Nokia N9
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://n9-apps.com/lpmcustomizer ezt tegyetek fel ra, jo kis program :)) szerintem a feher nem lesz nagy cucc... nem olyan matt mint a kek vagy a tobbi, hanem olyan mint pl az iphone 3, egy ujjlenyomat lesz az egesz telefon tole... nekem is 2napra allt be a cucc :)
Az zsír, akkor még 1ok, hogy ez a nekszt telóm!
(Bakker a bank megszop*tott, így eltolódik a vásárlás, de azóta már "csak" 627€) :D De lesz fehérben is náluk, de megkellene nézni élõben is, hogy mit mutat úgy!?
(Bakker a bank megszop*tott, így eltolódik a vásárlás, de azóta már "csak" 627€) :D De lesz fehérben is náluk, de megkellene nézni élõben is, hogy mit mutat úgy!?
én elég aktívan használom a telefont és ez elég gyenge kifejezés...:D
nekem igy beállt 2 napra.
nekem igy beállt 2 napra.
!Forza Ferrari!
Csaaak 3-4nap?:D
Az nagyon is jónak mondható, nézz utána a legdrágább telók mennyit bírnak, vagy bármelyik okostelónak!;)
Az nagyon is jónak mondható, nézz utána a legdrágább telók mennyit bírnak, vagy bármelyik okostelónak!;)
Pont ezzel kapcsolatban lett volna a következõ kérdésem. El lehet e tüntetni az órát? Mert kicsit zavar, hogy hiába van billentyûzáron folyton mutatja az idõt. És ha leszedem ezt a progit, azt hogyan kell felrakni a telóra?
A másik kérdésem pedig, hogy az sms és a hívás hangerejét hogyan állítjátok hangosabbra? Az sms-nél nem tudom. A hívásnál amikor csörgetnek fel van nyomva maxra a hangerõ ha nyomom az oldalán. De ez nagyon karcsú. Gyakorlatilag nem is hallom, ha nincs a közelbe a telefon...:S
( Amúgy az akksi, ha nem is használom semmire a telefont, csak úgy van. Maximum telefonálok rajta párszor, akkor max 3-4 napot bír. Ez ami még elég karcsú szerintem...)
A másik kérdésem pedig, hogy az sms és a hívás hangerejét hogyan állítjátok hangosabbra? Az sms-nél nem tudom. A hívásnál amikor csörgetnek fel van nyomva maxra a hangerõ ha nyomom az oldalán. De ez nagyon karcsú. Gyakorlatilag nem is hallom, ha nincs a közelbe a telefon...:S
( Amúgy az akksi, ha nem is használom semmire a telefont, csak úgy van. Maximum telefonálok rajta párszor, akkor max 3-4 napot bír. Ez ami még elég karcsú szerintem...)
"Nokia N9 okostelefonod van? Telepítsd az ingyenes Nokia Link programot a számítógépedre, és segítségével töltsd át a Nokia N9 mobilodról kedvenc zenéidet, fotóidat, videóidat a PC-dre. Csak egy kattintás" ;)
Én az 5800 miatt fogalmazzunk úgy, hogy elpártoltam a Nokiától.Haladni kell a korral és egyelõre a Nokiának ez nem megy.Vagy más oldalról megközelítve a trendekkel nem tud versenyezni.Ha létrejön a mobile windows-os okosság lehet még szóba jöhet nálam,de a jelenlegi kínálat elég gyér.Volt sok Nokiám és anno a 3650-el szerettem bele a Symbian mizériába...ez az 5800 idején 180fokot fordult.Örülök, hogy féláron eltudtam adni karc és hiba mentesen cirka 1 éves korában.Vigyáztam rá, mint a szemem fényére.Mondjuk elég rossz vétel volt, mert amikor kijött még nem volt pénzem rá, amikor meg megvettem már elavult volt.
Az SGS-re mind szoftveresen mind hardverileg egy rossz szót nem tudok mondani...sztem az egyik legjobb telefon, hogy valaki megszeresse az Androidot.
Kisa valamit félre érthettél sztem...én megtudnám szokni a Nokiát is, mint írtam volt pár és szerettem is, de fent felvázoltam most miért nem.És a mondanivalód végére reagálva teljes mértékben elfogadom más véleményét,igényeit pusztán felvázoltam az enyémeket.(valószínûleg nem ebben a topikban kellett volna)
Mindenki magából indul ki szokták volt mondani és alapvetõen azt tartja jónak,helyesnek amit éppen Õ csinál...
