Tim Cook, az Apple új vezetője

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Órákat szenvedni? Na ne túlozzunk. A skálázhatóság minden tekintetben csak jó. Én nemrég vettem egy htpc-ét direkt olyan procit választottam ami nagyon jól húzható, mert most még nem, de késõbb majd lehet szükségem lesz rá, elnézve, milyen iramban fejlõdik a hd technológia.

Te vagy a barátnõd meg megvett volna egy komplett gépet 130.000-ért és aztán ha gáz van, akkor majd 4 év múlva vettetek volna még egyet ugyanennyiért.
Mire akarod használni, attól függ...
Ki lehet próbálni 1 iPhone-t és ki lehet próbálni 1 macbook-ot. Majd ha ezen túl vagytok utána csináljátok a mûbalhét :D tiszta röhej, hogy itt veritek a nyálatokat, olyan dolgokon, amikhez az életben közötök sem volt. Tudod milyen az, amikor leveszel 1 terméket a polcról, és mûködik? Nem kell vele agyalni, nem kell vele mókolni, csak mûködik és kész. Nekem még 3GS-em volt, amikor a Barátnõm vett Galaxy S-t (igen, még a legelsõt). A 3gs-hez képest 2-3 éves modellnek tûnt az a telefon sebesség tekintetében. (persze a kijelzõje szebb volt) És (habár éssel nem kezdünk mondatot) tudom, hogy rengeteget ki lehet hozni egy Galaxy-ból is, csak a halál akar órákat szenvedni/utánaolvasni, hogy hogyan is kellene megcsinálni a zsír új 100e Ft-os készüléket.

És ha már Apple, akkor még van 1 nagyon jó érvem! Értékállóság...
Elképesztõ mennyi faszságot hordtok itt össze... történt egy vezetõváltás, mint jónéhány vállalatnál eddig a történelem folyamán.

Nem kell szeretni az Apple termékeit, nincs stukker a fejetek mellett !

Senkit nem érdekel, hogy ki kinek a bérgyártója - a Porsche-ban Japán lambdaszonda van... most akkor mi van ?

A Foxconn gyártja.... az pedig azt gyárt amit kérsz tõle, ha ropogósmûanyag telefont, akkor azt... ha mást akkor mást... ennyi.
szeretnek nemsokara egy minosegi laptop-ot venni. penz nem szamit. ajanlj valamit lecci! megkoszonnem!

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Ezért is írtam, hogy az igazán minõségi cuccokat nem szapulják úton útfélen az emberek, ebbõl is látszik, hogy az Apple termékei nem minõségiek csak divatok.
szavaid belulrol szakitjak szet elpuhult, edes pezsgo aztatta homokos testunket.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

A Porschet nem Kínában gyártják, majdhogynem ugyanazon a gyártósoron, ahol a többi ugyanabba a kategóriába tartozó terméket, egy olyan beszállító, a Foxconn, aki majdhogynem az összes nagy márkát kiszolgálja. Érzed a különbséget?

Tudod mi a poén? Hogy pl. egy Porsche esetében senki nem beszél túlárazásról meg vacakról függetlenül attól, hogy szereti-e a márkát vagy sem. - én sem szeretem, de elismerem hogy bizony jó autók.

Na az Apple-nél nem így van. Érted?
Na a két köcsög.
igazad van, ne haragudj!

Mostmár? Mindíg is buzik voltak az apple userek, azthittem ez közismert tény :D

netperformer
Ha a "szórakoztatóelektronika" meghaladja a hat szótagot, akkor nem kellene különírni?

Továbbra is inkább az Apple mint a lettévés kartellmaffia.

megjobb, igy tutira mehetnek a fenybenjarok.:D

Nem állítólag, nyiltan vállalta õ maga. De az iIzé termékekhez ez tökéletesen passzol.

háháhá..hülye barom
es nehogy elfelejtsuk, hogy Tim Cook allitolag meleg. igy mostmar: "meleg, sznob, agyhalott fanboy-ok tularazott szarokkal"...

Tedd még hozzá a "túlárazott vackok", meg a "sznob agyhalottak" paneleket is, hogy teljes legyen a mantra és akkor letudtátok ennél a cikknél is.
Meghalt a király, éljen a király?

Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!

"Jobs alaptulajdonsága, hogy makacsul törekszik a tökéletes eredmény elérésére"

Amikor meg nem sikerül, akkor te vagy a hülye, mert nem jól tartod a tökéletes eszközt. :)

"Cookot ugyan nem fogják félistenként tisztelni kollégái, de közelebb kerülhetnek hozzá, mint elõdjéhez."

Talán pont ettõl lesz rosszabb vezetõ, legalábbis ha apple berkeiben gondolkodunk.

← ElőzőOldal 4 / 4