WildStar
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki esetleg meg tunda hívni egy guest passal? Kipróbálnám, sok jót hallottam!
Elõre is Köszi!
Én kb. 3-4 napja kaptam egy guest passt, és ma reggel engem is banoltak, pont ugyanezzel a szöveggel.
Szombaton elértem a level 20-at, ma meló után akartam megvenni, mert baromira bejött a játék. WoW-ban Garrosh HC-n is túl vagyok február óta, semmi "dolgom", progressre vágynék, itt meg az elsõ dungeon-ban (stormtalon's lair) olyan brutál odafigyelést kellett produkálnom, hogy egybõl beleszerettem.
Erre kapom a random bant :D
Írtam is nekik, hogy mi a frász ez, mert igaz a dungeont 2 óra alatt nem tudtuk befejezni, és egy "sorry guys I don't have time for this" után kileaveltem, meg a curse client-ben letöltöttem hozzá addonokat, de ezen kívül semmi "rosszat" nem tettem.
"Just remember that these passes are intended for you to share with friends, any misbehaving on a guest account may have repercussions for the associated account as well!"
Lehet, hogy ez visszafelé is mûködik, szóval ha valakit bannolnak egy guest pass-on, akkor a main accot meg a másik két guest passt is bannolják, vagy ilyesmi. Miért bannolnának random embereket?
Hello,
This message is being sent to notify you that a violation of the WildStar User Agreement and Rules of Conduct has occurred on your account. Due to this violation the following action was placed on the account:
Account: ********@gmail.com
Action: Suspended
Violation: User Agreement Violation
Please be aware that repeated or serious violations of the rules may lead to more serious measures, which could include a temporary suspension or even permanent termination of the account. I’ve included links to the User Agreement and Rules of Conduct below for your reference. If you have additional questions, please let us know.
stb stb.
Hallottam róla hogy random bannolnak embereket, de nem akartam elhinni.
Ez egy trial account, amivel 1 napot játszottam kb egy hónapja.
thx.
megköszönném.
Steam: mikuc75; Origin: Mikuc
Van 3 db guest kulcsom, ha kell valakinek jelezze.
tudom, unjatok mar, mint allat, de valaki tudna kuldeni privat uzenetben egy guest key-t?
most frissitettem gepet, megneznem milyen rajta ez a game, mert a laptopomon slideshow es max 2 fps-sel nem igazan volt elvezheto.
ha vkinek lenne elfekvoben egy kulcs, azert koszi elore is.
udv:
[ w ]
De szerintem érdemes casualként is játszani vele. Napi 2-3 óránál többet nem nagyon raidelnek pl. a magyar guildek (és itt a "napi" alatt nyilván nem heti hét napra gondolunk) 1-2 kivételtõl eltekintve. Nem minden egyes WS játékos überkocka aki napi 8 órában tolja (no offense). Akinek már egy ideje megvan a raid attunement is, az nem tudom, mennyit játszhat, de nem hiszem hogy ez a nagy átlag. Én tegnapelõtt lettem lvl 50 olyan 130 óra játék után (közel napi 4 óra átlagban), úgy, hogy nem housingoltam meg craftoltam meg ilyesmik, csak questeltem, igaz, én megcsináltam minden mellékküldit és explorer küldit, nem rohantam.
Egyébként ha a pénzt sajnálod(sajnáljátok), érdemes belegondolni, hogy mi magyarok ugye milyen szegények vagyunk, de a magyar dohányos azért havi 40K-t elszív, meg a magyar fiatalok ugyanezt az összeget elisszák (jobb esetben) a hétvégi bulikon, de persze ezek felnõtt, érett dolgok, egy MMO, amivel napi szinten több órára leköt, és aminek a havidíja két mozizás árával vetekszik, meg gyerekes dolog, páne a WS a maga rajzfilmes stílusával...
@Dksz
Adventure-re és Dungeonra elég leszel, amúgy is mire talász hozzá fix csapatot, meg guildet, meg felhúzod a karaktert azzal is bõven el leszel. Napi questeléshez elég erös leszel, máshoz meg nem kell erõsnek lenni csak a raidhez. :D Amúgy meg minden hónapban jön új content, szóval unatkozni se kell.