További kellemeset!<#wave>#wave>
Az SGS-re mind szoftveresen mind hardverileg egy rossz szót nem tudok mondani...sztem az egyik legjobb telefon, hogy valaki megszeresse az Androidot.
Kisa valamit félre érthettél sztem...én megtudnám szokni a Nokiát is, mint írtam volt pár és szerettem is, de fent felvázoltam most miért nem.És a mondanivalód végére reagálva teljes mértékben elfogadom más véleményét,igényeit pusztán felvázoltam az enyémeket.(valószínûleg nem ebben a topikban kellett volna)
Mindenki magából indul ki szokták volt mondani és alapvetõen azt tartja jónak,helyesnek amit éppen Õ csinál...
További kellemeset!<#wave>#wave>
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
haho, probalta mar valaki ezt a programot??
http://n9-apps.com/lpmcustomizer
http://n9-apps.com/lpmcustomizer
Alapjában véve tetszik. Csak mint említettem, nekem leginkább a zene a legfontosabb. Éjjel nappal hallgatom, bent munkahelyen is. Így ezt eléggé sajnálom...Leszedtem a 200 forintos Sigma playert is de csontra ugyanaz mint a béta. Nem is értem mi a különbség. A Samsungról, meg annyit, hogy öcsémnek másfél éves érintõképernyõs Samsungja van. Meg nem mondom most a típust. És már 2x lett rajta szoftver frissítés. És teljesen meghalt az érintõképernyõje. Össze-vissza reagál nem érzékel...Volt egy pár telefonmárkám, de a Nokia az amit mindig csak az újítás miatt cseréltem le. Soha nem azért mert bármi is elromlott volna rajta. Az 5800 2 éves volt, és a mai napig hibátlanul mûködött, nem lassult be, rendesen reagált mindenre...Elvbõl nem veszek már mást csak Nokiát.
Nekunk ugyan ez a véleményunk,csak forditva.Én az almát és a samsungot az androiddal egyutt soha nemfogom tudni megszokni,nekem olyan hatasa van, mint annakidején a siemens és alcatel teloknak volt.És ahogy a te szemszogedbol jol latod a dolgokat,csak az nem megy még, hogy azt elfogadd, hogy masoknak is van sajat véleményuk. És ez igy kerek, sooot...:)
pisz
pisz
Az lehet, hogy egyedi és van aki szereti is (akinek pl válaszoltam, pont nem talál benne semmit meg nem úgy müxik ahogy kéne), de ez telefon basszus.2napig ha érdekel, hogy hogy néz ki.Természetesen ha egy telefon szép is az plusz dolog,de az elsõdleges a kezelhetõség szerintem.
Galaxy-val meg nem tudom mi bajod.Egy brand lett manapság és a felsõ kategóriás készülékek messze a piac legjobbjai között vannak.Minden esetre én csak jókat kívánok, nem élet-halál harc egy telefon kérdés.A lényeg azon volt a mondanivalómban, hogy 130e Ft-ból én nagyon nem ilyet vettem volna...de ez megint csak az én szubjektív véleményem.
Üdv
Galaxy-val meg nem tudom mi bajod.Egy brand lett manapság és a felsõ kategóriás készülékek messze a piac legjobbjai között vannak.Minden esetre én csak jókat kívánok, nem élet-halál harc egy telefon kérdés.A lényeg azon volt a mondanivalómban, hogy 130e Ft-ból én nagyon nem ilyet vettem volna...de ez megint csak az én szubjektív véleményem.
Üdv
N8-ra is van swipe legalább 1éve!!! Az alma meg mennyiszer is lett perelve ilyenek miatt!??
Én nemfogom védeni sem az almát sem a nokiát, de az ilyen érvekkel elmehetnek hátra vokálba bármirõl is legyen szó! Így nemlehet "vitatkozni"! Vagy egyesek szerint halálraítélt a meego, a nokia (az n900 ami évek óta kilett adva, mégis úgy tartja az árát mint az arany!:D), az amd, a mittomémmi, de ha ezek nemlennének, akkor megfizethetetlen lenne az alma és a galaksziesskettõ, meg az intel és a többi!
