WildStar
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A játék igazán csak lvl50-en teljesedik ki, ezért kb mindenki igyekszik minél előbb eljutni oda.
Lvl50-en viszont perceken belül hív be mind dungeon-re, mind pvp-re.
Úgyhogy fejlődj, élvezd a játékot, fedezd fel a világot, és ha szükséges, a guildben kérj segítséget 😊
Re: "halott játék"...
Na persze, tegnap a You Take No Candyben (magyar guild) 20-an voltunk online (egyéni rekord amúgy!), és:
Utoljára szerkesztette: Myla, 2015.05.26. 12:54:28
Régen megvan már a játék, eddig viszont nem foglalkoztam vele nagyon. Most elővettem ismét, nem nagyon foglalkoztam a negatív véleményekkel. Szomorúan tapasztalom, hogy bizony alacsony szinten sajnos nem pereg az lfg.
Nyugtassatok meg, hogy ez nagyobb szinten azért változni fog... 😞
http://wildstar-online.hu/10-nap-trial/
akit érdekel Wildstar, meg magyar guild, az vagy ingame keressen minket vagy a http://youtakenocandy.shivtr.com/ oldalunkon jelentkezzen.
Ingame: /w Arian Starlight, /w Myla Pond, /chjoin hun.
Szia Stray <#integet2>#integet2> <#smile>#smile>
Utoljára szerkesztette: Myla, 2015.02.01. 19:04:32
http://youtakenocandy.shivtr.com/
De orommel latom hogy neked sikerult ilyen egyedi,kreativ es egyben talalo nicket talalni.
Szemely szerint orulok a tartalmas es topic-al kapcsolatos bebofogesednek is.Pont az ilyen
es hasonlo szellemi fogyatekos emberekre gondoltam,nick ne'vtol fuggetlen.
Varjuk tovabbi hasznos,tartalmas,epito kommentjeidet es kritikaidat. <#taps>#taps>
Utoljára szerkesztette: oreal, 2015.01.30. 04:33:54
Mondja ezt egy Oda Bax nevű karakter. Hát ezen azért nem kicsit sírtam a röhögéstől 😊
Ami a legtobb mmorpg-t manapsag tonkre teszi az maga az emberek akik jatszak vagy eppen nem jatszak.
Amikor az ember looking for groupban 1 orat var a semmire az elegge kiabrandito.Amikor mindig egybol talal csapatot (a.k.a WOW)
ott meg a sok csokkent szellemi kepessegu jatekos teszi tonkre (kick,disconnect,zero jatek ismeret stb.)
Itt is ahogy latom volt 4-5 magyar guild a jatekban, de jelen pillanatban nem tudom hany maradt aktiv.Ha van meg aktiv magyar guild
en szivesen szeretnek csatlakozni, ingame - Oda BaX.
Ha valaki van meg innen aki jatszik is neha akkor dobjon egy nevet felveszem a jatekban.
PS4 ID: Vordengo
Ez rettenetes, mert szerintem a játék hangulata valami iszonyat jó, a dungeon-k élvezetesek és nekem ez a harc rendszer sokkal jobban tetszik mint a régi hagyományos tabos módszer. Viszont az igaz, hogy eléggé billentyűzet gyilkos.
Azt viszont elhiszem, hogy sokan a humorát, a rajzilmes stílusát vagy a harcrendszerét nem szereti a játéknak. Én azon kívételek közé tartozom, akinek mind3 nagyon bejön 😊 Egy nemzetközi guild-ben vagyok benne (egy azok közül amik megmaradakt) és ott mondjuk elég nagy élet van szerencsére. Én biztos fogok maradni, ameddig csak lehet és csak reménykedem, hogy föltámad a játék újra, mert szerintem megérdemli és nem annyira rossz, mint amennyire sokan beállítják. Van még friend kódom, ha vkit érdekel.
Ja, és reménykedek, hogy f2p lesz, mert akkor többen újra visszajönnének. Meg lenne olyan haverom aki csak akkor próbálná ki 😊
Utoljára szerkesztette: VvD, 2015.01.04. 14:48:16
Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.
,, If you want to be thought a liar, always tell the truth. " - Logan Pearsall Smith
Olyan kérdésem lenne hogy volna esetleg valakinek számomra két darab felesleges 7 napos kipróbálási lehetőségre szóló kódja? És ha igen, akkor ugye azt fel tudom használni olyan akkhoz amin volt Béta? Nagyon örülnénk egy jóbarátommal ha újra kipróbálhatnánk, nekem annó tetszett csak nem volt időm játszani a Béta alatt. És még valami, mostmár tulajdonképpen csak 1 megaszerver van? Előre is köszönöm a válaszokat, illetve pm-ben a kódot, ha valóban nem gond valakinek 😊
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.
