238
  • Sir Ny
    #238
    "- DivX lejátszás
    - HDMI kimenet, ez mondjuk a SGS-ből is hiányzik :)"

    nokia?
  • eNMi
    #237
    :D gondoltam megmaradok az ostobák szintjén egy számukra is érthető élethelyzet felvázolásával. elsőre valóvilágot akartam irni, de az asszony lehüjézett, h az még nem is megy ;)
    nem értem miért piacvezető ez a két kertévé, ha senki se nézi!
  • llaszlo
    #236
    Igen. Kinek mi a színvonal. :) A bk-t és társait szerencsére egyikünk sem szereti. Tőlem nézhetné a szomszédban vagy máshol.
  • Gerygrey
    #235
    "az asszony nem is adna vacsorát, ha a barátok közt helyett ilyen "nézd mit fényképezgettem egész nap" okosságokat kellene néznie. "

    Nálunk meg úgy megy, hogy az asszony utolsó estéje lenne itthon az, amikor barátokközt (esetleg valóvilág, aktív-fókusz vagy más hasonló hulladék) kötelező nézése az esti program :)

  • narumon
    #234
    Jujj ilyet ne írj, mert mindjárt jön Levente és elmagyarázza, hogy az SGS1 is mindenhogy porba alázza az i4-et.
  • llaszlo
    #233
    Na jah, ráadásul az SGS messze elmaradt az i4-től a 2-es már fel tudja venni vele a versenyt. De ahhoz is 10 hónap kellett, hogy a samsung "összetákolja"
  • narumon
    #232
    Jah, csak ha megnézed az android telefonok arányát akkor az ilyen blade félék vannak többségben és nem az SGS...
  • narumon
    #231
    Persze, ezt csak levente "odaver felhasználó élmény" szövegére mondtam. Mondjuk azon is érdemes elgondolkozni, hogy ugyanez a barátom az én iphoneomon pillanatok alatt magától megtalált mindent. A user manualt meg hagyjuk hány user olvassa el....
    Igen az appok minőségét mutatja.... meg azt, hogy így néhány dolog a használhatatlanság határát súrolja. Erre mondta a másik barátom, hogy fel kell rakni valami új ROM-ot meg új Androidot.... node ez a userek 90%-ának a képességeit meghaladja. Én meg úgy vagyok vele; ha utánanéznék akkor értenék hozzá, de köszönöm azt az időt teljesen mással fogom eltölteni mint, hogy ezzel töltsem.
  • llaszlo
    #230
    Egyébként a Blade ékes példája, hogy milyen fosokra is rá lehet tenni az androidot és mennyire nincs értelme. A haverod inkább telefont vett volna. :)
  • llaszlo
    #229
    Ez nem az android hibája. :) Először is el kellene olvasni a user manualt. :) Továbbá azért, mert nem ismered a rendszert ez még nem a rendszer hibája. Ha az app készítője nem engedélyezte, hogy az appot az sd-re telepítsd akkor nem lehet.
    Ez inkább az app(ok) minőségét mutatja az androidon.
  • narumon
    #228
    "DLNA képesség?
    Nekem gyárilag, nektek?
    Segítek, már van rá nektek is soft, de tudod, énrám gondolt a gyártó eleve, hazaérek és WiFi-n azonnal megnézhetem, miket fényképeztem, videóztam."

    Háhhháááhááá, ezen megint nagyon jót derültem. Széppé tetted a reggelemet, köszönöm :))))
  • narumon
    #227
    Google integráció és divx lejátszás van JB nélkül. (persze szoftvert kell telepíteni hozzá appstoreból).
  • narumon
    #226
    A hozzászólásod többi fele pont arról szól amit előtte leírtam, hogy miért nekem magyarázod megint azt nem is értem. Nem is akarom. Jobb így.
  • narumon
    #225
    "Android root nélkül is odaver felhasználói élményben, persze, csak ha nem az az élmény, hogy ez se megy, azt se lehet."

