Wildstar - az MMO-k új királya?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha pvp-zni akarsz, nyilván valami harcos kasztot kell választani, nem kereskedõt, farmert vagy tudóst😊 Aki azokat választja, valszeg nem érdekli õket a harc annyira...
fu ez kurva jol hangzik, a trailer meg nagoyn jo!!
like
like
anti hero
AHogy én értelmeztem van a 4 leírt stílus, és amellé választod hogy harcos vagy varázsló vagy egyéb leszel.
Így pl a felderítõ harcosként "orgyilkos", rangerként "sniper" varázslóként "láthatatlan assasin".
A katona harcosként "tank", varázslóként "paladin" rangerként "pisztolyhõs"
stb.
Legalábbis szerintem ilyesmi lesz. Nem ez lesz a kasztod neve, az gondolom marad a tudós meg a farmer, az alkaszt meg amolyan skilltree féleség.
Így pl a felderítõ harcosként "orgyilkos", rangerként "sniper" varázslóként "láthatatlan assasin".
A katona harcosként "tank", varázslóként "paladin" rangerként "pisztolyhõs"
stb.
Legalábbis szerintem ilyesmi lesz. Nem ez lesz a kasztod neve, az gondolom marad a tudós meg a farmer, az alkaszt meg amolyan skilltree féleség.
A gameplay alapján nekem úgy tûnik, hogy gyakorlatilag a WoW-ot másolja csak sci-fi(bb) környezetben. Lehet kipróbálom, ha ingyenes lesz, de elõre látom, hogy nekem marad a World of Tanks <#mf2>#mf2>
gondolom harcos v mágus lesz mindenki és amellé még vmi. Nem teljesen érzem a balance-ot a dologban o.O Bár lehet csak én várok minden mmo-tól játszható pvp részt 😄
A hangulatkeltõ videó nagyon megfogott, a gameplay videó már kevésbé, de attól még érdekes lehet. Ez a második kaszt pedig nagyon érdekessé fogja tenni a játékot, és remélhetõleg változatossá is.
hát nem tudom, eddig senkit sem nyûgözött le különösebben ez a játék akikkel tartom a kapcsolatot <#confused>#confused>
practitioner of the forbidden arts of death
Mágus, tudos, gyüjtögetö.
Lehetöség szerint egy classt, egy féle kép hivj.
Lehetöség szerint egy classt, egy féle kép hivj.
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."