Persze van aki az e-penisre gyüjt, de telefonálni már nincs kess a feltöltõkártyán! És ahogy én nemszólok bele, hogy ki mire költi a pénzét, és milett volna jobb helyette, ez maradjon privát dolog szerintem! Nehogy vitát szítsak jajjj!:D
Én nemfogom védeni sem az almát sem a nokiát, de az ilyen érvekkel elmehetnek hátra vokálba bármirõl is legyen szó! Így nemlehet "vitatkozni"! Vagy egyesek szerint halálraítélt a meego, a nokia (az n900 ami évek óta kilett adva, mégis úgy tartja az árát mint az arany!:D), az amd, a mittomémmi, de ha ezek nemlennének, akkor megfizethetetlen lenne az alma és a galaksziesskettõ, meg az intel és a többi!
Persze van aki az e-penisre gyüjt, de telefonálni már nincs kess a feltöltõkártyán! És ahogy én nemszólok bele, hogy ki mire költi a pénzét, és milett volna jobb helyette, ez maradjon privát dolog szerintem! Nehogy vitát szítsak jajjj!:D
ez nem az a szoba, itt szeretjük az egyedi és nagyszerû N9-et, ami nem állt be a sorba, és nem lehet egy lapon említeni egy... Galaxyval?! :)
hmmm jobb otletem mar nincs, passz nem tudom h oldhatnad meg jobban a zenes dolgokat... remelem valami az eszedbe jut, amugy ezt leszmitva mit gondolsz a telefonrol??
Nem vettétek észre,hogy bár a gyártók oda-vissza perelik egymást,de a Nokiát senki sem meri beperelni? Ez ezért van,mert a Nokiának nagyon alap dolgoknak a licensze van a birtokában,például GSM modul.
Javitsatok ki,ha tévedek.
Javitsatok ki,ha tévedek.
http://www.schumimodells.vsg4.hu/news.php
Csak magadat okolhatod...nem értem az embereket.Miért vesznek olyan telefont (ráadásul jó drágán) amirõl egyértelmûen lehet tudni, hogy elsõ és utolsó ilyen szoftverû telefon.(mellesleg a szoftver egy kiforratlan valami lehet ha nem látnak benne jövõt)
Magyarul halott ügy.Vettél volna egy Galaxy S2-t...amíg tudod add el szerintem.
Magyarul halott ügy.Vettél volna egy Galaxy S2-t...amíg tudod add el szerintem.
Köszi. Már leszedtem. Azzal egy baj, hogy ott valóban olyan mint az elõzõ telón. Hogy belépek és ott vannak a mappák. Viszont nincvs lista csak elkezdi lejátszani az elejétõl. És annyira nem vicces, amikor mondjuk a "t" környékén keresnék számot a 300 számból álló rap mappából...:S
Na ma vitába keveredtem egy elvakult iPhone rajongóval, mert állítása szerint a Nokia "lenyúlta" az apple ötletét, miszerint tervezték már évek óta a gomb nélküli vezérlését a telefonjuknak, és erre kiadja a "swipe"-ot az N9-re! Na valaki világosítson már fel engem is és õt is, mert nem hagynám ezt annyiban! :)
Huzd le a sigma playert a storebol kicsit tobb a funkcio...
Hát...ez a zenelejátszó valami kritikán aluli ennyi pénzért...Közel sem ér meg 130-at szerintem így 1 hét után. Annyi, hogy nagy a kijelzõje és szép. De a többi...másfél órám ment rá, hogy a közel 400 számomat egyesével átnevezzem. Beírogassam az elõadóhoz, hogy rock, rap és a többi. Minden más adatot kitöröljek. Hát most húzom ki gépbõl és nézem. Rosszabb lett mint volt. Össze vissza keverte az egészet. Volt amit Belerakott a rap, rock mappába volt amit nem. Meg vannak vegyesen is. Ez gyerekek vicc. Miért nem lehetett úgy megcsinálni mint a többi telónál. Bedugod a gépbe ott a memóriakártya, ráhúzom a dolgokat mappával együtt. Aztán megnézem a telón és nahát?!?! Ugyanúgy van mint a gépen ahogy csináltam. De érdekes. Mit kell mindent túlbonyolítani?! Most, hogy az istenbe csináljam meg a zenéket? Gyakorlatilag nekem inkább arra kell a teló mint telefonálásra. Bocsi mindenkitõl, csak kicsit idegesít, hogy most dobtam ki az ablakon 130 ezret. Annyira nem állok jól azért...
eloszor nekem se ment a bluetooth, parositod az eszkozt es kuldod a cuccot, azert kell a file managger mer ott csak hosszan rakatinttasz a filera es kuldheted is... lejatszasi listat ugy ertem, hogy... van x szamod y eloadotol, fogod oket pl rock szamok, es beirod mindegyiknek ugyanazt az albumnevet meg a pc-n es ugy rakod fel a telora, igy ha albumok szerint keresel akkor ott lesz h rock meg a tobbi es az van alatta suritve amit akarsz... a kepek pedig olyan kicsik igen, en pl a facebookos kepeket tettem be ugyh mindig frissit ha valaki csereli... hivasnal tok mind1h van e kep szerintem mer kiirja a nevet alulra, smsnel meg a tobbinel meg eleg az a kicsi kep...
