Nokia N9

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki tud valami jó kis fóliát mert nekem még mindig az eredeti van de már nem bírja sokáig 😊
Bocs, nem voltam gépnél.Nem tudom üzlettel is tárgyalok. Van hozzá egyébként gyári Nokia bõrtok , kemény védõtok, szines bõrkarikákkal,
autóstöltõ.Még nem tudom az árát , de ha Te tudod, megmondhatod.
neked milyen szinu van?😊) akarnek valami fazsa kiegeszitot de eddig nem talaltam semmit 😄
Okés köszi 😊 Nokia forever 😊
feltoltod kiirja h megvagy utana 20perc es lekapod 😊
ajem kisa
Amikor ráböksz az akkus/térerõs sorra, lejön egy ablak, ott van a hangerõ sávja, ott gondolom, hog ya rózsaszín sáv fullon van, de van a csengetés sáv ami kék, azt is húzhatod fullra! (most találtam meg)!😄

Töltöttem 10órát utána vegyem le és tegyem vissza 20 perce? (Bocs,hogy ennyit kérdezek 😊 )
nekem 2-3napot huz 1 toltessel, persze a net nem megy rajta allandoan... Csak a battery usag programot ne rakd ra a ovi store-bol... Nekem az nyirta az akkut...
Okés 😊 legközelebi tölténél az lesz.Nekem azt mondták 1X16 órát töltsem máodik töltés az meg este ráteszem reggel meg vegyem le!Nem tudom így jól fogja bírni?
feltoltes utan hagyd meg rajta egy 20percet 😊
Miért van az,hogy feltöltöm és kapásból az akkuszint 89% 😞 Nem pontosan számolja ki vagy miért? 😞
oneal1
mi az ára?

!Forza Ferrari!

eladó 2011. november21.-én vásárolt, gyakorlatilag nem használt fekete , telenoros N9-es, tartozékokkal.
nekem 500mb a havi limit, olyan 400korul mindig elfogyasztom, ezt a szepseges telefont nem lehet csak ugy az asztalon hagyni, nyomkodni kell 😊)
ajem kisa
Olyankor megáll, ott vége arra a hónapra és nincs ráfizetés szerencsére!😊
Fel lehet tölteni, de az n8-on valami 50-150mb volt a havi forgalmam, és 250mb a havi limitem!

de ha atleped a a hatart akkor vigyazz 😊)
ajem kisa
Jaa, de az nemgáz, nemsok az az adatforgalom, az még belefér az elõfizumba simán! Azért köszi!😊

akkor csatlakozik internetre
ajem kisa
Miért? Mi van ha online-ban marad?

nem tamagotja, valami regebbi verziot kell feltolteni belole, azt olvastam valami angol forumon, en is a telefonra toltottem egybol a terkepeket wifin keresztul, hamar talala jelet,csak ne felejtsd offlineba tenni 😊
ajem kisa
Mégiscsak lenne 1kérdésem!😄
Térképet nemlehet leszedni nokia ovi suite-tel csak wi-fin?
Ti hogy szeditek le? Az ovi suite nem is támogatja az N9-et?😮

ajem kisa
Nagyon szép, majdnem egy éxer!😄
Aztán csalódás annyi volt csak, hogy annyira egyszerû, hogy általános 4osztály is elég hozzá!😄 (alap kezelésrõl beszélek)
4h alatt megszoktam, aztán kezembe vettem az n8-at, és elég érdekes volt!
Az n9 olyan mint egy jó autó, hamar megszokod, nagyon jó vezetni, aztán nemakarsz kiszállni belõle!😄
Az enyém fekete 64gb-os (azért választottam ezt, mert itt írták a többiek, hogy a 16gb-osnak a fele levan foglalva az alkalmazásokra, de nekem az n8 16gb-ja épp kezdett betelni, így kevésnek találtam a ~8gb helyet!), és 640€ volt összesen arról az oldalról amit linkeltem régebben. A 64-es fehéret, kéket, a rózsaszint levették onnan!:S (fr).
A fényképezõt és az internetes dolgokat még nempróbáltam, mert elég karcsú a 3G errefelé ahol lakom, majd melóban lecsekkolom ezeket!😄
Ja talán annyi még, hogy a töltésaljzat nekem jólenne, mert utazgatok eleget, és kellene az autóban is, hogy tudjam tölteni! Usb-s az autósrádióm, de a céges autóban nem! Erre kikell találnom egy B tervet!😊

xBobtailx
na szuper! 😊 elsõ benyomás? meg végül mennyiért is vetted honnan? mert én ha minden igaz jövõhét pénteken jutok a megvalósítás szintjére, és még eléggé tanácstalan vagyok hogy honnan milyen színben, vagy 64 gigásban vegyem-e 😊

