1462
-
badbone01 #495 Szerintem én voltam a 3-4 ember közül az egyik :)
És igen én SZERETNÉM ha tolnád :D mert legalább addig is lehet vmit látni a gameból.
Köszönöm hogy reagáltál az accos dologra, persze megértem :) és rendben, én se szeretném ha +1 embert kéne kerülgetni :) de azért még reménykedem, hátha vki megszááánn ! :D
Amúgy összefoglalva milyen a véleményed a játékról? láttam h írtad, hogy egyre jobban változik meg pozitív irányba a játékhoz való hozzá állásod. És ez bizalom gerjesztő.
-
#494 :)
accot nem adok, mert így is többen használjuk, és már sorbanállás van
streamet nyomhatok persze ha van rá igény, igazából alig nézte 3-4 ember az utóbbi pár alkalommal, aztán mondom akkor fölösleges
de ja, pl. ma meló után tervezek egy nagyobb kockulást, majd akkor tolok streamet is :) -
badbone01 #493 Sziasztok,
A meghírdetése óta soron követem a játékot, de eddig fel sem merült bennem hogy megnézzem az Sg fórumot a Wildstar topic szempontjából.
Szerencsére nekem is volt lehetőségem a múlt hétvégi stress test kipróbálására, ami inkább sok sok szenvedés volt, és persze tudom tudom h nem a saját élvezkedésem céljából volt ! :D
Kb 2-3 ig csak a login sreent sikerült újra és újra aktiválni, majd 3-5 ig elég nagy laggal, folytonos kidobálgatással már lehetett haladni. Igazából 5- a zárásig lehetett élvezhetően, lagmentesen tesztelni a játékot. Huu azt kell hogy mondjam ez a játék Iszonyatosan jó lesz !
Nekem 100% volt hogy megveszem a gamet, de most már 110% h valami delux v edition packra befizetek !
Pörgős a game, hangulatos, vicces, tetszik a combat rendszer, az elején választható path-ok is rohadt mókásak, változatossá teszik a gamet. Egyszóval nagyon jó dolgokat vettek át másik játékból, és jó dolgokon újítottak !
Egy Espert és egy Engit probáltam ki. Számomra az Esper lett a nyerő és már biztos h az lesz a mainem megjelenéskor.(vhogy a többi classal nem tudtam azonosulni)
Nagyon tetszenek amiket írtók a játékról, főleg a mostanában csöpögtetett friss infók ! (ház, craft, virág ültetvény.. )
Sajnos én ezeket már ne tudtam kipróbálni, meg igazából semmit se :) de az biztos h a kezdő zonán ( a hajón) most már csukott szemmel is végig fogok tudni menni :D
Jonnyka: Ha érzel rá affinitást, sűrűbben is lökhetnél streamet, és a zenével sincs baj ! :) (ha esetelg belefér a többi classt is bemutathatnád, persze a te szórakozásod a fontos, nah de mégis ... :P )
Magyar klánososdi engem is érdekelne !
További szép napot !
u.i: Ha esetleg a bétázók közül van aki keveset tud játszani, és érez magában némi adakozó szellemet, én szívesen tesztelném a játékot ! :) -
#492 <3
-
#491 érdekes, nekem meg pont a medic tűnt gyengének (lehet hogy a warri meg a spellslinger még annál is gyengébbek? az gáz, mert akkor súlyos balance gondok vannak)
egyébként az előbb hogy beléptem, cseten pont írta egy tag, hogy szerinte a spellslinger a legerősebb .. :)
bladeleaf magot a növényből szedem, de tényleg baszom ritka
az első nagy terület "vége" felé van pár darab elszórva, meg a második nagy területen
én úgy "farmoltam", hogy nagytérkép megnyit, tökig zoomol, hoverboardra felpattan, autorun + folyamat ugrálás, és pásztáztam egérrel a térképen megjelenő node-okat :)
de ez kb egy alkalommal volt vállalható, soha többet, de nem is kell, ültettem :)
én instába, vagyis "dungeon"-be keveredtem, igen -
#490 Indíthatnál más karaktereket is aztán alkoss véleményt a játékról. Nem egy heavy armoros ranged dps/TANK karakterrel ami mellett még robotok is rohangálnak.
