Nokia N9

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ajem kisa
LOL!!!😄
Még jó, hogy tegnap nem sikerült megrendelni, mert ma már csak 649,9€!!!😄
Tegnap meg 689€ volt! Na addig most nemadom fel amig nemsikerül!

ajem kisa
Ahogy Oneal1 is írta, külföldön vagyok, és azért kerestem otthoni boltokat, mert elvileg hivatalosan nem árulják az N9-et itt!
Aztán tegnap találtam mégis, a ~730-780€-s árhoz képest mégiscsak jobb!😊
Így ez kényelmesebb nekem fõleg a garancia miatt!
Azért köszi!<#wink>

oneal1
külhonban van😊

!Forza Ferrari!

xBobtailx
kicsit drága nem? én legalábbis találtam olcsóbbat itt

ajem kisa
Jaja, de nemengedi valami miatt!! Mindegy, holnap is kipróbálom!😄
Így lesz 1db fekete N8-as eladó gyári független, dobozzal és ~3hónapos(csere volt), de egyszer leejtettem sajna fas*om!<#falbav>
Ha valakit érdekel karácsony körüli szállítással megoldható!
Ha valakit érdelel a többit privátban!

oneal1
na!😊

de már rendelnéd?

!Forza Ferrari!

ajem kisa
Óbakker, találtam mégis itteni webshopot ahonnan már vettem jópár dolgot, és valami gáz van a rendeléssel bakker!!!:S
64Gb ~700€-ért!
Megesz az ideg!😄

oneal1
kopróbáltam az alap fülessel, vész esetén az sem rossz, bár ugye a sennheiser mellett esélye sincs

!Forza Ferrari!

oneal1
😄

!Forza Ferrari!

xBobtailx
ja hát annak kell is! 😄

oneal1
Sennheiser px200, elég jól szól😊

!Forza Ferrari!

xBobtailx
milyen fülessel használod? a gyárival vagy...

oneal1
Felig meddig zenebolond vagyok, meglepetesemre nem hianyzik az eqv. Nagyon jol szolnak vele a zenek. Van mar hozza letoltheto zenelejatszo progi, azzal ugytudom lehet allitani.

!Forza Ferrari!

xBobtailx
remélem a következõ frissítés tartalmazni fog equalizer-t, bár még nincs a kezemben de ezt az egyet hiányolom belõle 😊

oneal1
most telepítettem a frissítést, nagyon sokat gyorult a telefon, apró változtatások a rendszerben<#eljen>

!Forza Ferrari!

ajem kisa
oneal1
na de ha frissítenek?😊

Gondolj csak bele egy iphone nál, hogy megy, lefrissíted, ugrik minden, függetlenítés, törés minden. szerintem ugyanúgy megoldják ennél is, szolgáltatoknak nagyo nfontos, gondolom fordítanak ügyet rá....

!Forza Ferrari!

xBobtailx
Szerintem utólag nem lehet függõsíteni, de ezt ne vedd életbiztosításnak, de pl ha megvette vki t-mobilnál, és elvileg függetlenül, akkor a t-mobiltól független az új szoftver... vagy product kód magában hordozza, hogy a készülék t-mobilos?! és akkor arra külön változatú frissítés van?! 😄

ajem kisa
Elég nagy szop*s lenne ha megvenném otthon valamelyik lehúzós cégnél, aztán mire kijutnék vissza melozni meg bekerülne a logójuk meg a függõség, mert akkor bas*hatnám, mivel sem eladni, sem használni, de talán még kifüggetleníteni sem tudnám (mert ebben az országban nem is árulják csak a w7p-t!)!😄 Ez mekkora szívás combo lenne!!!?😄

xBobtailx
én meg leghamarabb december 20 környékén tudnám megvenni a telefont, és ha addig nem jelenik meg egyik szolgáltatónál sem más színben, mint fekete, akkor függetlenül fogom megvenni... akkor meg már úgyis m1 a függõség 😊

oneal1
igen tényleg úgynzéki hogy függetlenek a telók, de szerintem ahogy lesz rá lehetõség belerakják az új szoftverbe és úgy egyik pill ról a másikra tud az függõ lenni, szóval én egy ekkora értéknél nem csípnék le egy 20ast az árból hogy kockáztassak😊

!Forza Ferrari!

xBobtailx
Igen, tuti, sorra erõsítik meg az emberek! Bár õk a T-mobilnál vették, mert azt hiszem ott olcsóbban hozzá lehet jutni Domino-ban, de ha a T-mobil nem tudta, akkor vszínû a Telenor sem!

ajem kisa
Azt soha nem is használtam, nem is fog hiányozni!😊
Amúgy nézegettem a telenornál, és a praktikumban ~133k! A praktikum az semmi felelõsséggel jár nem? Amúgy tényleg nemtugyják (még) függõsíteni?
Szóval vajon a 133k-ért függetlent adnak-e?😊

oneal1
1. szomorú tapasztalat: videóhívás nuku

!Forza Ferrari!

oneal1
a navigácóról pár szót😊

Nagyon bejön, van ugye 2 ikon, tértképek és autóval. a térképek a hagyományos verzió, a másik viszont teljesen új kezelõfelület és gyorsabbnak is tûnik.

