479
Nokia N9 és minden ami vele kapcsolatos
  • gunners
    Energiatakarékos üzemmódba teszem akkor hány nappal többet használhatom?
  • gunners
    Van olyan hogy feloldás dupla kattintással na ha én lezárom a telot gyoorsan rábökök semmi :( Visszaállítsam a gyári beállításokat?
  • centopani
    probald meg igen, annak mindehogyan kene segitenie
  • gunners
    Köszi:) de megint hívtam próba képp ügyfélszolgálat és índítom a hívást utána kép nuku hang meg van és nem reagál semire nem tudom letenni :( Állítsam vissza a gyári beállításokat?
  • centopani
    nyomsz neki egy restartot es helyreall :) nekem is lenne egy kerdesem, tud valaki valami jo kis video konvertalo programot az n9re??
  • gunners
    Ma hívtak és nem jelzett semmit e telo hogy zöld gomb vegyem fel xD Másodszorra már jó volt de letenni nem tudtam fekete volt a képernyő és a reggeli ébresztő hiába akartam kikapcsolni nem reagált hogy kinyomjam csak a lezárógombra ilyenkor mi van ? :(
  • centopani
    forditsd kijelzovel lefela a telefont...
  • ajem kisa
    Szerintem este elég zavaró. nálam az n8 este 7-től éjszakai kijelzőn van a sleepscreen vagy milyen progival!
  • centopani
    ha tul halk a telefon akkor jo szoszmotolest http://www.n9fanclub.com/2011/11/how-to-increase-boost-nokia-n9-sound.html
    de lehet rendesen irni, beallitasokban ott van minden
    az ora a lezart kepernyon pedig, hmm en nem vennem le jo helyen van az ott, meg eleve csak a magaban az ora fogyaszt aramot, a fekete szint nem a telefon generalja hanem azok a ledek le vannak kapcsolva, nah meg itt a video is :)
  • xBobtailx
    ekkor
    :)
  • oneal1
    az időt mutatja mindig:) ill valahol ki lehet kapcsolni, de szinte nem nyersz vele semmi + akksi időt, szóval felesleges!
  • oneal1
    nekem abszolút nem halk.

bár attól függ, hogy mit állítassz be.

ha rossz minőségű hangot akkor az lehet jóval halkabb.
    vagy gyári hangot használsz?
  • Ádus1987
    Akkor megkérdezem harmadjára is hátha valaki segít. NEKTEK IS ILYEN HALK A CSENGETÉS? Hiába vesztem maxra akkor is nagyon halk, mind az sms mind a hívás.
  • gunners
    Mikor lezárom akkor a időt látom és mikor kapcsol ki a világítás ?:)
  • gunners
    Sms írásnál nem lehet normál hagyományosan gépelni ha lehet hol lehet beállítani?
    Köszi :)
  • centopani
    1. a keszulekbe semennyire se tudnak belenyulni, szoval gyari fuggetlen mindegyik meg a szolgaltatonal vasarolt is...
    2. letoltod a programot a pc-n, telon engedejezed a idegen forrasbol torteno telepiteseket... ha ez is megvan, akkor letoltod ovibol a file managgert, utana atkuldod a pcbol a programot a telefonra, file managgerrel kikeresed, rakatt,instalal es megy :)
  • gunners
    A telenornál lévő n9 abba beleteszi a saját témáját vagy nem tudnak bele tenni meg mikor bekapcsolom akkor benne lehet a telenor ikonja üdvözlőként vagy sem?
  • ajem kisa
    NNNNNNNA! Kisebb-nagyobb szóváltás után mégiscsak sikerült a bankkal helyretennem a dolgokat, most végre nincs költekezési limitem (heti 200€ volt a limitem állítólag, de erről nem is tudtam eddig lol!)!
    Így most megrendelhettem feketében a 64gb-osat! 3-4nap a szállítás! Annyi elég is lesz mert rendelnem kell micro simkártyát is!:)
    Naccerű!
  • oneal1
    akkor sem megy tönkre ha naponta töltöd!
  • Ádus1987
    És hogyan kell rá felrakni? Meg akkor a csengetés hangerejére mit mondtok? És ha 2 naponta feltöltöm akkor nem fog hamar tönkre menni az akksi szerintetek? Mert ebben nem nagyon lehet cserélni szerintem...
  • centopani
    http://n9-apps.com/lpmcustomizer ezt tegyetek fel ra, jo kis program :)) szerintem a feher nem lesz nagy cucc... nem olyan matt mint a kek vagy a tobbi, hanem olyan mint pl az iphone 3, egy ujjlenyomat lesz az egesz telefon tole... nekem is 2napra allt be a cucc :)
  • oneal1
    jaah, fehérben biztos ütős lehet!:)

