1462
-
#1262 Van még valakinek WildStar-os trialja? :) -
#1261 Egyébként szerintem nem probléma ez, változnak az igények. Én előfizetnék rá ha tudnék ritkán játszva randomokkal progresselni. Egyszerűen nincsen időm / erőm már klánozni, a haverok túl sok felé vannak szétszórva, 5-10 embert 1 játékra összehozni nehéz annyira sok minden van. De például a wow be van fizetve, amikor van kedvem fellépek és elvagyok, mert van mit csinálnom egyedül is. Nem mondhatnám, hogy casualnak tartom magam, mert pvpztem magasabb szinten, pveztem magasabb szinten, nem nyomkodok egérrel skilleket, mindenem hotkeyen van.. de ennyire futja, vége a középiskolai / egyetemi éveknek. Amikor pedig nincs kedvem hozzá, akkor Starcraft, Diablo, LOL, Hearthstone, Heroes 3, Elastomania :D, Age of Empires II... annyi van néha magam sem tudom mit csináljak. -
Strayhand #1260 Igen, ha nincsenek különösebb igényeid, akkor valóban sok MMO közül válogathatsz... Meg keleten nagyon megy a műfaj, szóval ami ott megjelenik, az jóformán nem lehet sikertelen...
Utoljára szerkesztette: Strayhand, 2014.09.02. 20:03:54 -
Kryon #1259 Nagyon sok sikeres MMO van. Annyi változott, hogy régebben sokkal kisebb volt a választék, ma már nagyon sok játék között oszlik meg a közösség. Persze a szokások megváltoztak, a hc játékosok eltűntek, de casualból rengeteg van. Nem véletlen, hogy 1-2 kivétellel már mindenki nekik fejleszt. A Wildstar megpróbált szembe menni a trenddel, meg is lett az eredménye. Szerintem majd lejjebb adnak ők is és onnantól remekül eléldegélnek mint a többi. -
Strayhand #1258 Hát igen. A fiataloknak meg lassú ez a játékstílus, hogy hétről-hétre, hónapok alatt fejlesztgeted a karakteredet. Szerintem nem is lesz már olyan MMO, ami igazán sikeres lesz. Egyszerűen nem képesek a készítők lépést tartani az igényekkel. Ahhoz brutálisan sok content kellene, hogy minden nap egész nap a köv. kiegig folyamatosan lefoglaljon, mert ugye kb. ez az igény... -
#1257 Ez van, felnőtt a hc generáció és legtöbbeknél már meló / gyerek van. Nincs idő már hc módon játszani. -
Strayhand #1256 Az account eladás mondjuk pont semmit nem jelent, attól teljesen független, hogy hogy megy a játék szekere. Évek óta futó MMO-k topicjában is látsz ilyet, mert a magyar gamer az még a B2P-t is eladja, ha megunja, hiszen hülye lenne pénzt maradandóan kiadni egy PC-s játékra, milyen az már?:) -
Strayhand #1255 Milyen hype? Egy csomóan úgy kezdtek el egyáltalán játszani, hogy haverok szóltak nekik, hogy jöjjenek már velük játszani, mert van egy ilyen játék. Nekem pl. azok az ismerőseim, akik a legtöbbet tudtak a játékról, kb. annyira voltak képben vele, hogy rákérdeztek, hogy "ja, az az új sci-fi WoW, aha..." aztán mentek vissza játszani mással. Eleve borítékolható volt, hogy rétegjáték lesz, hiszen eleve a régivágású MMO játékosoknak csinálták. Az más kérdés, hogy a készítők mennyire voltak tisztában vele, hogy ez mit jelent... A mai játékosoknak nem kell a nehéz. A WoW-ot casualsága miatt fikázó hangemberek farkukat behúzva futottak vissza wowozni... Pedig annyira szerintem nem is nehéz, csak gyakorlás kell hozzá, amihez mai gamereknek nincs türelme. Most már nagyjából kialakult hogy ki marad és ki megy, az igazi kérdés nem az, hogy jó-e a játék, hanem hogy ez elég-e az NCSoft-nak... -
#1254 Pedig akkora volt a hype, hogy még én is majdnem megvettem. -
Gepo #1253 Nincs semmi baja a játéknak, szerintem jobb az átlag MMO-nál (pl: TESO), de mivel a pve endcontent rohadt nehézre sikerült (ami szerintem pozitívum), ezért sok embernek nincs türelme és/vagy ügyessége hozzá és feladja. -
#1252 Miért, mi a baja? Videók alapján elég korrekt MMO-nak tűnik. Nincs endgame content vagy valami más oka van? -
Pacho #1251 Hát a fórumokon már megy a vita, hogy "a Wildstar vagy az ESO volt egy nagyobb fail 2014-ben?" -
#1250 Ennyi volt?