    Na a felhasználói élményről tegnap óta megvan a véleményem. Barátom vett egy ZTE-t, kurvára nem ért hozzá én próbáltam segíteni neki de csak logikátlanságokba botlottam. Odáig nem jutottunk el, hogy megmondjam annak a hülye droidnak, hogy hagyja már a telefon memóriáját a francba és csak az SD kártyára pakoljon. Volt program amit sikerült odarakni és volt amelyik azt mondta, hogy levagyok én szarva ő pedig a memóriát foglalja. Biztos meg lehet szokni egy idő után, de azért nem verném rá a mellem, és én már ezerféle rendszert és telefont nyomkodtam, a barátom viszont az életbe nem fog rájönni semmire. A végén ő is annyit mondott, hogy nah megint belenyúlt a szarba.
  • Macc
    #224
    Kedves toled koszonom, de nincsen ra szuksegem (foleg a 690 Ft-os fajtabol)!
  • eNMi
    #223
    :D már megint egy rakás ostoba/ság.
    az egyik fele leáll vitázni holmi galaktikus szuper droiddal, a másik fele pedig meg akarja magyarázni, h a szarja vmi istencsászár csodakütyü.
    eddig pl nem tudtam mennyire is hiányzik, h amikor hazaérek azonnal meg tudjam nézni mit is fényképeztem/videóztam. igaz, az asszony nem is adna vacsorát, ha a barátok közt helyett ilyen "nézd mit fényképezgettem egész nap" okosságokat kellene néznie.
  • hurkaur
    #222
    levente, te vezeted eddig a kepzeletbeli sgmeme scoreboard-ot.
    "Aztán érdekes, nekem se az SGS-en, se az SGS2-őn nem vitte el az egész család lelkét a Flash, hiába ígérte Sztív atya, hogy így lesz!"
    meg ilyen homoerotikus vagyalmot pls :)
  • llaszlo
    #221
    Tud-e olyat az android, hogy stabilan működik és nem FC-zik nem lagol nem rebootol?? Ebben sokkal jobb az iOS.
    Fel lehet egy rakás olyan dolgot sorolni amit nem tud az iOS és egyébként a userek 99%nak nincs is rá szüksége.
  • Papichulo
    #220
    Lehengerlo, ahogy szazaval sorolod a hianyossagokat. Csak ugy kapkodom a fejem. :)

    "Meg még pár dolog, de hiába írnék tízezer példát is és hiába írtak már rengeteget mások is"

    10k-t? Eleg lesz az az ezer is, amivel korabban dobaloztal! Eddig nagysagrendileg 10 hangzott el, aminek egy resze tokeletesen mukodik iPhone-on is, jailbreak nelkul.

    "azt egy apllemajom nem fogja fel, fogadja el"

    A szemelyeskedest es a prejudikaciot meg felejtsd el inkabb, itt mindenki kulturaltan beszelget. Eddig csak a te reszedrol hangzottak el profanitasok.
  • levente68
    #219
    Tud-e olyat az iOS most, nem az 5-ös majd, hogy bármelyik gépemen összekapcsolódom WiFi-n a két Android-os telefonnal és a gépről vezérelve adatot másolok egyikről a másikra?

    Ha igen, akkor ez nem hiányosság, ha nem, akkor az, bocs a szájbarágásért, sajna szükség van rá. Már akinek, tisztelem, akinek nem, de az nem itt tépi a száját, sőt sehol.
  • levente68
    #218
    "Pedig van: jelenleg a 3GS, az 5-ös megjelenése után pedig borítékolhatóan a 4-es tölti be az olcsóbb iPhone szerepét. "

    Ezen beszartam, te nyertél.

    DLNA képesség?
    Nekem gyárilag, nektek?
    Segítek, már van rá nektek is soft, de tudod, énrám gondolt a gyártó eleve, hazaérek és WiFi-n azonnal megnézhetem, miket fényképeztem, videóztam.

    Meg még pár dolog, de hiába írnék tízezer példát is és hiába írtak már rengeteget mások is, hosszú évek óta hosszú listákat, azt egy apllemajom nem fogja fel, fogadja el. Én persze fogadjam el, hogy reinvented the phone, mi, amikor végre valami belekerül, bakker, mint a copy-paste - hány év után?

    Aztán érdekes, nekem se az SGS-en, se az SGS2-őn nem vitte el az egész család lelkét a Flash, hiába ígérte Sztív atya, hogy így lesz!

    Na, ülj le, egyes!

    Ez Sztív bátyó öröksége, az agymosottak, ő lelép, ti meg maradtok, brühühü.

  • aronvirginas
    #217
    "Nekem ugyan Androidom van, de a flasht talán havonta ha egyszer használom."

    Ne mondj ilyet, ez blaszfémia. A Flasht mindenki naponta intenzíven használja és még egy 512 MB memóriával rendelkező belépő szintű telefonon is hasít. Csak Steve bácsi személyes ambíciótól vezérelve nem engedélyezte ezt a csodás technológiát.

