1462
-
Ramanon #1222 Sziasztok! A sok Hearthstone mellé kéne valami amivel néha kicsit kikapcsolódhatok. Amivel kevesebbet idegeskedek :)
Ha valakinek volna esetleg egy feles kulcsa, azt megköszönném.
Üdv! -
Gepo #1221 Hazak pvp szerveren játszok és teljesen simán lehet napizni, mindenki csak csinálja a questeket, talán egyszer volt hogy belém kötöttek, de el tudtam pucolni a stalkeremmel. Érdekes, hogy Te úgy látod az Exile van többségben, én a Hazakon a Dominiont látom túlerőben. Legalábbis Blighthavenben a Scorchwing bossnál mindig ők vannak többségben. -
WiLDoR #1220 s mi az oka a "népesség" csökkenésnek?
túl HC a játék, vagy mi? o.O -
Spaceghost #1219 Szerintem a PVP szerver felejtős, el se tudom képzelni ott hogy lehet napizni. Igy is másfél óra végignyomni a napokat, pvp-vel együtt sztem 2-3 óra, ha folyton összetüzésbe kerülsz valakivel.
PVE szervert ajánlom. Sajnos mindegyik szerveren ilyen 20-80, vagy 30-70 arányban az Exile van többségben.
Én Dominionban vagyok In Aethernum nevü magyar guildben, olyan 60 acc van, de sajnos egyre kevesebben vannak online. Ez jellemző exile oldalra is sajnos. -
Oon9 #1218 Sziasztok!
Van vki Contagion server - dominium oldalon?
Ha igen és van kedve közösen "nyomulni" az jelezze!
Joo játékot! :D -
WiLDoR #1217 hazzak server - exiles vagy dominium?
eko server - exiles vagy dominium?
melyik oldalon van több hazánkfia?
medic-kel játszogatok, még igencsak low szinten, trial accounton, de wow óta ez az első mmo, amiben látok fantáziát. -
dzseni #1216 Sziasztok!
Valaki küldene egy guest pass-t mert nagyon gondolkodom , hogy megvegyem a játékot, de elötte egy kipróbálnám. :)
Köszönöm a segítséget előre is!:D -
gabor696 #1215 Én meg Őket tudom ajánlani
http://www.onlinekeystore.com/browse/term/wildstar
Már többször vettem tőlük abszolut trusted!!! -
#1214 Szia én innen vettem meg a játékot, a srác gyors volt hamar megkaptam a kódot.livekodok -
Tomi13 #1213 Sziasztok
Hol lehet most megvenni legolcsóbban a játékot? -
m18m #1212 Sziasztok!
Valaki esetleg meg tunda hívni egy guest passal? Kipróbálnám, sok jót hallottam!
Előre is Köszi! -
dantor7 #1211 Üdv!
Én kb. 3-4 napja kaptam egy guest passt, és ma reggel engem is banoltak, pont ugyanezzel a szöveggel.
Szombaton elértem a level 20-at, ma meló után akartam megvenni, mert baromira bejött a játék. WoW-ban Garrosh HC-n is túl vagyok február óta, semmi "dolgom", progressre vágynék, itt meg az első dungeon-ban (stormtalon's lair) olyan brutál odafigyelést kellett produkálnom, hogy egyből beleszerettem.
Erre kapom a random bant :D
Írtam is nekik, hogy mi a frász ez, mert igaz a dungeont 2 óra alatt nem tudtuk befejezni, és egy "sorry guys I don't have time for this" után kileaveltem, meg a curse client-ben letöltöttem hozzá addonokat, de ezen kívül semmi "rosszat" nem tettem. -
Strayhand #1210 Van egy ilyen kitétel a guest passnál:
"Just remember that these passes are intended for you to share with friends, any misbehaving on a guest account may have repercussions for the associated account as well!"
Lehet, hogy ez visszafelé is működik, szóval ha valakit bannolnak egy guest pass-on, akkor a main accot meg a másik két guest passt is bannolják, vagy ilyesmi. Miért bannolnának random embereket? -
b0ss #1209 Ez nagyon vicces. Ezt kaptam emailben:
Hello,
This message is being sent to notify you that a violation of the WildStar User Agreement and Rules of Conduct has occurred on your account. Due to this violation the following action was placed on the account:
Account: ********@gmail.com
Action: Suspended
Violation: User Agreement Violation
Please be aware that repeated or serious violations of the rules may lead to more serious measures, which could include a temporary suspension or even permanent termination of the account. I’ve included links to the User Agreement and Rules of Conduct below for your reference. If you have additional questions, please let us know.
stb stb.