bár nekem kék a best!:)
  • ajem kisa
    Az zsír, akkor még 1ok, hogy ez a nekszt telóm!
    (Bakker a bank megszop*tott, így eltolódik a vásárlás, de azóta már "csak" 627€) :D De lesz fehérben is náluk, de megkellene nézni élőben is, hogy mit mutat úgy!?
  • oneal1
    én elég aktívan használom a telefont és ez elég gyenge kifejezés...:D

nekem igy beállt 2 napra.
  • ajem kisa
    Csaaak 3-4nap?:D
    Az nagyon is jónak mondható, nézz utána a legdrágább telók mennyit bírnak, vagy bármelyik okostelónak!;)
  • Ádus1987
    Pont ezzel kapcsolatban lett volna a következő kérdésem. El lehet e tüntetni az órát? Mert kicsit zavar, hogy hiába van billentyűzáron folyton mutatja az időt. És ha leszedem ezt a progit, azt hogyan kell felrakni a telóra?

A másik kérdésem pedig, hogy az sms és a hívás hangerejét hogyan állítjátok hangosabbra? Az sms-nél nem tudom. A hívásnál amikor csörgetnek fel van nyomva maxra a hangerő ha nyomom az oldalán. De ez nagyon karcsú. Gyakorlatilag nem is hallom, ha nincs a közelbe a telefon...:S

( Amúgy az akksi, ha nem is használom semmire a telefont, csak úgy van. Maximum telefonálok rajta párszor, akkor max 3-4 napot bír. Ez ami még elég karcsú szerintem...)
  • oneal1
  • xBobtailx
    "Nokia N9 okostelefonod van? Telepítsd az ingyenes Nokia Link programot a számítógépedre, és segítségével töltsd át a Nokia N9 mobilodról kedvenc zenéidet, fotóidat, videóidat a PC-dre. Csak egy kattintás" ;)
  • Morphin
    Én az 5800 miatt fogalmazzunk úgy, hogy elpártoltam a Nokiától.Haladni kell a korral és egyelőre a Nokiának ez nem megy.Vagy más oldalról megközelítve a trendekkel nem tud versenyezni.Ha létrejön a mobile windows-os okosság lehet még szóba jöhet nálam,de a jelenlegi kínálat elég gyér.Volt sok Nokiám és anno a 3650-el szerettem bele a Symbian mizériába...ez az 5800 idején 180fokot fordult.Örülök, hogy féláron eltudtam adni karc és hiba mentesen cirka 1 éves korában.Vigyáztam rá, mint a szemem fényére.Mondjuk elég rossz vétel volt, mert amikor kijött még nem volt pénzem rá, amikor meg megvettem már elavult volt.
    Az SGS-re mind szoftveresen mind hardverileg egy rossz szót nem tudok mondani...sztem az egyik legjobb telefon, hogy valaki megszeresse az Androidot.

