WildStar
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze most még olcsó (4-6p) de gondolom majd felmegy ennek is az ára idõvel.
Group content tényleg elég hardcore, több mint három hétig tartott, mire meglett a raid attunement. Dungeonokhoz képest a raid kevésbé stresszes mivel nincs idõlimit, viszont egy ember hibája is elég egy wipehoz ezért oda kell figyelni.
Nem is olcsó mulatság a raid, a wipeok miatt a javítási költség, a kaja meg a potik viszik rendesen a pénzt.
LFG-t dungeonokhoz el lehet felejteni, voip nélkül csak szenvedés lesz a sok idiótával akiknek lövésük sincs a support/assault gear fontosságáról meg az interrupokról.
Más, egy az élvezhetõség szempontjából fontos link, hogy én se felejtsem el este. Ha valakinek esetleg fáj a feje a játéktól, vagy csak hozzám hasonlóan észrevette, hogy elég szar a default FoV a játékban, szerencsére simán lehet állítani rajta:
https://forums.wildstar-online.com/forums/index.php?/topic/36399-heres-how-to-fix-this-games-poor-default-fov/
Egy WoW után teljes felüdülés a játék. Legalábbis az end content bizosan. Itt nincs free epic, itt mindenért keményen meg kell dolgozni, fõleg, ha adventure-rõl vagy dungeonról van szó. Jelenleg úgy zajlik az endgame, hogy adventure-bõl kell öltözni dungeonra, elõször azokat kell goldra megcsinálni, hogy legyen 1-2 epic cuccod, aztán dungeonban kell legalább silverre teljesíteni mindegyik dungeont, hogy meglegyen az attumen quest a raid belépõhöz. A dungeonos kékek elõfordulhat, hogy jobbak az adventure-ös epiceknél. Mire azok meglesznek, valószínûleg raidready gear is meglesz. Namost a veteran dungeon, az annyira nehéz, hogy a fél órás silver medált csak guilddel lehet megcsinálni. Tegnap mi guilddel voltunk 3 órát voltunk bent az instában, utolsó bosst másfél órát tryoltuk, de otthagytuk. És ez csak a legrövidebb dungeon volt. Pöccre kell tudni a bossfightot, a trashre meg kemény dps kell, ahol meg lehet ott elkerülni. Szóval, ha belekezdesz a játékba elsõsorban egy erõs guildet kell találnod, ahol a játékosok szeretnének elõre haladni, mert máshogy nem fogsz tudni boldogulni a dungeonokban. Adventure-t hébe-hóba puggal is meg lehet csinálni goldra, de ahhoz szerencse kell.
Van játékon belül lehetõség az elõfizetésre, ha ügyes vagy 1 hónap alatt simán össze lehet kaparni annyi platinát, hogy akár 2-3 hónapra elegendõ CREDD-et vegyél. Ha elérted a heti elder point (olyan mint wowban a valor) limitet, onnantól a napi questek több goldot adnak. Jelenleg csak 1 napi questelõs hely van, de július elejétõl jön 2 új 50-es zóna és nagyjából minden hónapban jön új content, így lehet pénzt farmolni. Illetve, ha craftolsz, akkor azzal is rengeteg pénzt lehet összeszedni. A lényeg, ha elég idõt tudsz rá fordítani, akkor nem kell a havidíjat Ft-ban fizetned, hanem meglesz ingame pénzbõl. 😊 Remélem, hogy nem lesz F2P a játák, de ha mégis az lesz, az endgame ugyanaz. Kõkemény WASD skill és odafigyelést igényel minden boss fight.
Remélem nem volt elriasztó amit írtam, de a WoW nagyon casualbarát, a Wildstar meg nagyon nem.
PS4 ID: Vordengo
Teszteltem zárt betat, kaptam vendég kulcsot.szval kiprobáltam a játékot.
azt szeretném kérdezni, hogy milyen a játék end game?
leginkább olyanok válaszára vagyok kiváncsi akik aktivan WoW oztak.
hezitálok , hogy eladjam a wow accom és megvegyem a wildstart.
szval milyen az end game, ki mit gondolt f2p lesz vagy marad a havidij, sokan játszanak e?
szép napot!
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
A fórumok 99%-ban elküldik a büdös p*csába azt aki kéreget én még csak a jobbik eset voltam aki megemlítette, hogy ezt ne itt, köszi!
Ezért nem fogok elnézést kérni ahogy másért sem. Inkább kezdjetek el játszani és ne csak beszéljetek róla. Szerintem az itteni fórumozók háromnegyedének meg sincs vásárolva a játék, de itt mindenki okosabb 😄
Swedish people are albino monkeys
Nem olyan nehéz az, nem jobb a te síros kommented se.
