. Nem akart elgondolkodtatni, tanítani, vagy mélyenszántó társadalmi-vallási-politikai témákat feszegetni. Aki minden filmre úgy ül be hogy "világmegváltó" vagy Sz.P. szavaival élve "büntetõ", az persze hogy csalódni fog. Én csak szórakozni akarok. Ennyit meg is kapok az esetek 80%-ban.
Szerintem.
1.) Amerika Kapitánya a cím. Tehát nem Dzsahurini Piros Topánkája, vagy Sztálin Élete. Ha megnézed a mûfaját nem mûvészfilm, dráma, sõt még csak életrajzi sem. Tehát aki egy fordulatos, dráma, mûvészi filmet várt, egyedi, soha nem látott történettel, az nem ezt nézi meg. Ha meg megnézte, magára vessen.
2.) Képregény-film. Tehát a célközönség nem az a befásult 40 éves balkáni segédmunkás, aki örül ha luk van az ülepén, hanem a nyugati, képregényen felnõtt fiatalok. Ha nem láttál még képregényt, ha nem vagy nyitott a szuperhõsös, világmegmentõs filmekre, akkor megint csak nem a te mûfajod.
3.) Ha egy kellemes akcióra vágysz, vagy egy képregénybõl ismert arcra, esetleg szereted a világmegmentõs filmeket, amiben van kellõ mennyiségû humor is, akkor egy Képergény-Adaptációra ülsz be.
4.) Az elsõ két pontban foglaltakat azonnal ki lehet deríteni:
Cím: Amerika Kapitány - Az elsõ bosszúálló
Mûfaj: Amerikai Sci-fi akció
Tartalom: Az Amerika Kapitány a Marvel univerzum kezdeteire koncentrál...
és ennyi. Rögtön tudod hogy mi ez. Esetleg még megnézed a bemutatót.
Ha csak nem vakon mész moziba és úgy ülsz be egy filmre hogy azt se tudod mirõl van szó, akkor nem fog meglepetés érni.
forrás
A film célközönségének elérte a célját. Szórakoztatott. Nem akart elgondolkodtatni, tanítani, vagy mélyenszántó társadalmi-vallási-politikai témákat feszegetni. Aki minden filmre úgy ül be hogy "világmegváltó" vagy Sz.P. szavaival élve "büntetõ", az persze hogy csalódni fog. Én csak szórakozni akarok. Ennyit meg is kapok az esetek 80%-ban.
Szerintem.
Ha már ezt hoztad fel. Az anime és a rajzfilm két különbözõ dolog.
hát ez... ez egyszerûen... szaaar!
There are 10 types of people in the world: those who understand binary and those who don\'t.
" engem peldaul teljesen mas dolgok (igy musorok is) masok erdekeltek, mint most."
mondod ezt úgy, hogy megnézted az amerika kapitányt.
zavart érzek az erõben.
mondod ezt úgy, hogy megnézted az amerika kapitányt.
zavart érzek az erõben.
Kicsit nevetseges latni, ahogy 2 emberke virtualisan gyepalja egymast, ugy, hogy mind2nek eros tevkepzetei vannak a mufajt illetoen..A rajzfilm nem egyenlo gyerekmusorral (legtrivialisabb pelda: Az Ido Urai) es ez kiemelkedoen igaz peldaul a tavol-keleti rajzfilmekre (1 Black Lagoon vagy 1 Phantom - Requiem for a phantom minden, csak nem gyerekmusor)
Azert nezzunk mar egy statisztikat a rajzfilmnezettsegrol, es hadd tippeljek igy latatlanban arra, hogy nem a 20-30 eves korosztaly van tobbsegben. Most mar ertheto a korra tett nem lekicsinylo negativ celzasom?
Kor igenis szamit erdeklodesi teruletnel, engem peldaul teljesen mas dolgok (igy musorok is) masok erdekeltek, mint most. Nalad nem igy van?
Kor igenis szamit erdeklodesi teruletnel, engem peldaul teljesen mas dolgok (igy musorok is) masok erdekeltek, mint most. Nalad nem igy van?
killall imagent
Azt értem "bármi" alatt, hogy ha megnézel egy filmet, akkor egy kívülálló nem fogja tudni megmondani elõre, hogy neked tetszeni fog vagy nem fog tetszeni az alapján, hogy szõke a hajad, hogy van-e tetoválásod, hogy 5 gyerek apja vagy, vagy, hogy 26 éves vagy.
A tetszés nem egzakt tudomány. Egy kisgyerek is utálhatja a legújabb családi filmet. Egy öregembernek is tetszhet a Zöld Lámpás. Százalékos esélyek lehet, hogy vannak, de amit a hurka írt, az baromság, ilyen logikájuk csak 12 eves mcdonaldson hizlalt amerikai alsogatyas kisgyerekeknek van. Hopp.