Hallottam róla hogy random bannolnak embereket, de nem akartam elhinni.
Ez egy trial account, amivel 1 napot játszottam kb egy hónapja. -
WiLDoR #1208 köszönöm, kaptam.
thx. -
WiLDoR #1207 vkinek akadna még 1 felesleges guest kulcsa?
megköszönném. -
mikuc #1206 Még 1 kulcsom maradt. -
mikuc #1205 Sziasztok!
Van 3 db guest kulcsom, ha kell valakinek jelezze. -
Strayhand #1204 Remélem nem bánod meg.:) Én nem bántam meg, pedig én is az (indulás előtti) utolsó pillanatig gondolkodtam, és úgy vettem meg, hogy nem biztos, hogy lesz időm/kedvem raidelni. Most szép lassan elértem 50-re, elkezdem a raid attunement questeket, aztán majd ahogy lesz. De most már kellene nézni valami barátságos kis guildet, mert az kelleni fog a dungeon-ökhöz.^^ -
Dksz #1203 Ebben valóban igazad van aki sajnálja rá a pénzt, de elpiál havi 5x-6x annyit mint amennyit a játék ér az ne siránkozzon, hogy nincs pénze. Nekem szerencsére csak a számítógép/internet az egyetlen szenvedélyem valószínűleg ennyit megér szóval meggyőztél és megveszem. -
WiLDoR #1202 sziasztok.
tudom, unjatok mar, mint allat, de valaki tudna kuldeni privat uzenetben egy guest key-t?
most frissitettem gepet, megneznem milyen rajta ez a game, mert a laptopomon slideshow es max 2 fps-sel nem igazan volt elvezheto.
ha vkinek lenne elfekvoben egy kulcs, azert koszi elore is.
udv:
[ w ] -
Strayhand #1201 Jó lenne egy szerkesztés funkció... -
Strayhand #1200 Egy idő után tudsz venni geart raiden kívül is. Elder gemeket gyűjtögetsz lvl50-en, amiből először érdemes megvenni a key-t ami a raideléshez kell, meg nyilván aztán érdemes kiszedni azokat a cuccokat, amik adnak plusz pontokat amiket eloszthatsz a skilljeidre/ampjaidra, de utána tudsz gyűjteni gearre. Mondjuk sok időbe telik az előzőek miatt. Sajnos ez a rendszer nem túl altbarát, ill. új játékosoknak sem kedvez. Pár dologban kicsit átestek a ló túloldalára ezzel a nagy hardkórsággal, nem túl alt- és újoncbarát ez a rendszer.
De szerintem érdemes casualként is játszani vele. Napi 2-3 óránál többet nem nagyon raidelnek pl. a magyar guildek (és itt a "napi" alatt nyilván nem heti hét napra gondolunk) 1-2 kivételtől eltekintve. Nem minden egyes WS játékos überkocka aki napi 8 órában tolja (no offense). Akinek már egy ideje megvan a raid attunement is, az nem tudom, mennyit játszhat, de nem hiszem hogy ez a nagy átlag. Én tegnapelőtt lettem lvl 50 olyan 130 óra játék után (közel napi 4 óra átlagban), úgy, hogy nem housingoltam meg craftoltam meg ilyesmik, csak questeltem, igaz, én megcsináltam minden mellékküldit és explorer küldit, nem rohantam.
Egyébként ha a pénzt sajnálod(sajnáljátok), érdemes belegondolni, hogy mi magyarok ugye milyen szegények vagyunk, de a magyar dohányos azért havi 40K-t elszív, meg a magyar fiatalok ugyanezt az összeget elisszák (jobb esetben) a hétvégi bulikon, de persze ezek felnőtt, érett dolgok, egy MMO, amivel napi szinten több órára leköt, és aminek a havidíja két mozizás árával vetekszik, meg gyerekes dolog, páne a WS a maga rajzfilmes stílusával... -
Dksz #1199 És amúgy hogy néznek ki a daily questek? Mit kell bennük csinálni? -
Spaceghost #1198 Ha jól tudom Hazak-on PVP szerveren, dominion oldalon van egy magyar klán akik már az összes dungeont ütötték silverre és EKO-n az Árnyjáróknak van silver dungeon, de nem tudom hány főnek van meg. Mi is EKO-n tryoljuk a dungeonokat, dominion oldalon, de nagyon kellene az utánpótlás. Exile oldal sokkal népszerűbb. Raid képes magyar klán lesz, de a dungeonok mindenkit megakasztanak, nem csak a magyarokat, hanem a külföldieket is. :)
@Dksz
Adventure-re és Dungeonra elég leszel, amúgy is mire talász hozzá fix csapatot, meg guildet, meg felhúzod a karaktert azzal is bőven el leszel. Napi questeléshez elég erös leszel, máshoz meg nem kell erősnek lenni csak a raidhez. :D Amúgy meg minden hónapban jön új content, szóval unatkozni se kell. -
Dksz #1197 Köszi a választ!