Másfelõl feltalálták a canyourunit.com-ot ahol másodpercek alatt kiderül, hogy milyen szinten bírja majd a géped a játékot, de mi vagyunk a majmok akik ellenezzük az állandó guest pass kéregetést. Ha annyira vártad volna a játékot és nem csak divatplayer lennél akkor már réges rég a bétaidõszakba kipróbáltad volna úgy ahogy sokan ezt tettük.
Ha nincs a max szint közelébe keress más játékot mert nincs értelme minimumon kuporogni.
Swedish people are albino monkeys
Amugy pedig egyet értek én is hogy a jo játék ismérve nem feltétlen abban nyilvánul meg hogy mennyire prög egy forumos topik, mert ahelyett hogy beszélnek róla, inkább játszanak vele, szerintem ez jo dolog 😊
szemezem vele szemezem, lehet hogy azért egy 2 honapra befizetek rá lessz ami lessz 😊.
https://www.twitch.tv/sp1gu
Szerintem több az elfoglaltság és az egyedi 5let mint pl Eso ba, s ezt mondom úgy hogy nagyon tetszett, csak belefáradtam a VR grind be, mert ott csak quest elni lehet vagy Craglorn t farmolni, nah jó meg Cyrodill zerg pvp z ni.
Itt ötletesek a path ok, van már lvl 6 tól BG, 15 tõl housing, adv insta, 20 tól dungeon, questing alatt felbukkanó challenge ek stb....
So szerintem mindenképp megér egy próbát 😊
BDO: Jordine
Oldalakat tudnék írni a játékról, ezért inkább csak annyit írok, hogy aki teheti próbálja ki (és ne hagyja abba lvl 10-en).
Most ténlyeg ennyire gyenge, vagy ennyire tökéletes és senki nem ír ide? 😊
"already updating this directory"
Ezt sikerül a játéknak már 1 hete produkálnia. Tökéletesen mûködõ, más játékokat tökéletesen futtató rendszeren... Szerintetek mi a megoldás?
A support nem válaszol. Az ikonra kattintás után rögtön ezt írja ki, aztán kilép.
Humorukat még mindig csípem 😊
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ahogy más sem úgy ez sem tökéletes, de kvázi apróbb hibái vannak. Nekem egyáltalán nem tûnt fel semmi zavaró. Egyetlen egy buggal sem találkoztam még ami azért nem kis szó.
Az mondjuk kár, hogy a server idõ nem tükrözi a nap-éj váltakozást. (állítólag egyeseknél éjszaka van míg mellette állsz, de nálad nappal)
Rég nem készült már ilyen korrekt MMO, legalábbis én így látom. Guild Wars 2 még nagyon érdekelt, de a béta után úgy voltam vele, hogy az engem nem érdekel pedig havidíja sincs.
Magyar guildeket el kell felejteni, most is bent vagyok az egyikben, de totál halott az egész, még köszönni is alig köszönnek be, sztem mindenki szólózik azt annyi.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Amennyiben az ember honfitarsai tarsasagaban szeretne raidelni (nem mondjuk nemzetkozi guild keretein belul), akkor szerintem eleg "erdekes" lesz osszeszedni estenkent 40 embert a raid-re.
A felelmem az, hogy az alapvetoen sem tul nagy tagletszamu magyar guildek vajon ki tudnak-e majd folyamatos jelleggel allitani egy viszonylag allando 40 fos brigadot?
Ezuton meg is szeretnem ragadni az alkalmat, es megkerdezni a jelenlegi magyar klanokat, hogy erzik, sikerulni fog-e nekik a fent leirtakat megvalositani?
Jelenleg talan ez az egyetlen dolog, ami visszatart a jatek megvasarlasatol.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
A szintezés questelõs része azért valóban lehetne jobb, kár hogy nem mentek rá pl. az eventekre, ezt egy elég erõs visszahúzó erõnek érzem, kedvcsinálónak kellene lennie, de biztos vannak, akiket pont elkedvetlenít. Ami plusz probléma, hogy nagyon sok a phasing, ami egyedül questelve jó, mert változik az adott terület és halad a sztori, de ahogy olvasom partiban sokszor bezavar (nem látjátok egymást egy adott területen, ha valaki nem csinált meg valami elõzetes questet).