Amúgy most medicel megyek és azzal sokkal könnyebb a game mint pl wari vagy spellslinger. Atom erős karakter annak ellenére hogy medic :D
Lehet ültetni növényeket a kaertbe de a magok a mobokból esnek vagy maga a növényből. Honnan szedsz bladeleaf magokat??
Amúgy a játékban van Adventure és insta is. Az adventure hullámokból és fázisokból áll. Ez főként reput ad amiből jó kis cumókat lehet venni.
Az insta az meg insta magáért beszél.
Hiányoltam hogy a szakmáknál nincs jeweles vagy enchantos. Hát külön van választva a játékban. Nagyobb szinten esnek olyan cuccok amiben van már slot xy természet alapú. A fővárosban van külön műhely ahol azokat lehet csinálni. Persze a gemekhez megint más alapanyagok kellenek amik szintén mobokból esnek.
-
#489 nem nehezebb mint megtalálni a válasz gombot sgn, az igaz :)
nem tudom a terület nevét, nem messze van attól a (fő?)várostól, ahol a housing questet kellett csinálni, és mindez a jófiú oldalon
szerk: beléptem megnéztem, Thayd mellett van, Galeras a terület neve, és Thundercall Village -
mnorbi2 #487 milyen instaba vagy , azok 20 szinttöl vannak ? az valami más azért lehet könyebb nem ? -
#486 én biztos nem :)
3 észrevétel:
- nem tudom, én keresem a játékban ezt a nehézség dolgot, de.. most betévedtem egy instába így felfedezés közben, rózsaszín nevű superior enemy-k támadtak rám, kettessével még simán öltem őket, kibírtam kb 10 ütést, ami rengeteg
- rájöttem, hogy lehet növényeket ültetni a kertünkbe, mekkora epicség már? nem kell vadásznom a bladeleaf-et (merhogy k.... ritka) :)
- hoverboarddal bizony lehet hegyet mászni:
-
mnorbi2 #484 igen kaptam D
Melyikötök a cica nevü kari ? jót pvpztünk :P -
#483 többi bétázó: ti kaptatok highwayman gloves-t ? -
#482 Dps-re nem vettem észre hogy gyenge lenne elég erős. Általánosságban nagyobbat ütnek mostantól a mobok van erről fórum téma is de a karkaterek dps-e is jelentősen megnőtt. Most elkezdtem húzni egy medic-et az is tetszik nagyon.
Csak úgy most beragadt az összes karakterem loading screen végtelenségig. Múltkor is volt ilyen majd csak kijavítják. -
#481 This patch came in pretty hot so there are a number of issues we're tracking today:
Chat filters are going CRAZY. Words are getting turned into gibberish when they shouldn't be and chat is pretty much incomprehensible right now.
WORKAROUND: We don't have Profanity Filters in the Game Options yet, but you can disable profanity filters through the console by using the command: /eval Apollo.SetConsoleVariable(“chat.filter”, false).
AMPs can't be saved in Ability Sets other than Set 1.
Ability Tier Points can be earned beyond your maximum through some creative exploiting.
BEWARE: We will ban anyone caught exploiting this before it is fixed. Do not attempt to mess with this any further or we'll be forced to close your account.
Spellslingers with T1 of Cone of Frost have a GCD of 30-ish seconds.
WORKAROUND: Using any Tier except T1 will avoid this issue for now.
kartács nem lehet hogy ezért volt gyenge a spellslingered?
btw tetszik hogy állításuk szerint bannolnak a gecibe exploitért már bétában is -
#480 15 azt hiszem -
mnorbi2 #479 hanyas szintű vagy ? -
#478 miért lenne nem agresszívon? menjen öljön :D
másrészt ezzel a dps dologgal vitatkoznék, 3 pvpt nyomtam, mindháromban torony magasan dps (és kill) első voltam, volt hogy ilyen 2x annyit sebzésem volt, mint a másodiknak -
mnorbi2 #477 nekem sem tünt fel a nehézség mert szintén engineert tolok.