    UI: Nekem is Samsun Galaxy S-em van, de fel sem telepítettem a Flash Playert.
  • llaszlo
    #216
    Nekem ugyan Androidom van, de a flasht talán havonta ha egyszer használom.
    A BT fájlátvitelt szintén, inkább wifit használok ezt meg az iOS5 is tudni fogja.
    Rádióm az van, de a gyári fülest nem használom, mert a fülhallgató bazi nagy és nyomja a fülem, meg amúgy sem használom zenehallgatásra a telefonom. Arra van mp3 lejátszóm több is, de mégis valahogy a legegyszerűbbet az iPod-omat használom.
    A widgetek azok amiket hiányolok az iOS-ből bár lehet, hogy meglennék nélkülük.
    A retina display nekem sokkal szebb, mint a mostani vagy az amoled.
    Az mp3 másolás szintén megoldva az iOS5-ben, sőt a sok vezetéket is el lehet már felejteni.
  • Papichulo
    #215
    Mindezen kivul a divx (xvid/mkv/mp4/srt/...) lejatszas is tokeletesen megy szoftveresen, plusz adapterrel a hdmi kimenet is meg van oldva, raadasul a bluetooth adatatvitel is mukodik es van browser, ami flash kompatibilis, de szerintem ne kezdjuk el a magyarazkodast, mert ez csak felreviszi a diskurzust :)

    ps: mindez JB nelkul hasznalhato
  • aronvirginas
    #214
    "Google integráció (push e-mail ingyen a gmaillel, Google sync - naptár és kontaktok szinkronizálása mindenféle kiegészítő beállítás nélkül)"

    Ezek pedig megoldott probléma, sőt a GMail enélkül is szépen együttműködik az iOS email-programjával. Nyilván nem várható el, hogy a Google szolgáltatásai az Androidhoz hasonló mértékben legyenek a rendszerbe integrálva, különösen annak fényében, hogy az Apple épp most dob piacra hasonló célú felhő-alapú szolgáltatásokat (iCloud).

    "vissza és a "menü" gombok"

    Ezt az iOS szoftveresen oldja meg. Filozófiabeli különbség inkább, mint rendszerszintű hiányosság. Az iPhone mögötti víziónak mindigis kulcsfontosságú eleme volt a hardveres gombok számának minimizálása.

    "Ami nekem nem hiányzik az iPhone-ból, de a környezetemben többeknek igen: hogy nincs belőle kisebb tudású verzió kedvezőbb áron."

    Pedig van: jelenleg a 3GS, az 5-ös megjelenése után pedig borítékolhatóan a 4-es tölti be az olcsóbb iPhone szerepét.
  • Gerygrey
    #213
    Lehet JB nélkül widgeteket használni az iPhone-on? Nekem ez új...
  • Gerygrey
    #212
    "azt is bevallom, néha elgondolkodik az SGS az élet értelmén. Vagy máson, nem tudom"

    Milyen Android-verzió? 2.2-ig bezárólag nekem is csinálta, a legújabb gyári 2.3.4-gyel viszont bármilyen lagfix nélkül is hasít, mint az atom (és ehhez nem kell se root se más hókuszpókusz, csak a telefon mellé gyárilag adott KIES nevű szoftver)

    Egyébként ami nekem az iPhone-ból hiányzik, az a rádiót kivéve nagyjából ugyanez (én a SGS-en se használom a rádiót) meg még pár dolog.

    - Google integráció (push e-mail ingyen a gmaillel, Google sync - naptár és kontaktok szinkronizálása mindenféle kiegészítő beállítás nélkül)
    - vissza és a "menü" gombok
    - notification rendszer. Tudom, ez utóbbit végre sikerült lekoppintania az Apple-nek és az iOS 5-ben debütál, remélem hogy - legalább már csak a hecc kedvéért - be is pereli miatta a Samsung vagy a Google :)
    - DivX lejátszás
    - HDMI kimenet, ez mondjuk a SGS-ből is hiányzik :)

