1462
-
Java33 #1182 Az eddigi mmo-nál a 30 napot egy timecard megadása után kaptad meg vagy ha megadtál egy bankkártya számot. Utóbbi esetben a 30 nap azonnal aktiválódik és nem kell külön timecard.
Ha nem akartál bankkártya számot megadni, akkor kellett a timecard.
Wildstar-nál nem tudom, hogyan működik.., de sanszos, hogy itt is így.
-
Strayhand #1181 Igen, az alapjáték árában benne van 30 nap játék. De ez általában a többi havidíjas MMO-nál is így van. -
soundsonic #1180 Haló! Jól tudom, hogy wildstar-nál elég előszór csak az alapjátékot megvennem és nem kell rögtön sub, hogy játszhassak mint a többi mmonál csak a 30 nap elteltével? -
#1179 Sziasztok. Akit érdekel egy digitális Wildstar s GW2 account személy szerint az enyém, az jelezze nekem privátban. ( csak együtt árulom őket elég méltányos áron.)
Sajnos már a gw2-re sem volt időm, nemhogy erre szóval ezért válnék meg a játékoktól. -
#1178 Nalam is hasonlo a helyzet, mar szamtalanszor rendeltem tole jatekot vagy 60 napos gamecard-okat, mindig gyors es korrekt volt, soha nem volt meg gondom vele, eddig az osszes kulcs jo volt.
Kulfoldi netshopoknal mar elofordult gebasz, amit csak a support-tal torteno jopar levelvaltast kovetoen oldodott meg. Ehhez nem art egy normalis angol nyelvtudas + nemely webshop szemelyi masolatot is ker bescannelve. A sracnal nincs ilyen problema. :)
-
gabor696 #1177 Simán lehet nem azt mondtam, hogy megbízhatatlan csak azt hogy fázom az előre utalástól, ettől még lehet jó arc, és trusted :)
Más, van valaki köztünk akinek van high level Engineer je? Főleg a tankolás érdekelne hogy mennyire használható, általában minden game be tank vagyok és ez az engi 1re jobban tetszik, még csak 20 as vagyok tegnap lejutottam az első dungeon ba de nem tudtuk megcsinálni mert tufák voltak a dps ek és wipe oltunk vagy 8x utána meguntam. (én haltam általában utolsónak so nem én nem tudtam járni :) )
u.i: annak aki gondolkodik a vételen: egyre jobban tetszik a game, tele van fun dolgokkal humorral, kis apróságokkal amik rengetegszer megmosolyogtatnak (jó értelemben) -
Kazagor #1176 Eddig kb. 15x rendeltem tőle gamecardot, teljes játékokat, amint megkapta a pénzt (utalásnál max 4 óra) azonnal küldte emailben a kódot. Mindig küldte, és minden kód jó volt!
Hidd el, rohadt megbizható a srác, szerintem megbizhatóbb mint a külföldi oldalak. -
gabor696 #1175 Ok, de én fázom ettől az előre utalásos dologtól, főleg ha magyarnak kell előre fizetni valamiért :D
Paypal meg secure. -
#1174 Livekodok.hu -n meg ennel is olcsobb, 9300 HUF-ert megkapod. -
gabor696 #1173 De ajánlom őket : Onlinekeystore Már jópár game et vettem tőlük és eddig mindig küldték a kulcsot 30percen belül.
Mindig olcsóbb mint a hivatalos store. -
ChipHazard #1172 Ohh, oké , értem, kössz :) -
gabor696 #1171 Of course meg kell vegyed :), nem elég ha csak előfizetsz. Nem is tudnál addig mert beugatna hogy nincs game amihez hozzárendelnéd a 30/60 napot. -
ChipHazard #1170 Nos sikerült kapnom egy guest passt :), éppen töltöm a gamet, de lenne egy kérdésem. Mégpedig, ha ez a 7 napos dolog lejár, és esetleg ugy döntök hogy minden fasza és maradok, akkor meg kell venni a játékot, vagy elég ha esetleg csak game time cardot veszek ? Mert ezt a guest passot is ott kellet aktiválni ahol a game time cardot is kell, ahogy olvastam. -
#1169 Koszi az infot!