Szeretném megkérdezni h érdemes még megvenni a játékot??Játszanak vele elegen ahhoz hogy ha instázni vagy bármi mást szeretnék legyen ember??Esetleg tagfelvétel a magyar guildbe?😊 A 7 napos guest nagyon bejött...Az sem igazán érdekel h hc a game vagy nem...több év wow meg minden létező mmo után végre olyan játékkal játszottam ami több kihívást jelent a kijelölöm nyomogatom a spelleket kategoriánál...😊Félreértés ne essék ezzel nem a wowot fikázom van ott is hc rész dögivel 😊 Viszont az aggaszt h még a hivatalos fórumon sincs élet...😞 Kár lenne a játékért ha a kukába landolna vagy megállna a fejlesztés 😊
Utoljára szerkesztette: Strayhand, 2014.12.01. 12:30:40
Jópofa kis böngész?s rpg diablo szer? drop rendszerrel (ref link alább) http://www.dohclassic.com/?rpid=80856
Elore is koszonom
Van még értelme megvenni a játékot? Mert úgy halottam nem valami nagy a játékos létszám és még leépítések is voltak a játékot készítő stúdiónál. Szívesen megvenném csak attól félek hogy rá 2 hónappal becsődölnek vagy free2play-re váltanak vagy ilyesmi.
1 : WBMB798GJL5ONW9YO95P
2 : H005F287F2ORD3PTWTV5
3 : OYPL8E6ME52ZLPR4UT8O
Hajrá! (7 nap trial!)
u.i.: Én a PvP-Exile oldalon vagyok, tetszik a game, sok jó dolog van benne és leköt 😊
Akinek nem tetszik, annak egy ajánlatom van:
-Ne Játsszon Vele 😊
Utoljára szerkesztette: NikeCortez, 2014.10.28. 16:21:28
MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD
http://youtakenocandy.shivtr.com/
https://support.wildstar-online.com/home
Ez egyébként mikor volt? Mert per pillanat valami gond lehet a szerverekkel.
Utoljára szerkesztette: Strayhand, 2014.10.26. 21:18:25
Szóval melyik az a guild, ami még életben van, a You take no candy? Van még tagfelvétel? Erősen gondolkozom, hogy kéne vmi klánhoz csatlakoznom, bár ha ennyire megcsappant a magyarok érdeklődése, akkor keresek vmi nemzetközit. Tud ajánlani vki egy jó guild-t?
Megvettem a WildStar-t azután egyből ez fogadott hogy :
no vaild wildstar game account found for the europe Datacenter
Lényeg, eu-sat vettem és azon is van a kliens, aktív az account a weboldalon meg minden, mit tehetek? semmit nem találltam erről a neten rendesen.
Utoljára szerkesztette: NikeCortez, 2014.10.26. 17:59:53
MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD
Mindenkinek jobb ha többen játszanak, több ember több új embert hoz, több pénzből több jut a játékra. Persze mindenki visszasírja a vanilla wowot is, de ha újra az lenne nem játszaná senki, mert annyira hc módon kellett, ha valamit el akartál érni. Akkor ez ment, ma nem.
Ha ők kitartanak a hc játékosbázisuk mellett és nekik elég ennyi player, akkor hajrá. Azok a playerek boldogok lesznek. Én sajnos 3 műszakban dolgozok, nem tudok adott időpontban raiden lenni, más pedig, mint mondtad, nem nagyon van, nem tart ki sokáig. Pedig tetszik amit képvisel a játék, de azért, hogy ne játsszak nem adom oda a pénzemet.
Még mindig nem töröltem le, reménykedek, hogy lesz változás ami miatt visszamehetek.
Egyébként én pl. nem vagyok HC arc, csak nem szeretem az unalmas dolgokat. A WS után pl. minden más MMO unalmas.😊
Utoljára szerkesztette: Strayhand, 2014.10.26. 13:48:39
Utoljára szerkesztette: jazzy, 2014.10.26. 12:34:05
A magyar guild megvan, de sajnos lassan jutunk egyről a kettőre, mert casualok vagyunk.😊 Így aztán sokszor elmaradnak a raidek, ami azt eredményezi, hogy sokára lesz eredménye. Az, hogy sok idő kell hozzá, nem úgy érvényesül, hogy éjjel-nappal kockulni kell rajta, hanem hogy sokáig kell gyakorolni hogy gyümölcse legyen a próbálkozásoknak. Ehhez sokaknak nincs türelme, ennyi. Sajnos ennek a játéknak a gamer kultúra - és azon belül is az MMOPRG-k - változása az utóbbi években nagyon betett. Hozzá van szokva az ember, hogy egy 5 fős insta húsz perc és mindig sikerül. Meg persze raid finderben a raideken se lehet elbukni... Egy single player játéknak meg van engedve, hogy nehéz legyen (lásd pl. Dark Souls, amit azért szeretnek mert nehéz), de úgy tűnik, egy MMOPRG-nek nem adatik meg ez a luxus.
"Ha jó lenne ezt játszaná mindenki."
Ja, tízmillió légy nem tévedhet.😊
Ez nem lenne baj, nem a kihívások iránti vágy szűnt meg az "mmo korosztályban", hanem nincs ideje erre az embereknek. Én már nem tudom megtenni, hogy 4 órát raidelek, sok ismerősöm ugyanígy van. Illetve meg tudnám, de nem egy fix időpontban. Még 5-10 embert összeszervezni hagyján, de 30-at?