ajem kisa
Megjött a telóm!<#whatever>

en a gyari zenelejatszot hasznalom, mer azzal szol a legjobban a nokia kekfogas fejhallgatom, nah meg egesz albumokat toltok fel ugyh nalam nincs keveredes, mondjuk lejatszasi listat en egyik telefonomon se hasznaltam, lehet a 1,2es frissitessel orvosoljak a problemad.
nem tudom miert nincs, mer mondjuk szerintem az kenyelmetlen ugy, fel perc alatt megirsz egy smst igy qwerty-ben....
nem rontod el az akkut ha geprol is toltod, mivel akkor szinte alig tolti, keves az az aram amit onnan kap
Ha gépre csatlakoztatom akkor is tölti a gépállatot akkor ez nem baj így nem rontja az aksi élettartamát?
Mikor smst ír az ember akkor miért nincs hagyományos írásmód mint az 5800 ban .?!
Na akkor újra a zenehallgatás. Mivel hallgatod a zenét? Mert én leszedem a sigma player pro-t ami ugyanolyan mint az ingyenes. Szóval nem értem mire a 200 forint. Na mindegy az a lényeg, hogy ezzel sem lehet a mappába belépni és úgy lejátszani, mert csak azt játssza le amit kiválasztok. Így hát csináltam egy lejátszási listát kábé 25 számmal elsõnek. A véletlenszerû lejátszásra állítottam és az a baj, hogy míg az 5800-nál amikor lejátszotta az összes számot akkor leállt, és 2x nem játszotta le ugyanazt a számot, itt a véletlenszerû tényleg az is. És elég idegesítõ amikor a 25 számból van amit nem játszott le 1x sem. És van amit meg ötödjére ad be...Ilyenkor mi van?!
ne gyorsan bokodj hanem normalisan... ha abba rakod akkor semmi internet nem lesz rajta, plussz szerintem nem is tesz jot az akkumlatornak...nekem 2napja nem volt toltve es meg 40%van rajta, pedig netezek sms fenykepezek es zenet is hallgatok, jah nah meg hivok...csatlakoztass hozza egy masik n9et es menni fog az egesz jatek, vagy less a mobilarena oldalan levo forumba
Elnézéseteket kérem ennyit kérdezek ,de az Angry Birds játék ba csak 5 pályát enged a többi meg valami magic.Hogy lehet teljes játékot aktiválni?
Energiatakarékos üzemmódba teszem akkor hány nappal többet használhatom?
Van olyan hogy feloldás dupla kattintással na ha én lezárom a telot gyoorsan rábökök semmi 😞 Visszaállítsam a gyári beállításokat?
probald meg igen, annak mindehogyan kene segitenie
Köszi😊 de megint hívtam próba képp ügyfélszolgálat és índítom a hívást utána kép nuku hang meg van és nem reagál semire nem tudom letenni 😞 Állítsam vissza a gyári beállításokat?
nyomsz neki egy restartot es helyreall 😊 nekem is lenne egy kerdesem, tud valaki valami jo kis video konvertalo programot az n9re??
Ma hívtak és nem jelzett semmit e telo hogy zöld gomb vegyem fel xD Másodszorra már jó volt de letenni nem tudtam fekete volt a képernyõ és a reggeli ébresztõ hiába akartam kikapcsolni nem reagált hogy kinyomjam csak a lezárógombra ilyenkor mi van ? 😞
forditsd kijelzovel lefela a telefont...
ajem kisa
Szerintem este elég zavaró. nálam az n8 este 7-tõl éjszakai kijelzõn van a sleepscreen vagy milyen progival!

ha tul halk a telefon akkor jo szoszmotolest http://www.n9fanclub.com/2011/11/how-to-increase-boost-nokia-n9-sound.html
de lehet rendesen irni, beallitasokban ott van minden
az ora a lezart kepernyon pedig, hmm en nem vennem le jo helyen van az ott, meg eleve csak a magaban az ora fogyaszt aramot, a fekete szint nem a telefon generalja hanem azok a ledek le vannak kapcsolva, nah meg itt a video is 😊
xBobtailx
ekkor
😊

oneal1
az idõt mutatja mindig😊 ill valahol ki lehet kapcsolni, de szinte nem nyersz vele semmi + akksi idõt, szóval felesleges!

!Forza Ferrari!

oneal1
nekem abszolút nem halk.

bár attól függ, hogy mit állítassz be.

ha rossz minõségû hangot akkor az lehet jóval halkabb.
vagy gyári hangot használsz?

!Forza Ferrari!

Akkor megkérdezem harmadjára is hátha valaki segít. NEKTEK IS ILYEN HALK A CSENGETÉS? Hiába vesztem maxra akkor is nagyon halk, mind az sms mind a hívás.
Mikor lezárom akkor a idõt látom és mikor kapcsol ki a világítás ?😊
Sms írásnál nem lehet normál hagyományosan gépelni ha lehet hol lehet beállítani?
Köszi 😊
1. a keszulekbe semennyire se tudnak belenyulni, szoval gyari fuggetlen mindegyik meg a szolgaltatonal vasarolt is...
2. letoltod a programot a pc-n, telon engedejezed a idegen forrasbol torteno telepiteseket... ha ez is megvan, akkor letoltod ovibol a file managgert, utana atkuldod a pcbol a programot a telefonra, file managgerrel kikeresed, rakatt,instalal es megy 😊
A telenornál lévõ n9 abba beleteszi a saját témáját vagy nem tudnak bele tenni meg mikor bekapcsolom akkor benne lehet a telenor ikonja üdvözlõként vagy sem?
ajem kisa
NNNNNNNA! Kisebb-nagyobb szóváltás után mégiscsak sikerült a bankkal helyretennem a dolgokat, most végre nincs költekezési limitem (heti 200€ volt a limitem állítólag, de errõl nem is tudtam eddig lol!)!
Így most megrendelhettem feketében a 64gb-osat! 3-4nap a szállítás! Annyi elég is lesz mert rendelnem kell micro simkártyát is!😊
Naccerû!<#vigyor2>

oneal1
akkor sem megy tönkre ha naponta töltöd!

!Forza Ferrari!

És hogyan kell rá felrakni? Meg akkor a csengetés hangerejére mit mondtok? És ha 2 naponta feltöltöm akkor nem fog hamar tönkre menni az akksi szerintetek? Mert ebben nem nagyon lehet cserélni szerintem...