Valaki mas meg esetleg? -
undY1ng #1168 "Hatalmas" kedvet adtál a játékhoz! Csak az a fránya kevés fps notin, nagygépet kéne valahogy lecserélni és akkor tuti megvenném! :D -
Oon9 #1167 köszönöm a válaszokat, /Spaceghost/
esetleg vki probáltam már a warplotos-okat?
mennyi bg van? még erre tudna vki irni véleményt?
/leginkább pvp/
elöre is köszönöm , szép estét.
-
#1166 Fixed Internally, nemzetközi guild az Eko szerveren. -
#1165 Na valami hasonló leírásra vágytam, köszönöm!
Bármennyire is tetszik a játék, nem hiszem hogy megfogom venni.
Rá kell jönnöm, hogy ez nem nekem való.
Marad a WoW. -
#1164 A raideloktol kerdeznem, hogy ki milyen klanban jatszik? A neve erdekelne amennyiben publikus az informacio es hogy nemzetkozi avagy magyar-e a klan.
Elore is koszonom! -
#1163 Köszi ezt a leírást, gondolkoztam rajta, hogy mivel szaggat, kicsit upgradelem a gépemet és csak megveszem, na ez után nem fogom :) 3 műszakozok, guildben raidelni tuti nem fogok tudni :( Casual lettem, szomorú. -
#1162 1 ónap alatt 2-3 credd? Inkább egy hét, de még inkább pár nap ha jó helyen farmolsz :)
Persze most még olcsó (4-6p) de gondolom majd felmegy ennek is az ára idővel.
Group content tényleg elég hardcore, több mint három hétig tartott, mire meglett a raid attunement. Dungeonokhoz képest a raid kevésbé stresszes mivel nincs időlimit, viszont egy ember hibája is elég egy wipehoz ezért oda kell figyelni.
Nem is olcsó mulatság a raid, a wipeok miatt a javítási költség, a kaja meg a potik viszik rendesen a pénzt.
LFG-t dungeonokhoz el lehet felejteni, voip nélkül csak szenvedés lesz a sok idiótával akiknek lövésük sincs a support/assault gear fontosságáról meg az interrupokról. -
Strayhand #1161 Igen, ez nagyon jól hangzik, de pont ezért kérdéses szerintem, hogy mennyien maradnak majd meg hosszútávon. Én pl. elég rendszertelenül tudok játszani, és nem is mindig sokat, szóval nem tudom, mennyire fogok tudni majd raidelni, ezért nem is kerestem még guildet. Az indulás óta játszom, de még csak 33-as szintű vagyok egyetlen karakterrel, pedig minden nap játszom valamennyit, és nem housingolok meg ilyesmi, csak questelek. Szóval én még nem nagyon tudom hova tenni a játékot, de egyelőre szórakoztató, szóval előfizetek.
Más, egy az élvezhetőség szempontjából fontos link, hogy én se felejtsem el este. Ha valakinek esetleg fáj a feje a játéktól, vagy csak hozzám hasonlóan észrevette, hogy elég szar a default FoV a játékban, szerencsére simán lehet állítani rajta:
https://forums.wildstar-online.com/forums/index.php?/topic/36399-heres-how-to-fix-this-games-poor-default-fov/ -
Spaceghost #1160 Hali!