Adjátok elfele? -
lezlionas #1249 Sziasztok!
Eladó egy deluxe edition account, adok hozzá tokot, lemezeket is.
Az accounton található egy nagykari sok extrával és pénzzel! :)
Ára: 6000 Forint
Érdeklődni itt: [email protected] (hamar válaszolok) -
Toki1350 #1248 Eladó egy Digital Deluxe acc rajta egy nagy és több kis karakter, valamit kifarmolva egy havi feltöltés. -
Gantery #1247 Sziasztok!
A játék megvásárlása előtt vagyok. Szeretném kipróbálni, szeretnék kérni egy kulcsot. E-mail: [email protected]
Előre is köszönöm szépen! -
soundsonic #1246 1Q76-AOAD-J4PU-9CE3-U8NZ -
drholmes #1245 Köszönöm -
TomStorm #1244 Elindult itt is a kulcs osztás:Link -
#1243 itt is van még 3500 kulcs bárkinek -
#1242 F5ZN-2UA2-SGRR-64L8-9IS8 Aki kapja marja :) -
#1241 Még van nekik, ha sietsz simán kapsz egyet.
http://www.vg247.com/2014/07/28/wildstar-1000-free-trial-keys-to-give-away/ -
#1240 Ha nem sikerul kapnod, akkor itt probalkozz majd! -
drholmes #1239 Szívesen megvenném a játékot, de előtte jó lenne élőben is kipróbálni, tudna valaki egy gues passt küldeni? -
DracoShark #1238 Sziasztok!
Sok kommentelőt látok aki el van veszve és épp klánt keres, vagy azon filózik van e még élet a játékban, van e raid képes magyar közösség. A jó hír az, hogy van.
A Phoenix Ultimum klán vár minden régi, új, újrakezdő játékost. Legyél casual játékos, PvP fenevad, vagy a HC Pve megszállotja nálunk megtalálod a helyed. Jelenlegi játékosbázisunk több mint 50 aktív tagot számlál. Heti háromszor kerülnek megrendezésre Pre-Raid eventjeink melyek roppant népszerűek. Alkalmanként 4-5 csapatot is indítunk.
Egy jókedvű, aktív és felkészült csapat vár itt minden vándort ki erre téved. Saját TS szerverünk, és a website-ba integrált event kalendáriumunk, DKP menedzsment rendszerünk segít minket, hogy mindinkább a játékra koncentrálhassunk.
Nézz körül nálunk. Ismerd meg immár több mint négy éves történetünket és ha meggyőztünk jelentkezz hozzánk!
www.phoenixultimum.eu
Tisztelettel:
DracoShark
Phoenix Ultimum - Tanácstag -
VvD #1237 Jahh, jó most már nekem is! -
Strayhand #1236 https://forums.wildstar-online.com/forums/index.php?/topic/100347-patch-server-issues-72214/
Nálam most már megy a játék, próbáljátok. -
Járkálóbüfé #1235 Szintén zenész sehogy nem akar elindulni. -
VvD #1234 Ma nem indult el a launcher, azt írta ki, hogy "Failed to connect to patch server". Fölmentem a hivatalos oldalra, és kiderült, hogy másnak is van ez és pont mától.
lsd. https://forums.wildstar-online.com/forums/index.php?/topic/100347-patch-server-issues-72214/page-5
Valaki másnak van ilyen? Picit idegesítő hogy munka után nem tudtam belépni..
@Ackronikon: kell még guest pass? -
Ackronikon #1233 Sziasztok!
Van valakinek egy guestpass kódja? Hálás lennék ha valaki küldene egyet.