    Ami nekem nem hiányzik az iPhone-ból, de a környezetemben többeknek igen: hogy nincs belőle kisebb tudású verzió kedvezőbb áron. Van, akinek csak arra kell az okostelefon, hogy csipogjon ha e-mail érkezik, illetve hogy lássa a céges naptárat, vagy hogy pár unalmas percet eltöltsön hírek olvasásával vagy egyszerűbb játékokkal - erre egy negyvenezres Androidos telefon tökéletesen alkalmas, és sokkal jobban, mint egy negyvenezres Nokia vagy más butatelefon.
  • z3d
    #211
    Ez nagyon jó meglátás, kinek mire van szüksége :)
    Hát, majd jövőre lesz aktuális nálam a váltás, és akkor megint fel fogom dobni magamnak a lasztit, hogy szifon5 (6), vagy sgs3 legyen :))
  • Papichulo
    #210
    Koszonom a valaszt. :)
    Ezek valoban valos indokok es ha ezek szamodra tenyleg deal-breaker-ek, akkor megertem, hogy nem akarsz iPhone-t. Kinek mire van szuksege, ugye?!

    Most mar csak levente68-tol szeretnek 973 v. 293 hasonlo hianyossagot hallani.
  • z3d
    #209
    Bár nem engem kérdeztél, azért válaszolok, ha megengeded.
    Számomra egy iphoneból hiányzik
    - szabvány USB csatlakozó
    - itunes nélküli mp3 másolás (tehát csak rádugom USB-n, látom a memóriakártyát, és bedobálom ami kell)
    - rádió
    - bluetooth adatátvitel
    - flash támogatás
    - home screen widgetek, egyáltalán a lentebb említett ilyen-olyan launcherek lehetősége
    - super amoled képernyő (jó, tudom, tényleg nagyon szép a retina display, ez tényleg csak ízlés kérdése)

    Ami nagyon jó az iphoneban
    - stabilitás (én bevallom, nekem néha szétesik az android)
    - sehol nem beszaggatás (azt is bevallom, néha elgondolkodik az SGS az élet értelmén. Vagy máson, nem tudom :) )
    - retina display felbontás (bár ahogy az előbb is írtam, samoled képernyőt preferálok több okból, de a magas felbontás iszonyatosan széppé teszi a cuccot)

    Nyilván csekély tudással bírok, mivel napokig nem nyomkodtam szifont, és lehet, hogy a fenti dolgok nagy része megoldható (ne JBvel, mert akkor rootolom az sgs-t, és akkor az android hibáinak nagy része custom rommal megoldható) JB nélkül is, de pár dologról tudom, hogy nem. Ha ezek nem hiányoznának, és összedugva a WIN7emmel ugyanazt tudnám csinálni, mint az SGSel (tehát ne kelljen külső program semmihez, ha valamit akarok manipulálni a memóriakártyán), elgondolkodnék, hogy iphone-t vegyek. Csak az a baj, hogy a fenti dolgok egy részének a módosítása sztem szóba sem jöhet az almánál. Kár.
  • usersg
    #208
    Szerintem amit egy telefonnal lehet, vagy érdemes csinálni, azt akármelyikkel meg lehet oldani.
    Minden másra ott a pc. (vagyis a dolgok 90+% -ra. :) )
  • Papichulo
    #207
    "Egy szó, mint száz, ha valaki csak húsz dologra (persze megszabott húsz dologra) kíván használni egy kütyüt, annak elég lehet a szifon, de ha ezerre, akkor tovább kell keresgélnie és valószínűleg Android-os cucc az, ami megfelel neki. Persze, lehet, hogy az csak 300-at nyújt, de mégis nagyságrenddel vagyunk arrébb."

    Csak ugy erdekessegkeppen, pontosan mi az a husz es foleg mi az az ezer funkcio? Mi az a 980 vagy akar csak 300, esszencialis dolog ami hianyzik egy iPhone-bol?
  • levente68
    #206
    Nem nagyon vagy te jártas ezek szerint Android-ban, az első alternatív Home alkalmazással szabadulhatsz a Samsung custom felületétől és abból rengeteg közül választhatsz, igen jók léteznek.
  • z3d
    #205
    Átlagfelhasználóként root nélkül le lehet tölteni a marketről elég sok launchert, ami átszabja a kezdőfelületet is meg az appdrawert is. Ezekhez ráadásul le lehet szedni szintén marketről témákat is. A felrakása abból áll, hogy rákeresel a marketen, letöltöd, felrakja, kiválasztod, melyiket akarod használni, és megy :)
    Én sem a gyári samu felületet használom, mert nem annyira tetszik.
  • levente68
    #204
    „Okés de mondhatod egy Iphonera pl, hogy zárt, meg nem enged egy csomó mindent (én ezzel sem értek egyet de ez más kérdés), de azt, hogy bóvli azt nem. Nem egy alig működő gagyi szart sóznak rád, hanem egy pofonegyszerű guit, amit ráadásul összelőttek a hardverrel, tehát a felhasználói élmény az egyik legjobb a piacon. Ebbe nem tudsz belekötni, ez egyszerűen tény. Tehát az általad egységsugarú usernek tartott emberke vagy tisztában vele (vagy nem), hogy mennyire korlátozott (vagy nem) a telefonja de esetleg nem érdekli.
    Itt is van egy gyerek (csodálom, hogy még mindig nincs itt) aki mindig meg akarja magyarázni, hogy NEKEM mi hiányzik az iphoneból, és amikor ezzel nem jut semmire, akkor elkezdi magyarázni, hogy márpedig ne szídjam a Samsung Galaxy S-t (amit eddig se szidtam) mert az sokkal jobb. Szóval ilyenekkel még csak értelmes eszmecserét sem lehet folytatni.”

