16
-
#16 még mindig jobb mint az epül :) -
Sir Ny #15 „A Samsung eléggé minőségi cuccokat gyárt manapság."
Egyet értek. Csak valahogy nem a saját minőségi cuccait, hanem másokét, egy kicsit máshogy. Mindenesetre az irány jó, hajrá Samu. -
Inquisitor #14 Ellenben kukkants be egy Aplle gépbe vagy notiba :) -
Inquisitor #13 Szerintem meg nem nagyon. Inkább Pegatron mint a Dell-ben :)
Persze van pár "partizán" gép egyébb lappal ... -
#12 Nyiss ki egy hp gépet és meglátod. -
xen #11 space odessy 2001
inkább az almatáblát kellene betiltani -
An-Dee #10 A hp pc-kben foxconn mobo van. -
#9 Inkább a Samsung tegye rá a kezét mint egy kínai gyártó... A Samsung eléggé minőségi cuccokat gyárt manapság. -
Inquisitor #8 Mennyire biztos, hogy a HP-t is a Foxconn gyártja? :) -
Sir Cryalot #7 Én csak egy normális kijelzőt akarok a projektorom mellé amire lecserélhetném a CRT-t! 0% Apple ! -
#6 Te kis epül szökevény. És az miért is lenne jó mindenkinek,ja tudom mert az epül jó,szuper,utánozhatatlan,egyedülálló,szent és sérthetetlen.
Ébredj fel munkák pityu álomvilágából.. -
Kenderesi #5 Hajrá Samsung !
A távolkeleten tudnak CSAK minőséget gyártani...
Itt hozzájuk képest legfeljebb gyűjtögető-vadászó életmódot folytató,a sötét középkor tájékán ősközösségekben élő, keresztesháborúkat indító, kihalófélben lévő, szőrös, emberszabású makimajmok vagyunk... -
Sir Cryalot #4 A samsungnak minden oka megvan a félelemre.
tévéstől , monitorostól , LG-stől, tabletestől..... kéretik BETILTANI !!!
-
#3 A samsung kicsit megijedt mikor a google megvette a motorolat, nem csodalkoznek, ha o is gyorsan elkezdene felvasarolni minden jol meno uzletagat es megtobb labon allni. -
kvp #2 Ha samsung gyartana a HP gepeket a foxconn helyett az csak javulast hozhat, de a tajvani cegek sem lehetnek sokkal rosszabbak. (jelenleg a hp es az apple gepek ugyanazokon a gyartosorokon keszulnek) -
zpe #1 Nehogy már az a tetves Samsung rátegye a kezét.