Ezt leszámítva eléggé beszippantott, bár idegenkedtem a rajzfilmes stílustól, de nagyon jó az atmoszférája a játéknak. A harcrendszer eddig nagyon tetszik, bár a PvP-t meg persze a raideket még nem próbáltam, ott majd érdekesebb lesz... És szokni kell, az elsõ insta (ami ugye csak adventure, nem olyan nehéz mint egy "igazi" insta így aztán mindenki nyomkodott mindent össze-vissza és úgy is lement😊) után úgy voltam, hogy na ehhez én béna vagyok, törlöm a fenébe, de a másodikban, ahol jobban átláttam, már nagyon szórakoztató volt.
Mindig van mit csinálni és egy rakat quest van (igaz nagy része grind), egy pillanatig sincs olyan vész, hogy ne tudnék mit kezdeni magammal sõt, inkább túl sok is a quest a nyakamon meg event, challenge, group quest stb...
És akkor a dungeon-ökrõl és pvp-rõl még csak szót sem ejtettem. Képtelenség mindent egyszerre csinálni és ez jó mert azt jelenti, hogy van a játékban potenciás. 5 napja játszok, kb 30-40 órám van benne és csak 16. szinten vagyok. Craftolni még alig tudtam, egyszerûen nincs idõ rá ennyi quiest és tennivaló mellett. Mindezek mellett természetesen brutálisan addiktív. Néha már a fejem szétrobban a sok játéktól. WoW-nál éreztem ilyesmit utoljára. Az endgame tartalmat nem ismerve eddig nálam 10/10, maximálisan jól szórakozok vele.
Mindenkinek erõsen ajánlom. ^^
Azért mertem egy guest passt kérni, hátha valamit javítottak rajta. 1x kértem, nem kaptam, így nem vettem meg a játékot. Majd ha lesz ingyen hétvégé, vagy bárki kipróbálhatja guest pass nélkül megnézem.
Szóval ha esetleg valaki tudna valami modot arra hogy meghívjon egy probára vagy valami azt megköszönném 😊
Jelenleg ugyanis en is a vetelen filozok, de az mar most is vilagos szamomra, hogy egy normalis klan nelkul nem latom sok eselyet a jatek hosszab tavu elvezetenek.
Ezt nem teljesen ertem. Ha jol tudom heti reset van a raideken, es gondolom bossonkent vannak a checkpoint-ok, vagyis 1-1 boss leolasa utan mentodik a raid insta. Ergo az, hogy napi szinten hany orat kivansz ott eltolteni, az teljesen csak a csapttol fugg, nemde?
Illetve nekem az sok, hogy folyamatosan 3 órát csak ülök és koncentrálok.
Szóval minden kilõve, vacsi fürdés, stb.
Azért is írtam hogy még a 2 óra elfogadható lenne.
Attól függetlenül, ha lejár a guest lehet hogy megveszem, pár hét alatt felviszem maxra aztán elválik mi lesz.
"Itt a casualt nem úgy értem hogy heti 1 óra, hanem rá tudok szánnak napi 4-5 órát is, csak nekem már a napi szintû 3 órás raidekhez nincs türelmem. Még a 2 óra vállalható lenne, de olyan meg nincs 😊.
"
Hát nálad nincs minden rendben az tuti. Rá tudnál naponta szánni 4-5 órát és azt írod, hogy casual a stílusod. Biztos velem van a baj, de ez nekem magas. Max szinten elég sok mindent lehet csinálni (pl.: veteran dungeon, adventure, warplot, rated arena, bg, raid, stb). Ja és nem kell minden nap raidelni. Nem kötelezõ, attól még nem leszel casual játékos, hogy nem raidelsz minden nap, én sem fogok és nem tartom magam casual játékosnak.
Meg az érdekelne még, hogy mennyire élvezetesek a raidek BG-k.
Itt a casualt nem úgy értem hogy heti 1 óra, hanem rá tudok szánnak napi 4-5 órát is, csak nekem már a napi szintû 3 órás raidekhez nincs türelmem. Még a 2 óra vállalható lenne, de olyan meg nincs 😊.
A dungeonök meg ahogy olvasom olyan nehezek, hogy puggal nem lehet végigvinni.
Ha itt is lenne LFR mint a WoW ban, igaz az is tele van gyökerekkel, de még mindig jobb mint a semmi, részemrõl teljesen vállalható lenne a játék.
Valamit biztos fognak alkotni, mert szerintem a játékosok nagyobb része inkább casual mint hc raider.
Amúgy szerintem azért van ember, pvp is pörög rendesen 1percet kell várni max, és egyre jobban tetszik a game, van benne sok jó 5let ami feledteti a mese graf ot 😊
BDO: Jordine
Mekkora lehet a játékostábor 25-35ezres? Még annyi se 2-3hónap múlva meg 40-50%-al kevesebb lesz.