Az biztos hogy legkisebb dpst tol ha dpst nezzük, viszont azt írják tanknak nagyon jó lesz és azt kell belőle csinálni. nekem vszont a botok nem assistolnak csak a ha küldöm őket vagy aggresivon vannak. -
#475 ah az lesz az, köszönöm
igen akkor megint belenyúltam az op heavy armoros ranged kasztba úgy látom (hello mercenary )
akit érdekel, screenshot az új peccs nótról (még nem végleges, mert rettentő sok változás van), így is 3 megás, combos -
#474 Na megkérdeztem másokat és őket is agyon verik a mobok. Kivéve az engiket mert ranged dps heavy páncéllal.
A medicet 2 ütésből megölte a mob előttem :D
Az a növény meg a folyópartokon nő. Én ott láttam de hülyeséget nem akarok mondani. -
#473 hm pedig ekörül rohangálok, és esküszöm mondanám ha tapasztalok ilyet, de nagyon nem
sőt, meg se idézem most a 2 botot, mer tök fölöslegesnek érzem (crit + phis. damage buildes engineer)
btw bladeleafet te láttál már? elvileg ilyen virág node lenne, kéne belőle egy halom, de sehol semmi
u.i.: viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii a nagy térképre végre rendesen rá lehet zoomolni
kész, i'm 101% hyped -
#472 Kipróbáltam a 12-es spellslinger aztán 3 ütésből majdnem ledarálják. Jó mondom az light armor. Átmentem a 16-os warimra és azt is rendesen összepakolják. Vasárnap simán öltem hármasával a nyomikat most meg majd beledöglök hiába osztom ki az AMP-t is. Pl a wari mob ugrik rám ami kikerülhetetlen fél hp oda. Ilyen 2500 at sebez egyből. Eddig ilyen 350-400at sebzett. -
#471 én pont azt veszem észre, hogy ezekkel a talentekkel faszán erősödött a karakterem, nem nehezebb haladni (hol tartasz ?!)
btw most nézem, hogy az engineerből lehet true tank, kb. úgy mint torban a bounty hunterből
soooooooo awesome -
#470 Csak szerintem vagy más is észre vette hogy kuka nagyokat ütnek a mobok. Szerintem sokkal erősebbek lettek :( -
#469 oh és már kioszthatók a pontok ezen az "AMPs" listán
crafting kapott recraft gombot
meg kb van 3958395353 fasza javítás -
#468 én azt látom, hogy iszonyat mennyiségű javítás bekerült (pl. a Farmer crafting skill, amivel végre lehet növényt bányászni "hivatalosan" )
egyébként az fps bugod nálam nem jött elő (*lekopogja*) -
#467 Kicsit játszhatatlan lett nálam a game. Pár perc után élvezhetetlenül szaggat a játék. Ha relogolok a karakterrel megjavul olyan 5 percre utána hirtelen megint el kezd szaggatni :( Eddig nem csinált ilyet. -
#466 Nekem most kezdett el patchelni. -
mnorbi2 #465 nem rég kapcsolodtam a bétához , de nekem most nem megy... este 7 ig eltolták a patchet de se patchelés se a forumon semmi. vagy nektek megy ? -
#464 Látom csak beszippantott a hangulat én szóltam előre :P -
#463 hagyjuk már ezt a témát, egyértelműen növel a színvonalon a havidíj, pont
nyilván nem fogsz csak értelmes, jófej, segítőkész, mindig jó napot megélt játékosokat találni, de a havidíj sokat hajlít ilyen irányba
mellesleg -valszeg az alacsonyabb létszám miatt- a bétában csak a fent felsorolt tulajdonságú játékossal találkoztam idáig, lekopogom -
#462 +1 erre a hszre
bár kérdés hogy kinek van erre pénze / főleg ideje?! -
Strayhand #461 Ez nem gazdagság kérdése. Egy dohányos havi negyvenet kiad cigire, a fiatalok hétvégén tízezreket piáznak el. Arra van pénz... De amúgy ne Mo-ból induljunk ki, tőlünk nyugatabbra még kevésbé tétel havi 3-4 ezer forint.
