WildStar

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Remélem csütörtök estére rendeződnek a dolgok és problémamentesen ráfügghetek pár napra 😄
MrStokes
Kivancsian varom a holnapi startot, vajon mennyien lesznek es vajon elbirja-e majd a szerver.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Majd kedden beindul <#buck>
Utoljára szerkesztette: krisz073, 2015.09.27. 11:33:11

slime001
Az F2P modellt most is meg tudod nézni, szerintem abszolut nincsen elcseszve, sőt teljesen jó.

AVIRA - \"More than security.\"

Overburner
Rem AMD procin jobban fog futni akkor lesz egy jó MMO amivel játszhatok kivéve ha elcs*szik a F2P modellt. :I

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Nemigazán pörög a topic, pedig jövő héttől indul újra a móka. 😮

PS4 ID: Vordengo

Hello! Akinek kell closed beta key, az első rámírónak tudok adni egy EU, másodiknak egy US-t.
A kulcshoz jár 30 nap játékidő, de szükséges egy fizetési módot beállítani, addig nem enged be.

You Take No Candy (http://youtakenocandy.shivtr.com/) - A Magyar WildStar Guild (Jabbit, Exile) (GA 6/6, DS 8/9 11/15))

Elvileg akkor kapod meg, ha befizetsz legalább egy hónapot..
fejnelkuli
hello!
Vettem egy cdkulcsot. És amikor aktiválni akarom, azt írja, hogy : fizessek elő 1 hónapot, ha játszani szeretnék. Nem jár hozzá 30 nap?

Maguk a bossok szerintem nem nagyon változtak (voltak kisebb kiigazítások, de az is inkább DS bossoknál), inkább a játékosok felszereltsége, felszerelhetősége ment el mellettük (GA alapján). Viszont mindez változni fog a Drop6/F2P induláskor, mert az összes item cserélve lesz, teljesen új rúnák, statok, alapjaiban változik minden, úgyhogy majd az idő fogja megmondani, hogy milyen lesz 😊

You Take No Candy (http://youtakenocandy.shivtr.com/) - A Magyar WildStar Guild (Jabbit, Exile) (GA 6/6, DS 8/9 11/15))

Anno nekem GA-ban Kuralak the Defiler bosson kellett használnom Esperrel Lockdown szerű addont, hogy automatikusan forogjon, ne az egér jobb gombjára, mert ott a körbe körbe futkosás mellé még az egeret is nyomkodni meg a gombokat is, nem volt épp egyszerű. 😄 Amúgy tavaly ilyenkorhoz képest mennyivel lettek egyszerűbbek a GA-s bossok? És Datascape milyen lett amióta 40-ről 20-as lett? Ezekről vannak tapasztalatok? Én nagyon szerettem a raideket, talán a legjobbak amit eddig bármilyen MMO-ban láttam.
Utoljára szerkesztette: Spaceghost, 2015.09.07. 14:53:37

Na igen, PTR-re nem sok addonfejlesztő ír, inkább csak előkészülnek az éles indulásra. Viszont valószínüleg élesítés után is várni kell még egy darabig, hogy a korábbi addonokat frissítsék.

slime001
Én most pont PTR-en játszom és ott van ez a problémám. Az addonok gondolom live szerveren nem bugolnak, csak PTR-en errorozik minden második addon amit leszedek.

ÜD.v

Van néhány addon, ami "nyomva tartja" helyetted az egér jobbgombját, plusz ebben az állapotban át is definiálhatod, hogy az egérgombok mit csináljanak.
Én a Lockdown-t használom, ez meg egy másik, hasonló.

De ezek az éles rendszerben működnek, a beta-ban már valamilyen szinten ez meg van oldva az alapjátékban is.

Arian
Utoljára szerkesztette: ArianStarlight, 2015.09.06. 21:46:39

Options -> combat, és ott találod a targeteléssel kapcsolatos dolgokat.
Utoljára szerkesztette: fluency, 2015.09.06. 21:02:11
slime001
Nekem egy kis gondom van az irányítással. Úgy szoktam fordulni, hogy lenyomva tartom az egér jobb gombját, de instában a sok mob miatt többször előfordult, hogy nem tudtam fordulni mert rávittem a kurzort a mobra és targetelésnek érzékeli. Nem tudom érti-e valaki mi a problémám, de ha igen akkor légyszi segítsen már valaki hogy lehet megoldani, mert baromi idegesítő tud lenni.

Jeffjohnson
Köszi! <#eljen>

Morpheus_v2
Sok-sok bétakulcs, euba és NAba egyaránt.
Utoljára szerkesztette: Morpheus_v2, 2015.09.05. 13:11:19
És valóban. 😊 Szuper, akkor majd szeptember végén megnézem mi a helyzet, biztos jönnek azért játékosok, akiket az endgame is érdekel jobban.

