17
  • Lowosan
    #17
    Azért te se akard bemagyarázni hogy egy fene se tudja hány milliárdos cég nem tud méretarányosan képeket készíteni egy kütyüről :D
  • Papichulo
    #16
    "Nemrég olvastam, hogy a Samsung-Apple perben az Apple a bíróságon(!!!) saját maga által hamisított képeket mutatott be"

    Csak a tisztanlatas vegett: a rengeteg foto kozul egyetlen egynel nem volt 100% elethu a samsung termek megjelenitese. Azonban figyelembeveve, hogy a dontest meghozo biro ezenkivul meg jopar fenykepet kapott a periratban, mi tobb, ott volt a kezeben mindket keszulek, ezert azt allitani, hogy ilymodon akartak felrevezetni a donteshozot, magaban egy nagy felrevezetes :)
  • coolbboy83
    #15
    Igazad van !

    Ne felejtsük el azt sem, hogy az utóbbi néhány évben a pereskedést mindenki túlzásba viszi....

    Nokia - Apple (szabadalmi per)
    Intel - AMD (szabadalmi keresztperek) végül több mint 1 milliárd USD ment az AMD-nek
    Intel - NVidia (szabadalmi, és jogi perek)
    AMD - NVidia (Szabadalmi perek)
    Apple - Samsung (szabadalmi és lopások)
    Apple - HTC + Samsung + LG + Google (szabadalmi) és az egészre még ráperelt a Nokia is :-)

    és még sorolhatnánk estig.. mert a RIM is adott/kapott, a Sony is és a többi is.

    ez több mint vicc, és ez folyik... mindemellett sok alkatrészben egymás beszállítói is....
  • opeca
    #14
    Csak 27.000? Azt megeszi reggelire az Apple.

    "Gonosz az Alma, Gonosz a Microsoft és a Google is :-)"

    Nem gonoszak, csak a hatalmas piaci előnyüket kihasználva úgy gondolják, rájuk bizonyos szabályok nem vonatkoznak. Nemrég olvastam, hogy a Samsung-Apple perben az Apple a bíróságon(!!!) saját maga által hamisított képeket mutatott be! - ugyebár, hogy jobban hasonlítson a Samsung kütyüje az övékéhez - És amikor ez kiderült azt, mondták, hogy hát igen, a képek nem 100%-ig élethűek.

    Na már most, ha te hamisított bizonyítékokat mutatsz a bíróságon úgy pofán basznak, hogy feltörlöd a padlót, szerinted az Apple-t elküldték a büdös francba, hogy máshol szórakozzanak?

    Szóval ez itt az igazán nagy gond, hogy túl sokat engednek ezeknek a nagyoknak. És ilyen precedensek mindegyik általad felsorolt céggel voltak, talán a Google volt az egyedüli, amelyiket kissé jobban szorongatták, de a Microsoft is lazán hülyét csinál bármikor az emberekből és főleg azokból, akiknek az lenne a dolguk, hogy az emberek parányi kis jogait védjék az ilyen mamutcégektől.

    Ez itt baj kérlek.
  • coolbboy83
    #13
    Itt ma már mindenki perel mindenkit :-) és itt ez a lényeg semmi más...
    Gonosz az Alma, Gonosz a Microsoft és a Google is :-) mert mindenki magának akarja a világot... ennyi:-) beleértve a kóreaiakat is :-)
    gyülekezzünk és pereljünk :-) mindenkit :-)
  • coolbboy83
    #12
    Nem kell itt összmosni semmit pro/kontra, mert mindegyik csinálja....
    Egyébként, miért nem perelik a mobilszolgáltatókat ? sehol nem írja, hogy 5 évig megvannak a cellainfók, hogy merre jártál... nincs miről beszélni :-)

    Nem kérdezik meg, hogy ugye tárolhatjuk a cellainfókat :-)....
  • philcsy
    #11
    Nem úgy volt, hogy valahol le volt írva, csak gyakorlatilag senki se olvasta el?
  • wraithLord
    #10
    Kár, hogy nekem nincs Apple cuccom, én is tudnék perelni. Nem jönne rosszul egy kis lóvé...
  • sanyicks
    #9
    És még mindig megkérdezi az android a usertől hogy csinálhatja-e... kár a gőzért ha próbálod összemosni, mert úgy sem fog sikerülni :)
    Akik az androidot próbálják perelni azoknak sem fog mert ugye a pofájukba tolja hogy mehet-e vagy nem. Viszont az applét jogosan perlik, és azt meg is nyerhetik mert sunyiban nyomta.
  • Zolivok
    #8
    mellesleg idKore wághágágágágá
  • Rotyoka
    #7
    android nyílt forréskód, akkor nézed át amikor akarod.

    Mellesleg iKorea
  • Egerwin
    #6
    Most visszakapja az alma, amiért b*szakodik a samsunggal.
  • Kryon
    #5
    Az android is csinálja, de azt nem titkolták, az almatermelők egészen addig letagadták ezt amíg valaki be nem bizonyította, hogy bizony ők is...
  • coolbboy83
    #4
    kicsinyes vagy ! Ha szerinted az Apple felhasználók gyökerek és divatbírkák ...így pl én is, mert van egy MacBook-om.. akkor legalább 1 millio EUR-t kérjél hogy megnyugodjon a lelki békéd... :-D hiszen hatalmas lelki sérelem ért :-)


  • coolbboy83
    #3
    Egyesek megint pénzt hajhásznak.... gondolom van közöttük néhány, aki rájött - hogy ezt a többi platform így az android is csinálja :-) Multkor volt is fent itt erről egy cikk...
  • G_ArchAngel #2
    Samsung strikes back!

  • FoodLFG
    #1
    Bizony, bizony. Én már az epül puszta létezésétől is "komoly érzelmi sérüléseket" szenvedtem el, ezért egy kis kereset kiegészítést legyenek szívesek utalni nekem is!

    Ezzel "érzelmi sérüléseim" részben gyógyíthatók lennének, mert az epül abból a pénzből utalna nekem, amit a sok gyökér divatbirka hozott össze neki, ami jó érzés.

    Olyan 4000 euróban ki is egyeznék + egy hivatalos bocsánatkérés munkák pityutól természetesen.