De amúgy pl. a WoW-val csupa értelmes ember játszik?:) -
#460 agyhalott != szegény -
mnorbi2 #459 legalább kevés agyhalott lesz a játékban ... Ahogy látom a bétában is igy szinte csak normális jó fej emberekkel találkozok.
Én megvezszem mind2 játékot ,eso magáért beszél , de ez meg annyira jó és humoros egyedi hogy nem lehet kihagyni :D -
#458 játéknak egy nagy hibája van havi díjas lesz,eso más tészta azért fizetni is fogok -
#457 Tegnap kicsit jobban belemélyedtem az AH-ba. Hát az egy rakás fos jelen állapotban arra egy teljes átalakítás férne de le is írja szépen az egyik emberke a dolgokat.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!The AH is not a placeholder?? Dear god! In that case imo it needs like a whole revamp...
My advice would be to Copypaste the GW2 auction house tbh.
Anyway my input:
Commodity broker:
-15 listing limit needs to GO. It's just insane, and should not exist. WHY.
-There should not be a fee on posting a buy order imho. Come on...
-Posting fees are bound only to the number of stuff you want to buy/sell... Why would I even bother posting 200 of X item for 3 copper for example if the posting fee of 200 of X item is 12 silver? Am I the only one not understanding something about this? If so explain.
-Please just put the Commodity broker next to the Auctioneer. (in Thayd atleast, not sure about Illium)
-I'm not sure why we can't see the actual listings of people (like in GW2). Is the reason for this to make it hard on people who play the trading game? To make it go hard or go home? (for CREDD it makes perfect sense, and I do hope very much that it stays this way (except for the average price, I hope that doesn't show for CREDD), but for everything else.. I don't get it)
Auctioneer: (VERY buggy at the moment)
-The search by name should be there by default.
(I can't really say any more about this as it's so bugged atm)
-I can't bid or buyout on anything, it just gives me a Debug message in the chat list
-The fee is INSANE, it took 66% of the buyout price I set as a posting fee. twice as much as the bid price!
-The item I posted to sell is not listed on the Sell tab (not the inventory part ofc, the actual big blank space on the right)
-Some category buttons are blank (like the weapon subcategory button)
General feedback:
-I'm not sure why the Commodity Broker and the Auctioneer are separated. I think they should be merged and both should work like the commodity broker, except showing the actual listings. Again, like in GW2. (I'm not a GW2 fanboy, but GW2 had the closest best trading system I've ever seen in an MMO, hands down.)
-and one last thing that imo would be a great quality of life increase: it'd be amazing if the AH would be accessible from anywhere. As in it being a UI element.
Why? Because it's an amazing thing to pass time with.
Waiting on people for a raid? Open up the AH, throw up some bids/listings.
Waiting for the dungeon/bg que to pop? Open up the AH, check out what's hot at the moment.
Your buddy who you're questing with is taking too long on a toilet break? Buy some crafting materials.
Obviously it can use some limitations like GW2 has, like you have to go to an Auctioneer to pick up your newly bought stuff/earnings, ect.
I simply don't see how it could hurt the game in any way. I can only see it being positive for everyone: AH enthusiasts don't need to be rooted in front of the Auctioneer constantly, and can actually go and play the game, and average Joes can actually partake in trading from time to time on the fly. -
#456 sajnálom hogy nem volt jó játékélményed úgy hogy nem is játszottál lol :D
egyébként streamről lehet nekem sem jönne át, nem tudom -
#455 Nézegettem a streameden, de nekem valahogy nem jött át a jó játék része. Általában hamar megy a mute, mert nem bírom a folyamatosan ismétlődő lövés/castolás hangot. :D
Első ránézésre a világ és a karakterek se jöttek be, de az építgetéssel, crafttal, felfedezgetéssel talán el lehet adni az egészet. -
#454 aha aha stimm köszi :)
beszarsz, hogy úgy döntöttem, nem adom el az accot, még mindig ki vagyok akadva hogy mennyire jó a játék :) -
#453 The server is now down for our Monday break. We'll be back up at 9AM PST on Tuesday. See you then!