!Forza Ferrari!

oneal1
a mai használat mellett továbbra sem tudom elképzelni, hogy a prohardveres kolega, hogy merítette le a telefonját😄
6 óra zenehallgatás, egész nap mail, net, push stb...1,5 óra dumálás
akku 20%

!Forza Ferrari!

oneal1
nem mûködik vele, viszont mindent meg lehet oldani telefonról

!Forza Ferrari!

oneal1
õket tudom ajanlani!

!Forza Ferrari!

ajem kisa
ajem kisa
Amúgy mûködik az ovi suite-tel? Vagy valami más kell hozzá?
Errõl ha más, akkor meséjjé lécci!😊

oneal1
gyari független

!Forza Ferrari!

T-Mobilba vetted vagy rendelted netes oldalról?
oneal1
egy képet feltettem flickr-re
Aki szereti a fotókat az tovább is nézheti😉

!Forza Ferrari!

xBobtailx
akkor az teljesen rendben van... kíváncsian várjuk a teszt képeket/videót 😉

oneal1
teszek fel videot is ha sikerul egyszer idoben hazaerni...lesz akkor kep es videoosszehasonlitas is.
90re nemtudom mikor megy le az ara de szerintem nem mostanaban.
amugy tegnap este 11kor vettem le a toltorol, neteztem kb 2orat, folyamat nezem az emailjeimet es fel orat telefonaltam, 65%on van az akksi.
jah es meg zenet is hallgattam😊

!Forza Ferrari!

Ára mehetne lejjebb !(kb.:90 ezerre)! Várjuk a test videókat mert youtubon láttam egészen szépet és elég rosszat de N8-al nem versenyez a videó része szerintem.
xBobtailx
A Telenor hivatalos facebook oldalán bejelentette, hogy "Holnaptól nálunk is kapható a Nokia N9, ami design szempontjából tõlünk csillagos ötöst kap és a felhasználói élmény szerintünk és a tesztek szerint is élményszámba megy"!

xBobtailx
Ja, és hamarosan kapható lesz a Vodafonnál (27. oldal)

xBobtailx
én sem hagytam volna ennyiben, többen is mondták hogy lehet valami háttérben futó alkalmazás szívta le, vagy valóban az aksival volt a baj, de akkor nekem nem az ugrik be elsõre, hogy el is adom, hnem hogy garanciális...

oneal1
szerintem az akksival nincs semmi baj, reggel 8 óta nyüstöltem😊

5 nap után aki eladja...hát nemtudom, megnéztem volna a beállításokat a telefonban...

!Forza Ferrari!

xBobtailx
kíváncsi vagyok hogy te milyen képeket tudsz vele csinálni... mert már láttam olyan tesztet, amiben igen jó képeket csinált, de láttam már az ellenkezõjét is! Bár mondjuk beállításoktól is sok minden függ, és ahogy látom te nem vagy kezdõ fotós, hogy auto üzemmódban csináld a képeket 😊
Az üzemidejére leszek kíváncsi a telefonodnak, mert más fórumokon volt aki 5 nap után eladta, mert fél napig bírta neki :S

oneal1
az összehasonlítást sajnos nem volt idõm megcsinálni, de itt van addig két kép😊
elsõ
második

!Forza Ferrari!

oneal1
csinaltam par kepet n8 vs. n9
este toltom fel oket

!Forza Ferrari!

oneal1
na egy kis nyomogatás után azt kell, h mondjam, h iszonyat nagy élmény😊
nagyon jól, könnyen használhatóak a funkciók,gyors a böngészõ végre😄mail is kellemes!kamera nagyon baba, délután csinálok összehasinlítást az n8 kamerájával.

!Forza Ferrari!

ajem kisa
Elég mérges ára van így is, nemesne jól, ha megemelkedne még egy olyan picit sem!😊

xBobtailx
márpedig tényleg van 2 ember, akik t-nél vették, és vodafonos simkártyát használnak benne... szóval nem hülyeség!

"N9-esen nem tudták még megoldania SIM-lockot, ergo minden N9-es független. Ezt írta a Nokia a T-nek. Úgyhogy hajrá, mielõtt felmegy az ára!"

oneal1
szerintem ez hülyeség😄

!Forza Ferrari!

xBobtailx
én még életemben nem hallgattam rádiót telefonról! 😄 egyébként hivatalosan nincs, és tudtommal nem is lesz, de már van rá valami beta verziós alkalmazás...
És egyébként arról mit tudtok, hogy a T-mobilnál függetlenül adják ki az N9-eket?! Már több fúrumon olvastam, hogy T-nél vették, de simán megy a másik szolgáltatós micorSimével! Állítólag nem tudják függõsíteni...

Nincs benne Fm rádió ! 😞 ejha xD
ajem kisa
Grat! NYúzzad, aztán meséjjé, hogy bírja!?😊