Kisa valamit félre érthettél sztem...én megtudnám szokni a Nokiát is, mint írtam volt pár és szerettem is, de fent felvázoltam most miért nem.És a mondanivalód végére reagálva teljes mértékben elfogadom más véleményét,igényeit pusztán felvázoltam az enyémeket.(valószínűleg nem ebben a topikban kellett volna)
    Mindenki magából indul ki szokták volt mondani és alapvetően azt tartja jónak,helyesnek amit éppen Ő csinál...
    További kellemeset!
  • centopani
    haho, probalta mar valaki ezt a programot??
    http://n9-apps.com/lpmcustomizer
  • Ádus1987
    Alapjában véve tetszik. Csak mint említettem, nekem leginkább a zene a legfontosabb. Éjjel nappal hallgatom, bent munkahelyen is. Így ezt eléggé sajnálom...Leszedtem a 200 forintos Sigma playert is de csontra ugyanaz mint a béta. Nem is értem mi a különbség. A Samsungról, meg annyit, hogy öcsémnek másfél éves érintőképernyős Samsungja van. Meg nem mondom most a típust. És már 2x lett rajta szoftver frissítés. És teljesen meghalt az érintőképernyője. Össze-vissza reagál nem érzékel...Volt egy pár telefonmárkám, de a Nokia az amit mindig csak az újítás miatt cseréltem le. Soha nem azért mert bármi is elromlott volna rajta. Az 5800 2 éves volt, és a mai napig hibátlanul működött, nem lassult be, rendesen reagált mindenre...Elvből nem veszek már mást csak Nokiát.
  • oneal1
    pr 1.2 :)
  • ajem kisa
    Nekunk ugyan ez a véleményunk,csak forditva.Én az almát és a samsungot az androiddal egyutt soha nemfogom tudni megszokni,nekem olyan hatasa van, mint annakidején a siemens és alcatel teloknak volt.És ahogy a te szemszogedbol jol latod a dolgokat,csak az nem megy még, hogy azt elfogadd, hogy masoknak is van sajat véleményuk. És ez igy kerek, sooot...:)
    pisz
  • Morphin
    Az lehet, hogy egyedi és van aki szereti is (akinek pl válaszoltam, pont nem talál benne semmit meg nem úgy müxik ahogy kéne), de ez telefon basszus.2napig ha érdekel, hogy hogy néz ki.Természetesen ha egy telefon szép is az plusz dolog,de az elsődleges a kezelhetőség szerintem.
    Galaxy-val meg nem tudom mi bajod.Egy brand lett manapság és a felső kategóriás készülékek messze a piac legjobbjai között vannak.Minden esetre én csak jókat kívánok, nem élet-halál harc egy telefon kérdés.A lényeg azon volt a mondanivalómban, hogy 130e Ft-ból én nagyon nem ilyet vettem volna...de ez megint csak az én szubjektív véleményem.
    Üdv
  • xBobtailx
    "Színek Fekete, cián, bíbor, fényes fehér"
  • oneal1
  • ajem kisa
    N8-ra is van swipe legalább 1éve!!! Az alma meg mennyiszer is lett perelve ilyenek miatt!??
    Én nemfogom védeni sem az almát sem a nokiát, de az ilyen érvekkel elmehetnek hátra vokálba bármiről is legyen szó! Így nemlehet "vitatkozni"! Vagy egyesek szerint halálraítélt a meego, a nokia (az n900 ami évek óta kilett adva, mégis úgy tartja az árát mint az arany!:D), az amd, a mittomémmi, de ha ezek nemlennének, akkor megfizethetetlen lenne az alma és a galaksziesskettő, meg az intel és a többi!
    Persze van aki az e-penisre gyüjt, de telefonálni már nincs kess a feltöltőkártyán! És ahogy én nemszólok bele, hogy ki mire költi a pénzét, és milett volna jobb helyette, ez maradjon privát dolog szerintem! Nehogy vitát szítsak jajjj!:D
  • xBobtailx
    ez nem az a szoba, itt szeretjük az egyedi és nagyszerű N9-et, ami nem állt be a sorba, és nem lehet egy lapon említeni egy... Galaxyval?! :)
  • centopani
    hmmm jobb otletem mar nincs, passz nem tudom h oldhatnad meg jobban a zenes dolgokat... remelem valami az eszedbe jut, amugy ezt leszmitva mit gondolsz a telefonrol??
  • schumimodells
    Nem vettétek észre,hogy bár a gyártók oda-vissza perelik egymást,de a Nokiát senki sem meri beperelni? Ez ezért van,mert a Nokiának nagyon alap dolgoknak a licensze van a birtokában,például GSM modul.
    Javitsatok ki,ha tévedek.