Hmm.. Azért majd nézd meg, a fórum szerint a Jabbit szerveren vannak ők is, az PVE. A PVP szerveren már nem sokan vannak.

Igen azt tudom, hogy az Exile oldalon van magyar guild, ha lenne faction change még fizetnék is érte, de mégegyszer nem akarok felhúzni egy karaktert raid ready-re elég volt kétszer végig szopni az instákat és adventure-öket, repukat. Ráadásul akkor még Silverre kellett ütni őket. Szerettem, de sok volt. A listázott játékosokat ismerem, amit linkeltél, velük játszottam amikor átmentem PVP-re, de szeretnék PvE-n maradni. Oda is csak azért mentünk, mert ott láttunk esélyt progresselésre. Na mind1, majd figyelem, hogy lesz-e valami változás PvE Dominion oldalon. 😄

Exile oldalon vagyunk néhányan a You Take No Candy guildben aktívak most is, dominiont nem tudom, ebben a fórumban listázott karaktereket keresd majd, ők terveznek guildet.
Repu jóval gyorsabban jön már mint korábban, plusz a contractokból is szerezhető papír, ami repura váltható a magasabb szintű zónákban.
Utoljára szerkesztette: ArianStarlight, 2015.09.03. 18:03:11

Van aki visszanéz, vagy nekivág f2p-ben? Végig kell zongorázni a Drop 2: Strain utáni napikat is, vagy elég lesz vajon csak a legújabbal tökölni? Mert én anno 2 dropot végig repuztam, biztos nem akarnék visszamenőlegesen is. Dominion oldalon van PVP meg PVE szerveren is karakterem, jó lenne, ha PvE oldalon alakulna újra valamiféle magyar guild, akiket a raidelés is érdekel komolyabban, nem csak bohóckodásként.

<#eljen>
ÜD.v

A bejelentés szerint szeptember 29-én indul a F2P

Arian

nekem volna 1 de az amcsi szerverre jó
Még mindig guest pass-t keresek ha valakinek van egy fölös azt meg köszönném 😊
Ha kell még valakinek Guest Pass az dobjon egy PM-et.

REAL MADRID

jelentkeztem korábban free to play beta-ra meg is kaptam hozzá a kulcsokat egy closed beta key NA-t(north america) és egy closed beta key LU-t, ez a LU ez melyik földrész röviditése?
Sziasztok ha van valakinek még 1 guest pass-ja feleslegesen akkor ha elküldené nekem privátba azt megköszönném 😊
Sziasztok!

Ha valakinek lenne még 1 felesleges Guest Pass-ja, akkor kérem hogy privátba küldje el nekem.

előre is köszönöm.

Morpheus_v2
Nézetek fel redditre, ott sok bétakulcsot osztogatnak most.
Ha lenne még valakinek 7 napos kulcsa én is nagyon megköszönném 😊)
Overburner
Valaki próbálta már a Bétát? Vagy PTR-en volt már olyan akinek AMD procija van? Még mindig trén fut?

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Sziasztok

Sajna ezekről a kódokról lecsúsztam ha tudna valaki egy felesleges Guest Pass-t adni azt nagyon megköszönném.

Előre is Köszi <#nevetes1>
Morpheus_v2
Elvittem a középsőt, köszönöm!
Nem tudom élnek-e még,még kezdéskor kaptam ezeket a passokat:
BYLDAD2UBFAXWGW8QXAH
BYLIWIQ89BIH2BJH79AE
BYLND920Q1ZTI53TQ17D
Morpheus_v2
Arról sajnos lemaradtam. 😞
Szerintem utána is meg tudod venni ezeket a dolgokat. Én humble bundle csomagban vettem nyár elején pár dodóért.
Morpheus_v2
12 Karakter hely és kétszer annyi cuccot tudok bepakolni a házba, mint a f2p-es emberkék.
Miért akarod megvenni mikor hamarosan free to play lesz?
Morpheus_v2
Valakinek van egy felesleges Guest Pass-a? Szeretném kipróbálni mielőtt megveszem a játékot.
sadface
Nem, guest passal játszottam vele.

I decide when I'm done.

Morpheus_v2
Volt előfizetésed a játékhoz régen? A régi, de inaktív előfizetők a héten-jövőhéten kapják a kulcsokat.
sadface
Én megkaptam a CB kulcsom, aki jelentkezett az csekkolja az emailjét 😊

I decide when I'm done.

TheGrinder
Van 3 Guest Pass kulcsom, akiket érdekel, küldjenek PM-et és elküldöm.

Jeffjohnson
Köszi az infót!
Jó vétel de a barátnőm kinyír ha megveszem <#idiota>

BoneDragon
Most 1$-ért lehet venni 1 hónap előfizut a Humble-n

Köszönöm a segítséget