Egy WoW után teljes felüdülés a játék. Legalábbis az end content bizosan. Itt nincs free epic, itt mindenért keményen meg kell dolgozni, főleg, ha adventure-ről vagy dungeonról van szó. Jelenleg úgy zajlik az endgame, hogy adventure-ből kell öltözni dungeonra, először azokat kell goldra megcsinálni, hogy legyen 1-2 epic cuccod, aztán dungeonban kell legalább silverre teljesíteni mindegyik dungeont, hogy meglegyen az attumen quest a raid belépőhöz. A dungeonos kékek előfordulhat, hogy jobbak az adventure-ös epiceknél. Mire azok meglesznek, valószínűleg raidready gear is meglesz. Namost a veteran dungeon, az annyira nehéz, hogy a fél órás silver medált csak guilddel lehet megcsinálni. Tegnap mi guilddel voltunk 3 órát voltunk bent az instában, utolsó bosst másfél órát tryoltuk, de otthagytuk. És ez csak a legrövidebb dungeon volt. Pöccre kell tudni a bossfightot, a trashre meg kemény dps kell, ahol meg lehet ott elkerülni. Szóval, ha belekezdesz a játékba elsősorban egy erős guildet kell találnod, ahol a játékosok szeretnének előre haladni, mert máshogy nem fogsz tudni boldogulni a dungeonokban. Adventure-t hébe-hóba puggal is meg lehet csinálni goldra, de ahhoz szerencse kell.
Van játékon belül lehetőség az előfizetésre, ha ügyes vagy 1 hónap alatt simán össze lehet kaparni annyi platinát, hogy akár 2-3 hónapra elegendő CREDD-et vegyél. Ha elérted a heti elder point (olyan mint wowban a valor) limitet, onnantól a napi questek több goldot adnak. Jelenleg csak 1 napi questelős hely van, de július elejétől jön 2 új 50-es zóna és nagyjából minden hónapban jön új content, így lehet pénzt farmolni. Illetve, ha craftolsz, akkor azzal is rengeteg pénzt lehet összeszedni. A lényeg, ha elég időt tudsz rá fordítani, akkor nem kell a havidíjat Ft-ban fizetned, hanem meglesz ingame pénzből. :) Remélem, hogy nem lesz F2P a játák, de ha mégis az lesz, az endgame ugyanaz. Kőkemény WASD skill és odafigyelést igényel minden boss fight.
Remélem nem volt elriasztó amit írtam, de a WoW nagyon casualbarát, a Wildstar meg nagyon nem. -
Oon9 #1159 Sziasztok!
Teszteltem zárt betat, kaptam vendég kulcsot.szval kiprobáltam a játékot.
azt szeretném kérdezni, hogy milyen a játék end game?
leginkább olyanok válaszára vagyok kiváncsi akik aktivan WoW oztak.
hezitálok , hogy eladjam a wow accom és megvegyem a wildstart.
szval milyen az end game, ki mit gondolt f2p lesz vagy marad a havidij, sokan játszanak e?
szép napot! -
#1158 öhm, gondolom fog itt történni stílusváltás, nem kell moderátort hívni meg ilyenek?! -
Kalandpark #1157 DarkHorse rajtad csak nevetni tudok :D elnézve a 335 haszontalan hozzászólásod ha nem gond, de tényleg csak ha nem gond nem veszem magamra azt amit írsz (:
A fórumok 99%-ban elküldik a büdös p*csába azt aki kéreget én még csak a jobbik eset voltam aki megemlítette, hogy ezt ne itt, köszi!
Ezért nem fogok elnézést kérni ahogy másért sem. Inkább kezdjetek el játszani és ne csak beszéljetek róla. Szerintem az itteni fórumozók háromnegyedének meg sincs vásárolva a játék, de itt mindenki okosabb :D
-
#1156 Senki nem kivancsi a sirdogalasodra, nyugodtan be is fejezheted :D -
#1155 Mi lenne ha te is használnád az egérgörgőd, ahogy én is teszem.
Nem olyan nehéz az, nem jobb a te síros kommented se. -
Kalandpark #1154 ChipHazard egyfelől nem kell perkáljál 20 rongyo, hogy ki tudd próbálni hiszen 9500 körül is van már a neten ebből látszik mennyire vagy képbe.