(Már várom mikor küldtök el a francba :D ) Hogyan tudok valakinek bluetoothon valamit küldeni? Tényleg köszönöm nagyon a segítséget. A zenehallgatás nekem elsõdleges a telefonnál, és nagyon idegesítõ ez az egész. Még egy hülye lejátszási listát sem tudok csinálni, pedig a mappa az ott van ha bedugom a gépbe a telót...:S
És amúgy ha valakihez beállítok képet akkor az mindenképpen ilyen fél centisbe jelenik meg? Mert így nincs is értelme a képnek. Nem is látni belõle semmit...
Sajnos itt nincsenek opciók. Semmi sincs csak a zenék ömlesztve. Annyi van, hogy felvétel az ütemezési sorba, de ez meg nem is tudom mi. :S
Amikor bentvagy a zenéknél és összevissza van a sorrend, nyomsz egy opciókat és a rendezés vagy valami hasonlóra mész! De mondom, ez az N8-on így volt, lehet, hogy az N9-nek semmi köze nincs ahhoz!
Csak egy próbát megér!?:)
(használj válasz gombot ha valakihez írsz!);)
Csak egy próbát megér!?:)
(használj válasz gombot ha valakihez írsz!);)
Bocsi csak kicsit értetlen vagyok. Ki tudnád fejteni bõvebben ezt a zene rendezést?
Az N8-on is volt ilyen, d e amikor ott a lista, rámész az opcióra és kiválasztod, hogy albumonként vagy stítlus szerint rendezze!
Nyilván az n9 nem ugyanaz a rendszer, még nemkaptam meg, de majd megmondod, hogy lehet-e!?:)
Nyilván az n9 nem ugyanaz a rendszer, még nemkaptam meg, de majd megmondod, hogy lehet-e!?:)
Nevezd at a dolgokat zenen... Pl eloadonak ird be ugyanazt ami rock pl... Kekfogon meg amit kapsz azt oda menti ahova valo, ott keresd
Ja és a bluetooth. Hova teszi akkor amit küldenek? Tényleg köszönöm, hogy ennyit segítetek. Csak baromi jó ez a teló, és szeretném megérteni...:S
Na jó srácok ez a zene dolog kicsit idegesítõ már nekem. Az elõzõ telón csak beléptem a music mappába és behúztam a mappákat. Aztán a telón ugyanúgy volt. De itt meg?! Rárakom külön, hogy például rock, disco és a többi különbözõ mappák benne a stílusnak megfelelõ zenével. De a telefonban meg csak ez a hülye elõadók számok meg lejátszási listák van (amit ráadásul nem is tudok módosítani és saját listát csinálni...). És ömlesztve ott van az összes mappa számai?! Ezt miért? Mit kell mindent túlbonyolítani? Segítsetek plíz, hogy rendezzem egy kicsit. Leszedtem amúgy a file manager beta nevû programot. Egyenlõre még nem próbáltam. Azzal lehetne ezt megoldani?
Köszönöm a segítséget. Annyi lenne még a kérdésem, hogy erre van zenefelismerõ? Mert az 5800-amon volt, és baromi jó volt sokszor. Szeretnék erre is felrakni egyet, de nem találok. AZ elõzõn a Shazam volt fent, de azt nem találja az Store-ban...:S
szerintem, fuilm függõ, illetve tömörítés, lejátszik ez minden félét, mintha 720p-t is néztem volna vele
!Forza Ferrari!
nah igen, kicsit banom h nem 64GB vettem... de hat a kek szin gyozott :D lenne ket kerdesem : 1. Van Akinek kidobta az ujabb frissitest a rendszer? Allitolag copy past meg stb... 2. Milyen formatumu filmet sorozatot tettetek ra?? Mert nalam mintha egy leheletnyit szaggatna az avi, xvidet meg nem probaltam...
Tölés...elsõre fennthagytam éjjel, kikapcsolt állapotban, utána ahogy centopani kolega:D írta, csak a pár perces töltéseket kell kerülni, bár én úgy vélem, hogy az sem csesz oda neki:)
Sajnos a 16gb tárhely az a reklámokban annyi, elfoglalnak csomó helyet a rendszer ill alkalmazásai.
