48
  • kalapos01
    Bármi megy a BL ellen, az mindig a hét legnézettebb műsorai között van. A BL csak az utolsó 1-2 meccsre érdekli az embereket. Egyébként is, hol érdekeljen minket az, hogy 20-30 milliárdos játszik egymással?
  • donceleger
    Idézet a cikkből:
    "(A TV2-es Bajnokok Ligáját ebbe az időpontban valószínűleg minden megverné.)"
    Ez így szerintem pontatlan, pont fordítva van!

Én bevallom szoktam nézni, de hogy izgalommal várom-e? Egy ajándékot szokás izgalommal várni, nem pedig ezt. Sorozatokat szoktam nézni, nem a való világra gondoltam. A tehetségkutató rendben van, több ilyen kéne, mint celebgyártóból!
    Azért az Odaát c. sorozatot is folytathatták volna. :(((
  • zetortraktor
    Mit nézzenek azon, hogy 150 embert nem érdekel a csatorna, amikor milliókat igen?
  • sad1976
    Hogy állsz a Való Világ 5-höz?
    Egy másodpercet nem fogok nézni belőle. (62%)
    Megnézem, kik játszanak, és eldöntöm, nézem-e. (26%)
    Nézni fogom. (12%)
    Összesen 260 válaszadó.
    Várakozással vegyes izgalommal várod
    az RTL Klub őszét?
    Nem. (76%)
    Igen. (24%)
    Összesen 207 válaszadó.
    remélem a retkesek is szokták ezt nézni
  • gabeone
    Csak szűnne már meg a csatorna...
  • DjDano
    Őszintén szólva mióta lehetőség adódik, hogy internetről töltsem le a legújabb sorozatokat, műsorokat azóta csak elvétve nézem az RTL-t és társait, a filmekről nem is beszélve, unalomig ismételt mind. Torrentről meg leszedem a legújabb premiereket... Sajnos hiába vannak a színvonalas tematikus csatornák mint a NGC, Discovery, Animal Planet mert ott is orrba szájba reklámoznak amitől idegbajt kapok. Tehát az is kilőve :)

H3nG: Csak tájékoztat, ezt ne rójad már fel neki :))
  • H3nG
    ezt a viktort a kereskedelmi tvk fizetik?
  • lama king19
    a forma1-et is 16:9-be adják?????????