1462
-
#536 én nem kulcsot kaptam levelet hogy hétvégén megint béta van kár hogy januárig nem leszek itthon kell valakinek kölcsön adom az accot nekem hétvégés acc van -
foxxi #535 Kaptam privit hogy "elkelt" -
foxxi #533 Aki kapja marja - azért jelezze már
GCK4-DR2W-QBRY-6EBU-JYYG -
krisz073 #532 Reméljük a legjobbat :D -
mnorbi2 #531 hát ezen a héten sok béta kulcs fog gazdát találni -
#530 Már hiányzik a játék, rég éreztem ilyet.
Ez egy biztos jel számomra, hogy erre megéri befektetni. -
#529 ma nem lesz stream? -
#528 vannak már kunyera topicok, google: wts wildstar :)
egyébként a mai napra 2 ember megkapta az accot, velük leboltolom priviben -
badbone01 #527 Sziasztok,
Gondolom ezúttal ez most nekem lett címezve, mivel hogy én voltam aki ilyen galád dologra vetemedett. Ezúton szeretnék elnézést kérni! Többet nem fordul elő.
Jonnyka : Nagyon várom a játékot és ha ezután nem érzel unszimpátiát felém, én szeretném elkérni és kipróbálni!
Köszönöm szépen ! -
#526 Csinálj egy privát "kunyera" topicot dobd be a bannerba a linket. Aki meg itt kunyerál szimplán törlöd. Kár, hogy ma melóznom kell én szívesen kipróbálnám a játékot kaptam stress testre is meghívót de akkor is melóztam fene ezt a karácsony előtti hajtást. Majd nézegetem a stream-eket. -
#525 srácok komolyan inkább a holnapi napra valakinek kölcsönadom az accom, de ebből a topicból NEM lesz kunyera topic. mondtam, 100 dollár körül lehet venni a megfelelő helyeken
úgyhogy az első user, aki értelmesen képes elkérni az accot, holnapra megkapja -
#524 Lesznek újabb meghívók.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hey everyone!
(Quick note: If you logged into the previous Saturdays in November/December, we will be sending out those friend keys some time next week. In the meantime...)
Due to the success of the first friend-key program, we're going to immediately start it up again for the holidays!
Every beta account (non-stress test) that logs in on Saturday, December 14th, 21st, or 28th, between 12AM and 11:59PM PST will be granted 1 Friend Key invite around mid-January.
As before, this covers all three Saturdays; so if you can't make it this weekend you'll have two more chances to do so. In addition, for each Saturday you login over the next three weeks you'll receive an additional chance to earn one bonus Friend Key through a random drawing. That's up to three extra chances to win an additional one if you login three Saturdays in a row!
To summarize:
1 Friend Key (maximum) earned for logging in during any of the next three Saturdays (December 14th, 21st, and 28th). One key total per person.
1 chance for an additional Friend Key earned for logging in each of those Saturdays. Maximum three chances per person, only one additional key may be earned through this.
(That's 2 friend keys TOTAL you could win by showing up all three weekends, regardless of any past keys you may have earned.)
Thanks for helping us out again, and go get those Friend Keys!
-
#523 Öhh, csak nekem nincs linkelés gomb?
10perc és kezdődik a hivatalos stream.
http://hu.twitch.tv/wildstar -
#522 stream on :) -
#521 sajnos ezt az összes mmo-nál eljátszották, hogy nem kell end game testing, mert majd a belső teszt elég lesz
sehol nem lett elég :D
na majd a wildstar jól rámcáfol, bizony ám -
#520 Ohh jeeeee VAN CHUA MEDIC ennyi engem megvettek :D -
#519 Jelenleg lvl36 a max amit bétában el lehet érni. Sem a PvP-t sem a PvE tartalmat nem lehet még tesztelni mi is lesz a végén.