Ez most eléggé eltántorított esetleg akkor még az érdekelne, hogyha valaki nem megy rá a raidekre túlzottan inkább adventure-re megy rá mennyire tud erős lenni vagy ha tudom, hogy nem fogok gyakran raidelnil nincs is értelme belekezdeni? -
#1196 Gondolom a raid-kepes magyar klan otlete mint olyan meg mindig elveteltnek szamit. -
Spaceghost #1195 Hali!
Kicsit lejjebb az [URL=http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1313859254&no=1160]#1160[/URL] -as kommentben kifejtettem. Rengeteg idő kell a játékhoz, felkészültség, odafigyelés, sajnos abszolút nem casual barát játékról van szó. Jelenleg 50-es szinten azok akiknek nincs elég idejük, főleg PVP-vel tudnak foglalkozni, vagy Adventure-ben gearelődni, napi questek is legalább másfél óra mire végigmész rajtuk. A veteran dungeonok is 50-en amíg be nem gyakorolja a csapat addig több órás elfoglaltságnak számítanak. PUG-al teljesen kizárt, hogy végigérsz. -
Dksz #1194 Sziasztok! A béta nagyon tetszett viszont ott nem próbáltam ki az endgamet. Mióta vége a bétának filózok, hogy megvegyem vagy sem. Érdemes annak megvenni aki nem képes napi 3-4óránál többet szánni raidekre? Nem vagyok casual, de hardcore player se inkább a kettő között azok akik hozzám hasonlóak mi a véleményük? -
mikuc #1193 Sziasztok!
Szivesen kipróbálnám a játékot. Ha valakinek lenne még kódja és elküldené akkor azt megköszönném. Sok jót olvastam a játékról de szeretném azért előtte kipróbálni.
Köszönöm -
undY1ng #1192 (Y) Nagyon jó kis elrendezés mindennek! :) -
soundsonic #1191 Uhh, szép kis monitor :) Lájk a wildstar felbontásáért és a star warsz modellekért is -
Kazagor #1190 LOL. Feladom. 3 képfeltöltő oldalból egyiket sem jeleniti meg a fórum. Tökéletes... -
Kazagor #1189 Ahogy gondoltam, csak félig sikerült.
Akkor újra. Nagyobb felbontásban az előző postban megnézhetőek.
-
Kazagor #1188 Ok, akkor legyen több kép.:)
Így néz ki a játék egy ultrawide 34 colos monitoron 3440x1440 felbontásban.:)
(nagyobb felbontásban)
Ugyanez a játéktér nem fotózva, hanem screenshotban 3440x1440 felbontásban.
(eredeti méretben 3440x1440)
Akit érdekel, az csináljon a saját gépén screenshotot, és hasonlítsa össze a 2 képet, hogy mennyit számit, mennyire látszik a nagyobb felbontás és a szélesebb képernyő.
(Remélem minden kép jól fog megjelenni a hozzászólásomban.)
-
soundsonic #1187 Kevés a pikcsör a topicban, pedig rendesen feldobná :)
-
Oon9 #1186 Cserélném Wow /frozen/ Eu accomat ----- Wildstar EU accra vagy kulcsra.
További infoért pm me. -
Kazagor #1185 Aki guildet keres az Eko Szerveren Exile oldalon, az jelentkezhet az Insomniac Brotherhoodba.
Inso.hu,
vagy ingame keresse további infókért a vezetőket (Rasca, Xoniver). -
soundsonic #1184 Ez most mi? Nem enged be, bár máskor elég volt újraindítanom.
Mellesleg Guild-ot keresek -
soundsonic #1183 köszi, de végül vettem 60 napos tc-t is :)