Köszi -
VvD #1232 Sziasztok! Nagyon megtetszett a Wildstar, vmi hihetetlen poén és fun dolog vele játszani, viszont jó lenne egy klánhoz tartozni, raidelni meg ilyenek. Tud valaki egy jó kis nemzetközi guild-t ahol még az angol nyelvet is gyakorolhatom? -
Strayhand #1231 Szerintem sem kell feltétlenül egész nap a játékon lógni. Kedden van elder gem reset, azóta nekem már megvan a fele, pedig tegnap pl. nem is játszottam. Szerintem vannak bőven casualok a játékban, és itt most casual alatt azt értem, hogy nincs idejük napi sok órát a játékban tölteni. Eleve főleg régi motorosoknak készült a játék, és akik anno EQ-val meg vanilla WoW-val játszottak mára már sokan családapák (esetleg -anyák). Persze mindenki mást ért casual alatt, mert attól, hogy kevés a játékidőd még szeretheted a kihívást...
Ehhez a játékhoz nem konkrétan idő kell, hanem türelem. Érdekes és tanulságos lesz a következő pár hónap. -
Gepo #1230 Ha nem szereted a pvp-t, akkor semmiképpen se menjél pvp szerverre. Teljesen normálisan lehet napi küldizni közös területen, de azért ritkán van, hogy betámadnak. Csak a world bossoknál van egy kis kavarodás.
ˆ Ramanon és Jazzy: semmi baj nincs azzal, hogy nehéz, és azzal sem, hogy 20 és 40 fős rédek vannak. Viszont normálisan rédelő MAGYAR guild nem nagyon lesz, max 1-2, pont a magas létszámszükséglet miatt (meg ugye majdnem minden magyar saját guildet akar mert miért ne:)). Nemzetköziből van sok, szóval ha kicsit tudtok angolul, azokba lehet jelentkezni. Attól, hogy 3 műszakba dolgozol még meg lehet oldani, max nem mindennap mész a guildes cuccokra. Az, hogy sokat legyél online max hc guildekben elvárás, de azokhoz nem kötelező csatlakozni. -
Ramanon #1229 Beszélgessetek még erről, mert most hagytam ott nemrég ESO-t és ott is kihallt pusztaság van a magyar táborokban. Haitt is nagy a leépülés akkor nem is gondolkozok tovább a játékon :(
-
#1228 Ez már most látszik, hogy rossz ötlet volt ez a nagy HC barátság.. :/ Én pl nagyon nagyon szívesen játszanám, de esélytelen vagyok guildezni 3 műszak miatt, de szerintem meló mellett nem csak én vagyok így ezzel. -
Spaceghost #1227 Ez még rosszabbul hangzik, mint gondoltam. Először úgy voltam vele, ha a jelenlegi szerveremen nem fog menni a raid, akkor keresek olyan guildet esetleg pvp oldalon ahol lesz progress, de rühellem a PVP-t és ezzel feltetted az i-re a pontot. :D Inkább abbahagyom, ha nem lesz nálunk progress, vagy talán felhúzok egy exile-os karaktert, de az meg sok idő megint.
Utálom, hogy nagyjából minden új MMO-ban ez van. Az elején a nagy lelkesedés a játék iránt, aztán amikor rájönnek, hogy ez nem WoW és nincs ingyen epic, akkor a fél játékostársadalom lelécel. -
Gepo #1226 Ja és amúgy ezt már észrevettem több mmo-ban is, hogy mindig "a másik oldalon" vannak többen :)). -
Gepo #1225 Hát az a madáros dolog úgy nézett ki hétvégén, hogy volt kb 60 dominion és kb 40 exile player, spawnig folyamat ment a pvp kb 3 fpssel és mikor lejött a madár, akkor ugyanez csak a madarat is ütöttük de akkor már csak 1 fpssel :). -
Spaceghost #1224 Az egy dolog, hogy Blighthavenben a madárnál mennyien vannak, azzal nem tudod felmérni. EKO-n több az Exileos ez biztos. Amúgy pont erről beszéltünk tegnap, hogy ott fent a madárnál kikapcsolódik a PVP, vagy hogy lehet azt megölni, ha közben a PVP is működik? :D -
Spaceghost #1223 Hja, mondhatjuk így igen. Az adventure-ök annyira nem, de a Dungeonok nehezek, fix csapatok kellenek rá, rendes guild roster, nem csak ilyen hébe-hóba fellépkedő játékosok. De erről is volt szó már a megjelenés előtt is, gondolom sokaknak nehéz volt felfogni ezt és amikor szembesültek vele, akkor inkább hagyták a fenébe. Már sokszor leírtam korábban, a játék nem casualbarát.