Nagyon remélem azért hogy van egy zártkörű tesztelő brigád régi nagy mmo veteránok akik orrvérzésig tolják a maxos pvpt-t és raideket és elmondják a frankot hogy mit kellene stb stb
Mert a fejlesztők helyében ezt kellene ha azt akarják hogy az emberek az első hónap után befizessék a zsét. -
#518 jó természetesen ezt most vegyük alapnak
ha szar lesz, nem lesz kontent, akkor nincs miről beszélni, kuka :)
egyelőre én úgy látom, hogy hosszú hónapokig nem lesz mitől félni, ha más nem, a housing leköt -
cateran #517 Azert ez nem ennyire egyertelmu szerintem :) Ha ugy erzem kapok a havidijert valamit, akkor nem sok, de ha ilyen WoW szinten nyomjak, hogy felevente 1 uj insta meg 10 uj daily....akkor nagyon sok :D -
#516 igen, én meg azt, hogy ez nem értelmes :)
válasz gomb, értelmezés, etc.. :) -
badbone01 #515 azt mondom h ez volt eddig a legértelmesebb beszólása szerintem :P -
#514 én nem tudom, ki ez, meg miket beszélt, de az pont nem tűnik értelmetlenségnek :)
bár ez minden létező mmo topic után már unalmas, de 15 minden értelmes országban (aka célközönség) egy pelenkásnak is zsebpénz :) -
badbone01 #513 Hát nem tudom... ez a srác olyan baromságokat beszél, legszívesebben lemutelnám.. Egyetlen értelmes dolog volt eddig (amióta nézem) hogy a 15 EUR sok a havidíjnak. -
#512 Towelliee stream. -
#511 hétvégén már nem, sorry :) -
badbone01 #510 Jonny ma sem lesz Stream ? :) -
eXequtoR #509 Nem értem miért kell erőltetni ezeket a 20/40 fős raideket. 10 értelmes embert, akikkel hosszú távon együtt tudsz játszani még csak talál az ember.. de a 20+ kizárt. -
#508 Az a baj, hogy egyik fejlesztő cégnek sincs annyi esze, hogy igazi veterán wowosoktól (1000-1500+ day playedesek) kérjenek tanácsot, hogy mi is az ami jóvá teszi a játékot. Első kieg előtt a wow se volt annyira hűde játékos barát játék (classis questelés rémálom volt pl), de nagyon gyorsan ráfejlesztettek erre.
Nem minden fejlesztő megmutatja, hogy ők milyen fasza játékot tudnak csinálni maguktól. Aztán az összes el is hullik rendesen.
Ilyenek hogy tökéletes sima irányítás/mozgás, egyszerű ui, featureök folyamatos adagolása, questhub rendszer, pve/pvp spellek szétválasztása annyira alap kéne hogy legyen, de úgy látszik mégsem az.
Rossz nézni, hogy az érdekes világú játékok sorra elvéreznek, mert debilek fejlesztik őket. -
#507 Endgameben a 40 fős raidektől félek, remélemvégül áttervezik és bevezetik a 20 fős raidelést -
#506 Jelenleg a Wildstar egy Wow, SWTOR, GW2 keverék pár újítással, humorral fűszerezve. Ugyebár itt is a fő buktató az hogy milyen az end game. Elég jók lesznek e a raidek. MIlyen a pvp a végén. Ha ezeket jól össze hozzák és lesz egy kb 1 misis fix előfizetői tábor az már sikernek könyvelhető el. Mert bizony 1 misi előfizető felér 5-6 millió f2p játékossal mert bizony azoknak csak kis %-a fizet bele a játékba.
Nézd meg az EVE Online-al nem tudom mennyien játszanak de annak is meg van még az előfizetéses modellje. Pl a Wildstar Business model-je ahhoz hasonlít a legjobban. -
#505 Hát igen, sajnos elég gyengék a mostani mmo-k, nem hiába tértem vissza ma wowozni, ez is mutatja mi is valójában a helyzet e téren...
-
#504 TESO valami eszméletlen gagyi lesz, amit eddig láttam belőle szégyen.
Felesleges belőle MMO-t készíteni, singleplayer játéknak fasz meg minden, de ennyi, maga az TES is modokkal a tökéletes.
A modolhatóság ami igazán jóvá teszi, de ez az egyik tényező ami miatt a TESO hatalmas bukás lesz.
Wildstar se más, csak annyi a különbség hogy az nem fog teljesen a süllyesztőbe veszni 8-12 hónap és átáll f2p-re.
B2P modellel esélytelen már eladni játékot..
Arról nem is beszélve, hogy annyi MMO megjelent már köztük rengeteg overhypeolt, de valahogy mindig kiderült, hogy nagyobb volt a füstje mint a lángja..
Lásd: GW2, SWTOR, AOC, TERA, RIFT, WHO, AION
Persze nem merik a fejlesztők megerőltetni magukat kreativitásban, ezért nincs még mindig egy méltó ellenfele a WOW-nak, hiába mára már az is elég szar lett, de még mindig azt nyomják a legtöbben.
A Wildstar és az Everquest NEXT egy jó ki indulás a NEXT-GEN MMO készítés felé, de nem ők lesznek a megváltók az biztos.
-
#503 Nem értem miért van mindenki ráizgulva arra a játékra, eddig 0 érdeklődést keltett bennem és ahogy elnézem csak a neve fogja eladni. Ez meg ontja magából a hangulat... -
#502 Wildstar MMORPG.com -
#501 Biztos nem. Szarnak az ESO-ra. Teljesen más stílus annak ellenére hogy MMO. Pl engem hidegen hagy az ESO mert maga pl a Skyrim se jött be. -
mnorbi2 #500 most hogy hivatalos eso 04.04.2014 szerintem behuzzák február vége március eljére.. -
#499 Steam megy, de a stream nem biztos. -
badbone01 #498 Hu baszki, köszi szépen, ez egy velős vélemény nyilvánítás volt !!!