    Itt vagyok én, kispofám!
    Olvasgatom is miket hablatyolsz megint.
    Most legalább nem hazudozol jó szokásod szerint, az is valami.
    Nem bóvli a szifon, de JB nélkül nem smart, hanem dumb, a JB pedig igenis geek dolog, átlagfelhasználó nem csinálja, ráadásul nemrég még garanciavesztéssel fenyegetőzött a szektád, ha megteszi valaki.
    Android root nélkül is odaver felhasználói élményben, persze, csak ha nem az az élmény, hogy ez se megy, azt se lehet.
    Soha nem azt akartam a sült galambénál is egyszerűbb agyaddal felfogatni, hogy NEKED mi hiányzik a szifonból, hanem hogy tényszerűen mi hiányzik belőle, mire te csak annyit tudtál mondani, hogy mivel az NEKED nem kell, hülyeség. Na akkor aztán beszélhetsz felhasználói élményről. Na így tényleg nem jutok semmire, kőagy úr. Teszek rá, szidod-e az SGS-t, az téged minősít, hogy ilyet hazudsz, amúgy a „szidom” rövid „i”-vel írandó. Én annyit próbáltam minden applebolonddal tudatni, hogy kár isteníteni valamit, aminél jóval nagyobb lehetőségeket kínáló cuccok is vannak, TE és okos társaid magyaráztak unfrankó dolgokat állandóan fagyó, GPS hibás, stb. SGS-ekről, ami nyilván elő is fordul, ha beletúr a száján át a seggéig a gépének valaki, de az nem kötelező, én is csak azért ROM-oltam, mert néhány dolgot NEM írtak meg 2.1-re, de lehet találni olyan ROM-ot, ami jól működik, legalábbis nekem sikerült és nem is volt nehéz.
    Eleinte azt magyaráztad, értsem meg, sokaknak nem kell több, mint amennyit szifon tud, ezért nekik az az ideális, fel is fogtam és megértem.
    TE NEM ÉRTED meg, hogy ha egyszer sokaknak nincs kilúgozva az agyuk és többet szeretnének, attól még nem lúzerek.
    Veled nem lehet értelmes vitát folytatni, tekintve, hogy észérveket lesöpörsz és hajtogatod a szektadumádat.
    Az már csak hab a tortán, mikor a saját szavadat ütve hazudozol is. (én nem JB-ekelek kontra én JB-kel kezdek)
    Ami szintén vicces, hogy szelektálsz és ferdítesz folyton.
    Egy szó, mint száz, ha valaki csak húsz dologra (persze megszabott húsz dologra) kíván használni egy kütyüt, annak elég lehet a szifon, de ha ezerre, akkor tovább kell keresgélnie és valószínűleg Android-os cucc az, ami megfelel neki. Persze, lehet, hogy az csak 300-at nyújt, de mégis nagyságrenddel vagyunk arrébb.
    Az Android viszont valóban nem egy eszközre van optimalizálva, de attól tartok ez nagyobb előnye, mint a szifonnak a zártsága által JB nélkül nyújtott stabilitása, mert JB után már más a helyzet, aztán egyéb ROM-ok közötti válogatás lehetősége még mindig nem adott.

    Ha érted, nagyszerű, ha nem, te dolgod, részvétem, csak a hazudozást ne kezdd újra!

