479
Nokia N9 és minden ami vele kapcsolatos
-
#439 Ha a mentést a készüléken csináltad, akkor azt át kell másolni a gépre, viszont ha a nokia linken csináltad, akkor a program megtalálja amit maga mentett... utána már adja magát a dolog -
gunners #438 Okés!Amit elmentettem biztonsági mentést, azt hogyha netántalán törlöm a készüléktartalmát akkor hogy hozom elő? -
#437 Ne aggódj! Ez kezdeti dolog, kell neki egy kis idő, mire összeszedi magát, és sokkal gyorsabb lesz mint azelőtt ;) DE! Ha véletlenül később is akadozna, akkor egy korábban feltelepített alkalmazás lehet a hiba oka, és akkor célszerű lenne egy biztonsági mentés után készülék tartalom törlése, és utána biztonsági mentésből mindent vissza, kivéve az alkalmazásokat, azokat külön-külön telepítsd vissza (legalábbis én így csináltam, és nagyon gördülékeny a kicsike :) -
gunners #436 Lementettem.Ok lefrissítettem de akad néha pfff. :( -
#435 én lementettem, biztos ami biztos... Suite-ban tudom, hogy a biztonsági mentésben benne vannak a képek, zenék, dokumentuomok is, de a linkben nem vagyok biztos! -
gunners #434 A videokat , képeket lementsem róla mielőtt frissítem vagy nem kell? Biztonsági mentést azt csináltam! -
gunners #433 Akkor frissítem is :P
Nokia 5800 nekem is volt ! Forever 5800 (L) -
#432 hát ez a teljes PR1.2 frissítés :) ez a méret még anno 5800-nál sem volt meglepő... -
gunners #431 Neked is 260 MB a frissítés? :o -
#430 Na végre jelezte a telefon a frissítéseket! Sorstársaimnak ajánlom, próbálják meg ők is ;) -
#429 Én egy netes boltban vettem üresen, előfizu nélkül, és csak az 1.1 jött ki nemrég!:)
Azóta csak a telózás működik a kocsiban bluetooth-on keresztül, a zene már nem! Juppi! -
centopani #428 jo kerdes, en gsm boltban vettem, szoval amint kint van egy frissites egybol megjelenik... a szolgaltatokrol meg hadd ne mondjak semmit :D -
#427 hát nem tudom, de én hülye... be akartam vinni Nokia szervizbe, de már ott voltam előtte, amikor otthon hagytam a papírjait (otthon = 60 km)... úgyhogy ha nem jön magától a frissítés, akkor jövőhéten a tettek mezejére lépek :) -
gunners #426 Telenoros vagyok és semmi, még van egy kolléga :) aki szintén telenoros neki se elérhető :( Nekünk mikor lesz elérhető? -
centopani #425 haho, egesz jo ez az 1.2 :)) 1hete tesztelgetem kb :) mondjuk az akkut naponta kell toltenem mivel animalt hatteret allitottam be de szerintem megeri :)) off: mi a velemenyetek az uj nokia csengohangrol?? nekem igen tetszik -
Koczka00 #424 Sziasztok! Én T-s vagyok, és már 3. napja az 1.2-vel nyüstölöm a gépet... -
gunners #423 Akkor várunk :) Türelem frissítést terem :) -
#422 Én is az vagyok, és még nekem sem érhető el... Eddig a függetleneseknek, illetve akik még úgy vették a szolgáltatóknál a telefont, nekik sikerült! Sajnos.. :( -
gunners #421 Yes :) Akkor nekem mikor lesz elérhető? -
#420 Telenoros vagy? -
gunners #419 Én is kerestem frissítést de nem akar frissíteni ! -
#418 facebookon nézem a Nokia oldalán, hogy már sokaknak sikerült frissíteni, illetve a mobilaréna fórumon is, csak pár embernek, köztük nekem sem jelezte még :( -
#417 Üzennék igen, "és küldeném ezt a számot mindenkinek aki szereti"!:D
Azt írják faszbukon páran, hogy nekik megvan az 1.2...
Az a hsz a nokiának a 27.-én (részemről itt is) linkelt cikkre kérdez, hogy van-e nekünk valami? De nekem is csak az 1.1 jött nemrég! -
#416 Épp ma néztem én is a nokia.hu-n, hogy ott már az új szoftver leírása tekinthető meg, de attól függetlenül nem tudok sehol sem frissíteni :( -
klaz81 #415 mármint az értesítést
-
klaz81 #414 hello,a software updater-en és a nokia.com-on is fent van tegnap óta,verziószáma 30.2012.07-1,kérdés hogy ez a fejlesztői vagy a felhasználói verzió,a telefonon én sem látom -
#413 Angol tudásom = 0, szóval ezzel mit szerettél volna üzenni?! :)
És nektek már megjött a frissítés, mert én még mindig nem látom sem telefonról, sem a softwer updaten :( -
#412 -
gunners #411 Sikerült letörölnöm :) :P
A filemanager nem jó! A file Box nevű progival rákerestem ;)Megtalálta és letöröltem :) -
gunners #410 Ok, azért köszi :) Remélem valaki vágja hogy van !
Valaki tudja hogyan kell letörölni a letöltött csengőhangot az írja le !!!
Megköszönném :) -
#409 Szívesen elmondanám, de sajnos tévedsz, nemvagyok profi!:(
Mondjuk megpróbálnám pc-re kötve kutatni a mappák közt! De a háttérképet is december óta mondom magamnak, hogy csinálok sajátot és bemásolom a mappájába, de még az is csak húzódik! Most sem tudom, hogy hova kell majd rakni!:P -
gunners #408 Kisa te profi vagy tuti :) Nem tudod hogyan lehet kitörölni a letöltött csengőhangot?Segíts :) Köszi előre is :) -
SzQk #407 Valaki elmondja, hogy miért húzzák le a Symbian-t? Azon kívül, hogy "gombosba tökéletes, de érintősbe nem", mert azt még senki se tudta nekem megmondani, hogy abba miért nem jó... -
#406 Jön tudély az 1.2!:D (már megint!) -
gunners #405 Filemanagerben sem találom:( letörölhetetlen ?:( segítsetek ! Köszönöm előre is :) -
gunners #404 Ovirol szedtem le csengőhangot ,hogy tudom telról letörölni? -
#403 most arrol vagyok, de elég laggos szerintem,viszont sokkal egyérteműbb a kezelése! majd később biztos sokkal jobb lesz!:) -
Koczka00 #402 Helló! Miért van az, hogy letöltöm az Operát store-ról, és nem engedi telepíteni? Köszi
-
#401 Nem, mert nekem már a gyári is bejött, aztán az Operát feltettem, végülis az sem rossz, egy-két plusz funkció miatt fogom azt használni, viszont a videó alapján nem láttam semmi olyat, ami miatt érdemes lenne egy 3. böngésző, illetve mintha sokszor belassult volna, meg nem volt olyan gördülékeny a dolog. És te? -
#400 Erre! Köszi, megse néztem, hogy fent van-e már, mivel a tag írja, hogy hamarosan (24.-én rakta fel a videót)!:D
Tesztelted már?