Steam megy ?:D -
mnorbi2 #497 +1
abszolult így érzek én is ! Tuti ütni fog ! -
#496 Szerintem abszolút AAA mmorpg lesz belőle az eddig látottak alapján. Nekem most az a legszimpatikusabb, hogy nincs igazán túl hype-olva, nincs vele kiplakátolva az internet, hogy "nézzétek parasztok, jön a világmegváltó MMO!", hanem szépen csendben elkészítik.
Amivel egyértelműen kiemelkedik, és amivel nagy tömegeket vonzhat be, az a világ, és a hangulat páros. Egyedi, új, szerethető, hangulatos. Nagyon. Elérik, hogy akarj része lenni, akard tudni, hogy milyen állatság fog történni a karaktereddel fél óra múlva, vagy holnap, vagy 1 hét múlva. Akarsz haladni is a contenttel az újdonságok miatt, de akarod még élvezni azt is, ahol éppen tartasz. Szerintem ez utóbbit nem nagyon szokták tudni eltalálni máshol.
A grafika az ugye lehet megosztó, merthogy rá lehet mondani, hogy "mesés". Visszajelzések alapján mondjuk alapvetően nyertek a megjelenéssel, de biztos lesz, aki az orrát húzza emiatt. A minőség szuper, szépek a dolgok. Mondjuk performance gondok ugye akadnak, ez súlyos hiba.
Hangok zenék fejlődnek folyamatosan, a helyükön vannak, bár a saját zenékkel még mindig jobb :)
Housing az egyértelműen üt-ver, mint mondtam, hangulaton is nagyot dob, és a játékidőt is kitolja kb a végtelenségig, mert nyeli a pénzt mint gólya a békát :)
Elérték a készítők, hogy akarjak craftolni. Ez a nem gyenge dolog, mert mindig az utolsó dolog volt, ami érdekelt. Itt meg akarom, pedig semmi forradalmi nincs benne, jópár régi ötlet, meg 1-2 új összegyúrva, de működik. Én ugye architect vagyok, ami többek között a housinggal kapcsolatos cuccok gyártására jó. Ugye alapból a favágás "való" hozzá, mint gyűjtögető szakma, illetve a növény gyűjtés, ami viszont bárkinek elérhető "ingyen". Viszont a jobb fajta virág ritka, úgyhogy kénytelen vagy a kertedben elültetni a talált magokat. Ja, hogy jó lenne fejleszteni a kerten, hogy több magot ültethess? Semmi gond, fejleszd az architectet, és tied a pálya. Na most ez pont az az ördögi kör, ami miatt AKAROM a craftingot, tier kettes kertet akarok, hogy a sok növényemmel lecserélhessem a fa asztalt a házamban valami epic mosogatógépre (/enyhetúlzás). Na ezt az előző mondatot soha a büdös életben nem írtam volna le a wildstar előtt :)
Igazából az bíztat, hogy rengeteg dologról még nem is tudok. Dungeon-ökről csak elvétve olvasok a cseten, PvP-t alig 3x próbáltam, meg úgy egyáltalán, minden nap találok valami újdonságot, amiről addig nem is tudtam, hogy van a játékban.
Story-t most átugrálom, pedig amennyire követem, tökjó. Mondjuk ebbe a világba nem nehéz élvezhető story-t írni, nyilván tele van abszurd baromságokkal, humorral, meg rengeteg robbanással. Mi kell még? :)
Kéne írnom rossz dolgokat is, mi ? Vannak, dehát béta. Gamebreaking dolog nincs, mondjuk nálam nincs performance gond, azért merem ezt leírni. Nyilván ha szaggatna, nem örülnék :)
Balance nem tűnik jónak a többiek leírása alapján, az engineer op, a többi meg kutyafasz. Bár tegnap láttam ezt a "rouge" kaszot (nem tudom a nevét), az kb egy másodpercen belül ölt olyan szörnyeket, amiket én 5-6 másodpercig ölök. Ja, és stunolta mindet, meg se ütötték. Ő nem panaszkodott :)
Van 1-2 bugos quest, meg ilyesmik, de folyamatos javítások vannak, nem tudok panaszkodni. Főleg ha azt nézzük, hogy még megjelenési dátumot sem toltak az arcunkba. Ahhoz képest überfasza. Nem mondom hogy jövőhéten ki is adhatnák nyugodtan, de -hacsak az endgame nem teljesen lófasz- egy fél éven belül ebből bizony játék lehet. Várom. :)