    Steve Jobs-ról, hogy ne legyek off:
    Emberileg sajnálom, ha beteg, bár kevésbé, mint egy afrikai szerencsétlen embert, ha tetszik, ha nem.
    Munkásságát elismerem, akkor is, ha összességében negatívra tudom értékelni.
    Akkor is negatív, ha mindig is elismertem, hogy az iPhone-nal olyat alkotott, ami kitolta a mobilvilágot a posványból, ahol a WinMo mondjuk ki, fejlődésmentessége, illetve alacsony fejlődési tendenciája tartotta azt, riválisok híján.
    Nem tudom, hogy ezt lehetett volna-e értelmes emberek gyomrát forgató hype és hazugságkampány nélkül is véghezvinni, marad az, hogy ez így történt és nem tetszett. Ízlések és pofonok, tudom, látom, hogy olyan is van, akinek tetszett, meg olyan is (ez te vagy, szarumon), aki még pofátlanul le is tagadja, hogy így történt és jó szektásként mindent csak helyeselni, igazolni tud.
    Megnéztem az iPod forradalom című dokumentumfilmet és ájuldoztam, hogy ilyen sötét emberekből mennyire sok van, bár egy-két ötlet előtt le a kalappal, de azért túlzás ez a forradalom.
    Mindazonáltal a számok nem hazudnak, ha Apple-t ezekkel a dolgokkal nemhogy életben lehetett tartani, hanem a legértékesebb céggé vált, akkor meg kell adni a tiszteletet nekik. Az más kérdés, hogy ha nincs ennyi megtéveszthető, „életérzéssel” megfogható ember, akkor ez nem történt volna meg. Ami fontos, nem azért jöttek be milliárdok, mert olcsón adták és rengeteget, hanem, mert k.rva drágán adták és sokat. Ezen lehet vitatkozni, hiszen neked harmincezer a havi számlád, mint mondod, naná, hogy ilyen jó kundschaft-nak szinte, vagy teljesen ingyen adják. Nekem a háromezret se éri el a havi mobilköltésem, én nem vagyok jó alany és nem is szeretnék az lenni. De neked se ingyen volt, csak nem lehet ezt felfogatni veled, mindennek ára van, bőven megfizetted.
    Az SGS2-őt megvettem 127 pénzért két év (plusz két hónap) Samsung garanciával kártyafüggetlenül, ez kevesebbe van nekem, mint a tied neked, ha érted, ha nem.
    Tehát, vissza a témához, minden jót Pityunak, én nem kívánom a halálát senkinek, de hiányozni nem fog, mert az ördöghöz közelebb van, mint az angyalhoz és öregkoromra kezd még jobban vonzani az erkölcs tisztelete.
    Applenak is minden jót, erős gatyamadzagot, amit fel is kötnek, mert szükség van a versenyre, remélem tisztességesebb vezetése lesz, mint eddig volt.
  • aronvirginas
    #203
    "még a feleségem is úgy pakolássza a Desire-jén a widgeteket, mappákat és ikonokat, hogy neki jó legyen"

    Ennyi testreszabást az iOS is simán enged, ennél többet meg az Android is csak rootolás után. Például ha nem tetszik a Samsung custom felülete, átlagfelhasználóként nem egyszerűen szabadulsz meg tőle, alternatív ROM telepítése meg ugye túlmutat az átlagfelhasználói képességeken.
  • SlickAdam
    #202
    iszonyat rossz a multi touch a thinkpad-eken.
  • narumon
    #201
    Én is attól félek, hogy pityu nélkül kimerülnek a dolgok a "kötelező" updateekben ami nem lesz elég....
  • narumon
    #200
    Én ebben maradi vagyok. A számítógép a sarokban az asztalon, zeneszerkesztésre, videovágásra és stratégia játékra. Foci, autós, stb, az Xboxon a nagy tévén. HD film nagyszoba, nagytévé médialejátszó, Zene nagyszoba nagyhangfal médialejátszó.
    A NAS duruzsol a sarokban azt bármelyik eszköz eléri a lakásból.
  • morden
    #199
    Kíváncsi leszek mi lesz ezekután az Apple céggel pár év múlva gondolom kijön majd az iphone 10 és az ipad 5 minden évben kicsit vékonyabb lesz meg egy-egy patch az oprendszerhez, vajon mikor fogja megunni a közönség ezt a vonalat és melyik cég fog kitalálni valami új dolgot ( ahogy nézem az apple inkább jogászokat vesz fel mint mérnököket :D )