Másfelől feltalálták a canyourunit.com-ot ahol másodpercek alatt kiderül, hogy milyen szinten bírja majd a géped a játékot, de mi vagyunk a majmok akik ellenezzük az állandó guest pass kéregetést. Ha annyira vártad volna a játékot és nem csak divatplayer lennél akkor már réges rég a bétaidőszakba kipróbáltad volna úgy ahogy sokan ezt tettük.
Ha nincs a max szint közelébe keress más játékot mert nincs értelme minimumon kuporogni.
-
#1153 Köszönöm a kultúrált válaszokat!
Fizetésig még kigondolom mi legyen. -
#1152 Gyokerek mindig vannak, nem kell veluk foglalkozni, majd lekopnak innen. -
ChipHazard #1151 Én is azért probáltam guest passt kérni, hogy kiderüljön mennyire bírja a gépem, , azért nem igen akarok ugy 20 ezret kifizetni hogy utána, ne tudjam élvezni, csak aztán valami okoskodo majom itt jol leoltott, ujfent bizonítván a társadalmunk faszkalapságát :(.
Amugy pedig egyet értek én is hogy a jo játék ismérve nem feltétlen abban nyilvánul meg hogy mennyire prög egy forumos topik, mert ahelyett hogy beszélnek róla, inkább játszanak vele, szerintem ez jo dolog :)
szemezem vele szemezem, lehet hogy azért egy 2 honapra befizetek rá lessz ami lessz :).
-
#1150 Nekem tetszett csak úgy tűnik kevés a gépem hozzá.. :/ -
undY1ng #1149 Nagyon szívesen megvenném... Csak a notebookon 15 fps-el nagyon élvezhetetlen. :( Nagygépen pedig jól megy, de már nem otthon lakok. -
gabor696 #1148 Egyetértek @Gepo val, szerintem is jó a játék momentán azzal a problémával küszködök még, hogy melyik class -t vigyem tovább :)
Szerintem több az elfoglaltság és az egyedi 5let mint pl Eso ba, s ezt mondom úgy hogy nagyon tetszett, csak belefáradtam a VR grind be, mert ott csak quest elni lehet vagy Craglorn t farmolni, nah jó meg Cyrodill zerg pvp z ni.
Itt ötletesek a path ok, van már lvl 6 tól BG, 15 től housing, adv insta, 20 tól dungeon, questing alatt felbukkanó challenge ek stb....
So szerintem mindenképp megér egy próbát :) -
Gepo #1147 Röviden, tömören: a játék rohadt jó. Attól, hogy a fórumon kevesen írnak és hogy nincs sok magyar a játékban még nem jelenti azt, hogy rossz a játék. Az SWTOR/TESO klánunkból szinte mindenki nyomatja a Wildstart (is). A hangulata eszméletlenül jó, rengeteg vicces quest van benne, az insták nehezek (ami szerintem pozitív) és a pvpt is nagyon eltalálták.
Oldalakat tudnék írni a játékról, ezért inkább csak annyit írok, hogy aki teheti próbálja ki (és ne hagyja abba lvl 10-en). -
#1146 Sajnos nem latom hogy olyan sok embert mozgatna meg a jatek itt a forumon se.
Most ténlyeg ennyire gyenge, vagy ennyire tökéletes és senki nem ír ide? :) -
MouQuiNewL #1145 Sziasztok
"already updating this directory"
Ezt sikerül a játéknak már 1 hete produkálnia. Tökéletesen működő, más játékokat tökéletesen futtató rendszeren... Szerintetek mi a megoldás?
A support nem válaszol. Az ikonra kattintás után rögtön ezt írja ki, aztán kilép. -
#1144 Ez emlékeztet wowból AQ-ra. :) -
#1143 Első content patch július elején 50+ os zóna + rakat dolog
Humorukat még mindig csípem :)