A tetszés nem egzakt tudomány. Egy kisgyerek is utálhatja a legújabb családi filmet. Egy öregembernek is tetszhet a Zöld Lámpás. Százalékos esélyek lehet, hogy vannak, de amit a hurka írt, az baromság, ilyen logikájuk csak 12 eves mcdonaldson hizlalt amerikai alsogatyas kisgyerekeknek van. Hopp.
"kor vagy bármi függõ"
Nem tudom mit értesz bármi alatt, gondolom bármit és igen befolyásolja az embereket a bármi. lol A kor? Az is, hisz minél tapasztaltabb leszel, többet olvasol, több filmet látsz, többet élsz, némileg átalakul az értékrended. És lehet korábban tetszett egy film, mert új volt számodra, még nem láttál hasonlót, késõbb már nem fog, mert unod a kliséket és a sablont. Egyszerûen nem akarod ugyanazt megnézni huszadjára, csak más köntösben.
Nem tudom mit értesz bármi alatt, gondolom bármit és igen befolyásolja az embereket a bármi. lol A kor? Az is, hisz minél tapasztaltabb leszel, többet olvasol, több filmet látsz, többet élsz, némileg átalakul az értékrended. És lehet korábban tetszett egy film, mert új volt számodra, még nem láttál hasonlót, késõbb már nem fog, mert unod a kliséket és a sablont. Egyszerûen nem akarod ugyanazt megnézni huszadjára, csak más köntösben.
"ha azt hiszed, hogy korfüggõ vagy bármi más függõ az, hogy kinek mi tetszik."
Voltal gyerek? Korral a film egyszerusegere es opcionalis celkozonsegere utaltam.
Voltal gyerek? Korral a film egyszerusegere es opcionalis celkozonsegere utaltam.
killall imagent
Annyi elvarasom volt ,hogy lassak egy atlagos -jo veri a gonoszt- es egyszeru latvanyfilmet.
Hat orommel jelentem, teljesult sot sajnos meg tul is szarnyalta..
Hat orommel jelentem, teljesult sot sajnos meg tul is szarnyalta..
killall imagent
elhasznált wc papír film
Nem éppen a leglátványosabb képregény film ... mármint ami a szuperhõst illeti. Mert eddig ált a hõs és tettei voltak látványosak, itt meg igazából azon kívül, hogy futott, ugrott meg boxolt, nem sok látványosat csinált 😊
De egynek jó volt ... én egyébként is szeretem a hasonlóan eltorzított WWII filmeket.
De egynek jó volt ... én egyébként is szeretem a hasonlóan eltorzított WWII filmeket.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Úristen, mire számítottál. Mindenesetre te is valami hamburgerzabáló lehetsz (vagy csak alacsony az IQ-d), ha azt hiszed, hogy korfüggõ vagy bármi más függõ az, hogy kinek mi tetszik.
Jó film volt ez! 😊 Steampunkos látványos jó! A bosszúállók meg a legvárósabb film jövõre!
Képregény = popkultúra = egyszerûség. Nem kell sokat várni. Ha zavar, hogy nem bonyolult, nézz svéd mûvészfilmeket, garantált, hogy napokig agyalsz majd, mit láttál (mondom úgy, hogy én néztem ilyeneket és tetszettek).
Gaming is believing.
II. vh azért nem egy egyszerû téma. Akinek meg amúgy is elege van a hõs amerikai oldalból, annak fõleg nem javallott ilyen film. Én azt mondom vannak erõsebb képregények, Hugo Weaving meg nagyon nagy színész és az új Supermanben szívesebben láttam volna.
A legszánalmasabb jelenet az egész filmben az, amikor a néger a német tankban el kezdi oltani a népet hogy õ onnan tudd németül, hogy 3 évig járt a harvard-ra. (Az 1940-es években csak ez volt a jellemzõ). Bár ez egy fantasy film így minden lehet benne.
spoiler/ nagy amerika szetszteroidozott kispocsbol nagypoccse valt gyurkagyurival csunya nacikat ol. (sztori szar - faek egyszerusege mellett teletuzdelve rohejes jelenetekkel, nemelyiknel mar ereztem a "hulyeknek van" karika letjogosultsagat) egyszeri filmnek elmegy, de meg egyszer csak akkor neznem meg, ha be lennek zarva egy ures szobaba begipszelve alkohol es kaja nelkul egyedul.
szummazva: fantaziatlan klisekkel teli budi papir(nak se) 12 eves mcdonaldson hizlalt amerikai alsogatyas kisgyerekeknek.
szummazva: fantaziatlan klisekkel teli budi papir(nak se) 12 eves mcdonaldson hizlalt amerikai alsogatyas kisgyerekeknek.
killall imagent
miért?
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
hulladek
killall imagent