Én lemerítem egy nap alatt, bár nem csoda, nem vagyok átlagfelhasználó:)
Nem volt még olyan telefon mostanában a kezemben ami 2 napot bírt volna.
file manager vagy file box szinte kötelezõ a telefonon, én a zenéket amúgy csak simán a music mappába a zenéket pedig a filmekbe raktam.
Az ilyen hírek oldal, legalábbis igy nevezem:D
Facebook,twitter,rss dolgokat jelenít meg, illetve felül idõjárást,nem fogadott hívást,sms-t, emailt.
ha van kérdés, várjuk!:)
Sajnos a 16gb tárhely az a reklámokban annyi, elfoglalnak csomó helyet a rendszer ill alkalmazásai.
Én lemerítem egy nap alatt, bár nem csoda, nem vagyok átlagfelhasználó:)
Nem volt még olyan telefon mostanában a kezemben ami 2 napot bírt volna.
file manager vagy file box szinte kötelezõ a telefonon, én a zenéket amúgy csak simán a music mappába a zenéket pedig a filmekbe raktam.
Az ilyen hírek oldal, legalábbis igy nevezem:D
Facebook,twitter,rss dolgokat jelenít meg, illetve felül idõjárást,nem fogadott hívást,sms-t, emailt.
ha van kérdés, várjuk!:)
!Forza Ferrari!
haho, 3hete hasznalok egyet en is, ha megengeded tomoren valaszolok a kerdesekre, eloszor is a storebol huzz le egy file managgert, sokkal konnyebb lesz dolgokat keresni... lehuzott zenek stb.. azert csak 8gigat lat a pc mer a 16giga fel van szabdalva... meg van adva h mennyi hely van alkalmazasok telepitesere, szoftverfrissitesre es a szabadon fennamarado 8gigara rakhatsz zenet kepeket filmeket pdfet stb... elso alkalommal se toltottem en 12orat, feltoltott es le is vettem, 2napot bir a telefon ugy h non stop internet van rajta @mail facebook idojaras, napi 20-30sms, 30perc hivas, es kekfogas zenehallgatás... az a fo kepernyo, ott az idojaras igen meg ott jelenik meg a kapott sms @mail nem fogadott hivas, rakhatsz meg oda facebookot amit kivettel, rss ertesitest, hmm mas igy nem urgrik be, nekem ezek vannak kint, ha van valami kerdes csak hajra :)
Az akku-t már nemkell sütögetni egy ideje, asszem csak a rövid (pár perces) töltéseket kell hanyagolni! Az lehet, hogy nemtesz jót!:)
Amúgy ha feltöltötted akkor kész, nemkell rajtahagyni!
Amúgy ha feltöltötted akkor kész, nemkell rajtahagyni!
Na tényleg ez az utolsó mára, csak közben még jutnak eszembe a dolgok. H kettõt lapozol jobbra vagy egyet balra mindegy. Akkor oda miket tudok rakni? Mert alapból ott van felül a dátum, mellette meg az az idõjárásos cucc. Amikor beléptem facebookra, akkor azt is odarakta de az idegesített és kikapcsoltam. Miket tudok még oda rakni?
Ja és ha valaki küld valamit bluetooth-on azt hova menti?
Helló! oneal1 lenne hozzád pár kérdésem ha már kitapasztaltad a telót. Én is vettem 2 napja egyet. Egyenlõre baromira meg vagyok vele elégedve. Tényleg nagyon jó. Viszont pár dolog. Csak elõször töltötted 12 órát aztán simán csak annyit amennyit fel nem töltõdött? Vagy az elsõ pár töltés legyen hosszú? A beállítások memóriánál ott van, hogy 16 gb. De ha rádugom a gépre akkor miért csak 8? A hiányzó azok az alap dolgok a telón amit nem is tudok törölni? És a másik a zenelejátszó. Most belépek és akkor ott van, hogy elõadók, és ott vannak azok a mappák amiket rárakok? Mert a régi 5800-asomon volt külön olyan, hogy hangok a zene mellett még. És akkor oda másoltam az ilyen sms hangokat. Meg ilyen hülyeségeket amiket küldtek. Tehát mindent ami nem zene. Ebben nincs ilyen ugye? Egyenlõre ennyi, de jó, hogy van ez a fórum, mert akkor ide írok majd ha van valami. Elõre is köszi.