1462
-
tttmelis11 #1382 Sziasztok ha van valakinek még 1 guest pass-ja feleslegesen akkor ha elküldené nekem privátba azt megköszönném :) -
Itsy #1381 Sziasztok!
Ha valakinek lenne még 1 felesleges Guest Pass-ja, akkor kérem hogy privátba küldje el nekem.
előre is köszönöm.
-
#1380 Nézetek fel redditre, ott sok bétakulcsot osztogatnak most. -
ciss94 #1379 Ha lenne még valakinek 7 napos kulcsa én is nagyon megköszönném :)) -
#1378 Valaki próbálta már a Bétát? Vagy PTR-en volt már olyan akinek AMD procija van? Még mindig trén fut? -
Nico Bellic #1377 Sziasztok
Sajna ezekről a kódokról lecsúsztam ha tudna valaki egy felesleges Guest Pass-t adni azt nagyon megköszönném.
Előre is Köszi -
#1376 Elvittem a középsőt, köszönöm! -
Bmsrt n2 #1375 Nem tudom élnek-e még,még kezdéskor kaptam ezeket a passokat:
BYLDAD2UBFAXWGW8QXAH
BYLIWIQ89BIH2BJH79AE
BYLND920Q1ZTI53TQ17D -
#1374 Arról sajnos lemaradtam. :( -
Lokker #1373 Szerintem utána is meg tudod venni ezeket a dolgokat. Én humble bundle csomagban vettem nyár elején pár dodóért. -
#1372 12 Karakter hely és kétszer annyi cuccot tudok bepakolni a házba, mint a f2p-es emberkék. -
Lokker #1371 Miért akarod megvenni mikor hamarosan free to play lesz? -
#1370 Valakinek van egy felesleges Guest Pass-a? Szeretném kipróbálni mielőtt megveszem a játékot. -
#1369 Nem, guest passal játszottam vele. -
#1368 Volt előfizetésed a játékhoz régen? A régi, de inaktív előfizetők a héten-jövőhéten kapják a kulcsokat. -
#1367 Én megkaptam a CB kulcsom, aki jelentkezett az csekkolja az emailjét :) -
#1366 Van 3 Guest Pass kulcsom, akiket érdekel, küldjenek PM-et és elküldöm. -
#1365 Köszi az infót!
Jó vétel de a barátnőm kinyír ha megveszem -
#1364 Most 1$-ért lehet venni 1 hónap előfizut a Humble-n -
Bandeeka #1363 Köszönöm a segítséget -
Bmsrt n2 #1362 A farmer skill az más,azt meg se kell tanulni,egyszerűen úgy szeded a növényeket,hogy megtámadod őket.
Ha van házad építhetsz kertet is magadnak ahol a kívánt növényeket termesztheted magról.
(a survivalist a favágós,állatbőr gyűjtögetős skill,medium armorhoz(outfitter)+architecthez) -
#1361 A skill neve survivalist, és ugyanott tudod megtanulni, ahol a tailort. -
Bandeeka #1360 Hogy lehet lvl10-en a farmer skillt megtanulni? tailor szakmához kéne szednem virágot de ez a farmer vmi kell hozzá. Köszönöm aki segít egy kezdőnek. Szép estét -
Bandeeka #1359 rájöttem közbe de azért köszönöm :) -
Bandeeka #1358 Sziasztok!
Ma kezdtem a játékot és elértem a lvl10et, de nem tudom merre lehetne tanulni szakmát. Tremor Ridge-be vagyok. Sajnálom kezdő vagyok és vissza is olvastam, de nem találtam semmi erre utalót. Aki tud kérem segítsen köszönöm. -
#1357 ezeket már sokszor végigcsináltam ebben a sorrendben.De semmi -
ciss94 #1356 Hát hipp hop az ősszel lesz. -
ChipHazard #1355 Hát ez egy LOL, meg az is aki venne. Amugy is hipp hop ingyenes lessz a játék -
ciss94 #1354 Hali nem tudom hogy szabad-e itt ilyet hirdetni de lenne eladó digitális gametime-om olcsón. akit érdekel irjon e-mailt.: [email protected] -
ArianStarlight #1353 ÜD.v
Sajnos nehéz így, nagy késleltetéssel hibakeresni, ezért kérlek, írd le, hogy a következő lépések ebben a sorrendben megtörténtek-e, és mi lett az eredmény:
1. c:\Users\<név>\AppData\Roaming\NCSOFT\WildStar[b] könyvtár törlése (a <név> helyett a te windows-os felhasználóneved kell, alternatíva a [b]%APPDATA%\NCSOFT elérési út, ami rögtön oda visz)
2. Játék indítása, a kezdőképernyőn a jobb felső sarokban a fogaskeréknél Europe régió kiválasztása
3. Belépési próba.
Még egy kérdés, a trial accountot mikor indítottad? Ha már nincs sok idő hátra belőle, majd érdemes lehet egy újat regisztrálni, hogy mikor sikerül belépni, akkortól számítson a 10 nap. -
#1352 az sem segít -
#1351 Arian már kétszer is leírta, próbáld meg törölni azt a könyvtárat. -
#1350 az a gond ha átállítom és accep,visszáll indításkor ( -
#1349 kösz
-
fluency #1348 Ha elindítod a launchert jobb oldalt felül lesz egy fogaskerék ikon, arra katt és ott állítsd vissza Europe-ra és accept. Úgy megtalálja az accountodat. -
#1347 nem.és ezt hol?
-
ArianStarlight #1346 Megpróbálom kiegészíteni: "Törölni kell a %APPDATA%\NCSOFT könyvtár alól a teljes WildStar könyvtárat. (újra létre fogja hozni)"
Ebben a könyvtárban a ws-nak csak a beállításai vannak, nem maga a játék.
A könyvtárat a Win7-en használ általános elérési úttal adtam meg, a tényleges elérés kb így néz ki: c:\Users\<név>\AppData\Roaming\NCSOFT\WildStar Ezt a Wildstar könyvtárat kell kitörölni, ahol különféle ini és xml kiterjesztésű file-ok (pl user.ini), és könyvtárak (pl addonsavedata) vannak. Valami ezekkel a file-okkal nincs rendben, ezért kell törölni őket, és a játék a következő indításkor automatikusan létrehozza újra őket.
Utoljára szerkesztette: ArianStarlight, 2015.06.02. 17:49:56 -
fluency #1345 Egyszerű kérdés: átállítottad a régiót Europe-ra?
Néha nálam is behülyült és akkor átállt automatikusan NA-ra. Akkor meg persze, hogy nem talál accountot. -
#1344 akkor mit csináljak?mi a megoldás?
-
ArianStarlight #1343 Azért az egész WildStar-t nem kell letörölni, abban a könyvtárban csak a beállításai vannak :)