PS4 ID: Vordengo
Ez most eléggé eltántorított esetleg akkor még az érdekelne, hogyha valaki nem megy rá a raidekre túlzottan inkább adventure-re megy rá mennyire tud erõs lenni vagy ha tudom, hogy nem fogok gyakran raidelnil nincs is értelme belekezdeni?
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Kicsit lejjebb az #1160 -as kommentben kifejtettem. Rengeteg idõ kell a játékhoz, felkészültség, odafigyelés, sajnos abszolút nem casual barát játékról van szó. Jelenleg 50-es szinten azok akiknek nincs elég idejük, fõleg PVP-vel tudnak foglalkozni, vagy Adventure-ben gearelõdni, napi questek is legalább másfél óra mire végigmész rajtuk. A veteran dungeonok is 50-en amíg be nem gyakorolja a csapat addig több órás elfoglaltságnak számítanak. PUG-al teljesen kizárt, hogy végigérsz.
PS4 ID: Vordengo
Szivesen kipróbálnám a játékot. Ha valakinek lenne még kódja és elküldené akkor azt megköszönném. Sok jót olvastam a játékról de szeretném azért elõtte kipróbálni.
Köszönöm
https://www.twitch.tv/sp1gu
Akkor újra. Nagyobb felbontásban az elõzõ postban megnézhetõek.

Így néz ki a játék egy ultrawide 34 colos monitoron 3440x1440 felbontásban.:)
(nagyobb felbontásban)
Ugyanez a játéktér nem fotózva, hanem screenshotban 3440x1440 felbontásban.
(eredeti méretben 3440x1440)
Akit érdekel, az csináljon a saját gépén screenshotot, és hasonlítsa össze a 2 képet, hogy mennyit számit, mennyire látszik a nagyobb felbontás és a szélesebb képernyõ.
(Remélem minden kép jól fog megjelenni a hozzászólásomban.)
További infoért pm me.
Inso.hu,
vagy ingame keresse további infókért a vezetõket (Rasca, Xoniver).
Mellesleg Guild-ot keresek
Ha nem akartál bankkártya számot megadni, akkor kellett a timecard.
Wildstar-nál nem tudom, hogyan mûködik.., de sanszos, hogy itt is így.
Sajnos már a gw2-re sem volt idõm, nemhogy erre szóval ezért válnék meg a játékoktól.
Kulfoldi netshopoknal mar elofordult gebasz, amit csak a support-tal torteno jopar levelvaltast kovetoen oldodott meg. Ehhez nem art egy normalis angol nyelvtudas + nemely webshop szemelyi masolatot is ker bescannelve. A sracnal nincs ilyen problema. :)
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Más, van valaki köztünk akinek van high level Engineer je? Fõleg a tankolás érdekelne hogy mennyire használható, általában minden game be tank vagyok és ez az engi 1re jobban tetszik, még csak 20 as vagyok tegnap lejutottam az elsõ dungeon ba de nem tudtuk megcsinálni mert tufák voltak a dps ek és wipe oltunk vagy 8x utána meguntam. (én haltam általában utolsónak so nem én nem tudtam járni :) )
u.i: annak aki gondolkodik a vételen: egyre jobban tetszik a game, tele van fun dolgokkal humorral, kis apróságokkal amik rengetegszer megmosolyogtatnak (jó értelemben)
BDO: Jordine
Hidd el, rohadt megbizható a srác, szerintem megbizhatóbb mint a külföldi oldalak.
Paypal meg secure.
Mindig olcsóbb mint a hivatalos store.
Valaki mas meg esetleg?
https://www.twitch.tv/sp1gu
esetleg vki probáltam már a warplotos-okat?
mennyi bg van? még erre tudna vki irni véleményt?
/leginkább pvp/
elöre is köszönöm , szép estét.
Bármennyire is tetszik a játék, nem hiszem hogy megfogom venni.
Rá kell jönnöm, hogy ez nem nekem való.
Marad a WoW.
Elore is koszonom!